Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...

Cu autorulota prin jud. Buzau

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...
 Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag

Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto pt fotogr...
 Ariston "Genus One+" 24kw...

Saci moloz - unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 

Romancele frumoase au devenit prea selective si feministe

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
286 replies to this topic

#73
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,174
  • Înscris: 28.06.2005

 Noua_pe_site, on 09 octombrie 2018 - 17:24, said:

Sau mai bine lasa, tine-l tu acolo ca eu nu-l primesc :P
Crezi ca aici are vreo sansa la ce atitudine are ?
Nu citești că el vrea frumoase?
Urât-o!

#74
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,919
  • Înscris: 26.01.2010
Scuze, reformulez : nu-l trimite la mine ca-l mananca americancele de viu. Eu nu m-am considerat frumoasa niciodata asa ca nici nu mi-a trecut prin cap ca as avea vreo sansa la el .

#75
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 31.03.2015

 autumnspring, on 08 octombrie 2018 - 13:25, said:

Ce parere aveti?
A acaparat feminismul si Romania?
Nu vorbesc de pitipoance care cauta doar bani.
E normal ca romancele frumoase sa fie ultr-selective incat sa prefere barbati chipesi, dar cu caracter slab,  cam pusificati si foarte sensibili?  
Pentru ca asta vad acum in Bucuresti:  doar baietasii chipesi, dar nici prea puternici la caracter, nici prea inteligenti,   au parte de femeile frumoase si ajung sa fie cateii lor. Fiinca asta vor femeile frumoase, niste baietasi obedienti si supusi.
Hai ca te lamuresc eu odata pentru totdeauna. N-a acaparat nimeni nimic. Problema e ca femeile sunt feministe cu tine si cu cei ca tine.
Ce probleme s-ar putea sa ai? Sa fii prea molatic, sa ai ceva probleme din spectrul autismului, sa fi naspet fizic, sa fii si naspet si cu ceva probleme psihice.

Majoritatea româncelor nu sunt nici feministe nici carieriste. Argument? Pai aproximativ 14% din populatia tarii are studii superioare, insa 7% din populatie a facut studii superioare dupa 2002. Prin urmare, maj. femeilor la care tintesti tu au sub 40 de ani. Insa, 7% ăsta nu reprezinta doar femei ci si barbati. Sa zicem ca ramanem cu vreo 3 sau 4% *feministe carieriste*. Aici mai intervine o problema; nu toate tipele astea sunt frumoase si nu toate sunt pe placul tau si nu toate sunt disponibile s.a.m.d. Sa zicem ca raman undeva pe la 0,5% femei din alea cum ai spus dumneata, carieriste, feministe, afurisite; totusi procentul asta este prea departe fata de ce ai spus tu cu majoritatea. So, ti-am dovedit ca ai generalizat gresit. Posted Image

Ca sunt foarte selective? Sunt, dar selectia asta se intampla asa; esti refuzat de una, insa 50 de metri mai incolo te accepta alta.
Acuma, ce sa zic, daca te uiti in jurul tau, marea majoritate a oamenilor au pe cate cineva de sex opus - de la betivul ala de doarme in şanţ si pana la oamenii destepti, frumosi si cu bani, toti au pe cate cineva.

Femeile frumoase se cupleaza cu baieti chipesi si slabi de caracter? Daca te pun sa postezi o poza cu o femeie frumoasa, de fapt vei posta o poza cu o femeie banala dpdv fizic, sau cine stie ce pornaciune. In realitate tu ai vazut femei ordinare cuplate cu barbati ordinari. A, ca astia intre ei se zeifica, inventandu-si calitati pe care nu le au, asta e alta poveste. Si sa stii ca femeile se lasa foarte usor atunci cand sunt atrase de vreun barbat. Si nu, nu au devenit mai pretentioase ci mai libertine in instincte. De pilda, te agata una, te suge si apoi isi vede de treaba ei. Eu numai asa am vazut de cand ma stiu, femei care se lasa usor daca se simt atrase de tine. Pana si la fetele alea de 16-17 ani am vazut cum le reprosau prietenilor pe facebook; * cu figuri din astea ai sa ma pierzi, aseara au plecat ai tai de acasa si nu m-ai chemat la tine, ai preferat sa stai cu prietenii tai pe jocuri*. Si asta e una din fazele alea de *copil cuminte*...

Se uita femeile frumoase dupa bani? Dpdv statistic nu se uita. Majoritatea gagicilor frumoase sunt cuplate cu barbati ordinari dpdv psihic, social, financiar. Pot sa iti umplu forumul cu poze cu gagici cuplate cu niste ordinari. Bine, si ele sunt tot niste ordinare, nu te gandi ca or fi niste zeite intrupate in pamantence.

Nu esti tu primul si nici ultimul care are probleme cu femeile. *Pe vremuri* veneau multi indivizi pe forum sa se planga ca nu au femei. Multi dintre ei au atins la momentul actual varsta de 30-40 de ani.  Acuma na, si in anii 90-2000 erau feministe? Posted Image

Eh, cam asta e treaba. Posted Image

Edited by Cristi_E, 09 October 2018 - 20:35.


#76
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,174
  • Înscris: 28.06.2005

 Noua_pe_site, on 09 octombrie 2018 - 18:23, said:

Scuze, reformulez : nu-l trimite la mine ca-l mananca americancele de viu. Eu nu m-am considerat frumoasa niciodata asa ca nici nu mi-a trecut prin cap ca as avea vreo sansa la el .
Doar grasele.
Ălea suptțirele îl așteaptă nerăbdătoare.

#77
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

 waterman, on 08 octombrie 2018 - 13:40, said:

Secretul e să nu fii urât. Nici sărac.
Da, frumos, bogat si...prost.

 autumnspring, on 08 octombrie 2018 - 13:25, said:

Ce parere aveti?
A acaparat feminismul si Romania?
Feminismul este parte a ideologiei oricarei societati in care femeia se bucura de drepturi fara obligatii.

Deci, inerent, conceptiile feministe sint prezente si in Romania, chiar daca mai putin explicit. Nu de acum, ci demulte decenii.

Ce se intampla acum este efectul politicii postdecembriste : "(fake)democracy" + "(patronal)capitalism" sub marea umbrela "white genocide".

Pe scurt, fenomenul exista si se va amplifica. Nu e nevoie sa fie o generalitate, cum naiv pretind unii, ca ar trebui sa fie, pt a genera efecte sociale negative.

Dezechilibrul social nu are nevoie de multe procente. La pachet cu generalitatea se constata si distrugerea acelei societati. Asta nu inteleg "maturii" care te-au "pus la punct" ca recurgi eronat la o generalizare.

#78
Argent

Argent

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,777
  • Înscris: 01.10.2017
Inteleg despre ce este subiectul si rezolvare este sa fii tu mai selectiv si distant.
Peste tot pe unde am lucrat erau femei frumoase aduse cu pile, ca sot, ca copil, ca tata, ca unchiul, ca amantul, pe undeva pe acolo era un barbat care o ajuta, cum este normal, femeile au nevoie de ajutor, femeile astea dragute ocupau posturi, destul de bine platite.

Conta sa fii distant, conta sa ai o oarecare situatie financiara.

Si intreb direct? Ca om care din pacate nu am avut pile, ce sa faca femeia? Sa participe la joburi deja luate? Sa plateasca singura chirie? Sa porneasca pe jos, sa intalneasca un barbat ideal cand are libere 2 ore pe zi si trebuie sa gateasca, sa faca curat si sa plateasca facturile? Nu prea realist.
Si mai intai de toate este facebook.

Si mai inainte de facebook este graditinita, after school, acolo se fac pilele, acolo cresc elitele impreuna, gen fata lui cutarita invata alaturi de fata lui cutarita si etc...

#79
fguy

fguy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 19.10.2015

 autumnspring, on 08 octombrie 2018 - 13:25, said:

Bucurestencele (cel putin alea cu studii superioare, lucreaza in IT/Marketing/HR si frecventeaza centrul capitalei)  au inceput sa se imbrace tot mai masculin - toate cu jacheta de piele si pantaloni de piele sau blugi rupti, sau cu o imbracaminte office cat mai masculinizata,   de zici ca vor sa fie precum barbatii.  Bine ca macar isi pastreaza parul lung.  
Si toate au adoptat o atitudine gretoasa , lacoma si rece, deloc politicoase,   toate se inconjoara cu un zid invizibil  de zici ca sunt SACRE, sunt niste dive.  

De cand e libertatea sexuala le-a crescut pretul ca la BITCOIN. Urmeaza sa le scada pretul. Uita-te ce miscari masive sunt in lume de anti feminism , ca sa nu mai zic de MGTOW.
Trebuie sa intelegi exact ce s-a intamplat in societate, ca sa le intelegi pe ele. Nu iti vor zice niciodata adevarul.

1.  Femeile pana nu demult se maritau virgine altfel nu le mai dorea nici betivanul satului. Astazi pot avea 3 copii , de la 3 barbati diferiti si sa primeasca 100 add-uri pe zi. Toata valoarea lor sexuala a fost crescuta prin minciuni si promisiuni. Feminismul le-a fraierit sa scape de cratita si sa nu mai spele ciorapii la barbati. A inceput revolutie sexuala, si noua selectie sexuala.
Ele , impreuna cu unii psihiologi au promis ca vor da fuxxie oricui, chiar si betivului din sant. Cum mint ele? E suficint sa-ti faci un cont de facebook si sa scrii la 100 femei maritate sau cu prieten. Cum te vor refuza? Cu "am prieten" , de parca "am prieten" e problema. Daca am lua in schimb 100 femei care zic ca vor sa aiba prieten si le-a da poza unui barbat banal , vor recunoaste ca nu-l plac, asta daca nu vor minti ca "nu-mi place cum se uita in poza" "wai , camasa aia!". iei 100 femei singure,ce zic? "nu vreau relatie", ce faci? incepi sa le convig... insa doar iti pierzi timpul, daca ai stii cum alearga ele dupa 5-15% dintre baieti, aia aratosi adica.


2. Nu sunt suficiente femei pentru toti barbatii. In lume se nasc cu 7-25% mai multi baieti decat fete. Sunt mai multe femei,per total, doar din cauza ca femeile traiesc mai mult!

3. Barbatii se casatoreau cu femei mai tinere cu cativa ani. Peste tot in lume asistam la o depopularizare. Uita-te cati frati aveau bunicii tai, apoi parintii tai, apoi tu. In Romania dupa 1990 nu s-a mai prea facut copii. Care e problema? 1 milion de barbati din anii 1985-1990 care au doar 500,000 fetedin 1990-1995. Fetele din 1985-1990? Sunt date celor din anii 1980-1985


4. una din 20 romance e casatorita cu un strain.

5. datele de la 2,3 si 4  sunt algoritmice si nu reale. Sunt  4 baieti pe 2 fete, deci doi baieti pe o fata?O fata are prieten ...avem 3 baieti singuri pe fata singura deja Posted Image)

Multi barbati nu inteleg noua ordine sexuala: Casatoria a ajuns o bataie de joc, varsta medie pt. prima casatorie a ajuns sa fie 30 de ani la femei in Romania, si 33 la barbati (chiar 35 in Ardeal).
Fetele intre 15-20 de ani se distreaza. Asta a fost promisiunea: si-o trag cand sunt tinere cu baieti "rai" si apoi cand e vorba de casatorie si facut copii aleg un doctor sau inginer. Ajung la 28-35 de ani intra in calduri si ghici cu cine isi fac copilul? Cu doctorul? NU. Il fac "cu cine imi place". femeile nu ar umbla cu un doctor sau inginer, ca ele nu sunt curve, si-o trag cu un culturist tatuat si se mai si lauda in tot satul cu isprava facuta. Efectiv intra in calduri si se apuca sa "fure sperma" unor barbati care de multe ori nici nu vor sa auda de ele. Dovada? 60% dintre primii nascuti in Romania se nasc inafara casatoriei. Acolo scrie nascuti,si nu facuti. Va dati seama cate femei raman gravide inafara casatorie, ca ala sa le ia de sotie? 70%?80%?90%?  Copilul creste si urmeaza ultima etapa: Casatorie la 40 de ani, ca sa divorteze si sa-i ia la fraier apartamentul. Multe femei la 40 de ani dau de belele. O fi salariul mediu in Romania de 4600 lei lunar, dar ala de Kaufland e de la1600 lei lunar (dupa taxe si impozite). Chiaria e la200-300 euro pt. o camera,iar femeile nu vor o camera ce minim doua. Salariile barbatilor cresc odata cu inaintea in varsta in timp ce a femeilor scad. barbatii batrani sunt promovati mai usor, femeile batrane aproape deloc. Dupa 35-40 de ani nu mai pupa ele joburi banoase: stewardesa, barmana, ospatara, secretara...etc...







Spre ce ne indreptam? Vor sa ne inlocuiasca de tot, toate au acaparat functiile inalte de managere si HR-iste, de zici ca ele decid viitorul pietei muncii.  
La capitolul dragoste au devenit respingatoare si vor sa te domine.  
Ca e clar ca noi astia mai urati si considerati "marlani" , dar cu ceva mai mult testosteron  va trebui sa ne refugiem la VR Porno si papusi gonflabile fiindca pana si  prostituatele au inceput sa ne respinga.  Exista oare alte optiuni pentru noi?
Parca societatea secolului 21 trebuia sa ne ofere posibilitati si oportunitati pentru toti, dar se pare ca nu e asa.  

Poate imi raspund ele pe aici...asta daca categoria de femei despre care vorbesc au conturi pe forumul asta.
Ca pe Facebook, daca le contactezi, iti dau imediat block.  

 autumnspring, on 08 octombrie 2018 - 13:25, said:

In America se intampla opusul: femeile urate si grase sunt  alea feministe, selective si frustrate, si femeile frumoase sunt ceva mai deschise la minte si mai amabile.

Oamenii grasi de obicei sunt egoisti si anti sociali. de aia si baga (mancare cu tona) o femei grasa in ea, ca nu-i pasa: se crede o printesa. Romania, UK sau USA... same... fereste-te de grase! Oamenii grasi castiga mai putin decat aia normali, si sunt mai prosti, au mai putine studii,etc...

 Bursul, on 09 octombrie 2018 - 14:40, said:

Tot eu sa va invat.e
Vorbiti cu una de pe net, ii dati bani si sa mearga cu voi la discoteca/bar/club cam o luna, doua. Trebuie sa fie foarte prezentabila domnisoara. Nu trebuie sa fie nimic intre voi, doar sa va prefaceti ca sunteti impreuna. Sa vedeti ce brusc vor fi interesate celelalte domnisoare de voi.
Trebuie doar o investitie la inceput, dar merita.


Am incercat, si nu merge teoria. Eventual alte fete o vor intreba de ce sta cu tine si o vor invita la un gangbang cu unul aratos. E o minciuna a seducaretilor, ca cel cu fete ar atrage si alte fete pt. ca fetele ar avea incredere (ca ele se fut cu baieti cuminti..) fiind baiatul deja testat si selectat de alte muieri.

 pasilla, on 08 octombrie 2018 - 15:47, said:

Ai o imagine foarte deformata a realitatii.
Cred ca problema e la tine, nu la ELE.

Problema e piata (sexuala) , si valoare lui (sexuala). E ca si cum te-as lua eu la pxxx ca e vina ta ca nu ai un apartament la Paris, si sa-ti dau exemple cu barbati care au.

Edited by althea, 11 October 2018 - 19:01.


#80
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 31.03.2015
Da, ma, feguyule, dar problemele astea cu sexul opus are maxim 1% din populatie

#81
fguy

fguy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 19.10.2015

 Cristi_E, on 11 octombrie 2018 - 17:13, said:

Da, ma, feguyule, dar problemele astea cu sexul opus are maxim 1% din populatie

S-o crezi tu....

#82
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

 fguy, on 11 octombrie 2018 - 17:05, said:

Uita-te ce miscari masive sunt in lume de anti feminism , ca sa nu mai zic de MGTOW.
Mgtow este un fel de feminism masculin. A protesta prin mgtow e suicid prostesc.

#83
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 31.03.2015

 fguy, on 11 octombrie 2018 - 17:19, said:


S-o crezi tu....
Pai ce s-o cred eu, ca tu faci o eroare de logica de toata frumusetea, un fel de sofism asa.
Iei un domeniu, in cazul tau, femeile si prezinti partile lui negative. Pai lol in plm, asa pot sa iau si eu un domeniu, ce vrei tu, sa caut partile rele si sa interpretez cum vreau eu.

#84
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009
Să nu mai puneți poze pentru comentarii sau exemplificări pe-aici.

#85
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

 Cristi_E, on 11 octombrie 2018 - 17:25, said:

Pai ce s-o cred eu, ca tu faci o eroare de logica de toata frumusetea, un fel de sofism asa.
Iei un domeniu, in cazul tau, femeile si prezinti partile lui negative. Pai lol in plm, asa pot sa iau si eu un domeniu, ce vrei tu, sa caut partile rele si sa interpretez cum vreau eu.
Si totusi...

Numarul femeilor mai putin feminine si docile e mai mare ca in trecut.
Numarul femeilor fara vicii si cu un stil de viata sanatos e mai mic decat in trecut.
Numarul femeilor care stiu ce cauta un barbat la ele e in scadere.
Numarul femeilor care inseala e mai mare ca in trecut.
Numarul femeilor ca pun pe primul loc serviciul e mai mare ca in trecut.
Numarul divorturilor initiate de femei din motive frivole e mai mare ca in trecut.

Sint date care nu pot fi contrazise. E adevarat ca si multi barbati au incetat a mai fi barbati, dar nu poti spune ca traiesti intr-un climat socio-cultural in care barbatul mai este ce era odinioara. Intreaba-te numai de ce trebui sa platesti pensie alimentara o patrime din venituri, in conditiile in care acel copil in familie nu consuma o patrime din veniturile comune, iar la asta adauga si faptul ca ai copilul la tine, ca tata, cam 4 luni pe an, iar tu nu primesti pensie pt copil de la fosta. Clar si indiscutabil sistemul este impotriva barbatului / tatalui.

Edited by NSR, 12 October 2018 - 13:13.


#86
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,019
  • Înscris: 18.12.2007
Ne dai si niste surse oficiale pentru datele astea?

De ce 'feminin' si 'docil' merg mana in mana?
Ce cauta barbatii? Unii vor tate mari, altii vor inteligenta, altii vor o femeie care gateste si tot asa. Daca nu sunteti facuti toti dupa acelasi calapod e o tampenie sa zici ca stie cineva ce cauta altcineva.
Care sunt motivele frivole? Daca femeia nu mai vrea sa stea cu tine, indiferent care e motivul si cum ti se pare tie motivul respectiv, e dreptul ei sa divorteze.

#87
NSR

NSR

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,628
  • Înscris: 26.06.2016

 AlexEn, on 12 octombrie 2018 - 13:16, said:

Ne dai si niste surse oficiale pentru datele astea?

De ce 'feminin' si 'docil' merg mana in mana?

Ce cauta barbatii? Unii vor tate mari, altii vor inteligenta, altii vor o femeie care gateste si tot asa.

Daca nu sunteti facuti toti dupa acelasi calapod e o tampenie sa zici ca stie cineva ce cauta altcineva.

Care sunt motivele frivole?

Daca femeia nu mai vrea sa stea cu tine, indiferent care e motivul si cum ti se pare tie motivul respectiv, e dreptul ei sa divorteze.

Asta ceri cand esti tinerel sau tinerica. Mai discuta cu niste neni mari, ca mine, si n-ai sa mai ceri.

Asta zice experienta.

Ca si femeile, un pachet de calitati.

Sintem membri aceleiasi specii si societati. Se discuta despre o generalitate. Nu mai bate campii.

Prostesco-curvesco-naivesti.

Uite inca unul frivol.

La urmatoarea blablalogeala te urc pe block. Sa nu te miri de ce nu-ti mai raspund. Am niste standarde.

Edited by NSR, 12 October 2018 - 14:18.


#88
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,019
  • Înscris: 18.12.2007
Buna, asta vroiam sa stiu. E doar experienta ta personala, eventual si a anturajului tau si nu studii serioase.

Si ia zi, ma blochezi? O, nuuuu, te rog eu nu, serios, nu face asta ca imi strici tot weekendul si posibil tot anul... Posted Image

#89
fguy

fguy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 19.10.2015

 AlexEn, on 12 octombrie 2018 - 15:39, said:

Buna, asta vroiam sa stiu. E doar experienta ta personala, eventual si a anturajului tau si nu studii serioase.

Si ia zi, ma blochezi? O, nuuuu, te rog eu nu, serios, nu face asta ca imi strici tot weekendul si posibil tot anul... Posted Image

Sunt o gramada de statistici si studii pe tema asta.

80% dintre divorturi sunt introduse de catre femei. gandeste-te si tu pe cate femei ai parasit tu , si de cate ori te-au tradat/parasit ele.
90% dintre relatii si casatotii incep si se sfarsesc la decizia femeii.

Uita-te pe site-ul de la Institutul National de Statistica, vezi cate femei isi cresc singure copilul. Sunt acolo pe mai multe cateogrii : casatorite, necasatorite , divortate. uita-te pe anul 1992 si compara-l cu 2011.... si nu uita ca suntem in 2018 ... 50% sunt mamice singurice, dar nu in urma unui divort, ce ca asa au vrut ele, sa fure sperma unui "flumos" care nu era de nasul lor, iar acuma ala le-a dat cu piciorul in cur.

In 2011 mai erau 13.000 fete maritate cu varsta de 15-19 ani. Doar 3000 de la oras. Doar 1 din 20 avea copii si nu era maritata in 1992...acuma 10 din 20 Posted Image))


Suntem cu 25% mai multi barbati necasatoriti decat femei necasatorite in Romania si asta le ofera un avantaj. Unde sunt restul femeilor? 1.3 milioane de vaduve!

Edited by fguy, 13 October 2018 - 01:49.


#90
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,019
  • Înscris: 18.12.2007
Daca sunteti sustinatorii ferventi ai unor idei ma astept sa veniti voi cu dovezi, nu sa caute altii dovezile pentru voi. Nu ti se pare normal?

Din faptul ca sunt multe femei care isi cresc singure copiii ai tras tu concluzia ca au furat sperma? Esti sigur ca nu mai exista nicio alta explicatie? :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate