Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dinozaurii aveau pene

Clasa muncitoare merge in Paradis

Ce a ajuns C++

Probably fair
 Sursa in comutatie ETXNY410E0F

Schimbare duze aragaz Arctic

Dimensiuni bagaj cala Blue Air

stock market?
 Unde e numarul de licenta?

Incetare CIM perioada de proba

Fara semnal monitor

Eleva de 15 ani, batuta de o cole...
 Ce insecta este?

Sfinții vor ramane in acelea...

Recomandare aparat spalare presiune

Licenta Windows la revanzare PC -...
 

Activare port FE ont zte f660rv1

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Va salut, a reusit cineva sa activeze acest port? Nu ma refer la a pune manual setarile dispozitivului pe care vrei sa il conectezi (ip, gate, dns). Au activat baietii de la tehnic acest port pentru vreun client? Mersi anticipat. Cu respect!

#2
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,356
  • Înscris: 12.06.2006
Nu se poate activa asa e facut firmware-ul. Toate echipamentele redese au port rezervat pt naiba stie ce servicii viitoare.

#3
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 13.03.2014
La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

#4
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017

View PostDorin1996, on 13 februarie 2018 - 00:34, said:

La mine merge FE doar ca e limitat la 100mbps(FE=Fast Ethernet).

Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!

#5
Dorin1996

Dorin1996

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 13.03.2014

View Postelectragrup, on 13 februarie 2018 - 01:44, said:


Stiu ca e limitat. Dar iti merge activat de RDS, cu DHCP?!
Da.

#6
electragrup

electragrup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Multumesc mult!

Am sunat si am trimis si o sesizare in digi care, in urma careia m-a sunat si un baiat de la tehnic. Cica nu merge...Se poate inchide...

Edited by electragrup, 13 February 2018 - 12:37.


#7
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,356
  • Înscris: 12.06.2006
Asta am zis si eu, dar batman, batman.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate