Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mineriada din '90 - explicatii

Cont apaserv Sm

Rea vointa sau nepasare RCS-RDS

bloc nou vs bloc vechi
 harti cu trasee in Delta Dunarii?

problema sony Ericsson j100i

Calorifere otel cu rezistenta mai...

gps tom tom xl 2 ( mai vechi ) a...
 Oxidul de aluminiu e generat de c...

Cum va plac ardeii iuti?

Sos de tip Tabasco facut acasa

Raed Arafat: Foarte mulți parerol...
 Atacuri cibernetice

No Internet Connection

Laura Stoica & Madalina Manole

A cazut SopCast-ul
 

Activare port FE ont zte f660rv1

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Va salut, a reusit cineva sa activeze acest port? Nu ma refer la a pune manual setarile dispozitivului pe care vrei sa il conectezi (ip, gate, dns). Au activat baietii de la tehnic acest port pentru vreun client? Mersi anticipat. Cu respect!

#2
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,541
  • Înscris: 12.06.2006
Nu se poate activa asa e facut firmware-ul. Toate echipamentele redese au port rezervat pt naiba stie ce servicii viitoare.

#3
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 13.03.2014
La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

#4
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017

View PostDorin1996, on 13 februarie 2018 - 00:34, said:

La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!

#5
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 13.03.2014

View Postelectragrup, on 13 februarie 2018 - 01:44, said:


Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!
Da.

#6
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Multumesc mult!

Am sunat si am trimis si o sesizare in digi care, in urma careia m-a sunat si un baiat de la tehnic. Cica nu merge...Se poate inchide...

Edited by electragrup, 13 February 2018 - 12:37.


#7
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,541
  • Înscris: 12.06.2006
Asta am zis si eu, dar batman, batman.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate