Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate
 Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

S-a dus seceta pedologica?
 

Pas cu pas utilizarea Psp model 3004

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
alexutza3

alexutza3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 18.04.2009
Baiatul meu are un PSP seria 3004.Din cate am mai citit eu aceasta consola face destul de multe chestii dar eu nu stiu sa umblu pe el.Practic nu reusesc sa il setez pentru a naviga pe internet.El vrea si altceva sa faca in afara de a se juca cu UMD sau cum se numesc :P .Poti cu un Psp 3004 sa faci asta,sa navighez pe internet? Practic se spune ca face acelasi lucru ca un PC !Si daca da, cum se procedeaza?Daca se poate  as dori un ajutor :worthy: ca altfel o sa ma innebuneasca baiatul.Cineva imi spunea sa il modez si sa pun jocuri pe el.Dar nu prea as vrea sa il modific! Manualul de utilizare este in engleza si nu inteleg chiar tot.Am observat ca nici  magazinele care comercializeaza o asftel de consola nu dispun de un manual de utilizare in limba romana. :mellow:

#2
SpadasinulFricos

SpadasinulFricos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 684
  • Înscris: 15.04.2009
desigur, poti naviga pe internet si nu trebuie sa faci nicio setare. Trebuie sa te conectezi la AP (adica acces point). Daca nu ai asa ceva, gasesti prin orase o gramada, dar trebuie sa scrie la security none, daca scrie altceva e parolat si nu iti merge. Ca sa navighezi te duci la network, internet browser scrii adresa sus si va trebui sa te conectezi la un AP( sunt foarte multe la restaurante, malluri, terase, fastfooduri, etc). Dupa ce te conectezi poti intra pe orice siteuri vrei tu!! Si nu un psp nu poate face tot ce face un calculator, ca atunci toti si-ar lua psp-uri si nu si-ar mai cumpara pc-uri si altfel ar da aia faliment. Daca e nou, nu ti-as recomanda sa-l modezi pentru ca pierzi garantia. Mai asteapta si tu pana ti se termina garantia. Cat despre manualul de utilizare, daca nu ai cauta unul pe internet si chiar daca il gasesti in engleza, tradu-l pe http://translate.google.ro.


Numai bine!!!

#3
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006
recomand sa-l modezi, jocurile sunt scumpe si baiatul isi va dori alte jocuri, psp-ul poate rula jocuri, filme, muzica si internet(cam greu cu scrisul si manevratul dar daca inveti e super ok, poate el si mai multe dar sa nu intram in detaliile homebrew-urilor). cat despre modare...psp3000se modeaza fara ca sony sau altcineva sa-si dea seama, atat vreme cat ii scoti bateria. cand a pierdut alimentarea(stins sau scos bateria) nu si in cazul stand-by ului modarea se "pierde" psp-ul revenind la oficial. citeste mai multe despre modare aici:

Dragi forumisti si vizitatori al acestui site, nu mi-am propus sa subminez experienta si munca celor care au scris si facut un astfel de tutorial, sau ceva asemanator, pe acest site. Acest topic vrea sa fie doar o modalitate de intelegere, mai usoara, a pasilor ce trebuie urmati pentru a "moda" un psp3000 sau psp2000 cu mobo(placa de baza) ta088v3.
         Aceasta "modare" nu este permanenta, in momentul in care s-a inchis psp-ul la reaprindere veti rula cu official firmware(adica softul original, sau altfel spus pe biospul de la sony). Deci, dupa modare se va cauta ca psp-ul sa fie tinut in stand-by(asa cum este recomandat la toate electronicele din ziua de astazi).Psp-ul se tine in stand-by apasand scurt pe butonul de pornire-opire in sus(nu mai mult de 3 sec. ca altfel il stingeti).
          Pentru inceput, asigurati-va ca aveti un psp din titlul topicului(celalate modele se pot moda la fel dar exista variante de modare definitive). Pentru asta verificati codul de bare din partea dreapta jos(langa mufa de incarcare), acolo veti avea scris la final PSP-x00y(x-ul reprezentand modelul si y-ul zona de provenienta). De asemenea scoateti bateria si verificati cifra si litera inscrisa pe sticker in chenar.Daca este mai mare sau chiar 8c inseamna ca aveti una din placile de baza enumerate mai sus.
         In continuare verificati in psp  la settings, system info versiunea de firmware ce o aveti. Versiunea necesara modarii este 5.03. Daca nu aveti aceasta versiune va trebui sa ii faceti update. Daca aveti o versiune mai mare(5.50 sau 5.51) nu se poate moda momentan.
         Pentru toate aceste operatiuni aveti nevoie de un card in psp-ul dumneavosatra! Cardul trebuie formatat inainte de aceste operatii si psp-ul trebuie trecut la setarile default(cu mentiunea de a selecta umd autostart si cahe pe off)  Recomand sa nu aveti umd in psp si sa incarcati bateria psp-ului peste 90%.
          Acum , pentru cei ce nu au ofw 5.03, voi explica cum se face update-ul oficial. In primul rand avem nevoie de pachetul de date oficial (descarcati de aici psp firmware 5.03 , nu altceva: http://pspslimhacks....rmware-updates/ ). Dezarhivati! Va rezulta un fisier numit eboot.pbp. acest fisier il copiati intr-un folder numit UPDATE(scris cu litere mari cum l-am scris si eu). Acest folder (UPDATE) il copiati in psp in folderul game. Psp-ul trebuie sa aiba bateria incarcata peste 90% si sa fie conectat la  o sursa de curent (priza sau pc) pentru siguranta. Acum veti merge din psp la game, la memory stick, de acolo la UPDATE si veti urma pasii pentru update(nu aveti decat sa dati pe tasta x a psp sau sa selectati yes). Cat timp se updateza nu umblati la psp. Dupa ce termina verificati la sistem info versiunea. Nu tratati aceasta operatiune cu usurinta, psp-ul se poate brick-ui(strica software).
          Urmatorul pas il reprezinta instalarea chickHEN R2 (descarcati si dezarhivati de aici: http://dl.qj.net/Hac...26993/catid/114 ). Din dezarhivarea fisierului descarcat vor rezulta 2 foldere numite phat si slim plus un fisier h ( cu extensia .bin) si un readme file. Din folderul slim copiati intreg folderul chickHEN in pictures din psp. Fisierul h il copiati in radacina cardulului psp-ului (langa folderele in care ati copiat pana acum, fara sa-l copiati in vreunul,... sa fie vecin cu pictures, video si care mai sunt pe acolo). Acum deconectati psp-ul de la pc, asigurati-va ca aveti setup default si ca inainte de a copia folderul chickHen in pictures si h langa folderele psp-ului ati formatat cardul. Stingeti psp-ul si aprindeti-l!Acum vom lucra de pe psp. Mergti la pictures, apoi la memory stick, dupa care la chickHEN si intrati in folder. Daca aveti psp2000 doar intrati si asteptati, pentru psp3000 rulati cu sageata jos pana la ultima poza (nu asteptati sa se incarce pozele). Pozele au un ou pe ele si o gramada de programare ascunse ! Este probabil ca nu ve-ti  reusi din prima. Este normal , nu va alarmati. Cel mai probabil psp-ul se va bloca sau se va stinge. Daca s-a blocat stingeti-l si reaprindeti-l, daca s-a stins reaprindeti-l. Executati operatiunile de mai sus pana cand psp-ul se va restarta singur. Verificati ca la sistem info sa aveti 5.03 chickHEN. Daca da, v-ati  descurcat de minune!
              Penultimul pas este sa instalati cfw enabler v3.50 (ultimul  aparut la ora aceasta si softul recomandat de mine, pentru cultura voastra generala in domeniul psp exista si custom firmware de la echipa GEN-A pentru psp-urile discutate dar nu voi prezenta nimic despre instalarea cfw GEN-A  aici) !
              Pentru asta descarcati cfwenabler v3.50( http://dl.qj.net/Cus...27257/catid/151 ). Dezarhivati! Intrati in  folderul psp rezultat, apoi in folderul game si veti ajunge la un folder CFWenabler. Il copiati(folderul CFWenabler cu continutul lui) in psp in folderul game. Deconectati de la pc si din psp mergeti la game, apoi la memorystick si de acolo la cfw enabler. Acum apasati pe tasta x si selectati yes (programul isi va face treaba si cu x si yes sunte-ti de acord cu operatiunile programului). Psp-ul se va restarta si la system info veti avea 5.03 M33 . Dupa toate aceste lucruri mai aveti de formatat cardul, dupa ce l-ati formatat, apasati pe tasta select a psp-ului si mergeti la umd in meniul vsh aparut(un meniu cu litere mici ce nu se imbumba cu designul meniului psp-ului) si selectati m33drive sau sonyxxx(x reprezentand niste cifre pe care nu mi le amintesc). In meniul vsh va plimbati si selectati cu sagetile (cam la fel ca atunci cand umblati in biosul pc-ului).
              Jocurile in format iso si cso (imaginea jocului) le copiati in folderul ISO (in acest folder mai exista un folder numit video, nu va intereseaza, nu-i dati importanta) format in urma ultimei formatari a cardului.

           Nota: in cazul in care inchideti psp-ul pierdeti custom firmware si chickHEN. Nu se strica nimic doar se revine la official firmware (am spus si mai sus).  Pentru a avea din nou cfw trebuie sa reluati pasii incepand cu instalarea chickHEN , apoi a CFWenabler si a setarilor necesare. Se recomanda pastrarea chickHen (si a fisierului h ) si CFWenabler in psp (in folderele dedicate lor, mai sus mentionate) pentru asemenea situatii, in care din terte motive se inchide psp-ul.
          
ps: fiind incepatoare am zis sa-ti pun direct tutorialul

#4
roby93

roby93

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 04.03.2008
dar stiam ca in afara de a prepara mms-ul trebuie sa ai si o baterie pandora.....sau la psp 3000 nu trebuie???

Edited by roby93, 11 September 2009 - 10:28.


#5
byteworks

byteworks

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 867
  • Înscris: 04.04.2003

 roby93, on 11th September 2009, 11:28, said:

dar stiam ca in afara de a prepara mms-ul trebuie sa ai si o baterie pandora.....sau la psp 3000 nu trebuie???

Nu trebuie.

#6
swosh

swosh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 27.10.2007
am facut tot si bun imi apre ce trebe la sistem information
dar numi pornesc jocurile
nush sigur dar nu cred ca am facut bine ultimul pas ala cu setatul umdului
cum intru sa fac aia?
ms

LE: am rezolvat merge de minune
mersi

Edited by swosh, 24 November 2009 - 15:08.


#7
bgybgy

bgybgy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.12.2009

 silver_eye, on 1st September 2009, 18:52, said:

recomand sa-l modezi, jocurile sunt scumpe si baiatul isi va dori alte jocuri, psp-ul poate rula jocuri, filme, muzica si internet(cam greu cu scrisul si manevratul dar daca inveti e super ok, poate el si mai multe dar sa nu intram in detaliile homebrew-urilor). cat despre modare...psp3000se modeaza fara ca sony sau altcineva sa-si dea seama, atat vreme cat ii scoti bateria. cand a pierdut alimentarea(stins sau scos bateria) nu si in cazul stand-by ului modarea se "pierde" psp-ul revenind la oficial. citeste mai multe despre modare aici:

Dragi forumisti si vizitatori al acestui site, nu mi-am propus sa subminez experienta si munca celor care au scris si facut un astfel de tutorial, sau ceva asemanator, pe acest site. Acest topic vrea sa fie doar o modalitate de intelegere, mai usoara, a pasilor ce trebuie urmati pentru a "moda" un psp3000 sau psp2000 cu mobo(placa de baza) ta088v3.
         Aceasta "modare" nu este permanenta, in momentul in care s-a inchis psp-ul la reaprindere veti rula cu official firmware(adica softul original, sau altfel spus pe biospul de la sony). Deci, dupa modare se va cauta ca psp-ul sa fie tinut in stand-by(asa cum este recomandat la toate electronicele din ziua de astazi).Psp-ul se tine in stand-by apasand scurt pe butonul de pornire-opire in sus(nu mai mult de 3 sec. ca altfel il stingeti).
          Pentru inceput, asigurati-va ca aveti un psp din titlul topicului(celalate modele se pot moda la fel dar exista variante de modare definitive). Pentru asta verificati codul de bare din partea dreapta jos(langa mufa de incarcare), acolo veti avea scris la final PSP-x00y(x-ul reprezentand modelul si y-ul zona de provenienta). De asemenea scoateti bateria si verificati cifra si litera inscrisa pe sticker in chenar.Daca este mai mare sau chiar 8c inseamna ca aveti una din placile de baza enumerate mai sus.
         In continuare verificati in psp  la settings, system info versiunea de firmware ce o aveti. Versiunea necesara modarii este 5.03. Daca nu aveti aceasta versiune va trebui sa ii faceti update. Daca aveti o versiune mai mare(5.50 sau 5.51) nu se poate moda momentan.
         Pentru toate aceste operatiuni aveti nevoie de un card in psp-ul dumneavosatra! Cardul trebuie formatat inainte de aceste operatii si psp-ul trebuie trecut la setarile default(cu mentiunea de a selecta umd autostart si cahe pe off)  Recomand sa nu aveti umd in psp si sa incarcati bateria psp-ului peste 90%.
          Acum , pentru cei ce nu au ofw 5.03, voi explica cum se face update-ul oficial. In primul rand avem nevoie de pachetul de date oficial (descarcati de aici psp firmware 5.03 , nu altceva: http://pspslimhacks....rmware-updates/ ). Dezarhivati! Va rezulta un fisier numit eboot.pbp. acest fisier il copiati intr-un folder numit UPDATE(scris cu litere mari cum l-am scris si eu). Acest folder (UPDATE) il copiati in psp in folderul game. Psp-ul trebuie sa aiba bateria incarcata peste 90% si sa fie conectat la  o sursa de curent (priza sau pc) pentru siguranta. Acum veti merge din psp la game, la memory stick, de acolo la UPDATE si veti urma pasii pentru update(nu aveti decat sa dati pe tasta x a psp sau sa selectati yes). Cat timp se updateza nu umblati la psp. Dupa ce termina verificati la sistem info versiunea. Nu tratati aceasta operatiune cu usurinta, psp-ul se poate brick-ui(strica software).
          Urmatorul pas il reprezinta instalarea chickHEN R2 (descarcati si dezarhivati de aici: http://dl.qj.net/Hac...26993/catid/114 ). Din dezarhivarea fisierului descarcat vor rezulta 2 foldere numite phat si slim plus un fisier h ( cu extensia .bin) si un readme file. Din folderul slim copiati intreg folderul chickHEN in pictures din psp. Fisierul h il copiati in radacina cardulului psp-ului (langa folderele in care ati copiat pana acum, fara sa-l copiati in vreunul,... sa fie vecin cu pictures, video si care mai sunt pe acolo). Acum deconectati psp-ul de la pc, asigurati-va ca aveti setup default si ca inainte de a copia folderul chickHen in pictures si h langa folderele psp-ului ati formatat cardul. Stingeti psp-ul si aprindeti-l!Acum vom lucra de pe psp. Mergti la pictures, apoi la memory stick, dupa care la chickHEN si intrati in folder. Daca aveti psp2000 doar intrati si asteptati, pentru psp3000 rulati cu sageata jos pana la ultima poza (nu asteptati sa se incarce pozele). Pozele au un ou pe ele si o gramada de programare ascunse ! Este probabil ca nu ve-ti  reusi din prima. Este normal , nu va alarmati. Cel mai probabil psp-ul se va bloca sau se va stinge. Daca s-a blocat stingeti-l si reaprindeti-l, daca s-a stins reaprindeti-l. Executati operatiunile de mai sus pana cand psp-ul se va restarta singur. Verificati ca la sistem info sa aveti 5.03 chickHEN. Daca da, v-ati  descurcat de minune!
              Penultimul pas este sa instalati cfw enabler v3.50 (ultimul  aparut la ora aceasta si softul recomandat de mine, pentru cultura voastra generala in domeniul psp exista si custom firmware de la echipa GEN-A pentru psp-urile discutate dar nu voi prezenta nimic despre instalarea cfw GEN-A  aici) !
              Pentru asta descarcati cfwenabler v3.50( http://dl.qj.net/Cus...27257/catid/151 ). Dezarhivati! Intrati in  folderul psp rezultat, apoi in folderul game si veti ajunge la un folder CFWenabler. Il copiati(folderul CFWenabler cu continutul lui) in psp in folderul game. Deconectati de la pc si din psp mergeti la game, apoi la memorystick si de acolo la cfw enabler. Acum apasati pe tasta x si selectati yes (programul isi va face treaba si cu x si yes sunte-ti de acord cu operatiunile programului). Psp-ul se va restarta si la system info veti avea 5.03 M33 . Dupa toate aceste lucruri mai aveti de formatat cardul, dupa ce l-ati formatat, apasati pe tasta select a psp-ului si mergeti la umd in meniul vsh aparut(un meniu cu litere mici ce nu se imbumba cu designul meniului psp-ului) si selectati m33drive sau sonyxxx(x reprezentand niste cifre pe care nu mi le amintesc). In meniul vsh va plimbati si selectati cu sagetile (cam la fel ca atunci cand umblati in biosul pc-ului).
              Jocurile in format iso si cso (imaginea jocului) le copiati in folderul ISO (in acest folder mai exista un folder numit video, nu va intereseaza, nu-i dati importanta) format in urma ultimei formatari a cardului.

           Nota: in cazul in care inchideti psp-ul pierdeti custom firmware si chickHEN. Nu se strica nimic doar se revine la official firmware (am spus si mai sus).  Pentru a avea din nou cfw trebuie sa reluati pasii incepand cu instalarea chickHEN , apoi a CFWenabler si a setarilor necesare. Se recomanda pastrarea chickHen (si a fisierului h ) si CFWenabler in psp (in folderele dedicate lor, mai sus mentionate) pentru asemenea situatii, in care din terte motive se inchide psp-ul.
          
ps: fiind incepatoare am zis sa-ti pun direct tutorialul

buna..am si eu o nelamurire...n-am inteles ultima parte ..dupa ce parcurg toti pasii..si dupa ce formatez cardul..unde ma duc si ce fac mai exact?..adica..se lucreaza tot de pe psp sau dupa pc..?..si daca imi poti explica asa..ca la copii mici ti-as fi recunoscator..ms mult.

#8
bunica12

bunica12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 22.03.2010
da as avea o intrebare cum aflu ce placa de baza am si merge modat daca sub baterie scrie 8d??

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate