Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

PRO TV HD.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
2536 replies to this topic

#811
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Invitații serii la „Jocuri de celebritate”: Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, Ovidiu Niculescu și Jean Paler sunt puși pe glume


Emisiunea „Jocuri de celebritate” revine cu o nouă ediție în seara asta, de la 22:30, la Pro TV, când actoria și comedia se reunesc în sufrageria lui Mihai Bobonete. Responsabili pentru buna dispoziție vor fi Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, actrițele care le interpretează pe Gianina și Dalida în Las Fierbinți, Ovidiu Niculescu și Jean Paler.

În această seară, Paul Ipate îi are alături pe Anca Dumitra, Ovidiu Niculescu și Sergiu, care luptă pentru a-și renova fațada blocului. Octavian Strunilă îi are alături pe Ecaterina Țugulea, Jean Paler și Alina, care vrea să îi ia banii lui Bobonete pentru a-și cumpăra mobilă.

Octavian Strunilă își dorește mult victoria în această seară:

„Mi-am pus în gând să îl bat pe Ipate!, însă Paul nu se lasă mai prejos și știe ce potențial are lângă el: Tu ai văzut ce am pe canapea?!”

„S-a furat vocala”, „Bolul Kaboom”, „Cum cânți tu”, „Cuvinte în lanț” și „Mima perfectă” sunt provocările prin care vor trebui să treacă cele două echipe pentru a ajunge la runda finală, „Nume și Renume”.

Rămâne de văzut care dintre cele două echipe se vor descurca cel bine și vor reuși să ia banii, diseară, de la 22:30, la Pro TV.

http://www.tvmania.r...ume-224723.html

#812
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Azi, la „Uite cine dansează!” [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ], vedetele își dansează amintirile în pași de tango, rumba, dans contemporan și cha-cha


Vedetele din competiția „Uite cine dansează!” sunt pregătite să-și spună poveștile de viață în pași de dans, luni, de la 20:30. Cei nouă concurenți s-au implicat trup și suflet în coregrafiile pregătite pentru cea de-a patra ediție a show-ului, astfel încât dansurile pe care le vor prezenta să le redea perfect emoția și trăirile.


De la costume și melodii până la decor, concurenții și-au pus amprenta pe toate acestea pentru ca amintirile lor să fie cât mai bine reprezentate prin dans. Vom vedea dansuri contemporane pline de emoție, dansul dragostei – rumba, dansul pasiunii – tango și cel al veseliei – cha cha.
Vedetele își vor pune sufletul pe tavă

Luni, de la 20:30, vom vedea ce visa Antonia atunci când era mică, de ce obstacole s-a lovit Sandu Lungu în viață și cum l-au transformat în omul care este acum, care sunt motivele pentru care Lili Sandu a revenit în România, când a început Alex Velea să fie cu adevărat fericit, pentru cine dansează Liviu Teodorescu, cum și-a început cariera Marius Manole și cum a părăsit orașul natal, cum este Octavian Strunilă în relația de cuplu și pentru ce moment se pregătește intens, ce fel de relație avea Rona Hartner cu bunicul și cu tatăl ei și vom afla câteva detalii emoționante din viața Ancăi Sînă Serea.

Pe lângă dansurile care vor reda perfect câte un moment de răscruce din viața fiecăruia, concurenții vor avea alături și persoane dragi, unele dintre ele implicându-se în momentele prezentate pe ring. Cine sunt cei care vor veni să fie alături de ei în această ediție specială „Uite cine dansează!” și cum se vor descurca pe scenă, vedem luni, de la 20:30.

http://www.tvmania.r...cha-225055.html

#813
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
   „Vocea României Junior”: 9 copii au ajuns în semifinala show-ului de la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cea mai dificilă etapă a competiției „Vocea României Junior”, confruntările, s-a încheiat duminică seară. 27 de concurenți, nouă în fiecare echipă, au luptat pentru un loc în semifinală, însă antrenorii au fost nevoiți să ia decizii grele și să aleagă numai câte trei voci extraordinare pentru semifinală.

[ http://www.tvmania.ro/wp-content/uploads/2017/03/Esra-lepadatu-Ionut-Ciurea-si-Maia-Malancus.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Esra Lepadatu, Ionut Ciurea si Maia Malancus

Prima bătălie a fost în echipa Moga. Antrenorul i-a ales pe Esra Lepădatu, Maia Mălăncuș și micuțul Ionuț Ciurea să deschidă seara confruntărilor. Cei trei s-au împrietenit la repetiții, au lucrat foarte bine împreună, însă au intrat în ring hotărâți să lupte și să câștige. Au cântat melodia Tot mai sus și au reușit să-și impresioneze antrenorul, însă la final numai unul a mers mai departe, iar alegerea lui Marius a fost:

”Vreau să știți că sunteți toți trei niște câștigători. O să merg mai departe cu Maia.”.

Confruntările au continuat cu echipa Andra! Giulia Tabără, Teodor Danci și Maria Răducanu au pregătit în detaliu momentul prezentat, au învățat foarte multe lucruri, au fost extrem  de serioși și dedicați și au făcut tot posibilul să impresioneze încă o dată. Concurenții au cântat piesa Flash light, au transmis foarte multă emoție, iar decizia Andrei a fost una extrem de dificilă, a izbucnit în lacrimi și a spus:

”Niciodată nu mi-a tremurat vocea așa. Ați fost minunați! Momentul a ieșit exact cum ne-am dorit, cum ne-am propus la repetiții. Ați reușit, ați fost foarte buni! O să merg mai departe cu Teodor!”.

A urmat echipa INNA cu trei concurenți foarte simpatici și gata de luptă! Andrei Ciurez, Sonia Apostol și Eva Margină au pregătit o melodie sensibilă, Ochii tăi, și, chiar dacă s-au împrietenit la repetiții, au intrat în ring deciși să lupte pentru un loc în etapa următoare a competiției. Vocile celor trei concurenți s-au completat perfect și împreună au transmis emoție și foarte multă putere, însă la final numai unul a reușit să ocupe un loc în semifinală.

”Voi merge mai departe cu Andrei!”, a spus INNA și a mers pe scenă pentru a-și îmbrățișa echipa.

A doua confruntare din echipa Moga a fost una la fel de puternică. Antrenorul i-a ales pe Andrei Theodor, Adrian Ivan și Diana Movilă să se bată pentru un loc în semifinală. Juniorii au intrat în ring, fiind siguri de calitățile lor vocale și au cântat melodia Black or white. Cei trei au electrizat publicul cu energia lor și i-au făcut lui Moga alegerea extrem de grea. Antrenorul a spus cu lacrimi în ochi:

”Bravo! Echipa mea nu se oprește aici, la confruntări. Vă iubesc pe toți trei! O să merg mai departe cu Teo!”.

Echipa Andra a continuat lupta cu Daria Oprea, Melanie Șerban și Karina Ștefan. Cele trei fetițe, extrem de carismatice și mereu cu zâmbetul pe buze, au pregătit o piesă dificilă, Chandelier, iar la repetiții au învățat cum să aibă atitudine și să transmită energie. Concurentele au încântat publicul și antrenorii cu momentul prezentat, iar Andra a fost nevoită să ia o decizie foarte grea și a spus:

”Nici mie nu mi-ar fi ieșit așa de bine cum v-a ieșit vouă. Am fost cu sufletul acolo, parcă eu am fost pe scenă. A ieșit excepțional. O să merg mai departe cu Karina!”.

Ștefan Badea, Voicu Dumitraș și George Rotaru au fost aleși de INNA să intre în ring și să lupte pentru un loc în semifinala competiției. Trio-ul  format s-a bucurat de melodia Love yourself, a avut curaj și a avut foarte multă energie. Concurenții au demonstrat că sunt adevărați artiști și au făcut tot posibilul pentru a impresiona. Vocile lor au sunat extraordinar, au transmis emoție, iar INNA a fost mândră de reprezentația lor, însă la final a fost nevoită să ia o decizie grea și a spus:

”Sensibil aș caracteriza și eu momentul vostru! Sunteți foarte frumoși! Voi merge mai departe cu Voicu!”.

Ultima confruntare din echipa Moga a fost între Daria Rotaru, Jennifer Dumitrașcu și Denisa Davidescu. Fetele sunt prietene și le-a fost complicat să se lupte în competiție, însă în cele din urmă s-au pregătit foarte bine și au intrat în ring decise să meargă mai departe. Au cântat piesa Empire State of Mind și au demonstrat că au calități vocale incredibile. Alegerea lui Marius a fost una foarte grea, însă la final a fost nevoit să decidă:

”Alicia Keys ar fi mândră de voi! Eu n-aș putea vreodată să fac ce faceți voi! O să merg mai departe cu Jennifer!”.

Ioana Bulgaru, David Gheorghe și Jessica Lăzărescu au format ultimul trio din echipa Andra. Melodia aleasă a fost All of me, iar repetițiile au fost pline de emoție, Andra fiind extrem de exigentă cu ei, deoarece și-a dorit ca juniorii să ajungă la un nivel înalt și să cucerească publicul. Momentul prezentat în ring de cei trei a fost fabulos, vocile lor au sunat perfect împreună, însă la final Andra a decis:

Regret foarte tare că v-am pus pe toți în aceeași echipă! Nu am ce să vă reproșez. Mă duc acasă… Am nevoie de 5 minute de pauză… Oricum ei sunt ai mei și vor rămâne ai mei! Merg mai departe cu Jessica.”.

INNA a trimis în ring ultima echipă din etapa confruntărilor. Astrid Muthu, Andreea Sălăvăstru și Alexia Niculae s-au jucat, s-au împrietenit rapid și au repetat melodia No pentru a încânta publicul și antrenorii. Concurentele au avut atitudine, energie, au fost foarte vesele și au transmis forță și pasiune. Decizia INNEI a fost foarte dificilă, dar a fost nevoită să aleagă în cele din urmă:

Mă gândesc la voi, fetelor! Străluciți și la propriu și la figurat. Orice s-ar întâmpla, nu vom renunța niciodată! Totul este un pas înainte! Voi merge mai departe cu Alexia.”.


Cum arată echipele lui Moga, Andra și Inna

În urma confruntărilor, echipa Moga merge în etapa următoare cu:
  • Maia Mălăncuș,
  • Andrei Theodor
  • Jennifer Dumitrașcu.
Echipa Andra va fi reprezentată în semifinală de:
  • Teodor Danci,
  • Karina Ștefan
  • Jessica Lăzărescu.
Echipa INNA intră în semifinale cu:
  • Andrei Ciurez,
  • Voicu Dumitraș
  • Alexia Niculae.
Duminica aceasta, de la 20:30, emoțiile cresc în semifinala „Vocea României Junior”. Nouă concurenți vor face spectacol pe scenă, însă la final doar trei dintre ei, câte unul din fiecare echipă, vor merge în marea finală.

sursa

Edited by 3xteam, 27 March 2017 - 18:44.


#814
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban, Andrei Duban și Sorana, în seara asta la „Jocuri de celebritate” [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

În seara aceasta, de la ora 23:00, Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă i-au invitat pe Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban, Andrei Duban și Sorana.
Echipa lui Ipate, formată din Andrei Duban, Sorana și Alin, care luptă pentru o trotinetă electrică, înfruntă echipa plină de energie a lui Strunilă, din care fac parte Dragoș Bucurenci, Grațiela Duban și Cori, care își dorește să câștige marele premiu pentru a cumpăra mâncare unui adăpost de câini.

”Am înregistrat vocea ta și mă trezesc dimineața cu Otniela!”. Așa îmi sună telefonul!”, îi va spune Bobo lui Dragoș Bucurenci. Cei doi vor avea o discuție foarte amuzantă despre diete și sport, iar Dragoș nu va ezita să-l trimită pe Bobo la orez.

Numele are cuvântul, Fii pe fază!, Blockbusters, Te-ai prins și Tuuutuet sunt probele care vor fi jucate în seara aceasta de cele două echipe. Invitații vor face dezvăluiri incredibile, se vor distra, vor dansa, vor avea discuții contradictorii, iar la final Bobo îi va spune unuia dintre invitați, după un schimb de replici savuroase: ”Îmi pare rău, la emisiunea asta rămâi fără miel”.
Invitați spumoși, probe explozive, foarte multă distracție și energie, astăzi, de la 23:00, la Jocuri de celebritate!

sursa

Edited by 3xteam, 27 March 2017 - 19:05.


#815
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]     Uite cine dansează!” (Pro TV), momentele-cheie ale ediției 4. O altă pereche a fost eliminată

Luni seară, în cea de-a patra ediție „Uite cine dansează!” de la Pro TV, perechile rămase în competiție au prezentat în pași de dans poveștile lor de viață. La final, o a patra pereche, din totalul de 12, a părăsit show-ul.

Ultima pereche aflată în clasamentul format din notele primite de la cei patru jurați și voturile telespectatorilor a fost, de această dată, formată din Lili Sandu și Iulian Turcanu.

La „Uite cine dansează!” mai sunt acum în competiție numai opt echipe, respectiv opt vedete: Alex Velea, Anca Sînă Serea, Antonia, Marius Manole, Octavian Strunilă, Rona Hartner, Sandu Lungu (acesta nu a dansat în ediția de ieri seară, dar nu a fost eliminat din competiție, el sperând că se va putea recupera din punct de vedere medical până lunea viitoare) și Liviu Teodorescu.

Lunea viitoare, de la 20:30, cea de-a cincea ediție a show-ului va aduce noaptea duelurilor, surprize din partea concurenților și o schimbare importantă în competiție.

sursa

Edited by 3xteam, 28 March 2017 - 14:07.


#816
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] „Uite cine dansează!”: Lunea viitoare, pe 3 aprilie, cele 8 perechi rămase în concurs intră la duel

Luni, 3 aprilie, de la 20:30, concurenții din competiția „Uite cine dansează!” se întrec în dueluri. Antrenamentele sunt din ce în ce mai solicitante, iar surprizele nu încetează să apară și să uimească atât vedetele, cât și coregrafii, care vor fi nevoiți să se pregătească de două ori mai mult pentru ediția următoare, într-un timp scurt.
În cea de-a cincea ediție a show-ului, cele opt perechi rămase în competiție vor fi împărțite în patru echipe de dueluri, prin tragere la sorți.

Fiecare duel va avea un anumit stil de dans, iar cuplurile își vor alege melodii potrivite și își vor realiza coregrafiile. La începutul emisiunii vor fi anunțate cuplurile rivale, perechile vor dansa pe rând, câte două, vor asculta comentariile juraților la final și vor primi note, iar echipa care va obține un punctaj mai mare din partea juriului va avea imunitate în această ediție.

Cea care va pierde va mai prezenta încă un dans, un alt stil și o altă melodie. Cele patru perechi care vor dansa de două ori vor fi jurizate încă o dată, dar la fel ca până acum, se va ține cont de notele juriului și de votul publicului.

Ultima pereche clasată va părăsi competiția.

http://www.tvmania.r...uel-225487.html

#817
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Formatul „Fermier. Caut nevastă!”, în trecut la Prima TV, va intra în grila [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !

Formatul tv „Farmer Wants A Wife”, deținut de Freemantle Media, va ajunge în curând în grila de programe Pro TV, anunță postul tv prin intermediul unui comunicat.
Nu este pentru prima oară când telespectatorii vor putea urmări acest program, formatul regăsindu-se și în grila Prima TV, din 2009, timp de trei sezoane, sub titlul de „Fermier. Caut nevastă!”. La acea vreme, gazda emisiunii a fost Luana Ibacka.

„Formatul «Farmer Wants A Wife» este un reality-show ce are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul unor fermieri carismatici și singuri, care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiții, la munca la câmp și la toate activitățile cu care sunt obișnuiți”, se arată în documentul citat.

Formatul presupune ca fiecare fermier să își aleagă zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și să le invite să se cunoască mai bine. Doar 5 vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

Fermierii, după toate aparenţele, au mare trecere la Pro TV, postul realizând deja şi două sezoane din „Ferma vedetelor”, al cărei sezon al doilea a fost difuzat cu succes primăvara trecută.
„Pro TV deţine licenţa de producţie şi difuzare pentru ambele formate TV: „Celebrity Farm” şi “Farmer Wants a Wife”, iar în momentul de faţă am demarat planurile de producţie pentru “Farmer Wants a Wife”, ne-a explicat Pro TV.

http://www.tvmania.r...-tv-225501.html

#818
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]      Duminică, în semifinala „Vocea României Junior”, magicianul Robert Tudor sparge trofeul show-ului



Surprizele în semifinala „Vocea României Junior” vor veni din toate părțile: de pe scenă, de pe scaunele antrenorilor, dar și din culise. Duminică, de la 20:30, va fi un spectacol memorabil, iar în rolurile principale vor fi juniorii care îi vor face pe Andra, Moga și INNA să fie fericiți, dar și cu lacrimi în ochi.

În semifinală, emoția se va îmbina perfect cu distracția, iar antrenorii vor trece rapid de la o stare la alta. Andra se va urca pe scaun atunci când unul dintre concurenții săi va prezenta un moment demn de marile scene ale lumii. Reacția Andrei va fi uimitoare și urmată de un dialog savuros cu Marius Moga, atunci când antrenorul îi dă câteva sfaturi pentru concurentul ei.

”Nu mă supăr prea tare, pentru că știu că așa îmi zici și mie în studio. Când am înregistrat melodia Inevitabil va fi bine, mi-a mâncat viața! ”, va spune Andra despre colaborarea ei cu Marius.

   Antrenorii dau în mintea copiilor

Împreună cu cei nouă concurenți, vor readuce pe scenă atmosfera din musical-ul Annie, vor cânta, vor dansa și se vor bucura de un moment extraordinar.
Însă nu doar copiii vor fi în centrul atenției duminică. Magicianul Robert Tudor va încerca să facă să dispară trofeul Vocea României Junior, dar… magia îi va da bătăi de cap și va sparge mult râvnitul trofeu.
Problema este că cei mici află de această întâmplare nefericită și devin impacientați spunând:


”Sper că nu i-ați dat și banii pe mână”.


Cum se va descurca Robert și cum va ieși din această situație, rămâne să vedem duminica aceasta, de la 20:30, la Pro TV.

sursa

Edited by 3xteam, 30 March 2017 - 14:14.


#819
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Știm ce se întâmplă, vinerea aceasta, în noua ediție „Românii au talent”  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sezonul cu numărul șapte al show-ului „Românii au talent” continuă vinerea aceasta, 31 martie, cu o nouă ediție. Andra, Mihaela, Andi și Florin devin căprioare și lei, iar Smiley și Pavel Bartoș tigri. Vă explicăm cum și de ce, în cele ce urmează!


În ediția 7 a acestui sezon, bucuria, energia și talentul autentic vor fi aduse la „Românii au talent”. Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu își vor exersa cunoștințele de limba rusă, vor cânta și vor dansa atât în pauze, cât și în timpul reprezentațiilor de pe scenă, iar Smiley și Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la… mături și se vor implica în unele dintre momentele concurenților.
Doi concurenți, soț și soție, vor face o demonstrație de precizie, curaj și forță și vor șoca juriul cu un număr extrem de periculos, însă vor transmite bucurie și emoție făcând un spectacol unic pe scenă.


”Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile, ea țintește, ea ochește, ea trage, ea alege, ea decide… ”, va fi concluzia lui Florin Călinescu, iar Mihaela va continua: ”El… încasează!”.

Un domn trecut de prima tinerețe le va face complimente Andrei și Mihaelei!


”Doamne, frumoase sunteți! Ca două căprioare sunteți! Acum să nu credeți că cei doi domni sunt ca doi țapi… sunt ca doi lei care caută căprioare. Smiley și Pavel sunt tigri, cum se bagă una, cum sunt pe ea.”.

Dialectul folosit de concurent îi va pune în încurcătură pe jurați, dar se vor strădui să înțeleagă tot ce va spune astfel încât să nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o rețetă pentru a accelera creșterea… dacă nu în înălțime, măcar în urechi, și îi va face o mărturisire lui Florin:


”Să știți că vă simpatizez foarte mult. Sunteți mai tăcut de când v-a ieșit capul prin păr.”.

Sebastian revine a șaptea oară pe scena talentului și se declară concurent pe viață la „Românii au talent”. Și nu revine oricum, ci mai îndrăgostit ca niciodată. Și-a întâlnit iubirea în microbuz și o va prezenta vineri întregii țări, însă înainte de toate va dori să fie prezentat ca un superstar de către Smiley și Pavel. Copleșit de bucurie și emoție, Sebastian va lua pe loc și o decizie care îi poate schimba viața: o va cere de soție pe aleasa lui. Cum se va încheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30, la „Românii au talent”.

http://www.tvmania.r...-tv-225664.html

#820
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

Artista Rona Hartner renunță la Uite cine dansează, de la Pro TV, anunță reprezentanții postului generalist de televiziune. Vedeta s-a accidentat în timpul antrenamentelor, iar medicii i-au recomandat să renunțe la show-ul de dans, mai anunță postul.

Ea îi va preda ștafeta unui nou nume care intră în ringul de dans, alături de același coregraff, Andrei Mangra.

Rona Hartner:

„M-am accidentat acum zece zile și nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanță, însă ieri dimineață m-a durut piciorul foarte tare și am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt și această problemă se rezolvă doar cu operație. Îmi pare rău că trebuie să renunț la competiție din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediția a patra și am încheiat pe primul loc.
Nu aș fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediție, să-i susțin pe Andrei și noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie și îmi doresc să ajungă în finală și să câștige această competiție.”

https://www.paginade...a-o-accidentare

#821
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Roxana Ionescu este noua vedetă de la „Uite cine dansează!”. Încă o pereche a fost eliminată


Luni, în cea de-a cincea ediție a show-ului „Uite cine dansează!” de la Pro TV, Rona Hartner i-a predat ștafeta Roxanei Ionescu (31 de ani), frumoasa blondă fiind noua vedetă care intră în ringul de dans.

Din păcate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competiție. Chiar dacă a avut puţin timp la dispoziţie, Roxana s-a descurcat foarte bine alături de coregraful Andrei Mangra, cei doi rămânând în concurs după ediţia duelurilor.

„Îmi pare rău pentru Rona, dar sper să-i duc partenerul de dans în finală și să câștigăm, Doamne-ajută! Sper să se facă bine. Din punctul meu de vedere, o să lupt, o să dau tot ce pot, chiar dacă o să-mi fie  greu, pentru că ceilalți concurenți au deja 4 săptămâni de antrenamente înaintea mea. Acum sunt puțin stresată, pentru că mai am doar 4 zile la dispoziție și am de învățat două dansuri, dar mă bazez pe partener, o să mă las purtată pe brațele lui”, a declarat Roxana, care, în 2012, a câştigat concursul „Dansez pentru tine”.

Ea a devenit cunoscută publicului interpretând rolul „Mamei Natură” în emisiunea „Ciao Darwin”, prezentată în trecut de Dan Negru la Antena 1. Ulterior, ea a fost cooptată în emisuni precum „Splash! Vedete la Apă”, „Tablou de nuntă”, „Serviți, vă rog!”, „Vocea României”, „Poftiți pe la noi” şi „Ferma vedetelor”.
[ http://www.tvmania.ro/wp-content/uploads/2017/04/17758530_176198272899208_1142131270240012678_o-300x169.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Perechea care a părăsit aseară competiţia de dans a fost cea formată din actorul Octavian Strunilă şi partenera sa de dans şi de viaţă, Oana Botez. Pe Octavian îl vedeţi în continuare la Pro TV în emisiunea „Jocuri de celebritate”, alături de Mihai Bobonete şi Paul Ipate.

  sursa

Edited by 3xteam, 04 April 2017 - 13:30.


#822
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

    [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

  

Mai sunt cinci zile până la finala Vocea României Junior! Karina, Andrei și Maia sunt în cursă pentru marele premiu!

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Karina-Stefan-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?fit=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Duminică seara, nouă juniori au urcat pe scena Vocea României Junior și au interpretat plini de energie, emoție și pasiune piesele alese împreună cu Andra, Marius Moga și INNA.

Cei trei antrenori au avut de luat decizii foarte grele, iar la finalul serii au stabilit care sunt cei trei finaliști Vocea României Junior: Karina, Andrei și Maia. Duminică, de la 20:30, vom afla dacă primul câștigător Vocea României Junior este din #echipaAndra, #echipaMoga sau #echipaINNA!



[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Andrei-Ciurez-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Trei antrenori, trei concurenți în finala Vocea României Junior!


Îi iubesc pe toți ca și cum ar fi copiii mei! Îi iubesc, îi apreciez pentru toate calitățile lor, pentru că sunt dulci, ascultători, cuminți și modești”, au fost premisele de la care a pornit Andra înainte de a-i asculta pe Teodor Danci, Karina Ștefan și Jessica Lăzărescu în semifinala Vocea României Junior. În momentul deciziei, printre lacrimi, Andra a ales-o pe Karina pentru finală.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Maia-Malancus-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


După o întâmpinare plină de emoție la aeroport și o vizită in studioul INNEI, cei trei juniori din echipa sa au fost pregătiți să dea tot pe scena Vocea României Junior! Andrei Ciurez, Voicu Dumitraș și Alexia Niculae au reprezentat #echipaINNA în semifinală, iar INNA a declarat că, de când și-a început cariera, momentul în care a trebuit să aleagă cu cine merge în finală a fost cel mai greu pentru ea. La final, a ales să meargă cu Andrei mai departe.
În #echipaMoga, Maia Mălăncuș, Theodor Andrei și Jennifer Dumitrașcu au devenit prieteni foarte buni, iar micuța Maia este responsabilă de buna dispoziție din  echipă, fiind mereu pusă pe șotii. După trei interpretări de excepție, Marius Moga a ales-o pe Maia să reprezinte #echipaMoga în finala Vocea României Junior.


Seara a început cu #echipaAndra, iar Karina trece mai departe în finală!


Are 13 ani și atât antrenorii, cât și colegii de echipă spun că vocea lui seamănă cu cea a Andrei. Teodor Danci a deschis seara semifinalei cu piesa Thinking out lound, pe care a interpretat-o hotărât și a transmis multă emoție prin vocea lui. INNA i-a felicitat pe Teodor și pe Andra pentru alegerea făcută, Moga i-a dat câteva sfaturi lui Teodor despre stilul pe care l-a abordat, iar Andra a spus că este foarte mulțumită și mândră de prestația lui.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/echipaAndra-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Determinată, muncitoare și…cea mai bună!”, așa se descrie Karina Ștefan! Cu aceeași energie și siguranță a pășit și în semifinala Vocea României Junior, cu piesa Roar și, deși a avut probleme cu vocea înainte de show, a reușit să aducă forță în piesă și să aibă o interpretare originală! Cei trei antrenori au încurajat-o și i-au spus că este făcută pentru scenă.

Jessica Lăzărescu, fata cu șuvița albă, a intrat pe scena Vocea României Junior cu multă emoție, dar și determinarea de a demonstra că merită să meargă mai departe în finală! A cântat Adagio și, deși Moga și INNA au spus că piesa a fost una foarte grea, a reușit să impresioneze cu puterea și vocea ei.
Cu cei trei juniori pe scenă, în momentul deciziei, Andra a simțit, din nou, cât de grea este ipostaza de antrenor în astfel de situații. “Copiii mei dragi și frumoși, sunt foarte mândră de voi, de evoluția voastră, de faptul că ați ajuns până în semifinală! Tot ce îmi doresc la un artist este o voce frumoasă, o emoție pe care să o dea mai departe și o carismă puternică. Concurentul care a cucerit sala cel mai tare în seara asta este Karina!


Din #echipaINNA, Andrei a primit biletul către finala Vocea României Junior!


Voicu Dumitraș a interpretat piesa Writings on the wall și, deși a avut foarte multe emoții, a reușit să intre în spiritul piesei și să transmită un mesaj puternic. Moga a fost impresionat de prestația juniorului, Andra l-a încurajat, iar INNA a spus că Voicu a cucerit-o pentru a mia oară cu interpretarea sa.
Alexia Niculae este glumeața din echipa INNA și reușește, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele tuturor. Când vine vorba de muzică, este foarte ambițioasă, învață foarte repede și este determinată să aibă o carieră în muzică. În semifinala Vocea României Junior, a cântat Wrecking Ball, iar Marius Moga i-a spus că este “o fată drăguță și mică, dar cu o voce mare și năprasnică!”.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/echipaINNA-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Andrei Ciurez a cântat piesa What do you want from me și a reușit să aducă o parte din personalitatea sa puternică în interpretarea sa. La finalul momentului, Andra a apreciat relaxarea cu care Andrei a prezentat momentul din semifinala Vocea României Junior, Marius Moga i-a admirat tehnica, iar INNA l-a încurajat și i-a spus că este un adevărat showman.
Fiind foarte emoționată, INNA a ales să ia decizia rapid și a spus: “V-a ieșit tuturor foarte bine! O să merg mai departe cu Andrei”! După momentul alegerii, INNA a transmis, în lacrimi, că “Este foarte greu! E singurul lucru care nu-mi place deloc. De când sunt INNA, cred că a fost cel mai greu moment din viața mea.”.


#echipaMoga merge în finală cu Maia !


Maia Mălăncuș este cea mai mică din concurs, însă a reușit să transmită maturitate, sensibilitate și putere în interpretarea piesei Stone Cold. Andra, Moga și INNA au fost complet fermecați de Maia, de vocea ei și de felul în care a transmis emoția melodiei.
Theodor Andrei le-a transmis tuturor că este momentul pentru Dream on, cu tărie, o voce pe care a adaptat-o pentru fiecare parte a piesei și a ridicat sala în picioare cu spiritul rock în momentul în care a renunțat la geaca de piele cu care era îmbrăcat, ca un adevărat star rock.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/echipaMoga-VOCEA-ROMANIEI-JUNIOR-PRO-TV.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Jennifer Dumitrașcu și-a început cariera în telenovela Îngerașii, dar a ales să continue parcursul în muzică, pe scena Vocea României Junior. A interpretat piesa Hero, iar emoția și siguranța cu care a cântat a făcut ca alegerea lui Marius Moga să fie una foarte grea, iar Andra și INNA au felicitat-o pe Jennifer pentru momentul pe care l-a creat pe scenă.
Deși are o experiență de ani de zile ca antrenor la Vocea României, momentul în care a trebuit să aleagă finalistul din echipa sa nu a fost deloc ușor pentru Marius Moga, s-a emoționat și a vărsat câteva lacrimi. Moga a pregătit un moment special, în care fiecare dintre cei 3 concurenți a fost aplaudat pentru prestație, iar micuța Maia a primit papionul lui Moga, care o duce mai departe în finală!

Duminica viitoare, primul sezon Vocea României Junior se încheie, iar Karina, Andrei și Maia au șanse egale pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro! Trei juniori cu voci incredibile, cu pasiune pentru muzică și cu voință vor pregăti momente în care vocea.

sursa

Edited by 3xteam, 04 April 2017 - 21:41.


#823
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ana Maria Prodan, Ciprian Marica, DJ Wanda și Letiția Pescariu vin la „Jocuri de celebritate”


În această seară, începând cu ora 22:30, Mihai Bobonete îi găzduiește în sufrageria sa de la „Jocuri de celebritate” pe Ciprian Marica, Ana Maria Prodan, DJ Wanda și Letiția Pescariu.

Paul Ipate este contractat de Ana Maria Prodan și nu acceptă niciun transfer. Alături de ei pe canapea sunt DJ Wanda și Alex, care vrea să îi banii lui Bobonete pentru a-și cumpăra scule noi de pescuit. În tribuna adversă, Octavian Strunilă face o echipă de milioane cu Ciprian Marica, Letiția Pescariu și Valeriu, care își dorește să câștige pentru a pleca la Carnavalul de la Rio.

Mihai Bobonete le-a pregătit o probă nouă, Perechea potrivită, cu o temă pe măsura invitaților săi: Amor de fotbalist.

Distracția este garantată și la probe ca:
  • Monoton,
  • Fii pe fază,
  • Litere încrucișate sau
  • Mima perfectă.
Multe glume, atmosferă incendiară, voie bună și distracție maximă sunt doar câteva dintre cuvintele ce descriu cel mai bine ediția Jocuri de celebritate din această seară. Cine vor fi campionii serii care vor reuși să îi banii lui Bobonete, rămâne de văzut la Pro TV.

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 17:27.


#824
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Un nou serial românesc, inspirat din cultura locală, în premieră, la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/02/Ai-nostri.jpg?fit=1200%2C675 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

În fiecare joi, începând cu 2 martie, Pro TV aduce în casele tuturor românilor un nou serial românesc inspirat din spiritul, tradițiile și cultura locală, care vor fi transmise cu umorul specific cu care Pro TV și-a obișnuit deja telespectatorii.

Pro TV lansează în această primăvară al treilea serial românesc, după Atletico Textila și Las Fierbinți, iar toate cele trei producții vor fi difuzate în această primăvară!

Două familii complet diferite, Ciorbă și Ghica, au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria! Cei doi copii din familii, Irina și Horațiu, se îndrăgostesc iremediabil și hotărăsc să facă pasul cel mare – căsătoria. Cu toate că interesele celor două familii nu au niciun punct în comun, tinerii îndrăgostiți sunt convinși că acest aspect nu va reprezenta o piedică în calea către fericire. O familie numeroasă. Ai noștri. Serialul este o producție Frame Film Studios, în regia lui Dragoș Buliga.

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă și diferită față de toți cei lângă care a crescut. Povestea serialului urmărește cei doi îndrăgostiți, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin, care nu poate duce decât la situații  care vor stârni hohote de râs!

Emilia Popescu, Constantin Pușcașu, Cristina Mihailescu, Teodor Corban, Vlad Logigan și Gabriela Popescu sunt doar câțiva dintre actorii care vor aduce în fiecare săptămână aventurile simpaticelor personaje în casele tuturor românilor!

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 21:23.


#825
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Prima vedetă care a fost anunţată în noul show de la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ],

„Dancing with the stars”


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/02/Cabral-si-Mihaela-Radulescu-.jpg?fit=1298%2C974 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În această primăvară, Pro TV le prezintă românilor un nou show extraordinar, în care dansul și coregrafiile spectaculoase vor aduce bucurie, emoție și tensiune! Primul concurent care va intra în competiția dansului este actorul Marius Manole.

Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru actor, dar și un motiv de bucurie: ”Îmi plac provocările. Îmi place să merg pe drumuri noi. Mă simt ca în facultate, când eram curios să văd ce surprize îmi rezervă următoarea zi. Am emoții și asta e bine. Înseamnă că sunt viu. J”, a declarat Marius Manole.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/02/Marius-Manole.jpg?resize=700%2C608 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Marius a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București și a participat la diverse stagii de pregătire atât în România, cât și în străinătate. A jucat în zeci de spectacole de teatru, dar și în diverse scurtmetraje și lungmetraje în țară și la nivel internațional. Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori români și a obținut de-a lungul timpului mai multe premii importante, iar în anul 2016 a fost decorat de către președintele României cu Ordinul ”Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D” – ”Arta spectacolului.”

Telespectatorii vor avea parte în curând de o competiție de dans incredibilă între perechi formate din celebrități și dansatori profesioniști. Show-ul, realizat după formatul Dancing with the stars, le va aduce românilor un spectacol grandios din care nu vor lipsi coregrafiile complexe, muzica bună, tehnica, creativitatea, umorul și momentele neprevăzute.

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 21:32.


#826
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Las Fierbinţi şi Atletico Textila, lider de audienţă la PRO TV. Seara continuă cu fierbinţenii şi Ai noştri!


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2015/07/Las-Fierbinti-PRO-TV-new.jpg?fit=1000%2C666 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri aduc umorul și cele mai simpatice personaje de comedie în casele românilor! În fiecare miercuri, fierbințenii joacă în aceeași ligă cu fotbaliștii de la Atletico Textila, iar în această confruntare comedia câștigă detașat! Joia, situațiile la limită prin care trec îndrăgitele personaje din Las Fierbinți și Ai noștri demonstrează că suntem un neam unit în comedie !


Las Fierbinți și Atletico Textila, lideri de audiență miercuri seară pe segmentul comercial!


Imediat după Știrile Pro TV prezentate de Andreea Esca, un nou episod Las Fierbinți a făcut telespectatorii să râdă românește la Pro TV! Miercuri seară, fierbințenii au fost puși pe afaceri: Bobiță a avut de vânzare un șampon miraculos care scapă bărbații de chelie, iar polițistul satului, Robi, a încercat să își dezvolte o afacere cu vânzare de pește. Bineînțeles, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că planurile le-au fost rapid date peste cap. Episodul Las Fierbinți de miercuri seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 11.3 puncte de rating și 30.7% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, ANTENA 1 cu 5.1 puncte de rating și 13.9% share.

Seara a continuat cu Atletico Textila, unde domnul Pompiliu (interpretat de Florin Călinescu), finanțatorul echipei, a adus jucători noi în locul specialiștilor Leonard, Adrian și Popa Ilie. Dacă noile rezerve din echipă au trecut prin tot felul de aventuri pentru a deveni din nou titulari, doamnele din Atletico Textila au trecut și ele printr-o experiență deloc blândă în bucătărie, unde au învățat să facă ciorbă de la Ahmed! Pe intervalul acestui episod, Atletico Textila a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu 7.9 puncte de rating și 19.9% share, iar televiziunea clasată pe locul al doilea, ANTENA 1 a înregistrat 7.2 puncte de rating și 18.1% share.


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/11/Atletico-Textila.jpg?resize=1060%2C706 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Joia se petrece cu fierbințenii și Ai noștri!


În această seară, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu un nou episod în care Bobiță, Celentano, Giani și Vasile trec prin aventuri care vor stârni hohote de râs, iar Ai noștri se apucă de renovat și demonstrează că până și cele mai simple activități se pot complica atunci când cei doi socri fac echipă și vin în ajutor!


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/AI-NOSTRI-Irina-si-Horatiu.jpg?resize=700%2C393 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Analiza este facuta pe target-ul: 18-49 Urban
Perioada 5 aprilie 2017   

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 17:50.


#827
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

PRO TV: Michael Jackson, Prince, Queen și Whitney Houston, sărbătoriți prin coregrafii spectaculoase la Uite cine dansează!

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/juriul-Uite-cine-danseaza-PRO-TV.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Luni, de la 20:30, o nouă ediție LIVE Uite cine dansează! pune perechile rămase în show față în față cu cei patru jurați, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, dar și cu publicul, care are 50% putere de decizie asupra celor care părăsesc competiția!

Alex Velea, Anca Sînă-Serea, Antonia, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Roxana Ionescu și Sandu Lungu se antrenează temeinic, câteva ore în fiecare zi, astfel încât momentul pe care o să îl prezinte pe ringul Uite cine dansează! să fie cât mai apropiat și demn de prestația unui star internațional!


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Antonia-si-Paolo-Campigotto-3.jpg?resize=600%2C399 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Antonia si Paolo Campigotto


Cele șapte perechi sunt pregătite ca săptămâna viitoare să aducă momente spectaculoase în ring, cu coregrafii-tribut, pentru Michael Jackson, Prince, Queen, Whitney Houston, John Lennon, dar și alții. Însă, pe cât de entuziasmați sunt că pot aduce un tribut unor oameni care au avut o contribuție foarte mare în industrie la nivel global, pe atât sunt vedetele de stresate în fiecare zi de repetiții, când nu reușesc sau nu înțeleg pașii gândiți de coregrafii lor.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Alex-Velea-si-Ecaterina-Dosan-3.jpg?resize=600%2C399 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Alex Velea si Ecaterina Dosan


În ediția de luni, în urma notelor juraților și a voturilor românilor, ultimele două cupluri din clasament vor intra la duel! Cele două vedete, alături de coregrafii lor, vor prezenta din nou dansul pregătit, iar juriul va decide care este perechea ce părăsește competiția Uite cine dansează!.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Sandu-Lungu-si-Raluca-Netca-3.jpg?resize=600%2C714 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sandu Lungu si Raluca Netca


sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 17:53.


#828
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Andi Moisescu apasă vineri, la PRO TV ultimul golden buzz al sezonului #7epic Românii au talent!

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Romanii-au-talent-1-ANDI-MOISESCU-PRO-TV.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Dincolo de viața de zi cu zi, oamenii poartă cu ei povești ascunse. Scena Românii au talent este locul în care toate dorințele prind viață, iar talentul autentic este prezentat în toate formele sale surprinzătoare!

Vinerea aceasta, de la 20:30, vom avea parte de o nouă demonstrație de forță, energie, entuziasm, pasiune, frumusețe și determinare.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/09/Smiley-si-Pavel-Bartos.jpg?resize=1060%2C1590 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

SMILEY SI PAVEL BARTOS, ROMANII AU TALENT, PRO TV


A avut răbdare șapte ediții, a așteptat momentul perfect, iar mâine așteptarea va lua sfârșit pentru Andi Moisescu! Alege întotdeauna originalitatea, iar acum va alege epic! Juratul va apăsa butonul auriu pentru un număr la care nimeni nu se va aștepta, unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care îmbină perfect tradiția cu elementele moderne.

Toată sala va fi în picioare și va aplauda reprezentația fascinantă. ”Bravo, tată! Asta am vrut să văd! Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Este actul artistic al sezonului!”, va spune încântat Andi, iar Florin va continua, cucerit de momentul de pe scenă: ”Înainte de calitate trebuie să creezi o super emoție și dacă ți-a creat o super emoție, arde-l!”.


Tot în cea de-a opta ediție a sezonului #7epic Românii au talent vom vedea patru concurenți care vor cuceri iremediabil publicul cu un număr plin de putere și elemente care taie respirația. Momentul prezentat va surprinde prin complexitate, gradul ridicat de dificultate și mișcări executate perfect. ”E ceva binecuvântat în partea asta de lume, unde pare că și accelerația gravitațională e mai blândă.”, va spune Andi.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Juriul-Romanii-au-talent-si-Smiley-si-Pavel-Bartos.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Sărituri incredibile, care ating înălțimi greu de imaginat, momente care îi fac pe toți să danseze, de la juriu, la prezentatori și echipa show-ului, momente pline de efervescență și putere, demonstrații extraordinare de talent, concurenți care surprind prin apariție sau care se lasă copleșiți de emoție, toate acestea vor putea fi urmărite mâine, de la 20:30, la Românii au talent!

http://www.radardeme...anii-au-talent/

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate