Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ati face o reconversie profesiona...

Nokia XR21

Vibratie tevi boiler cand foloses...

Cat stați acasa in medie?
 Parere stare drum Sculeni - Chisi...

Necesit ajutor in gasirea a doua ...

Monitor 4k 27-28' PD USB C

Vacanta Italia
 Concediu Halkidiki

Ce vehicule motorizate ați avut d...

Router Asus nu se conecteaza WAN

Gradina, copaci, arbusti si plant...
 Trackpoint Thinkpad

Legare boiler electric trifazat l...

Upgrade CPU pentru Lenovo ThinkCe...

Mouse wireless multimode (2x BT +...
 

Pop-ROCK-eri vs. Manelari

- - - - -
  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#109
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011
Astea cu sange and stuff sunt doar pentru spectacol.

#110
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostNewanda, on 20th June 2006, 17:46, said:

Si totusi, ma intreb, si va intreb, ce are generatia asta de adolescenti? Sunt oare irecuperabili??? Eu unul ii compatimesc, pt ca ma gandesc ca atunci cand vor trece de 25 de ani, poate (gandesc eu acum) se vor uita spre adolescenta lor si nu vor avea de ce sa fie foarte mandrii, vizavi de gusturilel lor muzicale. Adica ce este asa inaltator sa asculti manele? Mi se pare o absurditate. Si mi se pare cu atat mai inspaimantator si mai de neinteles, cu cat, e adevarat , nu toti care asculta manele sunt inculti (exemplul la treaba asta e chiar sora-mea  care ne e deloc incuiata la mine, as putea spune chiar dimpotriva). Si iarasi ma intreb, oare de ce aceste inclinatii? Poate ca este vorba de ANTURAJ, de faptul ca generatia ei, per ansamblu, asculta acest jeg de muzica.

Nu gasesc nimic stimulativ, creativ sau emotional in cantecele lui Guta & Co, pe cand daca ne uitam in partea opusa vom gasi exemple nenumarate. Adica melodii care sa aibe un mesaj, ceva care sa iti provoace o stare de exaltare, ceva in genul asta. Ma uitam zilele trecute la inregistrarea concertului celor de la Apocalyptica difizat pe TVR 2. Superb!!! Si asta chiar in lipsa versurilor!! Doamne ce ritm!!


Asadar exista oare "scapare" sau "vindecare" pentru acesti adolescenti?
Din moment ce ai niste idei preconcepute, e greu de crezut ca ceva mai poate fi recuperat in discutia asta. ;)
Apropo, de ce Pop-Rock-eri vs Manelari ? exista oameni care asculta diverse stiluri, eu de exemplu ascult si death metal si manele si din cand in cand ceva muzica electronica, deci nu vad morala discutiei X vs Y. . Eu am depasit de mult faza asta, crede-ma ca si eu gandeam mai demult asa ca tine din diverse motive, da pe parcurs am inteles ca-i vorba doar de gusturi, preferinte, moduri diferite de a privi problema din pt. de vedere muzical si in functie de cum percepi viata in general, sint chestii total diferite care n-au nici o legatura. :naughty:

#111
JulianYorke

JulianYorke

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 264
  • Înscris: 31.08.2011
Salut baieti, eu ascult Manele Jazz Industriale, in ce categorie ma incadrez? In cea a persoanelor care asculta jegul asta de muzica sau in categoria celor care au jeg sub tricou ca nu se spala si put?

De asemenea, mai ascult si multa folcaraie, Manowar si Diparpal (nu stiu cum se scrie), in special melodia Smoke on the Water, preferata mea.

#112
kent8hd

kent8hd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 08.07.2011
Ascult si eu manele,dance,hip-hop si rock...Da,sunt tigan.
Asta inseamna ca sunt un " jeg "? :|
Nu inteleg ce aveti cu manelele.Stiu ca acum o sa sara toti ca sunt manelar si alte chestii da sa fiu sincer nu dau 2 bani pe ce zic altii de manele (pro sau contra).Au devenit un gen de muzica "cautat" in Romania  si pur si simplu nu are nimeni ce sa faca.Cat despre baietii care ziceau ca este ceva temporar,ii contrazic...As vrea sa stiu si eu pe ce poti sau cum poti dansa pe rock la o petrecere/nunta/botez s.a .Poti sa dai din cap toata seara?Asta nu cred.Deci pot sa se deschida milioane de topic-uri,pot sa se faca campanii anti-manele si orice altceva pentru ca nu o sa dispara acest gen.Manelele sunt o "derivare" din muzica lautareasca + gen balcanic deci NU vad motivul pretextelor voastre cum ca " Nu suport manelele.Manelele sunt un jeg .S.A".Asta ar insemna o afirmare cum ca am fi ultimii oameni de pe pamant.Si treaba cu tiganii,nu sunt toti la fel.Din cauza asa-zisilor "spoitori" sau "ursari",restul au fost judecati ca urmare a actiunilor celor mentionati. Cat despre versuri,aici va dau dreptate ca canta numai despre bani etc.Dar daca ati ascultat 2-3 de genu asta voi credeti ca sunt toate la fel?Nu judeca o carte dupa coperta...Bafta all.
Apropo,presupun ca ati auzit de Radio BBC 1 din Londra,ascultati ce  a propus asa-zisul Shantel [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vGixjHFw3E0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by kent8hd, 09 September 2011 - 23:43.


#113
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009
Da, toate sunt la fel, de cacat. Produse pe banda rulanta. Tu cat crezi ca stau astia in studio sa le faca? Asculta si tu versurile sa vezi ce tampite sunt. Si nu toate au aceleasi teme. Dar sunt destul de limitate, de la melodii de jale unde behaie in continuu pana la melodii unde se lauda cu jmecheria lor.

Muzica lautareasca e alta treaba, separata de gunoiul numit manele. Daca vrei, manelele sunt o versiune comerciala a muzicii lautaresti.

Si la chestia cu dansatul pe rock, intr-adevar nu poti dansa pe el. Dar toti cei care spun ca la petreceri trebuie sa pui manele sau populara sunt idioti. Exista si alta muzica pe care poti dansa. Si eu nu as numi miscarile alea ale manelistilor dans. Oricum, nu toata lumea ar nevoie sa danseze, mie in general dansul mi se pare o tampenie.

#114
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

Da, toate sunt la fel, de cacat. Produse pe banda rulanta. Tu cat crezi ca stau astia in studio sa le faca? Asculta si tu versurile sa vezi ce tampite sunt.
O fi mai bune versurile in care il pomenesti pe satana, a dracu, beheeee, sau versurile unor formatii de raperi in care injuraturile si drogurile sint cool.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

Si nu toate au aceleasi teme. Dar sunt destul de limitate, de la melodii de jale unde behaie in continuu pana la melodii unde se lauda cu jmecheria lor.
Asta-i stilu. In manele nu ai voie sa canti decat despre bautura, gagici, masini, dusmani, valoare etc. Pur si simplu asta-i stilu si asa trebuie interpretat. Apropo, cine behaie ?

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

Muzica lautareasca e alta treaba, separata de gunoiul numit manele.
Avem si specialisti in muzica lautareasca. :lol:  Ai ascultat tu sute de cd-uri cu muzica lautareasca si cu manele in niste boxe ca lumea ca sa faci diferenta de calitate a sunetului si de interpretare intre mii si mii de melodii ?  sau ai auzit si tu 10 melodii pe youtube si te crezi mare specialist ?

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

Daca vrei, manelele sunt o versiune comerciala a muzicii lautaresti.
Si care-i problema ? Fiecare cu directia lui si cu viata lui. Nu-ti place, nu asculta.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

toti cei care spun ca la petreceri trebuie sa pui manele sau populara sunt idioti.
No, asta-i tare. Si toti care spun ca la petreceri NU TREBUIE SA PUI MANELE SAU POPULARA , cum sunt ?
Din pt. meu de vedere fiecare petrece cum ii place si asculta ce-i place, chit ca muzica populara si manelele prind mult mai bine la petreceri decit nu stiu ce alte muzici comerciale, eu am dat sute si sute de chefuri si stiu ce prinde bine-inclusiv la cei care nu asculta deloc manele. Dupa ce bei cateva pahare si pui ceva pe masa, manelele si populara prind cel mai bine, alte genuri numa grabesc invitatii acasa. :D

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 13:25, said:

Exista si alta muzica pe care poti dansa. Si eu nu as numi miscarile alea ale manelistilor dans. Oricum, nu toata lumea ar nevoie sa danseze, mie in general dansul mi se pare o tampenie.
O fi si alte muzici pe care se poate dansa, da nimeni nu-i obligat sa danseze la comada pe ceva ce nu-i place. Si oricum tie dansul ti se pare o tampenie, deci nu vad de ce-ti mai dai cu parerea. Stii, problema romanului in general e ca se baga mereu in discutii care nu il privesc si se crede mare specialist in toate.

#115
kent8hd

kent8hd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 08.07.2011
Thumbs Up Motanu13
Imi place cum gandesti
Nu cred ca ORICE concert al oricarei trupe rock sau dance sau oricare gen ar scoate cat face un cantaret de manele la o singura petrecere...
O suma aproximativa ar depasi 15.000 euro
Deci fa si tu socoteala cat face unul intr-o luna si cat face un rocker intr-o luna din 4-5 concerte DACA le tine...
M-am gandit doar ca trebuie mentionat

Edited by kent8hd, 10 September 2011 - 16:32.


#116
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

O fi mai bune versurile in care il pomenesti pe satana, a dracu, beheeee,
Ce naiba tot aruncati voi manelistii cu replici tampite despre rock, eu nu sunt fan rock, deci nu-mi baga mie porcarii. Si daca satana se regaseste printre versurile la o melodie, sincer nu-mi pasa (oricum nu exista). Conteaza calitatea versurilor.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

sau versurile unor formatii de raperi in care injuraturile si drogurile sint cool.
Cu injuraturile nu vad problema. E un mod de exprimare. Alea cu droguri, nici eu nu sunt de acord.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

Asta-i stilu. In manele nu ai voie sa canti decat despre bautura, gagici, masini, dusmani, valoare etc. Pur si simplu asta-i stilu si asa trebuie interpretat. Apropo, cine behaie ?
Pai asta-i problema, ca un om care se lauda in halul ala e un om prost.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

Avem si specialisti in muzica lautareasca. :lol:  Ai ascultat tu sute de cd-uri cu muzica lautareasca si cu manele in niste boxe ca lumea ca sa faci diferenta de calitate a sunetului si de interpretare intre mii si mii de melodii ?  sau ai auzit si tu 10 melodii pe youtube si te crezi mare specialist ?
Nu ma refeream la calitatea sunetului ci la calitatea melodiilor in sine. Au fost manele cu parti furate din alte melodii.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

Si care-i problema ? Fiecare cu directia lui si cu viata lui. Nu-ti place, nu asculta.
Nici o problema, e un forum de discutii.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

No, asta-i tare. Si toti care spun ca la petreceri NU TREBUIE SA PUI MANELE SAU POPULARA , cum sunt ?
Din pt. meu de vedere fiecare petrece cum ii place si asculta ce-i place, chit ca muzica populara si manelele prind mult mai bine la petreceri decit nu stiu ce alte muzici comerciale, eu am dat sute si sute de chefuri si stiu ce prinde bine-inclusiv la cei care nu asculta deloc manele. Dupa ce bei cateva pahare si pui ceva pe masa, manelele si populara prind cel mai bine, alte genuri numa grabesc invitatii acasa. :D
Nu ai inteles. Cei care spun ca doar muzica populara si manele sunt bune pentru petreceri sunt idioti si habar nu au de muzica. Eu nu ma duc la petreceri cu manelisti oricum, deci nici nu trebuie sa pun manele.

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 17:25, said:

O fi si alte muzici pe care se poate dansa, da nimeni nu-i obligat sa danseze la comada pe ceva ce nu-i place. Si oricum tie dansul ti se pare o tampenie, deci nu vad de ce-ti mai dai cu parerea.

Stii, problema romanului in general e ca se baga mereu in discutii care nu il privesc si se crede mare specialist in toate.
Ce comanda? Cum am mai spus, nu ma duc la petreceri cu manelisti. Dansul mi se pare o tampenie in general, insa exista cateva exceptii.

Exact, ca si tine acum. Nu ma cred specialist, in loc sa dai replici de genul asta mai bine vii cu argumente, ca sa nu vorbesti aiurea.


View Postkent8hd, on 10th September 2011, 17:28, said:

Nu cred ca ORICE concert al oricarei trupe rock sau dance sau oricare gen ar scoate cat face un cantaret de manele la o singura petrecere...
O suma aproximativa ar depasi 15.000 euro
Deci fa si tu socoteala cat face unul intr-o luna si cat face un rocker intr-o luna din 4-5 concerte DACA le tine...
M-am gandit doar ca trebuie mentionat
Vezi ca o dai in ridicol rau de tot. Habar n-ai, du-te la manelele tale. Realizezi ca exista trupe de rock mult mai cunoscute decat manelistii tai? Chiar crezi ca un amarat de la noi face mai mult decat o trupa internationala de rock? :lol:

Si la chestia cu 'cat face', nu dovedesti nimic. Vezi tu, la televizor sunt promovati 99% artisti de cacat care fac foarte multi bani. De ce? Din cauza caselor de discuri. Talentul nu are legatura.

#117
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Ce naiba tot aruncati voi manelistii cu replici tampite despre rock, eu nu sunt fan rock, deci nu-mi baga mie porcarii.
Nu-s porcarii ci fapte reale, deci esti pe langa subiect.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Si daca satana se regaseste printre versurile la o melodie, sincer nu-mi pasa (oricum nu exista).
Se regaseste printre sute si mii de versuri, OK, nu-i nici o problema ca oricum nu exista la fel cum nici faptul ca bei o saptamana ca intr-o melodie de manea nu-i real, da macar e o chestie mai normala la cap din pt. de vedere al textelor.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Cu injuraturile nu vad problema. E un mod de exprimare.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Conteaza calitatea versurilor.
Calitate pe dracu. :w00t: Conteaza dispozitia, unii au dispozitia sa asculte in muzica aia rap niste injuraturi si un bas bubuit in subwoofer, asta-i tot. Acelasi rahat in aproape toate genurile comerciale, numa ca tu nu vezi diferenta.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Nu ma refeream la calitatea sunetului ci la calitatea melodiilor in sine.
Si calitatea sunetului ce are ? Te deranjeaza ca unora le face placere sa asculte ceva mai mult pt. calitatea sunetului si nu pt. texte sau numai pentru nu stiu ce valori artistice ? E o problema in asta ?

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Nici o problema, e un forum de discutii.
:thumbup:

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Exact, ca si tine acum. Nu ma cred specialist, in loc sa dai replici de genul asta mai bine vii cu argumente, ca sa nu vorbesti aiurea.
Te-am intrebat simplu, esti cumva specialist in lautareasca si manele ? din moment ce probabil ca n-ai ascultat in viata ta mai mult de 10-15 melodii, rezulta ca n-ai termen de comparatie decit intre 10-15 melodii ascultate probabil pe youtube si vorbesti cam aiurea.

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 17:45, said:

Vezi ca o dai in ridicol rau de tot. Habar n-ai, du-te la manelele tale. Realizezi ca exista trupe de rock mult mai cunoscute decat manelistii tai? Chiar crezi ca un amarat de la noi face mai mult decat o trupa internationala de rock? :lol:

Si la chestia cu 'cat face', nu dovedesti nimic. Vezi tu, la televizor sunt promovati 99% artisti de cacat care fac foarte multi bani. De ce? Din cauza caselor de discuri. Talentul nu are legatura.
Cred ca vorbim aici despre mai multe chestii, valoare, talent, dispozitia de a asculta un gen sau altu, bani, case de discuri, chestii cunoscute vs chestii necunoscute, realitatea e ca toate chestiile astea sint amestecate in proportii diferite si de obicei chestiile pe care le asculti ti le alegi singur dupa anumite preferinte fara sa-ti spuna cineva ce trebuie ascultat si ce nu. Eu prefer sa-mi vad de viata mea si sa ascult ce-mi place si cand imi place fara sa fiu fixat pe o singura directie cum ca daca asculti si manele ar fi o problema in asta chiar daca niste pusti urla pe forumuri cat ii tin plamanii ca manelele ar trebui interzise pt. ca n-au valoarea nu stiu carei formatii de rock sau oricarui alt gen, ha,ha,ha, cata naivitate.  :naughty:

Edited by Motanu13, 10 September 2011 - 17:30.


#118
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 18:28, said:

Nu-s porcarii ci fapte reale, deci esti pe langa subiect.


Se regaseste printre sute si mii de versuri, OK, nu-i nici o problema ca oricum nu exista la fel cum nici faptul ca bei o saptamana ca intr-o melodie de manea nu-i real, da macar e o chestie mai normala la cap din pt. de vedere al textelor.



Calitate pe dracu. :w00t: Conteaza dispozitia, unii au dispozitia sa asculte in muzica aia rap niste injuraturi si un bas bubuit in subwoofer, asta-i tot. Acelasi rahat in aproape toate genurile comerciale, numa ca tu nu vezi diferenta.


Si calitatea sunetului ce are ? Te deranjeaza ca unora le face placere sa asculte ceva mai mult pt. calitatea sunetului si nu pt. texte sau numai pentru nu stiu ce valori artistice ? E o problema in asta ?


Te-am intrebat simplu, esti cumva specialist in lautareasca si manele ? din moment ce probabil ca n-ai ascultat in viata ta mai mult de 10-15 melodii, rezulta ca n-ai termen de comparatie decit intre 10-15 melodii ascultate probabil pe youtube si vorbesti cam aiurea.


Cred ca vorbim aici despre mai multe chestii, valoare, talent, dispozitia de a asculta un gen sau altu, bani, case de discuri, chestii cunoscute vs chestii necunoscute, realitatea e ca toate chestiile astea sint amestecate in proportii diferite si de obicei chestiile pe care le asculti ti le alegi singur dupa anumite preferinte fara sa-ti spuna cineva ce trebuie ascultat si ce nu. Eu prefer sa-mi vad de viata mea si sa ascult ce-mi place si cand imi place fara sa fiu fixat pe o singura directie cum ca daca asculti si manele ar fi o problema in asta chiar daca niste pusti urla pe forumuri cat ii tin plamanii ca manelele ar trebui interzise pt. ca n-au valoarea nu stiu carei formatii de rock sau oricarui alt gen, ha,ha,ha, cata naivitate.  :naughty:
Cred ca tu esti pe langa subiect. Ce scrie la titlu, vezi? Pop-rock-eri vs. Manelari. Daca tu gasesti o melodie pop rock care sa-l mentioneze pe satana esti bun.

Ma refeream la satana, ca nu exista.

Conteaza calitatea daca vrei sa purtam o discutie obiectiva despre muzica buna.

Cine vorbea de calitatea sunetului, tu ai inceput. Daca vreau sa ascult muzica de genul, pentru calitatea sunetului, ascult muzica lautareasca fara versuri.

Manelele sunt inspirate din acea muzica lautareasca venita de nu stiu unde din europa. De ce sa ascult manele cu versuri de cacat, parti furate din alte melodii cand pot asculta muzica originala?

Aia sunt idioti. Manelele nu trebuie interzise, ca fiecare are dreptul sa se exprime.

Edited by Nightm4re, 10 September 2011 - 17:56.


#119
kent8hd

kent8hd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 08.07.2011

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 16:45, said:



Vezi ca o dai in ridicol rau de tot. Habar n-ai, du-te la manelele tale. Realizezi ca exista trupe de rock mult mai cunoscute decat manelistii tai? Chiar crezi ca un amarat de la noi face mai mult decat o trupa internationala de rock? :lol:

Si la chestia cu 'cat face', nu dovedesti nimic. Vezi tu, la televizor sunt promovati 99% artisti de cacat care fac foarte multi bani. De ce? Din cauza caselor de discuri. Talentul nu are legatura.
una la mana nu am zis nimic de tv si a 2-a spunemi si mie o trupa rock sau ce gen vrea "muschiu" tau sa scoata in 30 de sec 2000 de euro...
Si app la chestia cu cat face,am scris doar dr*cu informativ...Si nu am mentionat de case de discuri etc sau alte forme de publicitate...

#120
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009

View Postkent8hd, on 10th September 2011, 20:04, said:

una la mana nu am zis nimic de tv si a 2-a spunemi si mie o trupa rock sau ce gen vrea "muschiu" tau sa scoata in 30 de sec 2000 de euro...
Si app la chestia cu cat face,am scris doar dr*cu informativ...Si nu am mentionat de case de discuri etc sau alte forme de publicitate...
http://wiki.answers....make_every_show
Deci sute de mii de dolari pe concert scot astia de la ACDC.

Pai tu imi spuneai mie ca fac nu stiu cati bani ca si cum banii ar arata cat de buni sunt. Eu ti-am explicat cum un artist poate sa fie praf si sa fac multi bani.

#121
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostNightm4re, on 10th September 2011, 20:10, said:

http://wiki.answers....make_every_show
Deci sute de mii de dolari pe concert scot astia de la ACDC.

Da, scot atitia bani la un concert dupa vreo 30-40 de ani de lucru serios, milioane de discuri vandute, turnee, mii de nopti nedormite, unui manelist nu-i trebuie decit un videoclip si o invitatie la o nunta. Daca le are cu basu si tambalu si prinde o nunta la un boier,  scoate cam 2000 de euro pe noapte, nu pe secunda.  :thumbup: Chit ca daca ar canta un manelist la noi timp de 30-40 de ani, si-ar putea cumpara si o tara, un continent. :thumbup:

Edited by Motanu13, 10 September 2011 - 19:43.


#122
Hauptmann

Hauptmann

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.08.2011

View Postkent8hd, on 10th September 2011, 20:04, said:

una la mana nu am zis nimic de tv si a 2-a spunemi si mie o trupa rock sau ce gen vrea "muschiu" tau sa scoata in 30 de sec 2000 de euro...
Si app la chestia cu cat face,am scris doar dr*cu informativ...Si nu am mentionat de case de discuri etc sau alte forme de publicitate...
Nigga , mai usor . In 30 de secunde poate face o tarfa 2000 , asta doar daca barbatul sufera de ejaculare prematura , aa si tarfa e de lux . Oricum nu-i mare diferenta intre una ca asta si un manelist . In fine o trupa respectata de rock , nu orice homosexuali , au majoritatea concertelor in timpul unui turneu . Sper ca nu trebuie sa-ti explic ce e ala . In acel turneu fi tu sigur ca nu au doar 4-5 concerte . Sa-ti dau exemplu , Metallica , in medie la fiecare concert au 100.000 de fani in fata scenei . Pretul mediu al unui bilet este , sa zicem , 50 de dolari , uneori este chiar mult mai scump . 100000 fani * 50$ = 5000000 $ . 5 milioane de dolari in 3 ore , cat tine concertul . Nu cred ca e vreun tigan atat de bogat incat sa-i plateasca un cimpanzeu cu gel in cap 5 milioane de dolari pentru ca a ''cantat' 3 ore la o nunta . Alt argument , de exemplu tot Metallica , 100 de milioane de discuri vandute in toata lumea . Pretul mediu al unui disc sa zicem 10 dolari . 100000000 discuri * 10$ = 1000000000 $ ( 1 miliard , in caz ca te-ai pierdut in zerouri ) . Si Metallica are la activ cam 2000 de concerte de cand s-a infiintat trupa . Oricum nu toti banii s-au dus la ei , din concerte si albume , producatorii au luat si ei partea lor , minus alte taxe etc. cei din trupa au luat cam 70% din toate castigurile . De aici te las pe tine sa calculezi averea celor din Metallica si sa o compari cu averile adunate ale tuturor manelistilor .

#123
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostHauptmann, on 10th September 2011, 21:22, said:

Pretul mediu al unui disc sa zicem 10 dolari . 100000000 discuri * 10$ = 1000000000 $ ( 1 miliard , in caz ca te-ai pierdut in zerouri ) .
Cat a scos METALLICA ? ?10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
000000000000000000000000 ? Mai da-o..... :thumbup:
Da MEGADETH cat a scos ? Ca-s mai tehnici ca METALLICA.

Edited by Motanu13, 10 September 2011 - 20:42.


#124
Hauptmann

Hauptmann

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.08.2011

View PostMotanu13, on 10th September 2011, 21:39, said:

Cat a scos METALLICA ? ?10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
000000000000000000000000 ? Mai da-o..... :thumbup:
Da MEGADETH cat a scos ? Ca-s mai tehnici ca METALLICA.
Omule daca nu intelegi , taci !

''Metallica este o formație heavy metal procedentă din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea.'' Sursa wikipedia.

''Megadeth a vândut mai mult de 20 de milioane de albume în toată lumea, ?ase albume consecutive primind discul de platină în Statele Unite.'' Sursa tot wikipedia.

Eu nu am zis ca a scos 100000000000000000000000000000000000 , sau cat ai zis tu mai sus . Am calculat , daca e ceva gresit in ce am calculat eu spune-mi ce . Totul este calculat cu aproximatie .

Edited by Hauptmann, 10 September 2011 - 21:08.


#125
Motanu13

Motanu13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,880
  • Înscris: 10.02.2011

View PostHauptmann, on 10th September 2011, 22:07, said:

''Metallica este o formație heavy metal procedentă din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea.'' Sursa wikipedia.

''Megadeth a vândut mai mult de 20 de milioane de albume în toată lumea, ?ase albume consecutive primind discul de platină în Statele Unite.'' Sursa tot wikipedia.
Norocul lor daca au vandut atita si au avut bafta bafta la valuta. :thumbup:

#126
JulianYorke

JulianYorke

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 264
  • Înscris: 31.08.2011
Rokisti-lor, am auzit ca la voi in cartier e revizie tehnica la RADET, este adevarat?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate