Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...

[unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier
 Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ

Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...
 

Islamizarea Europei

* * * - - 5 votes
  • This topic is locked This topic is locked
1486 replies to this topic

#523
alalaltu

alalaltu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,837
  • Înscris: 30.10.2006

View PostAMDG, on May 14 2008, 18:52, said:

La ei autoritarismul ar putea reversa tendinta .  :rolleyes:

Pe naiba! Se casatoresc foarte devreme, dupa care divorteaza intr-o veselie. E o urmare directa a autoritarismului.

#524
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007

View Postalalaltu, on May 15 2008, 03:09, said:

Pe naiba! Se casatoresc foarte devreme, dupa care divorteaza intr-o veselie. E o urmare directa a autoritarismului.

Autoritarismul ar putea descuraja divortul si incuraja natalitatea  :rolleyes:

#525
dual

dual

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 03.07.2007

View Postalalaltu, on May 15 2008, 04:09, said:

Pe naiba! Se casatoresc foarte devreme, dupa care divorteaza intr-o veselie. E o urmare directa a autoritarismului.

mai, ce nu pricepe mintea ta de "open mind" e ca la rusi problema nu-i nici pe departe la fel de grava ca-n europa.
sa ma explic: rusu se casatoreste si se desparte la fel de repede, dar o doare-n cot pe mama rusie fiindca to rusi se fac, ca-s casatoriti, ca nu-s casatoriti toarna doi trei copii dar sunt RUSI, nu-s negri africani, nu-s arabi, nu-s tigani, pentru ca acolo e altceva, nu e SATUL FARA CAINI numit uniunea satanica europeana.
Si ca sa fiu mai explicit, in uniunea satanica mai fac copii doar cei enumerati de mine mai sus, tinand ritmul actual in care noneuropeni din europa fac in medie 7 copii iar europeni cate unu si 47238146123 de avorturi ia ghici ciuperca in cate deceni se va schimba populatia acestui continent.

#526
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

Quote

in uniunea satanica mai fac copii doar cei enumerati de mine mai sus

cunosc o gramada de nearabi si netigani care tocmai au fatat sau tocmai clocesc. prin urmare you are aberating

#527
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007
Olanda este a doua tara dupa SaudiBritania care s-a supus islamului, contracronometrul s-a declansat. Islamul capata amloarea unei infestari , invazii. Cine a vizionat filmul " The invasion" va gasi o izbitoare asemanare cu invazia islamica in lume. Ce e trist, daca in film s-a gasit solutia salvatoare -antidotul, in cazul problemei noastre nu stiu care ar fi solutia, caci zi de zi ne este ingradita libertat`ea din toate punctele de vedere in favoarea petrolului tarilor musulmane

#528
TISSOT_1853

TISSOT_1853

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 20.01.2009
Alte aberatii.
Carevasazica, majoritatea e supusa minoritatii.
In ce conditii locuiesc aia[ musulmanii] e alta poveste...

#529
cardinal

cardinal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 28.06.2006
pai e de vina capitalismul insusi, cu viciile sale : dorinta de castig rapid(lacomia, foamea de petrol), religia*(franele puse stiintei, sprijinul pentru capitalisti)

precum si cei care nu pot sa isi traga curul decat cu masina, si vor autostrazi bune, cum au vazut ei in ungaria sau germania :drac: aici se stiu ei care sunt

ateii au facut mult mai mult contra islamizarii, decat biserica sau capitalistii

pana la urma, ce nu va place ? islamizarea(religia), sau arabizarea/innegrirea ? (rasa) :)

pentru prima, solutia este proclamarea laicitatii, dar se loveste de opozitia bisericii, qed*

Edited by cardinal, 03 February 2009 - 05:58.


#530
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Acest topic a fost început acum 8 ani.

Asistăm la o confirmare a premizei din primul post.    Asistăm la o islamizare a Europei?    Evident că da.  O recunoaște cancelarul Germaniei, cu subiect și predicat.  Spune că multiculturalismul este un eșec, iar politica de asimilare a noilor veniți a fost un eșec peste tot.    Toate politicile sociale s-au dovedit a fi bani aruncați pe geam și au dus la o înmulțire a musulmanilor.   Astfel, ajutoarele sociale acordate mamelor europene a fost un stimul pentru emigrația musulmanilor.    Sub pretextul reunirii familiei, milioane de musulmani au emigrat legal în țările europene dezvoltate, având ca unic scop traiul pe seama ajutoarelor sociale, mult mai profitabil decât traiul în țările proprii.    Pentru asta trebuiau ca să aibă mulți copii.  Și s-au pus pe făcut copii.  Soțiile lor sunt ori gravide, ori pe cale să devină gravide.  Media este de 3-4 copii, fiecare devenind o sursă de venit pentru familia în care s-au născut.

Postez mai jos un articol mai vechi, care s-a dovedit a fi profetic.  Nu că nu ar fi fost simplu de dedus pentru oricine, dar acesta este scris deja.

”câteva fragmente dintr-o analiză făcută de publicistul Michael Mannheimer in 2009 şi tradusă în engleză pe blogul Gates of Vienna.

Textul descrie procesul de islamizare prin imigraţie al ţărilor din vestul Europei, dar nu e lipsit de relevanţă nici pentru ţara noastră, care primeşte anual un număr tot mai mare de imigranţi musulmani, în special din ţările arabe.

Islamizarea Europei este în plină desfăşurare, dar majoritatea europenilor nici macar nu sunt conştienţi de acest fenomen. Ei nu sunt informaţi nici despre ceea ce înseamnă islamul, nici despre bazele politicii islamice în Europa. Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia!

Liderii politici europeni au susţin în mod public de mult timp şi susţin în continuare acest proces. La începutul anilor ’90, politicianul german Daniel Cohn-Bendit, a declarat următoarele:

“Noi, verzii (Partidul Verzilor din Germania), trebuie să milităm pentru a aduce un număr cât mai mare de străini în Germania. Odată stabiliţi aici, vom cere să le fie acordat dreptul de vot. Odată ce am realizat asta, vom dispune de un segment important de votanţi de care avem nevoie pentru a schimba ţara.“. În aceeaşi ordine de idei, Joschka Fischer, membru de marcă al Partidului Verzilor şi fost ministru de externe, a declarat: “Germania trebuie eterogenizată prin influxul de străini“.

În 1960, doar 600.000 de musulmani trăiau în Europa occidentală, dar astăzi sunt peste 30 de milioane, iar imigraţia masivă continuă neabătut.
În fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, în mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic. Ei obţin foarte uşor dreptul de rezidenţă, majoritatea neavând cele mai rudimentare cunoştiinţe privind cultura europeană şi educaţia necesară pentru a accede pe piaţa muncii.

Musulmanii nu au venit însă pentru a se integra în societatea occidentală.
Acest lucru este interzis de credinţa lor, dar şi de liderii lor religioşi care sunt bine organizaţi. Scopul lor politic principal este acela de a realiza ceea ce le cere religia lor, şi anume să-i domine pe toţi “infidelii” (adică nemusulmanii) din lume. Acest lucru e descris foarte clar în Coran, asta le cere profetul Mahomed. Şi asta fac reprezentanţii musulmanilor în Europa Occidentală, indiferent în ce partid ar fi.
Ei urmează vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii“. Orientalistul Bassam Tibi, sirian stabilit in Germania, adaugă: “Oriunde trăiesc musulmani, Islamul se doreşte a fi singura sursă de adevăr (ideile dizidente sunt respinse)“.
Şeful poliţiei din Koln, a declarat că, ca urmare a graniţelor deschise şi a ratei natalităţii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmană în 20 de ani. Acest fenomen ar putea duce la un război civil în Germania şi în Europa. Colegul său din Viena, Alfred Ellinger, exprimă păreri similare: “Orice musulman are datoria să-şi apere teritoriul împotriva nemusulmanilor şi, în acelaşi timp, să distrugă lumea nemusulmanilor până când Islamul va domina întreaga lume. Jihadul se va sfârşi doar cânt toţi oamenii vor accepta religia islamică sau se vor supune autorităţii acesteia. Graniţa Islamului este graniţa lumii“. Chiar şi Adolf Hitler, care a colaborat cu marele muftiu al Ierusalimului, şi-a exprimat admiraţia faţă de fanatismul musulman, declarând: “Dacă noi (germanii) am fi fost musulmani, am fi cucerit întreaga lume”.

Influenţa politică a musulmanilor a devenit tot mai mare în ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar în 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliţi în Germania.
În schimbul votului, Schroder a susţinut aderarea Turciei la Uniunea Europeană.

Pe scurt: Politicienii care susţin imigraţia masivă doresc să obţină voturi din partea imigranţilor prin care să se menţină la putere. Intenţia lor este, în acelaşi timp, de a “subţia” populaţia indigenă europeană, şi de a o lăsa fără putere. Fenomenul seamănă foarte mult cu o “purificare etnică” îndreptată împotriva autohtonilor europeni.

Rezultatele se văd. În oraşe ca Bruxelles, Milano şi Oslo, numele Mahomed (în variantele sale) este cel mai numeros nume dat noilor născuţi. În Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireşte, este Muhammad. Încă din 2004, în Olanda, 56% dintre noii născuţi erau copii ai imigranţilor, majoritatea musulmani. În Elveţia, statisticile arată că până în 2040, peste 3 sferturi din populaţie va fi musulmană, presupunând că actualele tendinţe se vor păstra. Conform unui studiu austriac, în 2050, o treime din populaţia şcolară va fi musulmană. Un studiu german arată că în 2045, majoritatea populaţiei va fi musulmană. Liderii musulmani sunt conştienţi de aceste tendinţe şi se bazează pe ele pentru a pune mâna pe putere în cele mai importante state europene.
Studiul continuă cu o descriere amănunţită a procesului de islamizare din Danemarca.”

#531
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,090
  • Înscris: 20.12.2007
Pentru cine nu stie cine este aceasta javra politica Daniel Cohn Bendit

#532
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Un alt articol mai vechi (2009)  foarte bine documentat, în care este studiat fenomenul emigrației din țările musulmane către Europa:
http://www.meforum.o...gration-dynamic

Observăm că anul 1990 a reprezentat un punct de cotitură în ceea ce privește emigrația musulmanilor.  Efectiv, aceasta a explodat.
Ok, dar ce s-a întâmpat în 1990? A căzut lumea comunistă.   În foarte scurt timp am observat că europenii au interzis emigrația dinspre Europa de Est.  Este un fapt pe care l-am trăit cu toții.

Însă cum se explică creșterea subită a emigrației dinspre țările musulmane, în condițiile unei opoziții față de emigrația est europeană? De ce europenii i-au preferat pe musulmani în locul est europenilor?  Ce i-a determinat să facă o asemenea alegere?  
Să prespunem că o țară precum Franța, care avea un trecut apropiat conectat la foste colonii musulmane, ar putea oferi un răspuns.  Totuși, cum se face că același fenomen s-a petrecut și în țări precum Norvegia, Suedia, Olanda, Belgia sau Austria? Subit aceste țări au devenit ostile emigranților est europeni, dar foarte deschiși emigranților din lumea musulmană.

Edited by tomaso, 12 January 2015 - 13:32.


#533
gdans

gdans

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,497
  • Înscris: 20.05.2005

View Posttomaso, on 12 ianuarie 2015 - 13:28, said:

De ce europenii i-au preferat pe musulmani în locul est europenilor?  Ce i-a determinat să facă o asemenea alegere?  
De fapt tu stii raspunsul, il stiu si eu, dar vrei sa provoci gandirea colegilor forumisti, asa ca nu o sa-ti stric jocul raspunzand la intrebare Posted Image.


Suedia a capitulat in fata musulmanilor:

Quote

Afirmaţia imamului din Malmo, afirmaţie cu care Soeren Kern îsi încheie articolul, poate părea celor ce nu cunosc realităţile suedeze, exagerată.
Că nu este aşa, că suedezii – cei de stânga, cel puţin- au “închinat steagul”, o dovedesc două declaraţii ale unor importanţi oameni politici.
Domnul Jens Orback, Ministru pentru Democraţie şi Integrare, membru al partidului social democrat suedez, spunea în 2004:
“Trebuie să fim deschişi şi toleranţi cu Islamul şi musulmanii pentru că atunci când vom deveni minoritari, vor fi şi ei ca noi.”

De curând, secretara aceluiaşi PSD, doamna Carin Jamtin, a supralicitat :
“Suedia este o societate multiculturală şi merită să examinăm subiectul integrării Ramadanului în sărbătorile noastre.”
http://rapcea.ro/201...azia-musulmana/

Edited by gdans, 12 January 2015 - 13:42.


#534
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Un film despre islamizarea europei.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/G_BT2K0oJIA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Istoricul Neagu Djuvara despre islamizarea europei.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xcjU8VWVY0I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tomaso, 12 January 2015 - 14:08.


#535
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View Posttomaso, on 12 ianuarie 2015 - 14:06, said:

Un film despre islamizarea europei.
auzi tomaso.
de curiozitate.
la varsta ta, cati copii ai.
ai macar doi?
ca din taste multi sunt razboinici cu filme de razboi in cap. incepand cu tine.

#536
searcher-star

searcher-star

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,274
  • Înscris: 07.01.2009

View Postleogoto, on 12 ianuarie 2015 - 14:36, said:

auzi tomaso.
de curiozitate.
la varsta ta, cati copii ai.
ai macar doi?
ca din taste multi sunt razboinici cu filme de razboi in cap. incepand cu tine.
Adica nu pot zice ca e rau sa fumezi daca n-am cancer la plamani?
Sau nu pot zice ca e bine sa mananci bio daca nu cultiv io cu mana mea malaiu' de-l mananc?

#537
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,612
  • Înscris: 13.06.2004

View Posttomaso, on 12 ianuarie 2015 - 13:28, said:

Un alt articol mai vechi (2009)  foarte bine documentat, în care este studiat fenomenul emigrației din țările musulmane către Europa:
http://www.meforum.o...gration-dynamic

Observăm că anul 1990 a reprezentat un punct de cotitură în ceea ce privește emigrația musulmanilor.  Efectiv, aceasta a explodat.
Ok, dar ce s-a întâmpat în 1990? A căzut lumea comunistă.   În foarte scurt timp am observat că europenii au interzis emigrația dinspre Europa de Est.  Este un fapt pe care l-am trăit cu toții.

Însă cum se explică creșterea subită a emigrației dinspre țările musulmane, în condițiile unei opoziții față de emigrația est europeană? De ce europenii i-au preferat pe musulmani în locul est europenilor?  Ce i-a determinat să facă o asemenea alegere?  
Să prespunem că o țară precum Franța, care avea un trecut apropiat conectat la foste colonii musulmane, ar putea oferi un răspuns.  Totuși, cum se face că același fenomen s-a petrecut și în țări precum Norvegia, Suedia, Olanda, Belgia sau Austria? Subit aceste țări au devenit ostile emigranților est europeni, dar foarte deschiși emigranților din lumea musulmană.


1) Partidele de stânga, ca să rămână la putere. Eu am o vorbă: a face alianţă cu comuniştii e ca şi cum ţi-ai vinde sufletul Satanei. Bine, recunosc, cu comuniştii din P.K.K. m-aş face frate ca să-i belesc pe ăia de la I.S.I.S.;
2) Poate unii vroiau colonii noi şi nu mai mergea cu cele vechi.

#538
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View Postsearcher-star, on 12 ianuarie 2015 - 14:52, said:

Adica nu pot zice ca e rau sa fumezi daca n-am cancer la plamani?
este chiar de exceptie sa fumezi daca eu sunt vanzator de tigarete.

#539
gdans

gdans

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,497
  • Înscris: 20.05.2005

Quote

Constantin Săvoiu: Integrarea magrebienilor nu mai este posibilă. Stânga a greșit infernal !

Constantin Săvoiu a evaluat pentru DCNews situația din Franța, după atentatele de la Paris.
Potrivit lui Săvoiu, o mare parte a populației este exasperată și va căuta soluții radicale.
”Este o criză în toată Europa. Londra, în câteva decenii, va avea o populație musulmană mai numeroasă decât cea anglicană.
Este un revers al colonialismului. Iar omul de rând, cum spuneam, este exasperat și vrea soluții rapide.
De acest lucru profită extremismul european și astfel se închide cercul”, arată Constantin Bartolomeu Săvoiu.
Constantin Bartolomeu Săvoiu are cetățenie franceză de trei decenii. Consultant în relații economice internaționale, este căsătorit cu o creștină din Siria.
În Franța a militat activ pentru partidul de dreapta Adunarea pentru Republică.


-Cum se trăiește la Paris, care este starea de spirit a populației ?

-Franța a mai trăit perioade tensionate. La trei luni după alegerea lui Chirac  au fost explozii la metrou.
În fiecare dimineață, când urcam în metrou, ne uitam cu suspiciune unii la alții, încercam să ghicim dacă omul de lângă noi
nu ascunde în geantă un dispozitiv exploziv.
Soția vorbește astăzi cu sora sa din Damasc, pe Skype, și ea îi spune că după patru ani de război nici nu mai aude bombardamentele, s-a obișnuit.
Dar, în Damasc, oamenii nu au încotro. În Franța, se așteaptă soluții. O mare parte a populației este exasperată.
Se vede din ascensiunea extremei drepte, a partidului condus de Marie LePen.
Pe de o parte avem  ciocnirea două civilizații și canalizarea către minorități a temerilor.
Se reproșează imigranților că nu respectă cultura țării în care au venit.
Pe de alta, sunt foarte mulți tineri, indiferent de origine, care nu au găsit un loc de muncă, care nu au locuință.
A început migrația francezilor cu diplomă către SUA, ori Australia.
Nemulțumirile alimentează extremismul.


-Soluția nu ar fi integrarea? Cum poți stinge conflictul prin violență sau segregare ?

-Este un ciclu infernal: atentat-represiune-atentat, care nu poate fi oprit.
Evident că soluția ar fi integrarea. Dar aceasta nu mai este posibilă.
Cum să integrezi minorități care trăiesc separat ?
Segregarea s-a produs, în practică: sunt cartiere întregi care au propriile legi și care trăiesc în afara culturii franceze.
Treptat, populația majoritară a părăsit cartierele în care veneau magrebini, prețurile acelor apartamente au scăzut,
așa că acolo s-au mutat imigranții, iar cartierele respective s-au autoizolat.
Poliția nu intră acolo, traficul de droguri se practică pe scară largă, job-uri nu se găsesc.
Tinerii au intrat sub influența mișcărilor fundamentaliste.


- Nu este polarizarea societății de vină?

-Este de vină și criza economică, dar cea mai mare vină o poartă Stânga. Au făcut marșuri, încă de la sfârșitul anilor 70,
au cerut tot mai multe drepturi pentru imigranții arabi. Nu era o stragie coerentă de integrare, au vrut doar să-i folosească pentru a ataca Dreapta.
Imigranții, copiii și nepoții acestora nu mai sunt nici magrebieni, nici francezi, s-au rupt de cultura arabă, nici nu au adoptat cultura franceză
și astfel au putut fi contaminați de extremism.  Rezultatul a fost că au favorizat auto-izolarea magrebienilor,
astfel încât aceștia au putut fi gangrenați de extremismul religios. Dar această situație nu e doar în Franța.
Este o criză în toată Europa. Londra, în câteva decenii, va avea o populație musulmană mai numeroasă decât cea anglicană.
Este un revers al colonialismului. Iar omul de rând, cum spuneam, este exasperat și vrea soluții rapide.
De acest lucru profită extremismul european și astfel se închide cercul.

http://www.dcnews.ro...nal_464432.html

Edited by gdans, 12 January 2015 - 22:04.


#540
daniel:)

daniel:)

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,216
  • Înscris: 17.02.2007
https://www.facebook...790669100971515

Si zau daca imi dau seama ce are lumea cu ei? Cica astea ar fi cerintele miscarii, majoritatea par a fi de bun simt:

Quote

The first point affirms the right of asylum for war refugees and politically persecuted people.
The second point advocates to include a duty to integrate into the German Basic Law.
Point 3 advocates for decentralized housing of refugees,
point 4 suggests creation of a central refugee agency for a fair allocation of immigrants among countries of the European Union.
Point 5 demands a decrease in the number of asylum seekers per social worker from currently 200:1.
Point 6 suggests to model German immigration policies after those of the Netherlands and Switzerland and demands an increased budget for the Federal Office for Migration and Refugees to speed up processing of applications.
Point 7 demands an increase in funding for the police,
point 8 for implementation of all asylum laws including expulsion.
Point 9 mentions zero tolerance towards criminal refugees and immigrants.
Point 10 states that Pegida oppose a misogynic and violent political ideology, but does not oppose assimilated and politically moderate Muslims.
Point 11 supports immigration as in Switzerland, Canada, Australia and South Africa.
Point 12 states that Pegida support sexual self-determination (opposing "early sexualization of children").
Point 13 argues for the protection of Germany's Judeo-Christian culture.
Point 14 supports the introduction of referenda as in Switzerland.
Point 15 opposes weapon export to radical and non-permitted groups, such as the PKK.
Point 16 opposes parallel societies/parallel jurisdictions, for example Sharia courts, Sharia police and peace judges.
In point 17 Pegida oppose gender mainstreaming, and political correctness.
In point 18 Pegida oppose any radicalism whether religious or politically motivated.
In point 19 Pegida oppose hate speech, regardless of religion.

Presupun ca astea sunt cerintele miscarii PEGIDA asa cum apar ele pe pagina de wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Pegida

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate