![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vând mașină de plantat cartofi.
Last Updated: Sep 30 2017 23:53, Started by
ddaannii
, Sep 30 2017 23:46
·
0

Posted 30 September 2017 - 23:53

Cum spune și titlul masina este pe 4 rânduri. GRUSE.
S-a vândut tractorul și sta de 2 ani, este cumpărată din Germania. Am plătit pe ea 650 eur și transportul 450eur. Nu doresc afaceri, vreau ca cineva sa se folosească de ea, dar nici pe minus nu o dau. Am câteva cupe de rezerva și cel mai important clame de îmbinare bandă. (le dau bonus deși sunt cumpărate noi) A fost revizionata și schimbat 4 rulmenți când am cumparat-o deși este ceva timp de atunci. Doar doua sezoane s-a folosit și au fost plantate patru ha. aproximativ. Tractorul un U650 o duce cu brio, dar când se face plinul trebuie sa fii pe brazda altfel deplasarea este grea. Cine este interesat pm. . . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users