Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?
 Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 

Radioul trustului „Intact“ va începe să emită în data de 29 septembrie 2008.

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

  Radioul trustului „Intact“ va începe să emită în data de 29 septembrie 2008.

Noul post de radio comercial al trustului „Intact“ se va lansa în data de 29 septembrie, urmand sa emita pe frecventele Radio Romantic din tara si pe frecventa News FM din Bucuresti, a declarat pentru "Business Standard" Camelia Levintza Stettler, director de marketing si P.R. al noului radio.

  • Ea a spus ca singurele informatii pe care le poate oferi in acest moment cu privire la noua statie sunt legate de faptul ca matinalul radioului va fi realizat de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, iar Mircea Badea va face si el parte din echipa. Potrivit unor surse din piata, neconfirmate insa de oficialii companiei, noul radio se va numi Zu FM. De altfel, domeniul Zufm.ro este inregistrat pe saitul România "Top Level Domain" ca fiind detinut de compania "Grupul Media Camina", care opereaza statiile Romantic FM si News FM. Surse din interiorul companiei au declarat, de asemenea, ca numele radioului este legat de termenul Zu  insa nu au putut preciza care este acesta exact, mai multe detalii urmand sa fie facute publice la inceputul saptamanii viitoare.

  • In urma lansarii noului radio, statia de stiri News FM, care emitea doar in Bucuresti, va fi inchisa, iar postul Romantic FM va emite doar in Bucuresti si pe internet.

  • Sorin Oancea, detinatorul a 25% din societatea Antena 3, a spus pentru "Business Standard", in urma cu o luna, ca noua retea de radio va fi bazata pe muzica si divertisment si va fi pe genul "Contemporary Hit Radio", cum sunt si Kiss FM sau Radio 21.

  • Compania "Grupul Media Camina" este detinuta de Camelia Rodica Voiculescu, cu 40%, Corina Mirela Voiculescu, cu 39%, "Grupul Industrial Voiculescu" si Compania (Grivco), cu 20%, si de Fundatia Umanista "Dan Voiculescu", cu 1%.
  • Trustul "Intact", fondat in anul 1992, detine si posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, GSP TV si mai multe publicatii, printre care "Jurnalul National", "Saptamana Financiara" si "Gazeta Sporturilor".
  • Printre competitorii "Intact", pe segmentul radiourilor, se numara    "Lagardere", "Media Pro" si "S.B.S. Broadcasting".

  • Principalele radiouri: Europa FM, Radio 21, Kiss FM, Pro FM, Info Pro, Radio   Guerrilla, Romantic FM și Radio Total.

Sursa: http://www.standard....septembrie.html


Edited by megafanro, 10 September 2008 - 00:05.


#2
Boggyct

Boggyct

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 19.04.2007
Un nume mai tampit de post de radio nu am mai auzit :lol:

#3
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,388
  • Înscris: 05.09.2005
zu zu ! Iaurt proaspat de baut ! :D

#4
dangeor

dangeor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 21.12.2007
Mi se pare un nume destul de idiot. Sigur multi vor face analogia cu zuzu zuzu

#5
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Postdangeor, on Sep 10 2008, 14:31, said:

Mi se pare un nume destul de idiot. Sigur multi vor face analogia cu zuzu zuzu
Ce naiba, mai, motanilor le place lapticul Zuzu !

#6
unGreu

unGreu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 521
  • Înscris: 10.05.2005
sună aiurea, după ce au ținut secret atâta timp numele, acum îmi dau seama de ce ... de rușine  :lol:

#7
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Intact a solicitat CNA licenta pentru Radio ZU
  Trustul Intact a solicitat CNA o licenta audiovizuala prin satelit pentru Radio ZU, un program de radio generalist, potrivit reprezentantilor Consiliului, citati de Mediafax. Solicitarea depusa de S.C. Grupul Media Camina SA Bucuresti - companie a trustului Intact - va fi analizata in sedinta de astazi a Consiliului.

Tony Tesiu, directorul de programe al noului radio al trustului Intact, a precizat ca postul va fi lansat pe 29 septembrie. Desi nu a confirmat denumirea „ZU“, Tony Tesiu a precizat ca numele postului de radio are legatura cu „ZU“. Postul mizeaza pe matinalul lui Morar si Buzdugan, o alta emisiune fiind realizata de Mircea Badea, de luni pana joi.
Sursa
Ce tot ne tin si astia ca pe ace? Prima data au zis ca o sa se lanseze pe 15 septembrie, iar acum amana pana la sfarsitul lunii!  :ack:

#8
alexdromania

alexdromania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 01.07.2006
CNA a acordat licența audiovizuală pentru Radio ZU, noul post al trustului Intact


Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a acordat, joi, o licență audiovizuală prin satelit pentru Radio ZU, un program de radio generalist, care va reuni stațiile Romantic FM și News FM, și în care trustul media Intact va investi o sumă de 500.000 de euro.


  Proiectul noului radio al trustului Intact a fost prezentat, joi, în ședința CNA, de către Cristian Mihalache, Business Development Director Antena 1, Mircea Toader, Manager Investments&Licenses SC TV Antena 1 SAToader, Tony Teșiu, director de programe, Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Solicitarea depusă de S.C. Grupul Media Camina SA București - companie a trustului Intact - a fost aprobată în unanimitate de membrii CNA.

Prin lansarea noului radio generalist, trustul Intact va renunța la News FM, care emitea doar în București, în timp ce Romantic FM își va păstra frecvența din Capitală. Astfel, noul post va emite pe frecvența News FM, în București, și pe 23 de frecvențe din țară ale Romantic FM.

Radio ZU va avea un program generalist, dintre care producția proprie va reprezenta 60%. Publicul țintă al radioului va fi format din persoane cu vârsta cuprinsă între 15-30 de ani.

"News FM a fost cesionat grupului media Camina. Prin cesionare, grupul va renunța să mai producă să difuzeze programul News FM, stația va fi stația de București a radioului ZU", a spus Mircea Toader, precizând că stația din București a Romantic FM, va continua să emită. "Stația este la Apaca, emite cu 6 kilowați. Se aude și la Sinaia", a explicat Toader.

"Stația News FM va emite pentru Radio ZU, va fi stația fanion", a spus Tony Teșiu, în ședința CNA, care a promis că noul post de radio va fi în direct permanent cu ascultătorii. "Suntem foarte deschiși către ascultători. Suntem foarte deschiși către muzică românească. Vom fi singurul radio care va permite cântări live direct în studio, instructura ne permite (...) Vrem să susținem artiștii români", a spus Teșiu.

El a mai spus că muzica difuzată de post va fi pentru publicul 15-30 de ani. "Facem sondaje pentru stabilirea bazei de muzică a radioului", a spus directorul de programe al postului, precizând că muzica Romantic se va auzi strict în București.

Grila Radio ZU va cuprinde un mixaj de programe. "Mircea Badea va face programe la Radio ZU. Va fi ceva diferit de ce făcea la News FM, va fi o oră de talk-show", a spus Teșiu, precizând că Radio ZU va difuza multe știri, cea mai mare parte a echipei de știriști a News FM fiind preluată de Radio ZU. "Punem accentul pe știri, avem jurnale important (...) Ne bazăm pe întreaga echipă de știri a Antenelor", a spus Tony Teșiu.

Radio ZU va avea o locație nouă și un studiou nou, potrivit lui Mircea Toader, care a precizat că dotările vor fi adecvate programelor difuzate. "Se va aduce un emițător mai puternic (pentru stația Radio ZU din București, n.r.)", a explicat Toader, precizând că programele locale ale stațiilor din țară Radio ZU vor fi realizate la București. "Celelalte stații vor prelua programul central din București, programele locale se vor produce ca și până acum, cea mai mare parte din ele vor fi trimise pe fibră optică pe internet", a afirmat Toader.

Potrivit directorului de proiect al Radio ZU, Cristian Mihalache, investiția inițială în Radio ZU este de 500.000 de euro. Postul de radio va fi lansat pe 29 septembrie.

Potrivit lui Tony Teșiu, Radio ZU va avea un matinal și în weekend, care nu va fi realizat de Buzdugan și Morar, ci de persoane noi. "O altă emisiune din grila postului va fi realizată de Mircea Badea și va fi difuzată de luni până joi. Emisiunea va fi diferită de programul lui Mircea Badea la News FM ("Traficanții", n.r.). Va fi o emisiune specifică noului radio", a declarat miercuri pentru MEDIAFAX Tony Teșiu.

O noutate a radioului va fi programul de noapte. "Vom avea program noaptea, ceea ce nu se prea întâmplă la foarte multe radiouri în momentul de față. Vom avea oameni care vor discuta cu ascultătorii în fiecare noapte din săptămână, mai puțin în weeekend, când programul va fi diferit", a precizat Teșiu.

Sorin Oancea, vicepreședinte Antena 1 și director general Antena 3, a declarat, în luna iulie, că trustul Intact va lansa, în septembrie, un post de radio comercial cu acoperire națională, format prin reunirea rețelelor News FM și Romantic FM.

"În urma unei analize în grup, s-a ajuns la concluzia că este mai bine să lansăm un radio comercial național, în loc de un radio de știri. News FM și Romantic FM vor fi reunite, urmând ca noul radio să aibă circa 25 de frecvențe în toată țara", a declarat, în 30 iulie, Sorin Oancea.

Motivul pentru care Intact renunță la News FM este, potrivit lui Oancea, acela că radioul de știri nu avea acoperirea necesară pentru a se bate cu concurența. În prezent, pe piața radio din București mai emit și posturile de știri Info Pro și Realitatea FM.

News FM s-a lansat pe 1 noiembrie 2007, poziționându-se ca primul post de radio de știri din România care funcționează pe principiul breaking news. Postul are acoperire în București și emite pe 89 FM.

Postul News FM a primit licența audiovizuală de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pe 26 aprilie 2004, în urma unui concurs de licențe pentru frecvențe din București, iar decizia de autorizare, fără de care postul nu ar fi putut să funcționeze, a fost primită în decembrie 2005. Radioul a emis încă de la începutul anului 2006, sub numele Metropol FM, însă din cauza unor probleme legate de înregistrarea numelui la OSIM-Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, postul a fost redenumit News FM.

Romantic FM a primit licență de la CNA în decembrie 1994 și emite în București din aprilie 1995. Rețeaua de stații locale a Romantic FM s-a lansat în anul 2006, iar în prezent postul de radio are acoperire în 20 de orașe: București, Arad, Bușteni, Cluj, Constanța, Deltă (Mahmudia), Eforie Nord, Oradea, Ploiești, Slobozia, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Târgu Mureș, Pitești, Timișoara, Medgidia, Baia Mare, Sibiu și Buzău. Potrivit site-ului radioului, în prezent alte patru stații locale Romantic FM sunt în lucru - la Putna, Hârlău, Negrești și Topolog. Romantic FM se poziționează ca un post de radio "premium exclusive".

Trustul Intact, fondat în 1992, deține și posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, GSP TV și mai multe publicații, printre care Jurnalul Național, Săptămâna Financiară și Gazeta Sporturilor.

#9
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Unda verde pentru Radio ZU. :w00t:

Trustul "Intact" va investi, pana la sfarsitul acestui an, 500.000 de euro pentru dezvoltarea postului generalist Radio ZU, programat sa fie lansat la data de 29 septembrie, pe cele 23 de frecvente din tara ale Romantic FM si pe cea din Bucuresti a News FM.
  • Postul, pozitionat ca unul generalist, cu programe proprii in proportie de 60%, a primit ieri licenta audiovizuala prin satelit, de la C.N.A. Potrivit lui Toni Tesiu, directorul de programe al postului, targetul principal al Radio ZU este format din tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani, pentru care se lucreaza la programe adaptate. Astfel, Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor realiza matinalul, de la ora 6.30 la 10.00, impreuna cu o “voce feminina”, din Basarabia. De asemenea, Mircea Badea va realiza un talk-show, diferit de “Traficantii” de la News FM. Grila prevede si realizarea unui program de noapte, care va include si un "pre-morning" show in intervalul orar 4.00-6.30. Echipa de specialisti de la News FM va asigura, in mare parte, programele de stiri ale Radio ZU, iar baza de muzica pentru publicul-tinta va fi stabilita dupa sondaje si cercetari. De altfel, Toni Tesiu a precizat ca postul va fi deschis catre muzica româneasca. “Vom fi singurul radio care va permite cantari live direct in studio”, a explicat el. In urma lansarii noului radio, statia de stiri News FM, care emitea doar in Bucuresti, va fi inchisa, iar postul Romantic FM va emite doar in Bucuresti si pe internet. Campania de "teasing" pentru aparitia postului, desfasurata sub sloganul “Who is ZU”, a fost creata la nivel intern cu ajutorul unui "freelancer", in timp ce campania pentru lansare este semnata de agentia "Friends Advertising". Spatiul publicitar al postului este administrat de "Clir Media", regie care se ocupa de mare parte din produsele trustului "Intact".
Sursa: http://www.standard....u_radio_zu.html
B)

Edited by megafanro, 13 September 2008 - 00:21.


#10
akki

akki

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 315
  • Înscris: 13.07.2008
http://www.radiozu.ro/

#11
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Deci mai avem doua saptamani pana la mult asteptata lansare.  ;)

#12
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Deci asta e denumirea pana la urma?

#13
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,388
  • Înscris: 05.09.2005
deci, da!

#14
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

View Postchatnoir401, on Sep 15 2008, 23:50, said:

Deci asta e denumirea pana la urma?
DA. :cursing:  :w00t:  :naughty:

#15
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Trustul „Intact“ a lansat oficial Radio Zu.

  • Trustul „Intact“ a lansat oficial marti, postul generalist Radio Zu. Postul, care va emite in Bucuresti pe frecventa 89 FM, dar si pe alte peste 20 de frecvente in tara, va incepe emisia la data de 29 septembrie. Potrivit realizatorilor Daniel Buzdugan si Mihai Morar, proiectul radioului a fost realizat in aproximativ trei luni. Potrivit directorului de programe Toni Tesiu, „Intact“ va investi, pana la sfarsitul acestui an, 500.000 € pentru dezvoltarea Radio Zu, pozitionat ca post generalist, cu programe proprii in proportie de 60%. Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor realiza matinalul, de la ora 6.30 la 10.00, iar Mircea Badea va realiza un talk-show. Grila prevede si realizarea unui program de noapte, care va include si un               „pre-morning“ show, intre orele 4.00-6.30.
Sursa: http://www.standard....l_radio_zu.html

Edited by megafanro, 24 September 2008 - 22:27.


#16
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Oare vor relua si jingle-ul de la Radio 21, care era intre poante?

#17
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,885
  • Înscris: 28.11.2006
Daca sunt Morar si Buzdugan, o sa fie radio ZOO! :puke:

#18
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

View Postpufonel, on Sep 27 2008, 02:12, said:

Daca sunt Morar si Buzdugan, o sa fie radio ZOO! :puke:
Corect. :puke:  :puke:  :photo:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate