Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra
 

16 Februarie 1933 - de ce s-a tras în muncitori?

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#19
Esticul

Esticul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,089
  • Înscris: 24.09.2016
Stat polițienesc, criminal. Ăsta era statul român în 1933.

#20
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017

View PostTheStarkestTruthMatters, on 20 februarie 2018 - 23:00, said:

Armand Călinescu, https://ro.wikipedia... subsecretar de stat la ministerul de interne, este creditat ca fiind cel care a ordonat înăbușirea violentă a grevei. El era un om de o severitate și sobrietate extremă. Avea și o aliură de ''pirat'' datorită faptului că purta un monoclu sau o protecție peste ochiul său  stâng. A fost asasinat peste vreo 6 ani și jumătate, în ziua de 21 septembrie 1939, pe la ora 13:30 , de către niște scelerați ''lejionarii Posted Image ni-ca- do-ri''. http://www.istorie-p...n-tara-aceasta/ .
Din aceea zi istoria a rezervat în majoritate lucruri cât se poate de neplăcute și păgubitoare pentru România în următorii 50 de anii , între 1939 și 1989.
Judecind dupa ce a facut, era scelerat A Calinescu, nu legionarii care l-au asasinat. Precis ca habar nu ai ce motivatie au avut legionarii, dar emiti pareri insusite pe cind erai pionier.

View PostEsticul, on 21 februarie 2018 - 10:59, said:

Stat polițienesc, criminal. Ăsta era statul român în 1933.
Ai dreptate. Văd că unii pe aici scriu că legionarii erau bandiți, adică acel stat în anii 30 ar fi fost normal.

View Postdjl, on 20 februarie 2018 - 22:34, said:

A fost o acţiune premeditată a guvernului, s-au infiltrat comunişti şi au tras asupra trupelor de jandarmi?
De ce s-a deschis foc la Grivița in 1933? Pt că au incălcat legea. Legea nu permitea intrarea trupelor inarmate și deschideerea focului in caz de grevă.  Era o singură excepție: situație de război.
Guvern criminal. Liberalii. Culmea ridicolului: ei care teoretic erau apostolii libertății, au dat ordin să fie împușcați muncitorii care făceau o grevă absolut legală. Niște bestii.
Pe cei suspecți că au organizat greva i/au condamnat la pedepse de 20 de ani pușcărie. Dej a stat pa pîrnaie din 1933 pînă în 1944.

#21
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,128
  • Înscris: 17.01.2012

View Postdjl, on 20 februarie 2018 - 22:34, said:

A fost o acţiune premeditată a guvernului...?

păi ți-a răspuns cățelu' lu dragne:
„PT CĂ PUTEM!”

View Postionelmironescu, on 21 februarie 2018 - 12:05, said:

Liberalii. Culmea ridicolului: ei care teoretic erau apostolii libertății...

istoria se repetă?
consiliu județean liberal adoptă decizia de naționalizare a Electrocentrale Galați
cum sună?

#22
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017
Sună ca dracu. De aceea nici nu mai au priză la alegători, pt că sînt proști și neserioși. După ce mulți ani au țipat că statul nu face bine nimic și că numai întreprinderea liberă este eficientă, acum se trezesc că sînt bune întreprinderile de stat! Penibil.

#23
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,125
  • Înscris: 30.04.2007

View Postbabarzotea, on 20 februarie 2018 - 23:27, said:

Conţineau oameni cu nume străine, preponderent maghiare ptr că din interior nu aveau adepţi destui. Ce căutau oameni gen Ana Pauker in România?
stimabile .. jos palaria!!! esti un superb!

#24
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,044
  • Înscris: 09.08.2005

View Postrosix, on 21 februarie 2018 - 01:12, said:

Personal, raman la ideea mea fixa ca istoria ar trebui rescrisa si predata tinerilor, insistand pe sclavagism, abuz si exploatare, pentru ca despre asta e vorba in 80% din istoria romanilor... Apoi, pe cine a domnit, in ce perioada, ce reforme a facut si altele...
Ideile fixe se pot trata, știi? Altfel îmi place că pui reformele la coadă, eventual cu litere mai mici. Asuprirea prima, reformele dacă mai e loc pe pagină...

View Postrosix, on 21 februarie 2018 - 01:12, said:

Spun asta, pentru ca multe dintre ticalosiile pe care le vedem in prezent isi au radacini in istorie.
Newsflash - tot ce se întîmplă în prezent are rădăcini în istorie... și bunele, și relele.

Bă copii mai lăsați cărțile axate pe singură direcție și citiți opinii diverse. Eventual verificați-le și judecați-le cu mintea voastră, nu le mai înghițiți nemestecate. Cu hîr, cu mîr, România era pe drumul ăl bun pînă în 1940. Era un paradis? Nu. Era un iad? Nici. Eram undeva pe o cale de dezvoltare sincronizată cu ce numim azi țări civilizate. Doar că a venit războiul, după aia au venit rușii și cu asta s-a rupt filmul și am fost puși pe o direcție din care părem incapabili să mai ieșim.

#25
babarzotea

babarzotea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,247
  • Înscris: 10.08.2017
Totuşi şi capitalismul a evoluat de atunci până cum, sunt 100 de ani aproape distanţă.
A preluat multe din doctrinele socialiste intre timp, mai ales în perioada expansiunii comuniste extreme de după 45 când şi multe sate africane au devenit independente si au trecut de la colonie direct la comunism.

Ce oarecum ciudat, comunismul propovăduia puterea şi drepturile clasei muncitoare (partidul comunist din coreea de nord se numeste Muncitoresc de fapt), însă tot ei puneau la muncă pe toată lumea inclusiv handicapaţii şi se mai statea şi după program parcă din ce se spunea prin România ptr a asigura producţia mărită. Plus munca sâmbăta care in capitalism era liberă.

Nu ştiu dacă în comunsm existau ajutoare socialie şi asistaţi, probabil asistaţi erau doar cei cu deficienţefoarte grave ce nu puteau nici măcar fi lăsaţi liberi ci supravegheaţi incontinuu.

Într-un fel aceste lipse de ajutoare sociale erau indreptăţite câtă vreme comunismul asigura locuri de muncă, acum e oarecum scuzabil existenţa ajutoarelor sociale ptr că comunismul sau statul nu mai asigură locuri de muncă şi nu poate garanta că privatul te si primeste.

#26
babarzotea

babarzotea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,247
  • Înscris: 10.08.2017
Se trăia prost spre foarte prost în românia acelor vremuri. Filmele si arhivele arată doar centru bucureştiului unde erau boierii şi cei foarte bogaţi.
România era o ţară petrolieră, chiar a 4-a din europa dar nu insemna că de pe banii petrolului o duceau bine cetăţenii. Petrolul il exploatau străinii.
Dacă vedeti filmele de la cutremurul din 40 vedeti starea mizeră de atunci, iar românii nu aveau aproape nimic mecanizat, trupele germane fiind aduse ptr a salva si elibera de dărâmături.
Câteva unităţi de producţie aflate sub patronat străin sau mixt activau in ţară, pe fondul salariilor mai mici aici decât in alte părţi ca şi acum.
Dacă nu te năşteai bogat sau măcar deştept de excepţie erai sortit sclaviei in caz că nu ai fi avut măcar un alt noroc.
Primele semne majore ale unui trai îmbunătăţit al maselor au apărut abia după anii 60. Blocurile aşa cum au fost au adus weceul in casă şi cada cu apă caldă în localităţi cândva doar rurale, baia şi duşul tot aşa,  străzile s-au asfaltat sau măcar pavat. Anii 70 au fost apogeul, apoi intrandu-se treptat intr-o criză globală care au afectat si statele socialiste si in special românia care avea si ambitia industrializării extreme pe fond de criză şi lipsuri.

Fără comunism românia era o indie a europei (alături de albania bulgaria si altele). Dar ptr aşa ceva trebuia să nu fie decât maxim URSS stat comunist in europa ca să nu fie interesul american de a pompa bani si investitii aici.

Diferenta mare dintre cele 2 germanii era si ptr că RFG fusese puternic ajutată de SUA plus genetica f bună a lor, pe când RDG au fost lăsaţi mai de izbeliste de URSS care doreau Moscova să devină ceva puternic. Dacă ne amintim că RDG au fost chiar marginalizaţi, având voie să fabrice doar motoare termice ineficiente si proaste in 2 timpi trabant vartbutg si alte prostii, când URSS Romania ungaria serbia puteau să facă motoare fie si clonate dar mult mai bune.

Planul marshall si pompajul puternic al SUA in tările rămase sub tutela ei au avut şi rolul de a nu le lăsa de izbelişte ca să fie devansate de statele comuniste. Asta insemna un nou picaj al capitalismului in faţa comunismului.

Inăbuşirea in forţă a grevelor de atunci denotă şi disperarea autorităţilor şi incometenţa in a negocia ceva, lafel si al patronatelor.

Garda de fer -organizatie partial criminală sprijinită de nazisti avea si rolul de a mentine anumite regimuri in statele vasale reichului, acestea să nu alunece spre alte ideologii si forme de guvernământ, cea comunistă fiind atunci oarecum râvnită de săraci în caz că ideile ar fi pătruns la ei. Naţionalismul dus la extrem si religia erau si ele arme ale garzii de fer necesare să ţină adeptii si inrolaţii in subordine.

Interesant că nemţii construiau la ei acasă naţional-socialismul - un fel de comunism mai ciudat evident o dictatură extremă (greu de spus dacă era de dreapta sau de stânga in care existau si firme private si de stat), in timp ce in statele vasale se bălăcărea un fel de capitalism sau liberalism bolnav invechit cu tentă de feudalism

Ce ciudăţenie poate fi să crezi că garda de "fer" era nationalistă şi ar fi apărat statul român câtă vreme ţara era sub tutelă germană, nemţii având si frăiele economice si putând să intervină imediat precum URSS in Cehosclovacia in caz de revoltă internă sau nesupunere.

Edited by babarzotea, 21 February 2018 - 20:35.


#27
Valmont43

Valmont43

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,148
  • Înscris: 22.01.2013
In 1933 cam in toata lumea sa tragea asupra demostratiilor sau grevelor de amploare....ciudat este ca noi am primit gloante si prin 1989 de la un alt scelerat

#28
AdrianHH

AdrianHH

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,390
  • Înscris: 23.04.2007

View PostValmont43, on 22 februarie 2018 - 16:38, said:

In 1933 cam in toata lumea sa tragea asupra demostratiilor sau grevelor de amploare....ciudat este ca noi am primit gloante si prin 1989 de la un alt scelerat
Recomand pt a intelege mai bine situatia vremurilor si filmul http://www.imdb.com/title/tt4411618/
Asta la hamericani.Va dati seama ce era in restul lumii?

#29
Morosanul

Morosanul

    Haiduc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,074
  • Înscris: 12.12.2006

View Postbabarzotea, on 21 februarie 2018 - 20:13, said:

Se trăia prost spre foarte prost în românia acelor vremuri. Filmele si arhivele arată doar centru bucureştiului unde erau boierii şi cei foarte bogaţi.
Orașele și mai ales industria  la noi erau în stare incipientă.
Dar la sate se trăia destul de bine, comparativ cu zonele rurale occidentale de la acea vreme.
Colectivizarea a sărăcit satele.


Quote

Anii 70 au fost apogeul, apoi intrandu-se treptat intr-o criză globală care au afectat si statele socialiste
Criză din care economiile vestice și-au revenit, cele socialiste au mers tot în jos.

Quote

Fără comunism românia era o indie a europei (alături de albania bulgaria si altele).
Așa cum Indie au rămas statele care n-au avut comunism, sau cum  ? :D

Quote

Diferenta mare dintre cele 2 germanii era
comunismul ineficient. :)
Principiile pot părea buune, în cotextul capitalismului de junglă - și evenimentelor ca cele din topic.
Dar instaurat ca dictatură, însemna că greșelile nu se corectează, se merge înainte, că doar partidul nu greșeșete.

#30
babarzotea

babarzotea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,247
  • Înscris: 10.08.2017

View PostMorosanul, on 23 februarie 2018 - 17:06, said:

Orașele și mai ales industria  la noi erau în stare incipientă.
când altii avuseseră revolutia industrială cu sute de ani in urmă

Quote

Dar la sate se trăia destul de bine, comparativ cu zonele rurale occidentale de la acea vreme.
naiba stie, exceptând boierimea, cum ar fi putut trăi tăranii bine când situatia era cam ca cea de azi? cultivi o jumate de hectar daca-l ai si cu recolta aia mică cumperi altele? cu pretul ăla minuscul oferit?

Quote

Colectivizarea a sărăcit satele.
se spune că in China ar exista cel mai bogat sat. Nu stiu exact ce au făcut.



Quote

Criză din care economiile vestice și-au revenit, cele socialiste au mers tot în jos.
si-au revenit după eradicarea totală a celor comuniste si deschiderea de noi pieţe, altfel nu era cale şi urma supraproductia ca in 33

Quote

Așa cum Indie au rămas statele care n-au avut comunism, sau cum  ? Posted Image
mă refeream că ăia muncesc şi azi pe 1 dolar pe zi



Quote

Principiile pot părea buune, în cotextul capitalismului de junglă - și evenimentelor ca cele din topic.
Dar instaurat ca dictatură, însemna că greșelile nu se corectează, se merge înainte, că doar partidul nu greșeșete.
corect, este si motivul ptr care consider ca comunismul nu este calea bună decât in situatii extreme când iti e chiar viata pusă in pericol. Intradevăr dacă o mana de oameni adună toata avutia treptat prin tot felul de metode iar altii saracesc oricat de mult ar munci înseamnă că e cazul unui "reset". Mai bine mor 10 chiaburi dar cruţi 1 milion de suflete decat sa omori un milion de suflete ca sa ramana 10 chiaburi care treptat se vor omora apoi intre ei. Asta e o anume viziune, insa din punct de vedere strict al profitului e rentabil sa cruti chiaburii si apoi sa-i folosesti pe ei ca sa te imbogatesti.

Edited by babarzotea, 23 February 2018 - 18:48.


#31
Morosanul

Morosanul

    Haiduc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,074
  • Înscris: 12.12.2006

View Postbabarzotea, on 23 februarie 2018 - 18:48, said:

când altii avuseseră revolutia industrială cu sute de ani in urmă
Da, dar și cu urmări de tip Grivița Roșie, Oliver Twist, Fetița cu chibrituri...

Quote

naiba stie, exceptând boierimea, cum ar fi putut trăi tăranii bine când situatia era cam ca cea de azi? cultivi o jumate de hectar daca-l ai si cu recolta aia mică cumperi altele?
În zona noastră o familie "de mijlocași" avea în jur de 5 ha + puțină pădure
Gospodăria era self-sufficient în mare măsură, și viața - deși la nivel basic, era bună.
Surplusul era adesea folosit pentru înbunătățirea uneletelor de lucru sau trimis copiii la școli.

Nici țăranul occidental n-o ducea, în medie,  mult mai bine la vremea aceea.

Quote

se spune că in China ar exista cel mai bogat sat.
deși "se spune" și e în China :) eu nu te contrazic.
Cooperarea e în sine o idee bună, dar la noi nu s-a făcut cum trebe.
A pornit cu stîngu de la început, cînd oamenii au simțit că li s-au confiscat pământurile, și apoi a fost gestinată după directivele congreselor nu după principii economice.
De unde falimentul și apoi criza alimentară.

Quote

si-au revenit după eradicarea totală a celor comuniste si deschiderea de noi pieţe, altfel nu era cale şi urma supraproductia ca in 33
Nu prea am înțeles aici.
După criza din '70 occidentul atinge un apogeu în 10 ani, pe cînd criza în statele comuniste merge mai departe.


Quote

mă refeream că ăia muncesc şi azi pe 1 dolar pe zi
Bine, dar nu puteam noi rămîne în Europa diferiți, așa cum nu am rămas nici acum.
Comunismu a accelerat procesul, ce-i drept, dar cu costuri.


Quote

Mai bine mor 10 chiaburi dar cruţi 1 milion de suflete decat sa omori un milion de suflete ca sa ramana 10 chiaburi care treptat se vor omora apoi intre ei.
Bine, eu zic că nu sunt doar astea 2 căi Posted Image

#32
babarzotea

babarzotea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,247
  • Înscris: 10.08.2017

View PostValmont43, on 22 februarie 2018 - 16:38, said:

In 1933 cam in toata lumea sa tragea asupra demostratiilor sau grevelor de amploare....ciudat este ca noi am primit gloante si prin 1989 de la un alt scelerat
alţii au primit şi-n 2014.
Si poate si noi dacă continuăm să fim o naţie de oi care au o opoziţie din mizerii care nici campanie electorală nu şi-au făcut şi nici program dar vor puterea. Adică borfaşii sau lichelele că sunt amestecate nici temele de casă nu şi le-au făcut, asta înseanmă că ptr a lua puterea fără tema de casă făcută trebuie cu gloanţe. Chiar îndemna cineva de la rezistenţi să ocupăm secţiile de poliţie să furăm puşti de acolo şi să pornim la luptă contra PSD si guvernului si structurilor statale. Deci cred că suntem într-o situaţie apropiată de 1933 si gloanţele vor trebui utilizate că se pare că vor rugini că de prin 1990 nu au mai fost folosite.

A fost perfid ca in 2016 după 4 ani de mandat PSD să câştige tot PSD cu un scor zdrobitor alegerile după ce Cioloş a avut şansa de a reabilita opoziţia prin lucruri concrete, PNL a avut şansa de a arăta o alternativă însă din lene sau nepricepere nici măcar un program nu au adus. Au spus că ei sunt realişti şi ştiu că ţara nu se poate guverna şi nu există o soluţie minune ptr ţară. Practic atunci in 2015-2016 opoziţia şi-a jucat ultima carte având de partea ei guvernul justiţia preşedintele primarii marilor oraşe mass media lor internetul adică tot. Şi şi-au bătut joc preferând să abdice pe un stil al lui Constantinescu însă cerând să fie votaţi pentru nimic în schimb.

Interesant ar fi de stiut sau gandit macar si imaginat o confruntare intre comunisti si legionari cum ar fi decurs. Bineinteles daca mareşalul nu ar fi dizolvat Miscarea Legionara. Miscarea legionara ca garant si aparator al nationalismului religiei statului de drept integritatii teritoriale capitalismului iar comunistii ca mentori ai emanciparii, innoirii, progresului, dreptaţii sociale si populare, integrare ain noua lume, autodeterminarea popoarelor.

Edited by babarzotea, 24 February 2018 - 12:57.


#33
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,044
  • Înscris: 09.08.2005
Chestiunea 1.
Cioloș n-a avut nicio șansă. Un an de guvernare nu-ți permite nimic mai ales cînd parlamentul e cum e. Ne-ar trebui un guvern serios pentru cel puțin 10 ani doar ca să producă un set de legi coerente și să ne pună la un început de drum corect. După aia ne-ar mai trebui niște ani să avansăm puțin pe drumul ăla.

Chestiunea 2.
Legionarii și comuniștii au fost fix aceeași brînză împuțită. Ori cu unii, ori cu alții, tot în aceeași situație am fi ajuns. Legionarii nu garantau nimic în afara uciderii celor de pe lista lor - ceea ce și începuseră să facă - iar comuniștii idem. Au cîștigat aliații, am primit comuniștii sprijiniți de ruși. Dacă era cîștigătoare Germania nazistă, am fi avut 50 de ani de legionari. Singura diferență între cele două ar fi fost persoanele trimise la pușcărie sau în fața plutoanelor de execuție.

#34
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View PostMorosanul, on 24 februarie 2018 - 10:37, said:

Nici țăranul occidental n-o ducea, în medie,  mult mai bine la vremea aceea.
Ma indoiesc pentru ca:
- foloseau utilaje cu aburi cu 100 de ani inaintea alor nostri. Munca mai putina, productivitate mai mare.
- se tipareau carticele de popularizare a stiintei, agriculura nu se mai facea dupa ureche. Iar rezulta o productivitate mai mare.

Rezulta ca taranul occidental producea mai mult de pe aceeasi suprafata de pamant, isi putea permite produse de lux, isi putea trimite copii la studii, traia mult mai bine decat mujicul roman. Fa comparatie intre imbracamintea taranului occidental si a celui roman, compara locuintele si o sa ai o surpriza :). Exista pe iutub o serie de documentare interesante, Edwardian Farm, extrem de utila in aceasta comparatie:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UcBl4_2FJX4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#35
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View Postlucifer76, on 24 februarie 2018 - 18:04, said:

Ma indoiesc
uite fotografie din New York, cica 1905
[attachment=2026492:fZrnhcy.jpg]

#36
babarzotea

babarzotea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,247
  • Înscris: 10.08.2017
Copii se jucau lângă calul mort?
Poza cred că dorea să arate altceva.

Să fie necesari 10 ani unui guvern să facă ceva anume e enorm. Să facă nişte legi trebuie 10 ani? adică poate dacă eram de dimensiunea rusiei, dar la o ţara aşa mică 10 ani? Guvernul ăla trebuia să facă nişte treburi aşa încât să obţină şi sprijinul PSD şi al tuturor partidelor, astfel putea fi reinvestit din nou ca guvern tehnocratic.
Guvernul Ciolos a continuat politica lui Ponta fără să spună. Boc intr-un an făcuse mai mult.
Nici măcar sprijinul USR nu l-a obţinut.

Cand am auzit in campanie că PNL sprijină pe Cioloş fără să aducă un program parcă mi-am amintit de PNŢ în 2000 când il spijinea pe Isărescu la presedenţie şi au pierdut cu toţii PSD câştigând si atunci cu un scor colosal.

Si ceva in lgătură cu justitia că tot e balamuc in aceste zile.
Cu penalii eu m-am cam convins, treaba fiind că aproape în toate ţările e bătaie de joc pe bani publici. Aici sper să greşesc.
La noi au ajuns prin conduceri şi tot felul de gherţoi incompetenţi care doar să fure ştiu.

DNA se ocupă doar de ăia mari cu anumite coloraţii politice şi deaia a şi stârnit opoziţia PSD-ului, dacă îi lua pe toţi la rând indiferent de coloratură cu siguranţă că unii se şi predau doar ca să dea în vileag întreaga caracatiţă transpartinică.

De ce ar fi prost Ghiţă să stea în ţară şi să facă puşcărie dacă băşescu care a făcut afaceri cu arme în valoare mai mare este liber şi neincriminat?
Sau primari care au devalizat municipalităţile sunt achitaţi sau nici măcar cercetaţi.

Un guvern tehnocrat cu oameni capabili e necesar şi acum, însă PSD nu se lasă, ceilalţi lafel, tocmai ptr că e batalie pe justiţie. Altcineva la şefia DNA e posibil să reabiliteze dosarele lui băsescu videanu udrea iohannis şi altora. Şi tocmai justiţia asta se impiedică când e vorba să facă dreptate în cazuri mai mici oamenilor de rând, dă chiar erori. Se aşteaptă 1-2 ani la dosare timp în care infractorii fug sau falsifică probe.

Exact cum scria cineva mai sus ca legionarii sau comunistii omorau doar pe cine avea pe listă, impresia creeată de DNA în ultimii ani este că lafel face, are o listă anume iar pe alţii îi ocoleşte.

Edited by babarzotea, 24 February 2018 - 18:53.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate