Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vreau sa cumpar o cheie dinamomet...

Prelungire/modificare abonament c...

Ecranul laptopului este negru

Video pixelat
 Carte cu un anumit subiect

Despre AnyDesk

Cooler fan merge incontinuu

Inca o posibilitate noua de rezil...
 Cheie(baterie) B5.5

Care este cea mai simpla/rapida p...

HDD + Rack conectat la un laptop

Holocaustul yemenit
 Alegere subwoofer SVS: PB-1000 vs...

Win 10 - HP ProBook 4530s - Slow ...

Targul de turism

Randamentul capitalurilor din Rom...
 

Activare port FE ont zte f660rv1

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Va salut, a reusit cineva sa activeze acest port? Nu ma refer la a pune manual setarile dispozitivului pe care vrei sa il conectezi (ip, gate, dns). Au activat baietii de la tehnic acest port pentru vreun client? Mersi anticipat. Cu respect!

#2
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 12.06.2006
Nu se poate activa asa e facut firmware-ul. Toate echipamentele redese au port rezervat pt naiba stie ce servicii viitoare.

#3
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 13.03.2014
La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

#4
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017

View PostDorin1996, on 13 februarie 2018 - 00:34, said:

La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!

#5
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 13.03.2014

View Postelectragrup, on 13 februarie 2018 - 01:44, said:


Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!
Da.

#6
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Multumesc mult!

Am sunat si am trimis si o sesizare in digi care, in urma careia m-a sunat si un baiat de la tehnic. Cica nu merge...Se poate inchide...

Edited by electragrup, 13 February 2018 - 12:37.


#7
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 12.06.2006
Asta am zis si eu, dar batman, batman.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate