Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!
 La multi ani @Nenea Zap!

La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...
 Depanero nu vrea sa imi dea Negat...

Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...
 Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 

teo pleaca de la pro tv!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
116 replies to this topic

#109
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

                                 Povestea lui Teo sau cum sa prinzi din zbor o stea cazatoare...                              
Teo Trandafir a recunoscut ca a fost data afara de la Pro TV                                                                      

Teo Trandafir a recunoscut ca a fost data afara de la Pro TV si a povestit cum a acceptat „in 17 secunde“ sa fie directorul postului Romantica. Ea a amendat barfele legate de transferul ei, infirmand zvonul ca ar fi fost ofertata cu un milion de euro.
Cunoscuta teleasta Teo Trandafir a revenit live la... Realitatea TV, marti noapte, in emisiunea 100% a lui Robert Turcescu. Dupa saptamani de stiri controversate legate de traiectoria recenta a carierei sale, in sfarsit Teo a acceptat sa povesteasca cum s-a despartit de Pro TV si cum Sorin Ovidiu Vantu a convins-o „in 17 secunde“ sa preia functia de director al postului Romantica.

Teo, celebra Teo Trandafir, a renuntat pentru job-ul de la Romantica la una dintre cele mai sigure si placute sarcini asigurate de trustul MediaPro, la o emisiune care-i purta numele, a renuntat la glorie, la confort - o cabina numai a ei, transport asigurat etc. - la fani si la manelisti pentru o functie de director al unui post care se va relansa in februarie 2007.

Teo Trandafir si-a dat „proba de sinceritate“, marti la 100% la Robert Turcescu, unde a acceptat pentru prima data sa apara in fata telespectatorilor pentru a povesti de ce a plecat de la Pro TV. Extrem de tensionata din cauza emotiilor, Teo si-a recapatat treptat nonsalanta, straduindu-se in fiecare minut sa nu faca gafe, evitand pana si sa pronunte prima numele lui Sorin Ovidiu Vantu, cel care a convins-o in „17 secunde“ sa preia manageriatul postului Romantica.

Povara celebritatii...
„Am plecat din Pro TV dintr-o toana si ca orice toana s-a intors impotriva mea. Am vrut sa fac si altceva decat televiziune. In discutiile cu Adrian Sarbu nu s-a pus nici un moment problema banilor. Am regretat plecarea din Pro TV, dar nu e adevarat ca m-am rugat de cineva de acolo ca sa ma primeasca inapoi“, a inceput vedeta destainuirea, adaugand ca in cei sapte ani, la debutul fiecarui nou sezon, facea nazuri si i se parea din ce in ce mai greu sa continue. Ea a povestit ca de fiecare data discuta si negocia cu boss-ul din Pache Protopopescu formatele emisiunilor, precum si campaniile la care participa. Insa, la un moment dat a venit deznodamantul: „Am plecat pentru ca domnul Adrian Sarbu a clacat si n-a mai avut rabdare cu mine“, a marturisit Teo.

Au venit negocierile, ofertele lansate de Dogan Media, Antena 1 sau Prima TV, dar succes a avut numai trustul Realitatea Media. Teo a spus ca a fost coplesita de invitatia in sine la discutii, darmite de interviul propriu zis. Sorin Ovidiu Vantu i-a propus sa preia manageriatul postului Romantica „in 17 secunde“. „Eu eram nauca si doar am dat din cap, afirmativ! Ce-as putea manageria eu la o televiziune cand eu nu stiu sa ma manageriez pe mine“, dar argumentul convingator i l-a dat tot noul sau patron: „Eu nu stiu cate parale faci. Trebuie sa demonstrezi!“. Nu stie inca ce presupune asta, ce presupune relansarea postului care difuzeaza deocamdata numai telenovele, dar Teo spera sa afle. Si asta o va face alaturi de Andreea Godeanu - prietena producatoare - si echipa redactionala care i s-a alaturat. De fapt „ei ma imping in fata si nu invers“, a mai remarcat Teo.

«Sårbu m-a transformat intr-o stea!»
Regretele, nostalgia, ceva proaspat in amintirea ei o fac pe Teo sa ramana inca atasata de trustul care a propulsat-o, ea recunoscand ca „Adrian Sarbu m-a transformat intr-o stea de televiziune!“. In acelasi context a mai declarat ca ar fi plecat si la Antena 1, dar „trebuia sa ma «bat» cu Pro TV-ul, iar cu Pro TV-ul nu se poate bate nimeni“.
Nu a incercat nimic pentru a repara abandonul ei si a tinut sa sublinieze ca „Nu m-am rugat niciodata de Pro TV sa ma primeasca inapoi!“

Teo a profitat de emisiune pentru a sublinia cateva dintre aspectele personale vehiculate in presa: ca nu s-a maritat de trei ori cu trei barbati diferiti, ca nu a facut fecundare in vitrio si nu a primit oferte de milioane de dolari. „Ganditi-va ca daca primesc milioane de dolari trebuie sa aduc inapoi tot milioane de dolari. Lucru imposibil, cum as putea eu sa aduc milioane de dolari?! Ganditi-va!“, a insistat vedeta.

Si moderatorul, Robert Turcescu, si invitata, Teo Trandafir, au incheiat dialogul intr-o nota de relaxare - mai ales ca Teo a reusit sa-l faca sa rada, pentru prima data in emisiunea sa. Ea a zis ca este optimista si ca va face fata noii provocari, dar pentru ca lumea sa nu o uite atat de repede, sa o mai invite macar o data pe luna in studio. Si pentru ca Turcescu este supranumit „pitesteanul credibil“, ea si-ar dori sa devina „pitesteanca incredibila“.

Verva, spontaneitatea si debitul verbal nu au putut ascunde vulnerabilitatea lui Teo Trandafir. Parea chiar fragila in fata „inchizitorului“ Turcescu. Redresarea si indepartarea angoasei, recapatarea increderii in sine o vor face din nou puternica pe Teo, iar ea va lansa un model de manager in audiovizualul romanesc.


Teo, o reteta de succes si pentru Turcescu
Emisiunea in care a fost invitata Teo Trandafir, noul director general al Romantica, a inregistrat o audienta deosebita si pentru moderatorul emisiunii, Robert Turcescu. Punctul de rating atins a fost de 3.7, iar, in acelasi interval competitorul sau direct, „Sinteza zilei“, a inregistrat doar 0,9 puncte de rating. Pentru 30 de minute a avut cea mai mare audienta de pe piata televiziunilor, intre orele 22.15-22.30, si a inregistrat 4.7 puncte de rating, mai mult decat Pro TV si Antena 1, care au avut 3.5 respectiv 2.8 puncte de rating.
[ http://www.gardianul.ro/pics/size2/84490_pic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.gardianul...re_-s84490.html
----------------------------------------------

Attached File  focussat.gif   3.87K   6 downloadsAttached File  post_72712_1157638051.jpg   2.48K   8 downloads[ http://www.upc.ro/content/logo_upc_ro.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
-----------------------------------
Attached File  boom_action.jpg   8.8K   7 downloadsAttached File  boom_tv2.jpg   5.71K   8 downloadsAttached File  boomtv.jpg   4.78K   7 downloadstachment]

Edited by megafanro, 20 September 2006 - 14:24.


#110
Jax

Jax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 25.09.2002
offtopic:

Megafon ăsta e pe pilot automat. În orice thread mă învîrt pe aria tv/radio/satelit dau de posturi kilometrice și sute de smyle-uri de la omu'.
Îl scoate cineva din priză...? :scared:

/offtopic

#111
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,258
  • Înscris: 21.12.2003
N`ai ce-i face , atat poate doar .

#112
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
turcescu a facut record de audienta cu teo, iesind pe primul loc la acea ora. ceea ce spune multe, daca v-ati uitat, mi s-a parut ca din dur ce se dadea, la doua trei fraze o lua de la teo, prezenta de spirit si bun simt as spune ...

mi-ar placea sa lucrez cu teo...:)

#113
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005

View PostNicanor, on Sep 20 2006, 15:57, said:

turcescu a facut record de audienta cu teo, iesind pe primul loc la acea ora. ceea ce spune multe, daca v-ati uitat, mi s-a parut ca din dur ce se dadea, la doua trei fraze o lua de la teo, prezenta de spirit si bun simt as spune ...

mi-ar placea sa lucrez cu teo...:)
Angajarile la Romantica nu cred ca se fac pe forumul asta.  :D

#114
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
Pf.... frate parcă ar fi vorba despre CTP director la romantica...

Mare tam-tam pentru un căcat de post, care vrea să facă concurenţă lu acasă , euforia vieţii.... şi alor verze.

Pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ. :) Sunt contrariat de faptul că vă interesează pe voi.

megafan ăsta e cel mai tare, CLAR!

#115
madradu

madradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 26.07.2006
Ce este important este ca am scapat de Teo de la Protv.  :worthy:  :worthy:  :worthy:
Pe unul din posturile interzise barbatilor. :worthy:  :worthy:  :worthy:  :coolspeak:

Sper sa nu se mai gaseasca un "TEO" de ocazie :puke:

View PostPiorel, on Sep 21 2006, 00:34, said:

Pf.... frate parcă ar fi vorba despre CTP director la romantica...

Mare tam-tam pentru un căcat de post, care vrea să facă concurență lu acasă , euforia vieții.... și alor verze.

Pe mine NU MĂ INTERESEAZĂ. :) Sunt contrariat de faptul că vă interesează pe voi.

megafan ăsta e cel mai tare, CLAR!
Sper sa nu se mai gaseasca un "TEO" de ocazie

#116
zaboss

zaboss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,906
  • Înscris: 12.10.2005
Se pare că în locul lui Teo vine Horia Brenciu. Era o vorbă, scapi de dracu', dai de taică-său.

#117
madradu

madradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 26.07.2006

View Postzaboss, on Sep 22 2006, 22:12, said:

Se pare că în locul lui Teo vine Horia Brenciu. Era o vorbă, scapi de dracu', dai de taică-său.
Tot barbos a ramas?  :deadtongue:  :death:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate