Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Energie cu apele reziduale
 La multi ani @BlueKing-69!

La multi ani @CostyNn96!

The importance of being an archit...

City break de 3-4 zile ce locatie...
 10 porunci

Mission: Impossible – Dead ...

Amenajare parcare interioara

Trotineta electrica noua cu 0,7 k...
 Netflix despagubeste statul itali...

Unde depun declaratia 230 redirec...

Reset la Windows 10 si reinstalar...

Redline T30 DVB T2/C
 

PRO TV HD.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
2287 replies to this topic

#1
florinachis

florinachis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 06.12.2005
Cineva interesat?

Ma pasioneaza subiectul, drept pentru care am investit intr-un tuner tv de la Avermedia, hybrid analog+digital, l-am instalat. Canalul 54 este ok, insa in ceea ce priveste ProTv HD pe canal 30 am intampinat o problema:
Imaginea este sacadata atat pe partea de imagine cat si pe cea de sunet desi am folosit mai multe codecuri (intervideo, ffdshow, nero...) si folosesc dvbdream.

Cat despre resursele calculatorului: P4, 3Ghz, 512ram, VideoAti cu 512, zic eu suficiente :)

Astept idei, comentarii, sfaturi !

#2
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,026
  • Înscris: 22.08.2005
Semnal pe digital e suficient ?

#3
florinachis

florinachis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 06.12.2005
Daca referi la nivelul semnalului acesta este undeva la 30-40% si calitate la 50-60%. (cu antena de camera)
Cam la acelasi nivel de semnal canal 54 merge bine (numai ca pentru asta am nevoie de antena externa).

Eu cred ca nivelul este satisfactaor insa problema este din alta parte si nu stiu de unde. Daca placa nu ar fi suportat mpeg4 nu ar fi decomprimat sub nici o forma protv hd.

Alte opinii?? multumesc!

#4
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005
Salut. Am si eu o problema cu tv tuner-ul in privinta receptiei Pro Tv HD.
Folosesc Leadtek WinFast DTV2000H (hybrid).(link: http://www.leadtek.c...p;pronameid=252 )
Semnalul Pro Tv HD este ~maxim, insa am doar sunet nu si imagine. Pe Tv analog si radio FM totul merge OK.
In plus cand scanez DVB-T nu gasesc decat Pro Tv HD nu si celelalte programe DVB-T care se emit in Bucuresti.
La setari am folosit ca tara Germania (other cities) pe digital si tot Germania pt Tv analog.
Am atasat o imagine cu Win Fast DTV ca sa vedeti nivelul semnalului:
Attached File  protv_hd.jpg   125.21K   1626 downloads
Si o imagine cu antena pe care o folosesc pt receptia DVB-T:
Attached File  HPIM0056.JPG   293.16K   1536 downloads

#5
florinachis

florinachis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 06.12.2005
SAL cipz

In primul rand recomand ca soft http://www.dvbdream.org/ pntru dvb-t.
Pentru protv hd trebuie sa instalezi ceva codecuri (mpeg4 obligatoriu), intervideo, ffdshow,etc...

in ceea ce priveste faptul ca nu ai semnal pe canal 54 este din cauza antenei, adica ai nevoie de antena externa de uif (in ce zona locuiesti?)

Sunt curios sa aflu cum receptionezi tu protv hd, asa ca astept vesti (asta dupa ce faci ce am scris mai sus :) )

salutare!

#6
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005

View Postflorinachis, on Dec 22 2006, 16:37, said:

SAL cipz

In primul rand recomand ca soft http://www.dvbdream.org/ pntru dvb-t.
Pentru protv hd trebuie sa instalezi ceva codecuri (mpeg4 obligatoriu), intervideo, ffdshow,etc...

in ceea ce priveste faptul ca nu ai semnal pe canal 54 este din cauza antenei, adica ai nevoie de antena externa de uif (in ce zona locuiesti?)

Sunt curios sa aflu cum receptionezi tu protv hd, asa ca astept vesti (asta dupa ce faci ce am scris mai sus :) )

salutare!
Salut. Mersi pt recomandari. Am instalat dvbdream si ffdshow. Mpeg4 aveam instalat.. In DVBdream nu imi vede pro tv hd, nu gaseste nimic. In privinta canalului 54 cred ca este de la antena.
Locuiesc in zona Foisorului de Foc.
:)

#7
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005
Please help. Cu DvbDream nu vede nimic pe frecventa 546 Mhz (protv HD).
In schimb cu soft-ul WinFast il gaseste dar nu afiseaza video.
Desi am instalat ce mi-ai zis tu tot nu-mi afiseaza.. Poti sa pui un link cu codec-urile mpeg4 :).
Daca stie altcineva ce as putea sa fac as fi recunoscator.

#8
s-dj

s-dj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 14.11.2005

View Postcipz, on Dec 25 2006, 17:32, said:

Please help. Cu DvbDream nu vede nimic pe frecventa 546 Mhz (protv HD).
In schimb cu soft-ul WinFast il gaseste dar nu afiseaza video.
Desi am instalat ce mi-ai zis tu tot nu-mi afiseaza.. Poti sa pui un link cu codec-urile mpeg4 :).
Daca stie altcineva ce as putea sa fac as fi recunoscator.

Salut,
eu vad streamul HD pe PC, cu Barton 2600+(50-70% load) cu klm codec...cred ca la ora actuala e cel mai bun codec(raport perf.calitate)..incearca-l..eu numai asa am putut sa vad dvd-uri cu filme hdtv.daca nu-l gasesti, da-mi un msg si ti-l trimit eu..
De altfel, sunt tare interesat si eu sa cumpar un DTV2000, stau in centru,Unirii, la Camin si mi-ar prinde bine...asa ca daca cineva mai are experiente cu placa asta, sa posteze aici, plz..

#9
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,156
  • Înscris: 23.10.2006
Am si eu un DTV2000H si am reusit sa vad PRO TV HD numai cu ProgDVB folosind  codecurile de la Cyberlink 7. Partea proasta e ca nu am reusit sa am sonor,atasez alaturat citeva print screen cu imag.

Attached Files



#10
nevrozel

nevrozel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 19.09.2004
Am o intrebare: se poate prinde ProTV HD cu un topbox care preia semnal digital de pe cablu TV? (pe reteaua UPC-Astral). Am si un TV HD deci asta nu ar fi problema.
Multumesc.

#11
hunteru

hunteru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.05.2003

View Postbaribalu, on Jan 3 2007, 21:36, said:

Am si eu un DTV2000H si am reusit sa vad PRO TV HD numai cu ProgDVB folosind  codecurile de la Cyberlink 7. Partea proasta e ca nu am reusit sa am sonor,atasez alaturat citeva print screen cu imag.

Ce device ai selectat in ProgDVB?
In WinFast de asemenea nu am imagine pe ProTV HD.

#12
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005

View Posthunteru, on Jan 26 2007, 17:17, said:

Ce device ai selectat in ProgDVB?
In WinFast de asemenea nu am imagine pe ProTV HD.
Selectezi {BDA} WinFast DVB-T. Nu uita sa alegi Codec-ul Cyberlink la Settings>Audio & Video. Problema e ca mie mi se blocheaza ProgDVB cand selectez ProTV HD. Sa-mi spui daca ai reusit ceva.

#13
hunteru

hunteru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.05.2003

View Postcipz, on Jan 26 2007, 17:22, said:

Selectezi {BDA} WinFast DVB-T. Nu uita sa alegi Codec-ul Cyberlink la Settings>Audio & Video. Problema e ca mie mi se blocheaza ProgDVB cand selectez ProTV HD. Sa-mi spui daca ai reusit ceva.

Mda, a mers sa-l folosesc, dar tot nu am imagine in ProTV HD, restul se vad...
Bineinteles ca nu am nici sonor...

In WinFast nu stiu ce pachet de codecuri am instalat pe aici ca imi aparuse la Settings - Setari video pe langa
Leadtek DTV Codec si Cyberlink dar nu mergea, nu vroia sa porneasca. Macar am sonor :)) si ala doar in 2 canale cu toate ca se
aprinde pictograma de AC3.

Mare incurcatura in codecuri si alte minuni pentru toata tevatura asta.
Poate are altcineva rabdarea sa-i dea de cap.

#14
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005

View Posthunteru, on Jan 26 2007, 21:28, said:

Mda, a mers sa-l folosesc, dar tot nu am imagine in ProTV HD, restul se vad...
Bineinteles ca nu am nici sonor...

In WinFast nu stiu ce pachet de codecuri am instalat pe aici ca imi aparuse la Settings - Setari video pe langa
Leadtek DTV Codec si Cyberlink dar nu mergea, nu vroia sa porneasca. Macar am sonor :)) si ala doar in 2 canale cu toate ca se
aprinde pictograma de AC3.

Mare incurcatura in codecuri si alte minuni pentru toata tevatura asta.
Poate are altcineva rabdarea sa-i dea de cap.
Incearca si cu AltDvb varianta asta:
http://www.dvbskysta...Ver22_B3912.zip

#15
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,710
  • Înscris: 07.04.2006

Se apropie lansarea UPA.

  • "Un pas înainte" este numele celui mai nou serial anunțat oficial de Pro TV pentru luna martie. Admiși la elitista "Academie de arte Carmen Caragiu", cea mai căutată școală de artă și muzică, câțiva tineri prea diferiți ca să conviețuiască în pace își spun poveștile de viață în timpul unei lupte pentru faimă, în urma căreia doar unul va triumfa. Serialul a necesitat pregătiri serioase, mai ales datorită părții de coregrafie. Cunoscut și celebru deja în mai multe țări europene, formatul are la bază filmul kitsch al anilor ’70 "Fame".

Sursa: http://www.adevarulo...area-upa/300951


#16
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,710
  • Înscris: 07.04.2006

PRO TV va fi din nou cu un pas înainte.

29 Ianuarie, 2007.
  • Serialul de televiziune care a revoluționat Spania, Ungaria, Germania și Franța va fi la PRO TV din această primăvară, în varianta românească produsă de MediaPro Pictures. Nimeni și nimic nu poate sta în calea ambiției unor tineri talentați și rebeli care se visează actori sau dansatori care cuceresc lumea. Trăiesc intens, dansează pînă la epuizare, își calcă-n picioare principiile, își fac din dușmani prieteni și din profesori amanți și totul pentru celebritate. Admiși la elitista “Academie de arte Carmen Caragiu”, unde mulți se visează, dar puțini ajung să studieze, cîțiva tineri prea diferiți ca să conviețuiască în pace își spun poveștile de viață.
[ http://www.protvmagazin.ro/images/uploads/articles/body/sprotv.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.protvmaga...rticle_id=13692

#17
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005
Sau DigiTV-HD (pt digitv-hd nu trebuie sa instalezi nici un codec):
http://www.digitv-hd...s/downloads.asp

#18
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,710
  • Înscris: 07.04.2006

Pro TV va fi "Cu un pas inainte".

  
  • Din martie, Pro TV va fi      "Cu un pas inainte". Serialul de televiziune care a revolutionat      Spania, Ungaria, Germania si Franta va ajunge la Pro TV din aceasta      primavara, in varianta romaneasca produsa de Media Pro Pictures. Cu      audiente-record timp de mai multe sezoane, cu trupe de dans aparute ca      ciupercile dupa ploaie in urma serialului si cu o coloana sonora vanduta      in sute de mii de exemplare, serialul a stabilit tendinte in tarile in      care a fost difuzat.
  • Nimeni si nimic nu poate      sta in calea ambitiei unor tineri talentati si rebeli, care se viseaza      actori sau dansatori care cuceresc lumea.
  • Traiesc intens, danseaza      pana la epuizare, isi calca-n picioare principiile, isi fac din dusmani      prieteni si din profesori amanti si totul pentru celebritate. Admisi la      elitista "Academie de arte Carmen Caragiu", unde multi se      viseaza, dar putini ajung sa studieze, cativa tineri prea diferiti ca sa      convietuiasca in pace isi spun povestile intr-o lupta a faimei in urma      careia doar unul va triumfa.
  • Un baiat sarac, dar plin de      har, pentru care dansul este singura sansa pentru o viata mai buna; o      tanara modesta care din copilarie se viseaza star; un pusti rebel de bani      gata, care sfideaza cu nasul pe sus pe oricine-i sta alaturi; o fata      dintr-o familie de artisti, care vrea sa realizeze ceva in viata pe cont      propriu si un singur vis pentru toti: celebritatea. Profesorii faimosi,      care ascund drame, oscileaza in relatia lor cu elevii intre o duritate      pornita din frustrare si un comportament protector. Cu o distributie din      care fac parte actori de prestigiu, cu un scenariu actual si plin de      intrigi, cu decoruri spectaculoase, o imagine impecabila si o regie      nonconformista, serialul are toate atuurile pentru a fi un succes de      televiziune.
    Sursa: http://www.gandul.in...inte_quot_.html

Edited by megafanro, 30 January 2007 - 00:32.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate