Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gratar pentru aragaz
#1
Posted 21 September 2009 - 21:19
Am fost in acest weekend la o ruda din alt oras si aceasta a pregatit pe flacara de la aragaz niste carne/legume la gratar folosind un gratar ELO cumparat cu vreo 2 ani in urma de la un hipermarket. Nu comentez cum se prajeste carnea in astfel de gratar. Acum nu se mai gaseste.
Am cautat pe internet si am gasit gratarul respectiv la ELO la adresa http://www.eloshoppi.....e8d59e3b/md5} Stie cineva de unde pot cumpara un astfel de gratar in RO? Reprezentanta ELO in RO? Multumesc, |
#3
Posted 21 September 2009 - 21:57
#4
Posted 21 September 2009 - 22:04
Carrefour - am eu exact asa, dar de la Tefal; se numeste tigaie-grill.
[ http://www.tefal.ro/NR/rdonlyres/615F0BCA-2CE0-4148-991B-5F4CD99AE170/18311/preference_main.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Eu prepar pe ea piept de pui, apoi il frec cu putina sare si marar -> un deliciu! http://www.e-retete....le/tigaie-grill |
#5
Posted 21 September 2009 - 23:32
Horsie, on 21st September 2009, 23:04, said: Carrefour - am eu exact asa, dar de la Tefal; se numeste tigaie-grill. [ http://www.tefal.ro/NR/rdonlyres/615F0BCA-2CE0-4148-991B-5F4CD99AE170/18311/preference_main.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Eu prepar pe ea piept de pui, apoi il frec cu putina sare si marar -> un deliciu! http://www.e-retete....le/tigaie-grill Mutumesc pentru raspuns...dar eu caut un produs fabricat de ELO nu de tefal... Edited by gabicen, 21 September 2009 - 23:38. |
#7
Posted 22 September 2009 - 11:58
#8
Posted 22 September 2009 - 12:16
gabicen, on 21st September 2009, 21:19, said: Am fost in acest weekend la o ruda din alt oras si aceasta a pregatit pe flacara de la aragaz niste carne/legume la gratar folosind un gratar ELO cumparat cu vreo 2 ani in urma de la un hipermarket. Nu comentez cum se prajeste carnea in astfel de gratar. Acum nu se mai gaseste. Am cautat pe internet si am gasit gratarul respectiv la ELO la adresa http://www.eloshoppi.....e8d59e3b/md5} Stie cineva de unde pot cumpara un astfel de gratar in RO? Reprezentanta ELO in RO? Multumesc, Nu e ELO dar gasesti la IKEA exact gratar patrat din fonta (asa se cheama in romana materialul ?! ). http://www.ikea.com/...oducts/40083461 Edited by Dev, 22 September 2009 - 12:17. |
#9
Posted 22 September 2009 - 13:34
Eu reprezint comapania Zepter International. Eu va propun cea mai buna solutie tigaia gratar de la Zepter. In ea puteti gati orice, orice. Se prajeste fara ulei, fara adaos de grasimi, fara apa. Ca sa aflati mai multe informatii si sa observati diferenta va invit sa participati la o prezentare Zepter. Astept raspunsul D-stra. tel. contact 0788658538 sau 0720354405
Edited by winart, 22 September 2009 - 13:35. |
#10
Posted 22 September 2009 - 19:05
Dev, on 22nd September 2009, 13:16, said: Nu e ELO dar gasesti la IKEA exact gratar patrat din fonta (asa se cheama in romana materialul ?! ). http://www.ikea.com/...oducts/40083461 Din text si din poza nu imi dau seama cu ce material este acoperit (teflon). Cel de la ELO este din aluminiu turnat sub presiune si are o grosime destul de mare (cam 5mm). O sa studiez oferta de la IKEA precum si pe cea de la Tefal si Zepter. Multumesc pentru informatii tuturor... |
|
#11
Posted 22 September 2009 - 19:18
Vasele Zepter au baza de grosimea 7,5 mm, reprezinta un aliaj din 3 metale bune conductoare de caldura. Cel mai important ca inoxul patentat de Zepter dupa o formula unica nu este poros- o calitate foarte importanta in siguranta contra bacteriilor si microbilor care se formeaza in microporii vaselor clasice. Joi 24 septembrie va fi prezentare la sediul firmei, am placerea sa va ofer o invitatie. Veti obtine informatii utile fiecarei persoane si familii in viata de zi cu zi. Astept raspunsul vis a vis de invitatie. Va multumesc.
|
#12
Posted 22 September 2009 - 21:00
winart, on 22nd September 2009, 20:18, said: Vasele Zepter au baza de grosimea 7,5 mm, reprezinta un aliaj din 3 metale bune conductoare de caldura. Cel mai important ca inoxul patentat de Zepter dupa o formula unica nu este poros- o calitate foarte importanta in siguranta contra bacteriilor si microbilor care se formeaza in microporii vaselor clasice. Joi 24 septembrie va fi prezentare la sediul firmei, am placerea sa va ofer o invitatie. Veti obtine informatii utile fiecarei persoane si familii in viata de zi cu zi. Astept raspunsul vis a vis de invitatie. Va multumesc. Spune-mi si mie te rog cam la cate grade celsius se ajunge in momentul in care pregatesti un grill pentru gatit ( in termenii nostri, a muritorilor, il incingi )? Si pe urma mai spune-mi si ce microbi casnici rezista la temperatura aia? On topic: eu am luat din Carrefour un grill de asta banal cu un maner din lemn rabatabil. Nu este de cine stie ce firma, estebine construit, robust, ergonomic si rezista eroic de 3 ani de utilizare intensiva. |
#13
Posted 23 September 2009 - 10:43
cipone, on 22nd September 2009, 21:00, said: Spune-mi si mie te rog cam la cate grade celsius se ajunge in momentul in care pregatesti un grill pentru gatit ( in termenii nostri, a muritorilor, il incingi )? Iti raspund io. Pune un senzor de temperatura pe sursa de caldura care transfera caldura gratarului/tigaii. Scade vreo cateva grade din temperatura masurata si aia e temperatura la care se va incinge tigaia. cipone, on 22nd September 2009, 21:00, said: Si pe urma mai spune-mi si ce microbi casnici rezista la temperatura aia? Iti raspund tot io. Sporii lu' Clostridium botulinum rezista la temperaturi de peste 100 de grade. Celsius. Asa ca se recomanda ca gratarul sa se incinga la peste 120 de grade iar alimentele puse pe gratar sa se perpeleasca cel putin in temperatura aia (adica si ele sa ajunga la temperatura aia - se poate controla temperatura interna a alimentului respectiv introducand, prin strapungere,sonda unui termomentru electronic cu sonda in interiorul alimentului respectiv. In cateva secunde poate fi citita temperatura pe afisajul electronic al termometrului) intre 15 si 30 de minute. Daca nu ai termometru electronic cu sonda, poti folosi si degetul. Uscat, il pui pe gratar. Daca sfaraie, temperatura este trecuta de 160 de grade, adica esti in afara oricarui pericol. M-am limitat la C. botulinum pentru ca este cel mai raspandit. Daca vrei un raport mai amanuntit, roaga-ma. Poate ma gasesti in pasa buna si iti spun si despre ceilalti 57 cei mai frecventi microbi/bacterii care se afla pe alimente sau in alte diverse locuri in bucatarie sau pe vase si vesela. Edited by iordake_nl, 23 September 2009 - 10:44. |
#14
Posted 23 September 2009 - 22:00
winart, on 22nd September 2009, 14:34, said: Eu reprezint comapania Zepter International. Eu va propun cea mai buna solutie tigaia gratar de la Zepter. In ea puteti gati orice, orice. Se prajeste fara ulei, fara adaos de grasimi, fara apa. Ca sa aflati mai multe informatii si sa observati diferenta va invit sa participati la o prezentare Zepter. Astept raspunsul D-stra. tel. contact 0788658538 sau 0720354405 Nu ar fi mai bine pentru frumusetea conversatiei sa lasati si un pret pentru produsul dvs.? Lasati intalnirile mult prea cunoscute, dati-ne un raspuns sec aici... |
#15
Posted 24 September 2009 - 01:48
winart, on 22nd September 2009, 20:18, said: Vasele Zepter au baza de grosimea 7,5 mm, reprezinta un aliaj din 3 metale bune conductoare de caldura. Cel mai important ca inoxul patentat de Zepter dupa o formula unica nu este poros- o calitate foarte importanta in siguranta contra bacteriilor si microbilor care se formeaza in microporii vaselor clasice. Joi 24 septembrie va fi prezentare la sediul firmei, am placerea sa va ofer o invitatie. Veti obtine informatii utile fiecarei persoane si familii in viata de zi cu zi. Astept raspunsul vis a vis de invitatie. Va multumesc. Multumesc pentru invitatie, dar eu fiind R&D inginer metalurgist nu "inteleg" ce inseamna aliaj de otel inoxidabil "poros" sau care nu este poros. Sigur si bacteriile si microbi ar fi interesate/interesati de ce cei de la Zepter cred ca ele/ei nu se pot dezvolta pe orice substrat inclusiv aliaj de fier inoxidabil. In plus, ma intereseaza aliajul de fier cu alte elemente - inoxul "patentat" de Zepter...daca este patentat, va rog sa-mi timiteti numarul international de identificare al aliajului patentat de Zepter precum si al brevetului aferent... "Vasele Zepter au baza de grosimea 7,5 mm, reprezinta un aliaj din 3 metale bune conductoare de caldura" Va rog sa spuneti din ce este facut aliajul bun conducator de caldura - care sunt cele 3 metale ? Banuiesc ca este un aliaj Al-Mg-Si cu adaos de Cu si Be. Eu am alergie dermatologica la unele metale...de aceea am intrebat. Pe mine ma intereseaz si altceva...tigaia/gratarul ce acoperire are? Adica cu ce substanta/amestec de ...teflon sau asemenea...ma intereseaza dpv alergii. Produsele dvs pentru facut mancare in ele au certificat ISO si de la sanepid? Care este termenul de garantie oferit de dvs? Unde gasesc pe net preturile de la produsele dvs? Multumesc, Edited by gabicen, 24 September 2009 - 02:11. |
|
#16
Posted 24 September 2009 - 09:13
gabicen, on 24th September 2009, 02:48, said: Multumesc pentru invitatie, dar eu fiind R&D inginer metalurgist nu "inteleg" ce inseamna aliaj de otel inoxidabil "poros" sau care nu este poros. Multumesc, WTF? Nu inteleg ce ai vrut tu sa faci aici, o demonstratie a cunostintelor tale sau chiar iti iamginezi ca tipul are vreo idee de metalurgie? Edited by floraur, 24 September 2009 - 09:14. |
#17
Posted 26 September 2009 - 23:44
floraur, on 24th September 2009, 10:13, said: WTF? Nu inteleg ce ai vrut tu sa faci aici, o demonstratie a cunostintelor tale sau chiar iti iamginezi ca tipul are vreo idee de metalurgie? Pai, daca o firma afirma prin reperezentantii ei ca inoxul poate fi poros sau nu ar trebui sa fie mai convingatoare.... Pana la urma am cumparat un gratar pe care scrie "made in China" de la firma suedeza IKEA de la iesirea din Bucuresti. Am gratarit pe el si se comporta ok...apoi se spala foarte usor...sa vad cat tine teflonul... Tot despre otel inoxidabil - la IKEA am vazut intr-o zona de prezentare tacamuri (linguri, furculite...), care erau alipite magnetic de o banda magnetica si care erau prezentate ca tacamuri din inox. Eu am toata consideratia pentru metalurgia suedeza, dar otelul inox cu suficient nichel si crom in compozitie nu este atras de magnet! Otelurile "pseudo -inox", care atrag magnetul - ruginesc incet si sigur. In timp. De exemplu, daca aveti cumva in casa un obiect/tacam produs inainte de 1989 de fosta firma INOX din Bucuresti (sigla este stantata pe tacam) o sa vedeti ca nu este atras de magnet...acel tacam/obiect este fabricat de INOX chiar din otel inoxidabil. Folositi un magnet cand cumparati oale, tacamuri si altele asemenea de la magazine pentru a verifica daca obiectele respective sunt chiar facute din otel inox...adica care nu ruginesc si nu se corodeaza in timp. Edited by gabicen, 26 September 2009 - 23:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users