Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SRL vS Pfa

Placa de baza AM4 fara coil noise...

Placa de baza de telefon

TicTacToe in consola C++
 Pareri S8+ Sau One 5T 8GB

Netflix probleme cont

Drivere webcam philips

Adoptie in alta tara
 Ce izolatie sa aleg? Comparatie i...

Opel Vectra C vs Skoda Octavia 1...

De ce femeile preiau numele de fa...

MacBook Pro 2017 si Linksys WRT32...
 "Nu ma atinge-ma" - film ...

Credeti ca omul isi pastreaza car...

Player symbol 2008 compatibil

Problema lag scriere pe forum
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Activare port FE ont zte f660rv1

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 20.11.2017
  • ID membru: 1,001,371
Va salut, a reusit cineva sa activeze acest port? Nu ma refer la a pune manual setarile dispozitivului pe care vrei sa il conectezi (ip, gate, dns). Au activat baietii de la tehnic acest port pentru vreun client? Mersi anticipat. Cu respect!

#2
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,152
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Nu se poate activa asa e facut firmware-ul. Toate echipamentele redese au port rezervat pt naiba stie ce servicii viitoare.

#3
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 13.03.2014
  • ID membru: 854,435
  • Locație: Alba
La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

#4
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 20.11.2017
  • ID membru: 1,001,371

View PostDorin1996, on 13 februarie 2018 - 00:34, said:

La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!

#5
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 150
  • Înscris: 13.03.2014
  • ID membru: 854,435
  • Locație: Alba

View Postelectragrup, on 13 februarie 2018 - 01:44, said:


Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!
Da.

#6
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 20.11.2017
  • ID membru: 1,001,371
Multumesc mult!

Am sunat si am trimis si o sesizare in digi care, in urma careia m-a sunat si un baiat de la tehnic. Cica nu merge...Se poate inchide...

Edited by electragrup, 13 February 2018 - 12:37.


#7
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,152
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
Asta am zis si eu, dar batman, batman.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users