Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...
 Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat
 Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate
 Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

S-a dus seceta pedologica?
 

ATENTIE! Feriti-va de idiot !

- - - - -
  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#1
boby28

boby28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 22.11.2007
Salut!

Nu stiu daca ar fi trebui sa postez la alta sectiune ce tine de incidente dar nenorocitul m-a enervat nu gluma!!
Veneam acum 1 ora si ceva inspre Sinaia si dupa ce am trecut de Metro pe DN1 un seria 5 cu numarul PH 25 WROcare iesise din dreapta initial pe banda 1 si de care tocmai treceam (eu venind pe banda 2)  a intrat dintr-o data pe banda mea exact in momentul in care treceam de el obligandu-ma sa trec cu jumatate de masina pe contra sens si sa evit in ultimul moment un accident de toata frumuseatea. Enervat de situatia creata si tensionat de moment m-am uitat in oglinda retrovizoare si i-am facut semn cu mana, la care pramatia a venit in dreptul meu si a inceput sa arunce cu monezi in masina si sa traga de volan inspre mine ca si cum eu eram vinovat si era sa provoc accidentul si nu el . Era foarte ofuscat ca am indraznit sa-l  " cert"  si era pus serios pe scandal mergand cand in fata mea franat , cand in dreptul meu injurandu-ma pana cand a oprit masina dintr-o data pe banda 1 , eu am pus frana si am vrut sa intru pe banda 2 dar veneau masini in
viteza asa ca a trebuit sa raman oprit in spatele lui. Idiotul s-a dat jos impreuna cu inca unul si a venit pornit de bataie . Eu am ramas in masina , el a dat un pumn in geam  tipand ca bezmeticul langa masina ca de ce il 'injur' in zgomotul de claxoane a masinilor oprite  in spatele meu.   Eram cu prietena mea care era foarte speriata si care ma ruga intr-una sa raman in masina .
Pana la urma idiotul s-a potolit ( la insistentele tovarasului sau ) si a plecat spunand ca si ce daca a gresit ?! Banuiesc ca in mintea lui de retardat drogat ( ca avea ochii rosii si arata de parca priza cocaina de 2 zile in continuu) pentru ca el era ala cu masina mai tare si mai mare ar fi trebuit sa inghit in sec si sa imi continui drumul fara sa-i arunc nici macar o privire.
Am sunat la 112 imediat si l-am reclamat pe terminat.
Ideea e ca as vrea sa depun o plangere cu martori si tot tacamul pentru ca nu as vrea sa scape atat de usor .
Stie cineva daca se considera plangere telefonul in care am informat Politia despre eveniment sau trebuie sa merg la Politie personal ? Sau urmeaza sa ma caute cineva de la Politie pentru detalii in urma telefonului?
Pana la urma vreau sa fac ceva  legalca se invete minte intr-o masura mai mica sau mai mare si sa nu-si mai etaleze smecheria de  taran incult, tipic romaneasca la toti astia care s-au vazut peste noapte cu masini  luxoase.
Daca a mai avut cineva incidente asemanatoare si stie care sunt procedurile pentru a-l 'deranja' putin Politia pe 'smecher'  ..raman dator  <_<

Edited by boby28, 26 January 2008 - 19:44.


#2
detective

detective

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 24.03.2007
Treci pe la Politie, nu dureaza mai mult de 30 de minute sa-i faci o plangere, ca asa prin telefon....

Arde-l, astia merita  :bandit:

#3
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,123
  • Înscris: 02.07.2006
Din pacate idioti de astia gasesti peste tot, inaintea craciunului aceeasi faza am patit-o si eu in Cluj. A oprit brusc in fata mea sa ma opresc, vezi doamne venea din spate si nu l-am lasat sa depaseasca, pe langa cora tot flashuri dadea desi drumul era super aglomerat, unde sa ma fi tras sa il las sa treaca?A intrat in fata mea si a oprit, probabil sa se dea jos la mine.Nu i-a mers pt ca am schimbat banda si m-am intors in sens invers, sa evit o eventuala altercatie, vorba aia nu iti pune minte cu cei care o au odihnita, mai bine lasai ***** in treaba lor :finger:

#4
bogdan2007

bogdan2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 11.01.2007
E nevoie de un document cu semnatura ta pe el, ca dupa amprenta vocala e mai greu... :thumbup: N-avem ce face, aceasta e Romania si numai aici vezi asa ceva plus altele si altele.De ce?Pentru ca multi sufera de tulburari de personalitate,considerand ca sunt stapanii adevrului absolut si al dreptatii intotdeauna.Uita insa sa fie si oameni.Iar aici ii ajuta si Politia Romana, care cu onor tolereaza tot felul de comportamente deviante de genul, in loc sa le suspende dreptul de a circula vreo 10 ani.Atunci sa vezi cum nici degetul nu-l mai arata.
      PS : gandeste-te ca nu e nici primul nici ultimul dobitoc de acest gen.Mai gandeste-te ca, mai rau, poate avea dementul si vreun pistol cu care-ti facea vreo "bucurie".Pe viitor, incearca sa eviti situatiile conflictuale de orice natura, mergand pe premisa ca cel mai destept cedeaza si tine in buzunar un baston telescopic, un spray NATO, ceva, ca nu stii cand ti-or folosi.

      PS 1 : eu zilele trecute mi-am luat din Bulgaria un pistol cu munitie mixta: cauciuc - gaze.Tocmai pentru ca se mai gasesc idioti care merg in haite in timp ce-si etaleaza masinile minune.

Edited by bogdan2007, 26 January 2008 - 20:22.


#5
polizei

polizei

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,291
  • Înscris: 05.06.2006

View Postboby28, on Jan 26 2008, 19:22, said:

Ideea e ca as vrea sa depun o plangere cu martori si tot tacamul pentru ca nu as vrea sa scape atat de usor .
Stie cineva daca se considera plangere telefonul in care am informat Politia despre eveniment sau trebuie sa merg la Politie personal ? Sau urmeaza sa ma caute cineva de la Politie pentru detalii in urma telefonului?
Pana la urma vreau sa fac ceva  legalca se invete minte intr-o masura mai mica sau mai mare si sa nu-si mai etaleze smecheria de  taran incult, tipic romaneasca la toti astia care s-au vazut peste noapte cu masini  luxoase.
Daca a mai avut cineva incidente asemanatoare si stie care sunt procedurile pentru a-l 'deranja' putin Politia pe 'smecher'  ..raman dator  <_<

heeelllooo esti in romania...nimeni nu te baga in seama.

112 nu exista (doar salvarea si pompierii ce mai misca) , politia nu exista . Exista doar `ceva` in portbagaj si un telefon al unor prieteni sa vina sa te ajute.


am fost implicat in  4cazuri dinastea. (2 in care m-am dus sa `salvez` si 2 in care am fost `agresat`). In toate cazurile a fost anuntata politia dar degeaba ori nu au ajuns ori au ajuns la mult timp dupa stingerea agresiunilor, etc.

Chiar un incident anu trecut in care  am anuntat politia ca unul umbla beat la volan prin oras si era sa ma faca si varza, si in loc sa vina politia a venit `ala beat` cu masina` incarcata` sa ma incinga . :lol:

vorba lu aiptek ` Din pacate idioti de astia gasesti peste tot `......din cauza asta am si `dotat` portbagajul.

Ahhh am uitat sa zic de cei care furau din camioane pe E85 pe o raza de 30km . Am dat telefon la 112 sa anunt asta , si cat am facut pana la urziceni adica vreo 15-20 min nu am vazut nici o masina de politie......desigur cand m-am intors de la buc , coloratii lucrau iar....asa ca am inceput sa claxonez ca sa-i atentionez pe cei care urmau sa fie `pagubiti`.

Parerea mea este ca te ambalezi degeaba , mai bine uita........

Edited by cosmin_miu, 27 January 2008 - 03:23.


#6
test_driver

test_driver

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,693
  • Înscris: 30.01.2006
iachh, mi-e scarba, imi vine sa vomit. Frate, sa vad cum imi iau un shoot gun d-ala cu tava cat mai groasa, dar sa fie groasa, reculul sa ma puna in cur, sau sa ma arunce 4 metri in spate. Cateodata asa imi vine sa gandesc. Si intr-adevar cosmine, politia e inexistenta. Am patit si eu niste faze destul de urate, si destul de umilitoare, de fapt nu eu personal, ci o fata, si cand am fost la politie alora probabil le-a fost lene sa miste putin calculatorul, asa ca ne-a expediat frumos cu tot cu martori.  kkt. iar imi vine sa vomit.

#7
razvansmek

razvansmek

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 12.02.2007
ia luat masa cu taksu masina si sa smekerit ma.. ;)

#8
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005
politie ? AHAHAHAAHHAHAHA !

intr-o seara la ora 11 unu ii ciomagea c-o bata masina lu' altu c-a parcat pe locul lui !
eu sun la 112 , operatoarea imi face legatura cu politia si dupa ce termin eu sa-i explic lu' ala ce se intampla, replica

"AUZI DOM'LE...ASTE E NUMAR DE URGENTA, NU NE INTERESEAZA ,IA SUNATI LA SECTIE !" tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit -tonul...mi-a inchis tembelul ?!?!?? zic WTF ?!?!

sun inapoi la 112 - ma prezint, cer la acelasi numar unde-am fost conectat mai devreme si ii spun dobitocului "DACA ERA MASINA TA, SAU PROPRIETARUL COBOARA LA ALA SI SE IAU LA BATAIE SI SE OMOARA, INCONSTIENTULE ?!" si i-am inchis eu...

dupa vreo 10 minute...pfffffffffff...daca nu mai mult, catadicseste o masina de politie sa treaca in scarba prin zona...i-a zis ceva lu' ala din masina, aproape din mers si-au plecat...

politie pe dreaq

#9
boby28

boby28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 22.11.2007
Mda ..atunci eram imediat dupa 'eveniment'  si gandeam prea 'legal'  :rolleyes:     Pana la urma exista posibilitatea sa scape prea usor de o eventuala cercetare a politistilor si sa aiba si mai acut impresia ca sunt "tari" si pot face oricand lucruri de genul asta.  
Pentru a se invata minte rahati ca asta trebuie sa faci ceva  ilegal  si daca o faci bine cu siguranta vor fi mult mai precauti pe viitor.

#10
dsdev

dsdev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 28.10.2005
Am patit o chestie asemanatoare in alba iulia, ma incadrasem gresit la stop, am dat sa trec pe banda din dreapta (ptr mers inainte) la care oricum era rosu la semafor, vad la distanta in spatele meu un audi, aveam timp destul sa ma bag (oricum el n-avea unde sa se duca, era rosu in fata), dau semnal si incep sa ma bag si ma trezesc ca vita accelereaza sa nu ma lase sa ma bag, urca cu 2 roti pe trotuar si trece in fata mea, apoi se da jos din masina si vine la geam cu figuri & shit (era genu tzigan vopsit blond). Din pacate ptr el nu s-a terminat bine, dobitocu' nu vazuse ca eram 4 masini cu nr de bucuresti, dintre care 2 pe care scria mare BGS, cate 3-4 insi in fiecare masina si eram toti impreuna  :D .

boby28, chiar daca sa zicem ii faci plangere, ai chef sa te trezesti cu el la usa, sa-ti ceara iar socoteala ptr prostia lui? De ce ai vrea sa dai ochii iar cu dobitocu'? In cel mai rau caz se alege cu o amenda, crezi ca il doare undeva de asta?

#11
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,479
  • Înscris: 04.05.2006
Mda....nu vreau sa instig la chestii de-astea, dar, in general cu idiotzi de genul asta, rezolvi mai multe ilegal....Daca ii viziteaza niste baieti bine intentionati, care din greseala ii scapa vreo doua peste mecla cu mentiunea: Alta data sa nu te mai iei de oameni pe drumuri.... o sa fie mult mai precaut. Cu politia...o sa pozeze in victima, daca are ceva pile loco chiar scapa....in cel mai nefericit caz pentru el, cu o amenda de vreo 2 milioane.

#12
dsdev

dsdev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 28.10.2005
Acum am vazut numarul de care zicea (ph-25-wro), io zic sa stai linistit in banca ta, nu rezolvi nimic. Niste tzepari de felu' lor, mi-a luat aproape juma de an sa incasez un cec emis de ei si asta numai dupa ce ne-am "batut" in relatii pe te miri unde. Poate gresesc, poate au vandut masinile intre timp (aveau mai multe bmw-uri de ph cu wro). Daca vrei sa le faci o vizita, ii gasesti la hotelul din centru' ploiestiului de pe langa primarie (asta ca sa nu dau nume)  :nonobad:

Edited by dsdev, 28 January 2008 - 10:39.


#13
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,056
  • Înscris: 02.03.2003
Cam nasol cand dai nas in nas cu panarame isterice.
Cu astia e greu de rezolvat.
Sunt lasi, probabil nu cobora daca nu era insotit.
Au curaj cand te vad cu nevasta, pentru ca stiu ca ai grija si de ea si nu poti raspunde cum vrei tu.

Cu politia, din pacate, nu prea ai variante.
Politiei i-au fost taiate multe mijloace de a lupta impotriva infractorilor.
Greu mai gasesti politisti pe care sa ii duca mintea si sa faca treaba buna.
Majoritatea stau confortabil in scaunul lor si nu isi pun pielea la saramura.
Politia, din pacate, nu prea mai bate.

Militia era respectata pentru ca batea bine, tacticos, elegant, fara urme la medicinala legala.
Cunosc cativa militieni care au rupt hoti, talhari, pungasi, escroci.
Si acum le stiu infractorii de frica si le pronunta numele cu respect (doar au amintiri pe viata de la ei, rinichi, timpane, etc.)

Si in ziua de azi mai exista cativa politisti care stiu sa actioneze la limita si reusesc sa impuna respect. In rest...

Asa ca varianta cu politia se clatina, varianta cu "trupe" cred ca nu e pentru tine, ramane varianta "Rambo" (asta daca tot vrei sa te razbuni pe el).
Sa tii minte ca orice om, cat de puternic este, poate fi distrus de unul suficient de hotarat.
Afla cine este, aduna tot ce poti despre el, tine-te de el si de viata lui.
Sa vezi ca o sa pice la un moment dat.
Dar probabil ca nu ai timp, chef si resurse pentru asa ceva.

Asa ca, in bunul spirit mioritic, te sfatuiesc sa te resemnezi, sa te duci la culcare si sa traiesti cu frica in suflet ca oricand ti se mai poate intampla un asfel de eveniment.
Ca doar traiesti in Romania !

#14
dr4qul4

dr4qul4

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 514
  • Înscris: 19.03.2005
eu am patit-o tot inainte de craciun cand mergeam pe un drum pe care se surpase jumatate de sosea si am oprit (ca sa treaca cel din sens invers pt ca el avea prioritate). cand sa trec un idiot cu Logan rosu pleaca cu demaraj din spate ca sa treaca primul si era sa ma loveasca daca u eram atent si franam. un tovaras din dreapta i-a aratat fingerul la care el opreste masina exat unde era surparea si coboara pus pe scandal. m-am dat jos si eu si tovaasul si i-am zis sa se urca in masina pana nu ma supar ca o incaseaza. am si un o jumatate de cheie de roti in cruce cu care era sa-i fac cunostinta daca se apropia.

#15
boby28

boby28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 22.11.2007

View Postterratec, on Jan 28 2008, 11:19, said:

Asa ca varianta cu politia se clatina, varianta cu "trupe" cred ca nu e pentru tine, ramane varianta "Rambo" (asta daca tot vrei sa te razbuni pe el).
Sa tii minte ca orice om, cat de puternic este, poate fi distrus de unul suficient de hotarat.
Afla cine este, aduna tot ce poti despre el, tine-te de el si de viata lui.
Sa vezi ca o sa pice la un moment dat.
Dar probabil ca nu ai timp, chef si resurse pentru asa ceva.

Asa ca, in bunul spirit mioritic, te sfatuiesc sa te resemnezi, sa te duci la culcare si sa traiesti cu frica in suflet ca oricand ti se mai poate intampla un asfel de eveniment.
Ca doar traiesti in Romania !

Sa te resemnezi e una dar sa traiesti cu frica in suflet e total altceva si nu as avea motiv sa traiesc cu frica in suflet.  
De 'trupe' nu mi se pare ca este cazul in situatii de genul asta si nu as putea sa implic pe altii pentru ca cearta a fost doar intre mine si el nu intre mine si oamenii lui si, pe langa asta, m-as simti mult mai bine sa-l 'invat minte' personal !
Nu cred ca am sa ma apuc sa-l caut acum si sa-l urmaresc dar poate o sa-l mai intalnesc.

#16
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Deci...
El a gresit, tu l-ai "certat", el s-a ambalat, te-a oprit, ba chiar a sarit la bataie.
Nu era singur, la fel nici tu, deci 2 martori.
L-ai reclamat la Politie.

Chiar crezi ca mai merita atentie un astfel de imbecil?

#17
boby28

boby28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 22.11.2007
Atentie din punctul acesta de vedere nu merita.  Dar ceva atentie pentru viitoarele situatii de genul asta pe care le va crea merita pentru ca , la cum se prezenta drogatul, cu siguranta nu am fost eu primul de care s-a luat.. in schimb ar fi super si pentru altii sa fiu ultimul.

#18
fastcarjunkie

fastcarjunkie

    Active Driver ;)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,314
  • Înscris: 27.03.2007
Da, sunt de belea astia. Eu n-am sunat la 112 pana acum dar voi face o incercare, tare mi-e insa ca ma voi enerva si mai rau.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate