Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT
 Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...
 [unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ
 

cica munca in romania

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
49 replies to this topic

#19
beheader69

beheader69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 333
  • Înscris: 04.09.2007

View PostZvartoshu, on Oct 20 2007, 07:51, said:

omule nu poti sa pui pumn in gura , deoarece forum inseamna ceea ce am nevoi , lume care poate a trecut , si trait asa ceva ,  ceva sa ma indurme indrume si sa ma invete! pe bune .. am nevoie !


Stiu asta...dar ai auzit de REDUNDANTA?

#20
silvia71

silvia71

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 11.06.2007

View Postimblanzitoruldelei, on Oct 20 2007, 13:47, said:

DEMISIA DEMISIA !!!


Asa este peste tot in comert , gen HYPERMARKET , SUPERMARKET ....

Singurul avantaj , daca pot spune asa , este ca poti sa halesti ce vrei pe N.V.

Pe ce te bazezi cand afirmi asta?Oare cumva pe propria experienta?Tare as dori sa inteleg oare ce inseamna "avantajul de a hali pe N.V"?????????

#21
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006
Reprezintă ultima rămășiță a mentalității comuniste, al statului = al nostru al tuturor = al nimănui.  Inventarul este comun, dar fiecare are impresia că-i fură pe patroni, cînd de fapt își fură colegii.  Iar dacă n-o face are impresia că plătește doar daunele colegilor, ăilalți fură oricum, deci nu se poate lăsa mai prejos.

#22
raz_md

raz_md

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,157
  • Înscris: 27.09.2006

View PostZvartoshu, on Oct 20 2007, 17:51, said:

omule nu poti sa pui pumn in gura , deoarece forum inseamna ceea ce am nevoi , lume care poate a trecut , si trait asa ceva ,  ceva sa ma indurme indrume si sa ma invete! pe bune .. am nevoie !

Hypermarketuri s unt o gramada, studiaza si tu de prin auzite care isi respecta angajatii cel mai mult si succes. In rest, mai sunt si sefi din astia, care vor sa se remarce prin faptul ca stau cu batul pe angajati, inventand chestii si fiind nedrepti. N-ai ce face, ori te plangi ma isus si daca nu se rezolva pleci...ori pleci din prima daca nu ai chef de cearta.

#23
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
In data de 10 sept 2009 un cetatean acuza aceeasi problema provocata in un alt depozit !

Sefa de tura ii gasea absolut in fiecare zi o inexistenta , un motiv de a se lua de el .  Acesta era sef de tura pe comercial la raionul de lichide . Avea grija , lucra foarte bine , era foarte atent cu lucratorii comeciali .
In data de 16 a fost cehemat de catre sefa de tura mare sa ii spuna de ce a STAT si nu a lucrat in intervalele 14:20 - 16:00 , si de ce nu aranjeza "politicos si chemator sticlele " si le pune tipator in rafturi .
Acesta la prima reactie a crezut ca e gluma si a rapsuns ca atare , " La orele 14 si 16 trebuia sa dezleg bazbiluce si sa impaturesc matase de poruumb , la 16 a trebuit sa fac raionu modern si tipator sa va fac rost de clientela .
Sefa de tura A.G a sunat de urgenta la sefa mare de magazin ca se intampla cea mai mare problema cu un sef de raion . Venind la ei J A in calitate de sef de magazin , il intreba pe acesta ce probleme a raportat sefa mica , si "hhaide pe raion sa vad problemels " . Sosind pe raion J A a observat ca sticlele erau puse corespunzator pe coduri de bara , erau raioanele pline fara picatura de problema .  Sefa mare i-a atras atentia fals ca el si-a batut joc de ea . J.a l-a interogat cu bazbiluca si matasea de papusoi , si acesta a spus urmatoarele  : domnita draga , daca dansa se tine de glume si imi scornete ireal ca as fi stat si as fi aranjat politicos , am procedat bula-neste sa ii explic romaneste ce faceam eu in timpul liber " vazut de dansa" cand eu eram la 3 fara ceva in depozit si preluam din receptie marfa pentru a pune pe depozit urmand sa aduc sticlele de sprite si coca-cola pe rafturi . In lipsa mea lucratoarea comerciala , a aranajat si a adaugat sticlele din caruciorul adus de mine la locatia respectiva .
Sefa mica fiind de fata a dat sa plece ca nu avea dreptate cu cele afirmateireal ,  si chemarea acestui sef de radion la interogare . Dand sa iasa pe usa , sefa de magazin a pus mana pe telefon si a facut o constatare la fata locului si o cerere in defavoarea sefei mici . Seful raionului acum este in regula , are inspectie reala , a fost gasit nevinovat si sefa mica de tura a demisionat deoarece au inceput sa apara multe deranjuri la adresele unor sefi sau lucratori comerciali , fiind ireale in constatare .

deci cine spunea pe sus ca asa este a avut mare dreptate . ii strang mana !

Edited by Zvartoshu, 19 October 2009 - 15:55.


#24
danctes

danctes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 08.02.2009

View Postviolentandblue, on 18th October 2007, 01:07, said:

"Frate"... desi esti complet agramat si asintactic, post sa cred ce incerci sa spui. totusi, din cauza ca nu esti in stare sa te exprimi, am citit cam vreo trei fraze pe sarite din ce ai scris si tot m-a luat de la stomac. eu cred ca e problema ta, mai ales daca vorbesti la fel si cu cei din jurul tau. in continuare, cred ca daca nu iti convine cum esti tratat (sunt de acord ca esti tratat prost) trebuie sa pleci, ca daca doar te plangi in alta parte, o sa fie la fel. ia plecati toti astia prost tratati si nu va mai angajati la astfel de smecheri, ca poate se schimba. vad ca ti-ai pus cv-ul in semnatura, du-te in alt domeniu, dar nu undeva unde sa ai treaba cu clientii, ca la cum scrii/vorbesti, plus atitudinea de victima ranita in beregata, sigur te rezolva vreun client cu bata peste gura.
Sintaxa este insasi o parte a gramaticii. Hi hi :)

#25
Anjin`

Anjin`

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,160
  • Înscris: 10.05.2005
De ce dumnezeu lucrezi la supermarket?
Chiar nu pricep.
Dacă ai o problemă cu limba, poți s-o înveți ca lumea , sigur poți găsi un dascăl de română care să te mediteze.

#26
incepator20

incepator20

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,422
  • Înscris: 24.05.2009
@Zvartoshu: ce studii ai? cati ani ai? de ce insisti sa lucrezi numai la supermarket-uri, hipermarket-uri ?

Edited by incepator20, 19 October 2009 - 18:33.


#27
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
EU am dat un exemplu , iar toti ati inceput sa vorbiti pe langa , din ditamai calupul de discutie nimeni nu a incerat  sa se uite  sa vada o bascalie si sa vada real cine a fost povestit in mesaj , CIUCIU si pauza ! , au venit cu CRITICA  de cacao , dar cind vine vorba sa puna umarul incep sa fluiere si sa se uite daca nu ploua e altceva."
De acu inainte nu citresc ce va scrie in afara de ce subiect am de discutat !

Edited by Zvartoshu, 20 October 2009 - 01:17.


#28
minx

minx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 30.04.2007
Il inteleg pe initiatorul topicului. Am avut o cunostinta foarte apropiata care a lucrat la un astfel de depozit si stiu care erau conditiile de munca si pretentiile marilor patroni. O zi de munca incepea pe la 7 si se putea termina si la 10 seara, stres continuu, controale peste controale, ilegalitati cu privire la data de expirare a produselor (vine sefu ala mare cu etichete noi si te obliga sa schimbi etichetele), o mizerie de servici, bine ca a plecat de acolo. In locul tau mi-as da demisia in primul moment, nu mai trebuie sa inghitim chestii din astea ca s-au cam invatat unii patroni, doar oameni sunt destui care stau la coada la angajari, asta e mentalitatea lor.
Fugi de acolo cat poti de repede ca iti strici sanatatea degeaba. Poate gasesti ceva mai bun sau daca nu termina facultatea, tine-te de ea, de specialitatea ta,  ( am inteles ca esti la facultate) si incearca sa iti gasesti de lucru pe afara ca la noi muncesti degeaba (adica pe un salariu de mizerie)

Edited by minx, 20 October 2009 - 08:43.


#29
ciureanuc

ciureanuc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,294
  • Înscris: 27.11.2005
opinia mea despre subiectul asta:  "sefii" dintr-un supermaket sunt cam nimeni. Desi sunt sefi, ei sunt trasi la raspundere de fiecare data cand noi, consumatorii, gasim un iaurt expirat sau o ciocolata mancata de soareci (am poze facute in Carrefour).
Ok, so: un sef care nu e... in fata cui sa fie si el sef?
Cred ca asta e tot... exact ca sergentii in armata, care sunt niste rahaturi de fapt, ei avand doar un grad mai sus de cat soldatul de rand...

#30
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Pai da , la faza cu etichetele am patit eu pe vremea aia , ma lua cu stare de voma de nervi cand o auzeam pe pizipoanca aia cu gura galeata cum mierluie ( sefa mare) .. Gata azi pui etichete... , sefa de raion separat zicea :azi iti vin sucurile , alialti de pe raion ce ii aveam in evidenta: hai cu noi sa ne dai directive ce si cum luam de pe liza aia de 1 tona! .. Eu ce credeti ca faceam?, .. IGNORAM tot si faceam ca dementu ce ma trecea ca e important , si cu asta basta!

Separat pentru cel cu controalele , pai cand venea controalele , dadeau sefele de magazin tule rasa in cap , in comunism . Dadea  de inteles ca nu mai are nimeni voie sa vorbeasca nimic pe nici un raion ca trece suleiman de pampas cu fatza de tramvai . Mama cati draci m-a luat atunci si de nu am vorbit pe raionu meu sa ma saturam , evident asa zicem cand ma lua nervii .. Cornele pune ma sticlele alea in fata , si vezi ce lipseste ca ma duc sa iti iau din depozit , aranzeaza granini si numara colele care sunt lipsa .. Faceam la misto ca sa fie plin chit ca era plin .. numai sa le iasa prin ochi la pizipoancele alea ce f... pe dracu sa le ia .adica. sefi de raion .. pe mine nu au reusit ca in 2 saptamani le-am retezat-o la fileu !
A venit o data una care era inspectoare si se uita la mine ca eram prea "atent" cu ce trebuia eu sa fac si ca munceam anormal ca sef ! mai sa fie?! , si incep eu sa ii zic  fata de imbecilismu patriei din magazie , sefa... .. Pai da doamna eu trag de liza de 1 tona eu ma sui pe ea , eu scot baxu eu dau baxu , daca cornel nu e , incep cu luana si ne rupem in doua ca la unele lize , se mai intampla sa se rupa de mijloc folia si stiti cum este .. (dadeam exemplul cand eu cu una care era mumie dean picioarelea , trebuia sa tinem piept la 200kg sa nu cada sa bubuie vre un bax) .  A cascat aia ochii cat cepele si mi-a zis dupa 1 jumate de ora cand m-a prins intre rafturile de la depozit .. Daniele dute draga la alt job ca aici nu e sefie , e manipulare de marfa mascata ! Si asa este realitatea strange-aias mana femeii respective , pe sleau a ziso . Mascheaza unele meserii sub alte denumiri ! Incepatorul pune botu ca e sef si manipulator scrie pe el .

Edited by Zvartoshu, 14 December 2009 - 13:10.


#31
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Eu cred ca e bascalie topicul asta. Un moderator sa aiba asemenea exprimare nu am mai vazut. Totusi tema abordata e una prea serioasa ptr. a fi luata in ras  :confuzzled:

#32
tetsuo

tetsuo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,977
  • Înscris: 26.03.2008
am lucrat si eu 4 luni intr-un hipermarket, in paralel cu facultatea (in alta parte chiar nu gasisem si aveam nevoie de bani) si pot sa va spun ca salariul raportat la munca depusa este o bataie de joc. (650 lei net + bonuri)

am avut noroc de un colectiv frumos si un sef intelegator si corect, insa sefii cei mari erau sub orice critica, cu jigniri, tipete urlete, ordine abereante de genul: "hmmm mutati toata marfa de pe promotii si reasezati-o"....2 hours later, noi leoarca de transpirati - "stiti de fapt cred ca arata mai bine inainte, mutati totul la loc...repede, de ce luati banii?"

cu facultatea nu ma mai descurcam (de' dupa 9 ore de bagat la raft pe tura de noapte, mai greu la cursuri si seminarii), asa ca mi-am bagat picioarele.  :)

#33
Zvartoshu

Zvartoshu

    DXFMROMANIA helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,266
  • Înscris: 23.09.2006
Tu explici paralela  Facultate - Market . Eu pot sa explic Market - ingrijire de copii ca deh m-iam asumat si eu o rapsundere sa mai vad de cativa copii ai vecinilor sau surorile mele . Veneam deja beat de oboseala si incepea distactia , unu vrea in parc , unu vrea numai stiu unde si stii vorba aia , trebuie sa impaci si capra si tapu si eu abia puteam sa fac fata . E de groaza!  Asta cand imi aduc aminte !

#34
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Da prin marketurile astea nu se semneaza fisa postului ?
vartosule am eu senzatia ca tu esti ceva arab...corect?

Edited by MembruAnonim, 12 January 2010 - 17:33.


#35
tetsuo

tetsuo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,977
  • Înscris: 26.03.2008

View PostMembruAnonim, on 12th January 2010, 17:31, said:

Da prin marketurile astea nu se semneaza fisa postului ?

da tu ai senzatia ca se respecta? daca de exemplu ploua afara si cutiile de carton cu marfa se udau trebuia sa stau cateva ore in ploaie ca sa adun marfa si sa o car pe liza sau in carucioare inauntru  :coolspeak:  si nu tin minte sa fie mentionata aceasta activitate in fisa postului...jignirile din partea superiorilor nu erau nici ele trecute in fisa postului... si cate si mai cate.

sigur acum unii dobitoci in necunostinta de cauza ar putea spune: pai sa plece in alte hipermarket-uri unde sunt salarii mai bune. unde? carrefour, auchan, cora, kaufland etc au acelasi salariu de inceput 650 net. (parca sunt vorbite intre ele) real are parca 750.

am avut colegi oameni cu situatii materiale demne de mila care nu-si permit sa faca reclamatiii referitoare la conditiile de munca.

eu am lucrat doar 4 luni dintr-o ambitie de a castiga un ban de buzunar fara sa apelez la parinti (care au situatie buna materiala), dar cati dintre noi ar putea trai cu 650-750 lei? (intretinere, lumina, telefon, mancare etc)
ce este revoltator este insa tratamentul la care sunt supusi angajatii din market-uri, iar multi cretini daca ridici asemenea probleme legate de conditii de munca, protectie sociala, salarii sau sindicate te categorisesc imediat in mod aberant drept comunist.

P.S. - am observat de asemenea ca pe acest forum sunt multi nestiutori care confunda socialismul (o forta foarte importanta in politica europeana) cu comunismul. sunt si mai multi care cred ca politicile de pomana ale PSD-ului (desi toate partidele la practica, chiar daca intr-o masura mai mica) reprezinta masuri de stanga si sunt reprezentative unui regim socialist.

Edited by tetsuo, 12 January 2010 - 19:13.


#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Hai sa nu o dam in politica si mai ales in socialismul PSDului...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate