Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

PRO TV HD.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
2533 replies to this topic

#829
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Frații Viziru, Anna Lesko și Nicole Cherry încing atmosfera, joi, la Jocuri de celebritate

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Jocuri-de-celebritate-PRO-TV-4.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Jocuri de celebritate îi aduce în cea mai tare sufragerie din România pe Augustin și Lucian Viziru, Anna Lesko și Nicolle Cherry pentru a face față probelor haioase pregătite de Mihai Bobonete. În această seară de la 22:30, ei dau startul distracției de seară și promit mult umor și bună dispoziție.


Startul distracției se dă cu Schimb de fețe, iar Bolul Kaboom crește vizibil intensitatea jocului și suspansul dintre concurenți. Ce ai în program, Cuvinte în lanț și Tonomatul cu greșeli sunt probele care vor stârni hohote de râs și vor face departajarea între cele două echipe.

Cum se vor înțelege frații Viziru ca adversari, cât de talentată la mimă este Anna Lesko, ce melodie a pregătit Nicole Cherry pentru telespectatori, dar și cine va reuși să câștige cele mai multe puncte și să îi ia banii lui Bobonete rămâne de văzut numai la Pro TV.

http://www.radardeme...de-celebritate/

#830
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

    [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Rona Hartner îi predă ștafeta unei noi vedete care intră în ringul Uite cine dansează!

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Rona-Hartner-si-Andrei-Mangra.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Luni, în cea de-a cincea ediție Uite cine dansează!, Rona Hartner îi va preda ștafeta unei noi vedete care intră în ringul de dans. Din păcate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competiție.

Povestea Ronei la Uite cine dansează! nu se va încheia aici, ci va fi dusă mai departe de o nouă vedetă, care va începe în curând antrenamentele și va dansa împreună cu coregraful Andrei Mangra. Cu toate că și-a dorit să lupte și să continue competiția, starea de sănătate nu îi permite în acest moment, dar Rona va continua să fie alături de Andrei și noua sa parteneră și îi va susține în fiecare luni seară, de la 20:30.

”M-am accidentat acum zece zile și nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanță, însă ieri dimineață m-a durut piciorul foarte tare și am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt și această problemă se rezolvă doar cu operație. Îmi pare rău că trebuie să renunț la competiție din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediția a patra și am încheiat pe primul loc. Nu aș fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediție, să-i susțin pe Andrei și noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie și îmi doresc să ajungă în finală și să câștige această competiție.”, a declarat Rona Hartner.

Bucuroasă că în curând va începe o nouă experiență, cea a dansului, dar cu tristețe în voce din pricina accidentării Ronei, noua concurentă Uite cine dansează! a declarat: „Îmi pare rău pentru Rona, dar sper să-i duc partenerul de dans în finală și să câștigăm, Doamne-ajută! Sper să se facă bine. Din punctul meu de vedere, o să lupt, o să dau tot ce pot, chiar dacă o să-mi fie  greu, pentru că ceilalți concurenți au deja 4 săptămâni de antrenamente înaintea mea. Acum sunt puțin stresată, pentru că mai am doar 4 zile la dispoziție și am de învățat două dansuri, dar mă bazez pe partener, o să mă las purtată pe brațele lui.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Mihaela-Radulescu-si-Cabral-3.jpg?resize=600%2C900 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Luni, de la 20:30, vom afla cine este noua concurentă de la Uite cine dansează!, care va intra direct la dueluri.

sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 19:04.


#831
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Vocea României Junior” își alege câștigătorul duminica aceasta. Ce vedete îi susțin pe cei 3 finaliști


După o lună și jumătate plină de emoții, vocalize, repetiții și muncă împreună cu antrenorii, Karina Ștefan, Maia Mălăncuș și Andrei Ciurez vor urca duminica aceasta, de la 20:30, pentru ultima dată în acest sezon pe scena „Vocea României Junior” și vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro și marele trofeu.

Cei trei concurenți vor cânta câte o melodie singuri, una cu fiecare antrenor și câte o piesă împreună cu un invitat special, iar câștigătorul va fi desemnat prin votul publicului prezent în platou. În sală vor fi prezenți elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum și elevi ai Școlii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu.

La finalul show-ului, aceștia vor avea la dispoziție un minut pentru a alege prin SMS numele primului câștigător Vocea României Junior.

Duminica aceasta, Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent”, va veni să-i susțină pe cei trei finaliști, Feli va interpreta cea mai nouă piesă a ei, „Timpul”, iar Nicole Cherry, What’s Up și trupa VUNK vor fi cei care vor cânta împreună cu Karina, Maia și Andrei.

În finala „Vocea României Junior”, Moga și INNA vor avea un moment de sinceritate, iar Marius îi va spune artistei:


”Te rog să mă ierți dacă te-am supărat cu ceva…”.

Însă în foarte scurt timp, vor trece la discuții în contradictoriu în timp ce vor comenta prestația unuia dintre finaliști.


”Umbli cu intimidări? Trebuie să-mi fie frică?”, va spune Moga.

Andra va continua:


”Suntem ca la armată, gata, sunteți prea nervoși și încordați!”.

INNA va încheia discuția:


”Și copiii se mai ceartă, iar noi cum suntem de statura a doi copii… eu mai mult decât Marius.”


sursa

Edited by 3xteam, 09 April 2017 - 16:20.


#832
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Luni, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au un moment special la „Uite cine dansează!

Mai sunt șapte perechi în competiția „Uite cine dansează!”, iar luni, de la 20:30 vor fi față în față cu o nouă provocare: tribut prin dans legendelor muzicii. Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenți.

Telespectatorii vor avea parte în cea de-a șasea ediție a show-ului și de o surpriză, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, va intra luni în ring și va prezenta un dans plin emoție, reprezentând povestea lor de dragoste.

Coregrafia a fost realizată de coregrafii baletului COBO, Cocuța și Bogdan Boantă, iar melodia aleasă pentru Bianca și Victor este „Love on the brain”.

Cei doi sunt bucuroși că vor dansa împreună și își doresc să aducă pe scenă un moment plin de visare, pasiune și frumusețe.„Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne și distrăm la repetiții împreună cu coregrafii și echipa. Chiar dacă pare ușor să dansezi vals, nu este deloc așa. Necesită foarte multă implicare, repetiții, mișcări cu care nu suntem obișnuiți și multă răbdare. Suntem entuziasmați, punem foarte multă pasiune în pregătirea acestui moment special pentru „Uite cine dansează!” și abia așteptăm să vedeți ce ne iese.

Mai avem doar câteva zile la dispoziție, dar vom face tot posibilul ca luni să prezentăm un dans frumos, care să ne repezinte perfect și să transmită ceea trăim împreună.”, au spus Bianca Drăgușanu și Victor Slav, încântați de această provocare.

Luni, de la 20:30, vom avea parte de încă o eliminare: în show vor mai rămâne doar șase perechi.

http://www.tvmania.r...aza-226645.html
[ http://www.tvmania.ro/wp-content/uploads/2017/04/Bianca-Dragusanu-si-Victor-Slav.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#833
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Producţiile proprii PRO TV: Las Fierbinţi, Ai noştri şi Jocuri de Celebritate, locul 1 pe publicul comercial


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Las-Fierbinti-PRO-TV.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Joi seara, românii au ales Pro TV! Las Fierbinți, Ai noștri și Jocuri de celebritate au adus comedia și distracția în casele românilor, iar pe segmentul publicului comercial, cu vârsta între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider detașat de audiență cu fiecare dintre cele trei producții.


Las Fierbinți, lider de audiență pe toate segmentele de public! Episodul de joi seară a ținut telespectatorii în fața televizoarelor, iar pe segmentul publicului comercial, Pro TV a obținut 12.3 puncte de rating și 31.4% share, rezultate de aproximativ 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul al doilea, ANTENA 1,  care a avut 4.6 puncte de rating și 11.8% share.

Seara a continuat cu Ai noștri, care au trecut prin tot felul de aventuri cauzate de renovarea apartamentului Irinei și al lui Horațiu. Pe intervalul noului episod din primul sezon în care îi cunoaștem pe Ai noștri, Pro TV a obținut pe segmentul publicului comercial 8.8 puncte de rating și 22.5% share, iar televiziunea clasată pe următorul loc, ANTENA 1 a obținut 5.7 puncte de rating și 14.7% share.


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Ai-nostri-PRO-TV.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ai nostri (Serial, 2017, PRO TV)


Jocuri de celebritate a adus, din nou, distracția în sufrageria lui Bobonete, cu invitați care au amuzat telespectatorii cu replicile și energia lor. Pe intervalul difuzării emisiunii, Pro TV a obținut pe targetul comercial 5.9 puncte de rating și 18.9% share, iar televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1 a înregistrat 4.7 puncte de rating și 15.2% share.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Jocuri-de-celebritate-PRO-TV-4.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


http://www.radardeme...britate-pro-tv/

#834
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Doi DJ Kiss FM se ocupa azi de postarile pe INSTAGRAM. Ceva intre PRO si KISS

#835
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,974
  • Înscris: 18.09.2008
Da, am vazut si eu. E instagram takeover.

Edited by miki07, 10 April 2017 - 22:14.


#836
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
RECORD pentru Pro TV în luna martie: cea mai mare audiență pe comercial de când se măsoară audiențele


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/romanii-au-talent_410_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Pro TV, record în istoria audiențelor în luna martie pe segmentul publicului comercial, al persoanelor cu vârste între 18 și 49 de ani. În luna martie 2017, Pro TV a obţinut cel mai bun market share înregistrat de un post de televiziune românesc din istoria măsurată a audienţelor, atât în prime time, cât şi pe parcursul întregii zile, anunță reprezentanții postului.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV și-a depășit propriul record de audiență pe parcursul întregii zile, înregistrat din luna decembrie 2002, când a obținut o medie 4.4 puncte de rating și 23.6% share, anunță reprezentanții postului TV.

Astfel, în luna martie 2017, Pro TV a înregistrat o medie de 4,5 puncte de rating și 25,5% share pe parcursul întregii zile, în timp ce Antena 1, de pe locul al doilea, a înregistrat 2,8 puncte de rating și 15,6% share.

Cifre bune și în prime-time (19.00 - 23.00), în martie 2017, când postul a obținut pe targetul comercial, 11 puncte de rating și 29.7% share, în timp ce Antena 1 a avut poziția a doua, cu 6.4 puncte de rating și 17.2% share. Recordul de market share în prime time pe targetul comercial era deținut tot de Pro TV, cu o medie de 28.8%, rezultat obținut în martie 2014.

TOP PROGRAME. Printre programele care au contribuit la recordul de market share înregistrat de Pro TV în luna martie 2017 pe targetul comercial se numără Românii au talent, care a obținut luna trecută, cu cele 5 ediții difuzate, o medie de 20.6 puncte de rating și 54.1% share și Las Fierbinți, cu 10 episoade difuzate în luna martie și o medie de 13.0 puncte de rating și 33.7% share pe targetul comercial.

Totodată, cu cele 31 de difuzări din luna martie, Vremea – Știrile Pro TV 19 a obținut o medie de 11.4 puncte de rating și 30.9% share, Știrile Pro TV din Sport 19 au înregistrat o medie de 11.3 puncte de rating și 32.7% share, iar Știrile Pro TV 19, prezentate de Andreea Esca în timpul săptămânii, au adus o medie de 10.3 puncte de rating și 33.8% share pe segmentul publicului comercial.

sursa

#837
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ştirile PRO TV lansează astăzi campania Dependența României. Alcoolismul – Boala din Pahar


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2014/02/ELENA-LASCONI.jpg?fit=1300%2C904 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Începând de astăzi, în cadrul Știrilor Pro TV de la ora 17:00, Elena Lasconi, corespondent  Știrile Pro TV, spune o serie de povești cutremurătoare despre fenomenul total incontrolabil al alcoolismul la români. Alcoolismul s-a strecurat în societatea noastră și o sufocă încet, dar sigur.



De la copii până la bunici, peste trei milioane de români beau în exces, indiferent de clasa socială din care fac parte sau de nivelul de educație. Suntem pe locul cinci în lume la consumul de alcool pe cap de locuitor, iar statisticile iau în calcul doar băutura comercializată legal. Sunt mari șansele ca producția din gospodărie să depășească aceste cifre. Urmarea? România este prima din Europa la numărul de decese cauzate de consumul de alcool în rândul femeilor și pe locul trei în rândul bărbaților.

A fost o campanie covârșitoare. Acum îmi dau seama că, până să mă apuc de documentare și de filmat, aveam idei preconcepute, la fel ca majoritatea românilor, despre cei pe care îi vedeam băuți pe stradă. E tare ușor să pui stampila de „bețiv” și să mergi mai departe… După ce am cunoscut zeci de alcoolici, mulți abstinenți în prezent, mi-am dat seama că oricine, chiar ORICINE poate să cadă în robia asta a alcoolului.  Am înțeles din poveștile lor de viață, din lacrimile lor, dar și ale familiei cât de subțire este granița dintre un băutor „normal” și un dependent. Am vorbit cu preoți, militari în rezervă, manageri, masteranzi , cu oameni simpli de la țară. Toți mi-au spus ceva ce nu îmi iese din cap. Ba chiar, mă sperie de-a dreptul. Niciunul nu își aduce aminte când anume a devenit alcoolic. Am discutat cu specialiști în genetică despre caracterul ereditar al acestei boli. Dar și cu psihologi și psihiatri despre mecanismele pe care le declanșează. Alcoolismul este o boală grea și, chiar dacă în acest moment răsuflați ușurați gândindu-vă că sunteți în siguranță pentru că nu aveți alcoolici în familie, există riscul să deveniți o victimă oricând. Organizația Mondială a Sănătății susține că fiecare alcoolic influențează direct sau indirect cel puțin șapte persoane din jurul lui. Dacă luăm în calcul doar cifrele oficiale, asta înseamnă că întreaga Românie este afectată. Vorbim aici nu doar despre familie, prieteni ori colegi de serviciu. Și un necunoscut vă poate influența. Mi-a rămas gândul la povestea unei familii în care nimeni nu bea. Oamenii își plâng și acum nepoata, ucisă de un șofer alcoolic.”, a declarat Elena Lasconi.

Din păcate, românii dependenți au șanse mai mari să sfârșească la cimitir decât să fie internați într-un centru de recuperare. Pe întreg teritoriul țării, nu avem nici măcar o astfel de instituție pentru alcoolici sau vreun program la nivel național. Nu sunt directive, nu există specialiști în domeniu. Industria alcoolului este mână cerească pentru evazioniști, care, potrivit estimărilor, păgubesc statul cu sute de milioane de euro anual.

„Am vrut să punem și problema lipsei de implicare a statului. Nu există nicio cale prin care acești bolnavi, căci, da, sunt bolnavi, să poată să fie echilibrați. Fizic și, mai ales, psihic. Să fie reintegrați în societate. De aceea, variantele nu sunt deloc roz. Cimitir sau închisoare. În astfel de condiții…cum va arăta viitorul României?”, a completat Elena Lasconi.


Dependenții care au șansa să meargă să se trateze în sistem privat, extrem de puțini și ei, șterg cel puțin trei luni din viață. Își pierd, în primul rând, locul de muncă, pentru că nu există cadru legal în astfel de situații. Apoi, așa cum am aflat pe parcursul campaniei, suferă crunt pe plan afectiv.

Telespectatorii sunt invitați să descopere povești de viață cutremurătoarele și mărturiile oamenilor ce luptă cu această dependență, la Știrile Pro TV, în cadrul campaniei Dependența României. Alcoolismul – Boala din Pahar.

sursa

#838
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Bravo, ai audiență. Emisiunea Bravo, ai stil, lider pe comercial pentru prima dată


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/bravo_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Fără Simona Gherghe la Acces Direct, emisiunea de pe Kanal D prinde puteri. Bravo, ai stil, emisiunea de după amiază a postului turcesc de televiziune, a fost pentru prima dată lider de audiență pe publicul comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani.

Ediția de luni a emisiunii Bravo, ai stil a obținut luni o medie de 116.000 de privitori, pe publicul comercial, ușor peste Pro TV care a avut pe același interval știrile de la ora 17.00, urmate de Ce spun românii, prezentată de Cabral.


sursa

#839
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Fermier caut nevastă este acum Gospodar fără pereche


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/fullscreen-capture-11-apr-17-43606-pm.bmp_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


„Dacă nu ți-ai găsit perechea până acum, doar Pro TV-ul te mai însoară”, spune clipul de promovare pentru noul format al emisiunii „Farmer Wants a Wife”.


Televiziunea a anunțat recent, pe post, și numele ales pentru emisiunea pe care o pregătește. Este vorba despre „Gospodar fără pereche”.

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

sursa

Edited by 3xteam, 12 April 2017 - 14:19.


#840
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Apropo TV cu Andi Moisescu revine de Paște. Ce rubrici și ce sponsori are emisiunea

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2015/10/Andi-Moisescu_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Emisiunea Apropo TV revine pe Pro TV cu un nou sezon. Ca și anul trecut (când a intrat pe 17 aprilie), emisiunea lui Andi Moisescu își începe sezonul cu întârziere.

Când va fi difuzată, ce rubrici noi și ce sponsori are emisiunea, în continuare:
Difuzare:

Prima ediție din noul sezon (cu numărul 25) va fi difuzată duminică, în prima zi de Paște, la o oră atipică pentru Apropo TV: de la 12.30.

De săptămâna următoare, emisiunea de „smart entertainment” intră în normal: duminica, de la 13.00 și în reluare după miezul nopții.

Rubrici noi și sponsori:

Apropo TV va avea două rubrici noi, susținute de sponsori:

1. Bucătarium:

- sponsor: Selgros (retailer pentru care Andi Moisescu este imagine în reclame)

- specific: artă culinară și trenduri gastronomiceParticipă, săptămânal, specialiști (chefs, bucătari, bloggeri & vloggeri culinari) și vedete pasionate de gătit.
În prima ediție Joseph Hadad (ex-Top Chef) și Adrian Hădean (ex-MasterChef) vorbesc despre condimente, în contextul trendului Spice is Nice

2. Joyride

- sponsor: Mountain Dew

- specific: cultură urbană, cu focus pe sporturi urbane (în special skateboarding), gaming (trenduri, jocuri, competitii, evenimente) și artă urbană (graffiti, fotografie, video). În prima ediție la Joyride vine Marius Constantin, campion european la freestyle skateboarding în 2015.


sursa

#841
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


PROGRAM Special de Paşte la PRO TV: 4 zile de sărbătoare cu show-uri şi filme de top, plus concertul Andrei!


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/program-paste-PRO-TV.jpg?fit=698%2C524 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Paștele vine cu patru zile de sărbătoare la Pro TV! Vom călători din țara talentului, pe tărâmuri mitice și vom trece de la urmăriri spectaculoase la dansuri populare din toate zonele țării, toate acestea alături cei dragi! Vom fi entuziaști sau plini de glume, pentru că în familie totul e permis. De Paște, ai ce trebuie! Ai Pro TV!

    De vineri până luni, fiecare seară e o sărbătoare la Pro TV!


Ce au în comun Andi Moisescu, Russell Crowe, Tom Cruise și Gigi Căciuleanu? Vom afla vineri, sâmbătă, duminică și luni, la Pro TV!

În Vinerea Mare, de la 20:30, ne mândrim cu spiritul nostru ludic, cu valorile și cu umorul neaoș, ne mândrim că suntem unici, în cea de-a noua ediție a sezonului #7epic Românii au talent! Vom descoperi noi concurenți hotărâți să cucerească o țară întreagă și ne vom bucura de un show fabulos împreună cu cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, și gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/juriul-Romanii-au-talent.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Sâmbătă, de la 20:30, vom călători pe tărâmuri mitice împreună cu Russell Crowe, Anthony Hopkins și Emma Watson, în filmul Noe. Vom urmări impresionanta poveste a lui Noe și misiunea sa de a face față unui potop apocaliptic. Începând cu ora 23:45, Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, păstrează tradiția din fiecare an și va aduce lumină în casele telespectatorilor în seara de Înviere, de la Mănăstirea Curtea de Argeș.

În ziua de Paște, duminică, de la 20:30, Cameron Diaz și Tom Cruise au o Întâlnire explozivă. Viața lui June Havens se schimbă complet atunci când intră în contact cu un spion căzut în dizgrație. Dacă la început cei doi au mari probleme, își dau seama pe parcurs că trebuie să învețe să se bazeze unul pe celălalt pentru a supraviețui.

Luni, în cea de-a doua zi de Paște, ne vom bucura de o seară românească de dans, în cea de-a șaptea ediție a competiției Uite cine dansează!, de la 20:30. Cele șase perechi rămase în show vor prezenta coregrafii spectaculoase, vor forma echipe inedite, vor face tot posibilul să impresioneze juriul și publicul și vor lupta să ajungă cât mai aproape de marea finală

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/juriul-si-prezentatorii-Uite-cine-danseaza-PRO-TV.jpg?resize=600%2C900 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Zilele de Paște se petrec alături de cei dragi, la Pro TV!



Duminică dimineață, la ora 08:15, petrecem în familie cu Aventurile lui Tin Tin: Secretul licornului. Filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter, Tin Tin, și ale câinelui său Snowy. Tin Tin pornește împreună cu căpitanul Haddock o vânătoare de comori pe nava scufundată a strămoșului lui Haddock.

Apropo TV se întoarce duminică, de la ora 12:30, cu un nou sezon: cel cu numărul 25. Rețeta rămâne aceeași: smart entertainment. Dar pentru a compensa startul întârziat, sezonul 25 se filmează într-un studiou abia ieșit din mâna decoratorilor și propune două rubrici noi-nouțe: Bucătarium și Joyride.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/09/Andi-Moisescu-APROPO-TV.jpg?resize=1060%2C696 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Începând cu ora 13:30, Andra ne va convinge că Iubirea schimbă tot! La începutul acestui an, artista a susținut un concert extraordinar la Sala Palatului, iar Pro TV va prezenta filmul concertului, cu imagini în premieră și informații inedite din culise, care vor duce emoția și experiența incredibilă a concertului Andra în casele tuturor românilor.

Luni, 17 aprilie, începem ziua tot în familie și urmărim filmul Ai tăi, ai mei și ai noștri, de la ora 08:15. El, amiral la Garda de Coastă, și ea, designer de genți, se îndrăgostesc și se căsătoresc, în ciuda faptului că ea are zece copii, iar el opt. Doi părinți și 18 copii de vârste diferite trăiesc sub același acoperiș, încercând să se înțeleagă și să se poarte ca o familie.

De la ora 10:00, intrăm în lumea animațiilor, mergem împreună cu simpaticele personaje din filmul Rio în Rio de Janeiro și suntem martori ai aventurilor lor. Când Blu, un papagal domesticit din Minnesota, îl întâlnește pe rebelul Jewel, începe o aventură de zile mari!

A doua zi de Paște ne aduce sărbătoarea în platoul Vorbește lumea, de la ora 12:00! Adela Popescu și Cove sunt pregătiți cu o ediție specială și îi vor avea luni invitați pe Andreea Bănică, Ansamblul Doina Oltului, Elena Gheorghe împreună cu mama sa, Anastasia Lazariuc și mulți alții. Tot luni, vom asista la o petrecere de pomină în Botoșani, a cărei gazdă va fi Daniela Condurache.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/12/Vorbeste-lumea.jpg?resize=1060%2C1590 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


ADELA POPESCU SI COVE – VOREBESTE LUMEA, PRO TV


Programul special va continua cu filmul Războiul mireselor, de la ora 14:00. Kate Hudson și Anne Hathaway sunt prietene din copilărie și amândouă sunt cerute în căsătorie de iubiții lor în aceeași zi. Fetele își plănuiesc ziua nunții, alegând același loc și același organizator celebru. Din cauza secretarei uneia dintre ele, nunțile sunt programate în aceeași zi și niciuna nu vrea să renunțe în favoarea celeilalte, așa că devin rivale și fac totul să-și saboteze petrecerile.

La Măruță petrece românește a doua zi de Paște, cu o ediție specială, de la ora 16:00. Cătălin Măruță pune la cale o aventură demnă de Cartea Recordurilor pentru Badea Ștefan, cel mai bătrân cioban din România: la 100 de ani, va zbura pentru prima dată cu avionul! Dinu Iancu Sălăjanu își va prezenta casa, familia și tradițiile ardelenești, Sandu Lungu va veni cu soția și gemenii în platoul emisiunii, iar Lavinia Goște și Marius Zorilă, ajutați de Tudor de la Fly Project și de Alex Ceaușu, vor încinge grătarele și vor porni ospățul.

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/09/Catalin-Maruta.jpg?resize=1000%2C870 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


sursa

Edited by 3xteam, 12 April 2017 - 14:55.


#842
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Miercuri și joi, românii râd copios cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri!


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Ai-nostri-PRO-TV.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Miercuri și joi, românii râd copios cu Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri! Astăzi și mâine, începând cu 20:30, vom avea parte de comedie românească, de aventuri memorabile, invenții de tot felul, strategii incredibile și vești surprinzătoare.

Miercuri, minunile se țin lanț în Las Fierbinți și în echipa Atletico Textila


În această seară, de la 20:30, Celentano este vrăjit și trăiește nenorocirea vieții lui: nu mai poate bea. Simte că viața lui a luat sfârșit și nu vede nicio scăpare. Pentru el, nenorocire, dar pentru soacra lui e o adevarată minune. Și, totuși, cine se află în spatele acestei întâmplări? Își va face vraja efectul până la capăt sau se va întoarce împotriva autorului? Vom afla răspunsurile în seara aceasta, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți!

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2016/10/Bobita-LAS-FIERBINTI.jpg?resize=1060%2C706 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Seara de comedie continuă cu întâmplările fotbaliștilor de la Atletico Textila. De la ora 21:30, îndrăgitele personaje au și ele parte de minuni. Adrian primește vestea uriașă că Steaua nu numai că s-a interesat de el, dar îl vrea chiar în prima echipă, domnul Pompiliu (Florin Călinescu) păcătuiește, iar cățelușul Ralucăi se transformă într-o „bestie” și îi atacă extrem de periculos pe Leonard și Costeluș.

Joi, artiștii răsar în Las Fierbinți, iar Ai noștri fac spectacol!


Seara de joi începe perfect, de la 20:00, cu aventurile fierbințenilor. Celentano își etalează talentele de magician și crede cu tărie că se poate îmbogăți rapid din asta. În Las Fierbinți este plin de artiști, însă cel mai apreciat dintre toți este Robi, care reușește să strângă în mediul online sute, dacă nu chiar mii de like-uri.

De la 21:00, Ai noștri fac spectacol, iar atenția este toată asupra lui Sandu Ciorbă. Diferite ca de la cer la pământ, cele două familii sunt provocate să arate cât de fericite sunt împreună. Totul cu scopul de a se afla câtă bucurie și bunăstare există în familia Ciorbă.

sursa

#843
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,876
  • Înscris: 28.11.2006

View Post3xteam, on 12 aprilie 2017 - 13:49, said:

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Bravo, ai audiență. Emisiunea Bravo, ai stil, lider pe comercial pentru prima dată
sursa
Bravo, ai umor involuntar. Vezi ca emisiunea asta e pe alt Kanal :P

#844
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
AUDIENȚE. Ce au făcut Las Fierbinți și Atletico Textila, miercuri seara ?


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/atletico-textila_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Las Fierbinți s-a apropiat miercuri seara de două milioane de telespectatori la nivelul întregii țări. Pro TV a fost lider pe toate targeturile cu serialul de comedie. Atletico Textila, cel de-al doilea serial de comedie din programul Pro TV, a pus postul în poziția de lider doar pe publicul comercial, și pe doi la orașe și în toată țara.

Antena 1 a avut locurile doi și trei în audiențe pe intervalul celor două seriale, cu emisiunea Za Za Sing, produsă de Monsa Segall.



Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele posturilor TV, pe intervalul celor două seriale:

Pe intervalul Las Fierbinți:

Pro TV a avut cu Las Fierbinți o medie de aproape două milioane de privitori pe minut pe intervalul Las Fierbinți, la nivelul întregii țări. Postul a fost la o distanță de aproape 700.000 de persoane de locul al doilea, ocupat de Kanal D. Antena 1 a fost pe trei, cu o medie națională de 700.000 de privitori.
La orașe, același Las Fierbinți a fost urmărit de peste un milion de persoane, din care peste 550.000 de persoane erau cu vârste între 18 și 49 de ani.

Pe intervalul Atletico:

După ce s-a încheiat Las Fierbinți, cifrele Pro TV au scăzut drastic. Postul a coborât pe doi la nivel național și la orașe, dar a rămas lider pe publicul comercial, cu cifre apropiate de cele ale Antenei 1.

sursa

#845
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

După ce a colaborat cu Madonna, un fost concurent se întoarce vineri la Românii au talent!

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/concurent-MADONNA-ROMANII-AU-TALENT.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Diseară, de la 20:30, în Vinerea Mare, jurații Românii au talent și gazdele show-ului, Smiley și Pavel Bartoș, vor avea parte de o surpriză de proporții: un concurent atipic îi va vizita în timpul mesei de prânz. Andi, Mihaela, Andra și Florin îl vor invita la masă și îl vor provoca să creeze un moment poetic. Dacă va accepta și ce va alege să facă acesta, vom vedea în cea de-a noua ediție a sezonului #7epic, când vom avea parte și de momente uimitoare, perfecte pentru o zi de sărbătoare.

După ce a fost cooptat de coregraful Madonnei pentru a lucra cu el și a câștigat două dintre cele mai prestigioase competiții de dans din Statele Unite ale Americii, unul dintre concurenții preferați ai juraților din sezonul cinci Românii au talent va urca mâine seară pe scenă, pentru a fi alături de colegul și prietenul lui. Concurentul va transmite libertate și va crea un moment ca o poezie. Băiatul va aduce pe scenă piruete care vor depăși orice barieră, foarte multă expresivitate, o coregrafie fabuloasă și îi va vrăji pe jurați. ”Ai rupt scena asta în două!!!”, va spune fascinată Andra, iar Andi va completa năucit: ”Eu îți mulțumesc că ai lăsat muzica să pornească înaintea ta, pentru că altfel aș fi avut sentimentul că m-a lovit trenul. Ai venit ca un uragan.”.

O concurentă cu o costumație “specială” va urca pe scenă pentru a impresiona juriul cu talentul ei și va reuși să ridice sala în picioare și să primească ropote de aplauze, iar la masa juriului vor avea loc discuții savuroase, inspirate de reprezentația de pe scenă. ”Doamnă, să știți că orice o să se întâmple, îmi aduc aminte de primul meu film indian cu Raj Kapoor. Eram în sală cu o doamnă în brațe… că nu avea bilet.”, va spune Florin zâmbind. ”A fost o călătorie inițiatică, în care până la urmă m-am trezit și eram în poală la Florin Călinescu.”, va continua Mihaela.

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Smiley-si-Pavel-Bartos-2.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Un domn bine va veni la Românii au talent. Supărat că un vecin nu-l lasă să repete după ce vine de la școală, vrea să-și cumpere o căsuță unde să își poată exersa talentul în liniște, fără să deranjeze sau să fie deranjat. Concurentul va arăta mâine cine este, ce poate și ce vrea de la jurați. Va urca pe scenă dezinvolt și îi va face o surpriză Andrei, care va fi profund impresionată. Momentul tânărului va crea o emoție uriașă, iar cele două jurate se vor ridica în picioare, fiind vrăjite de număr. ”Asta ne-a recomandat doctorul!”, va declara Andra, aplaudând prestația concurentului. Mihaela, vrăjită de concurent și vizibil emoționată, va spune: ”Când văd câte un copil ca tine, așa de fericită sunt și așa de mândră sunt că sunt româncă și așa de bine îmi face să văd ce frumoasă e țara asta când de uiți în primul rând la copiii ei și la oamenii ei talentați. Eu îți mulțumesc!”.

În Vinerea Mare, a noua ediție Românii au talent ne va aduce foarte multă emoție, bucurie, frumusețe, energie și un show magnific, de la ora 20:30.

sursa

#846
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/5/54/Logo_ProTV_%282016%29.svg/80px-Logo_ProTV_%282016%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

O nouă eliminare la Uite cine dansează. Au mai rămas cinci echipe

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/uite-cine-danseaza_28_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În a doua zi de Paști s-a decis cea de-a șaptea echipă care părăsește show-ul Uite cine dansează, de la Pro TV. Este vorba despre echipa formată din Antonia și Paolo Campigotto.

Cele două echipe ajunse astăzi în faza de eliminare au fost Sandu Lungu și Raluca Netca, respectiv, Antonia și Paolo Campigotto.

Au mai rămas 5 echipe în competiția Uite cine dansează:

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic

Liviu Teodorescu și Marica Derdene

Marius Manole și Olesea Miculea

Sandu Lungu si Raluca Netca

Alex Velea si Ecaterina Dosan

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/alex-velea-si-ecaterina-dosan_622_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/anca-sina-serea-si-nicolai-curnic_757_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/liviu-teodorescu-si-marica-derdene_64_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/marius-manole-si-olesea-nespeac_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/sandu-lungu-si-raluca-netca_313_tb250.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 18 April 2017 - 22:03.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate