Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT
 Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...
 [unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ
 

Initiere Kundalini

  • Please log in to reply
1227 replies to this topic

#1189
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View Postmenaloty, on 17 noiembrie 2017 - 20:32, said:

Pentru o entitate care ar putea cuprinde universul, acesta ar parea ca sta pe loc si nu ar exista miscare, deci nici timp.

Exact asta se si intampla. Mintea iesita din timp cuprinde practic Universul.

View Postmenaloty, on 17 noiembrie 2017 - 20:32, said:


Raman la parerea ca timpul a venit o data cu viata.

Timpul a venit odata cu gandirea.
Dar Viata=Gandire+Perceptie
Perceptia nu este in timp. Cand iti traiesti viata doar la nivelul perceptiei directe n-o traiesti in timp.

View Postmenaloty, on 17 noiembrie 2017 - 20:32, said:


Daca nu ar exista timp psihologic, nu am mai fi noi ci altceva.

Daca nu ar exista timp psihologic am fi nimeni.

#1190
christinne69

christinne69

    Viva la revolution!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,832
  • Înscris: 23.09.2016

View Postmenaloty, on 17 noiembrie 2017 - 20:32, said:

Noi ca fiinta, nu putem percepe universul in absenta timpului. Sau mai bine zis, perceptia nu ar duce la nimic in absenta timpului, pentru ca logica nu ar lua nastere in mintea noastra.

Memoria functioneaza doar in timp, iar cum eu-l este memoria, eu-l functioneaza doar in timp.

Daca memoria n-ar exista, ar exista doar perceptia directa rezultata din interactiunea lui A cu B. Dar perceptia acelei interactiuni este punctiforma, doar in prezent, nu mai are un istoric, un trecut si un viitor.

Eu-l nostru nu functioneaza in prezent, prezentul este o fereastra pentru a "privi" in afara timpului. Eu-l functioneaza doar cu amintiri (trecut) si cu scenarii de viitor. Gandurile sunt rezultatul eu-lui, si ele sunt doar amintiri si scenarii. Fara ganduri, exista doar perceptie punctiforma, prezenta, este singura modalitate de a cuprinde tot universul.

Cum opresti gandurile? Nu le opresti. N-ai cum. Orice fortare duce la o separare si mai rau te afunzi. Am pierdut vreo 10 ani pana sa inteleg treaba asta la modul real. Smecheria este sa nu faci nimic, sa nu te straduiesti sa le opresti, este imposibil. Asa cum nu poti opri ploaia, sau un ciclu natural, nu poti opri nici gandurile, care fac parte din natura. Ce poti face este sa nu le mai acorzi semnificatie, sa le percepi fara scenarii, treaba asta vine de la sine, prin intelegerea fenomenului. Abia atunci dispare si eu-l.

Si cine mai percepe in acest caz? Universul percepe, nu persoana.

Edited by christinne69, 18 November 2017 - 22:18.


#1191
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View Postchristinne69, on 18 noiembrie 2017 - 22:17, said:

Smecheria este sa nu faci nimic, sa nu te straduiesti sa le opresti, este imposibil. Asa cum nu poti opri ploaia, sau un ciclu natural, nu poti opri nici gandurile, care fac parte din natura. Ce poti face este sa nu le mai acorzi semnificatie, sa le percepi fara scenarii, treaba asta vine de la sine, prin intelegerea fenomenului. Abia atunci dispare si eu-l.

Da, exact asta este secretul, sa nu mai faci nimic. Adica nu nimic in sensul actiunii, nimic prin care sa incerci sa controlezi, sa devii. In rest poti face orice aciune doresti. Chiar si pe cea de a deveni cata vreme observi ceea ce faci. Si observand sigur nu vei mai face pentru ca vei constata inutilitatea si nocivitatea procesului de a controla, de a deveni....
Iar faptul ca in afara timpului nu exista logica este fals pentru ca doar in afara timpului poti fi logic si rational. Ceea ce se intampla este ca iti scoti gandurile din memorie si le aplici o perceptie directa, practic scoti gandurile din timp si aplicandu-le o perceptie directa le scoti practic din timp si in felul acesta te raportezi logic, rational la ele. Si memoria poate fi in felul acesta scanata prin procesul perceptiei directe si in felul acesta memoria devine si ea rationala. Doar in felul acesta poti observa ca nu exista eu. Ceea ce se intampla este ca scoti eul din procesul memoriei si-l scanezi prin perceptie directa asupra lui caz in care ii vei constata inexistenta.
In concluzie, logic, rational poti fi doar in afara timpului, in timp tot ceea ce vei analiza va fi prin eu, va fi deci deformat si nici nu poate fi vorba de vreo logica sau ratiune.

#1192
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015
Functioneaza sigur ca mie mi s-a zbatut un ochi; a urcat kundalini si a incercat sa imi desfunde un nadis. Sper ca a reusit.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MHwp63hA710?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1193
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016
DB: 0 iluzie nu poate fi pusă în legătură cu ceva adevărat, deoarece conținutul iluziei nu are nici o legătură cu ceea ce e adevărat.
K: Asta e. Vedeți dvs., asta este o mare descoperire. Eu vreau să stabilesc o legătură cu acel "ceva". "Vreau"! Această entitate meschină "vrea" să aibă o legătură cu acea imensitate. Nu poate.
DB: Da, şi nu numai din cauza imensității acelui "ceva", ci pentru că de fapt acest "eu" nu există.
K: Am trăit un milion de ani, am facut toate astea. Şi, la capătul acestui milion de an , sunt din nou în punctul de plecare.
Q: Şi deci îţi spui că centrul trebuie să explodeze.
K: Nu, nu, nu. Mintea spune: asta e ceva teribil de mărunt. Şi ea nu poate face nimic cu privire la asta... Mintea omului s-a rugat, a făcut practic orice. Dar centrul este tot acolo. Şi cineva îmi spune că există această sursă a existentei. Vreau să stabilesc o legătură cu ea.
K: Știu că acest centru este acolo. Numiți-l cum vă place - iluzie , realitate, ficțiune, dar el este prezent. Şi mintea spune: asta nu e suficient; mintea vrea să cuprindă acel ceva. Ea vrea sa aibă o legătură cu sursa. Dar acel ceva spune: "Regret. dar nu poți avea nici o legătură cu mine. Asta e tot!
Am un milion de ani de experiența, şi asta mi-a dat o anumită capacitate. Şi îmi dau scama ca la capătul acestui milion de ani nu există nici o legătură între mine şi adevăr. Lucrul acesta reprezintă un imens șoc pentru mine. Este ca şi cum m-ai fi făcut  K.O.. căci milionul meu de ani de experiență mă îmboldește: "Du-te după ea caut-O, roaga-te pentru ea. luptă-te s-o obții. plângi. sacrifică-te pentru ea". Am făcut toate astea. Si dintr-odată mi se semnalează că nu pot avea vreo legătura cu acel "ceva". Am vărsat lacrimi, mi-am părăsit familia. Am părăsit orice pentru ea. Şi ea spune: "Nici o legătură". Deci ce se întâmplă cu mine când înțeleg asta? La asta vreau să ajung. Ce se întâmplă cu mine? Ce se întâmplă cu mintea care a trăit astfel. care a făcut orișice ca să găsească sursa. când ea, sursa existenței, îi spune: "Nu ai nici o legătură cu mine".
Q: E un șoc teribil...
K: Este oare un șoc pentru dvs.?
K: Vă întreb dacă este un șoc sa descoperi că creierul tău şi mintea ta, cunoașterea ta, sunt fără nici o valoare'? Toate examinările tale, toate luptele. tot ce ai adunat de-a lungul secolelor sunt absolut  fără nici o valoare. Nu-ţi vine să înnebunești. pentru că îţi dai scama că ai facut toate astea degeaba? Virtute. abstinență. auto-control. orișice  şi după toate astea, spuneți că sunt absolut inutile! Înțelegeți ce efect are asta asupra dvs.?
Krishnamurti & Bohm, Sfarsitul timpului, p109-110

#1194
christinne69

christinne69

    Viva la revolution!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,832
  • Înscris: 23.09.2016
Ca sa continuam discutia de pe celalalt topic, fac o observatie: in realitate nu exista separare, ci doar in mintea noastra. In realitate nu exista gust, miros, culoare, atingeri, bine, rau, urat, frumos, adevar, fals, minciuna, ci doar in mintea noastra. Mintea noastra creeaza separarea, iluzia separarii mai exact. In realitate exista obiectul, dar noi nu avem si nu vom avea niciodata acces nemijlocit la obiect ci doar la modelul/proiectia sa.

Modelul cuantic descrie realitatea ca fiind compusa din observatori si observati, fiecare fiind si observator si observat in acelasi timp. Cand A si B interactioneaza, A si B nu mai exista separat, ci exista doar sistemul AB, ca o singura entitate, deci observatorul si observatul sunt o singura entitate. Procesul se numeste corelare cuantica sau inseparabilitate cuantica. In momentul in care apare C si interactioneaza cu A sa spunem, sistemul AB se decoreleaza, si vom avea sistemul AC. Asta este descrierea cuantica a realitatii.

Ce se intampla insa daca avem o singura entitate A, care se observa pe sine? Cuantica nu mai raspunde la asta, incercam sa o facem noi. Logic, cand A se observa pe sine, apare proiectia lui A despre A, deci separarea. A si proiectia lui A devin corelate. Asa ia nastere separarea in viziunea mea. Asa apare proiectia, iluzia, separarea.

Postulam o entitate A infinita, indivizibila, atemporala, acauzala care se observa pe sine. In acel moment, ia nastere proiectia lui A. Pentru exemplificare, imagineaza-ti ca te-ai nascut acum, nu ai nicio notiune de nimic, esti tabula rasa. Nu ai nicio amintire, nicio memorie, deci nu ai un eu. Nu ai niciun simt, niciun gand. Deschizi ochii si prima imagine pe care o vezi este imaginea ta. Atunci, in acel moment, apare miracolul: "wow, ce chestie, asta sunt eu". De acum incolo, vei trai la nivel de separare tot restul zilelor tale. Tocmai a luat nastere eu-l, proiectia ta despre tine. Tu si proiectia ta veti trai in acelasi sistem.

In cazul lui A insa, nu putem vorbi de un inceput, A fiind atemporala. Dar putem spune ca proiectia lui A a existat intotdeauna, odata cu A. Constiinta/natura/noi ne aflam la nivel de proiectie a lui A si nu avem nicio legatura cu A desi o putem infera. Exact cum proiectia noastra mentala despre electron nu are legatura cu electronul real. Stim sigur ca exista un electron real, ii vedem efectele, dar nu il vom atinge niciodata, tot ce vom avea este modelul electronului.

Cam asta este relatia dintre sursa si constiinta, in viziunea mea. Constiinta este o proiectie a Sursei, si legatura dintre Sursa si constiinta este aceeasi ca si legatura dintre electronul real si modelul lui in viziunea noastra. Nu exista nicio legatura si totusi exista in acelasi timp.

Edited by christinne69, 20 November 2017 - 23:51.


#1195
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postchristinne69, on 20 noiembrie 2017 - 23:47, said:

Ca sa continuam discutia de pe celalalt topic, [...]

Care topic?

#1196
christinne69

christinne69

    Viva la revolution!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,832
  • Înscris: 23.09.2016

View Post_-_, on 21 noiembrie 2017 - 08:16, said:


Care topic?

Asta.

#1197
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Imi permit si eu o intrebare, a experimentat cineva dintre voi trezirea Kundalini, are cineva ceva concret de spus, o experienta de descris ?


#1198
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 10:01, said:

Imi permit si eu o intrebare, a experimentat cineva dintre voi trezirea Kundalini, are cineva ceva concret de spus, o experienta de descris ?

Da, prin Destini, initiatorul topicului, Kundalini circula cu mare viteza.

#1199
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Ok, sa o dam in concret, decorporalizarea cum o incadram ?

#1200
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View Postchristinne69, on 20 noiembrie 2017 - 23:47, said:

Voi raspunde la intrebarea ta de ce consider ca Sursa nu are nici o legatura cu constiinta si de ce consider ca iluzoria separare a constiintei de Sursa s-a facut numai si numai prin  activitatea constiintei  fara participarea Sursei.
Spuneam ca Sursa este neschimbatoare si indivizibila.
Daca Sursa ar fi generat in mod deliberat constiinta ar fi insemnat ca Nedivizatul sa devina divizat cel putin in doua in Sursa si constiinta.
La fel daca Sursa ar fi generat constiinta Neschimbatorul ar fi devenit automat schimbator, ar fi fost practic prins in necontenitele schimbari din constiinta.
Ori Sursa a fost si va ramane in eternitate neschimbatoare, nedivizata si infinita.
Dar stai sa vezi ca se intampla un fenomen interesant. Intrucat Sursa nu a devenit niciodata constiinta ci totul este o mistificare, caracterul Sursei transpare in Universul material in felul urmator:
Caracterul neschimbator al Sursei este tradus in Universul material prin inertie. Corpurile tind sa se opuna schimbarii pentru ca ele, desi schimbate , pastreaza in buna parte caracterul neschimbator al Sursei . In om aceasta rezistenta la schimbare este cel mai evident observata prin frica de moarte, care este practic cea mai relevanta schimbare pe care o sufera omul vreodata.
Caracterul nedivizat al Sursei este tradus in Universul material prin gravitatie. Corpurile materiale tind in permanenta sa refaca caracterul nedivizat al Sursei din care provin. La om acest caracter nedivizat al Sursei este cel mai pregnant relevat prin iubirea atasata, atasamentul fata de persoane, fata de orice, prin care individul incearca sa refaca starea de non-diviziune de la nivelul Sursei printr-o iubire  in care cei doi se contopesc practic intr-o singura persoana, sau prin tot felul de atasamente care sa le dea senzatia psihica a starii de non-diviziune de la nivelul Sursei.
Caracterul infinit (nelimitat) al Sursei este relevat in om prin dorinta de libertate care creaza senzatia psihica de nelimitat. O latura pregnanta a acestei dorinte de libertate este dorinta de libertate financiara omul gandind ca prin agonisirea de bani fara limita poate reproduce psihic starea de nelimitat pe care o traieste Sursa.
Dupa cum vezi subconstientul il informeaza pe om asupra proprietatilor Sursei, iar acesta tot in mod inconstient este imboldit a reproduce intr-un mod evident fals caracteristicile  Sursei. Intrucat subconstientul este avertizat asupra faptului ca un echilibru real poate fi gasit doar la nivelul Sursei  el incearca sa indemne formele create sa refaca in dualitate starea Sursei, ceea ce evident va fi un esec total pentru ca nu poti reporduce Sursa la nivel de constiinta. Ba mai mult orice incercare de a o face  se va solda cu suferinta pentru ca toate aceste incercari nu fac decat sa consolideze eul in cautarea placerii ultime si anume placerea de a reproduce proprietatile Sursei la nivel de constiinta.
Cu alte cuvinte asta este explicatia pentru care aproape toti oamenii doresc sa evite moartea, doresc iubire si doresc bani. Si toate aceste dorinte cumulate nu fac decat sa alimenteze in mod constant si consistent starea de ego adica starea de suferinta. Starea de suferinta este in consecinta genereata de eul in cautarea Sursei, eul neavand cunostinta asupra faptului ca de la nivel de eu Sursa nu poate fi gasita si atunci aceasta cautare imbraca diferite forme care toate alimenteaza eul in permanenta.

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 12:34, said:

Ok, sa o dam in concret, decorporalizarea cum o incadram ?

Pai intreaba-l pe el. Oricum faceti o corespondenta privata intre voi doi pentru ca pe mine personal, spre exemplu, acest aspect nu mai mai intereseaza de pe la cam varsta de vreo 10 ani.

Edited by Testosteron, 21 November 2017 - 12:37.


#1201
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 10:01, said:

Imi permit si eu o intrebare, a experimentat cineva dintre voi trezirea Kundalini, are cineva ceva concret de spus, o experienta de descris ?

Eu am zis deja mai sus ca mi s-a zbatut un ochi si cred ca a fost de la Kundalini, nu de alta, dar s-a intamplat pe muzica!

Dar poate experimentezi tu intre timp "trezirea" daca incerci si tu, de exemplu, pe asta. Dupa o ora de ascultat in stare de meditatie ne spui daca s-a intamplat ceva.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bloDwjM3R44?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 12:34, said:

Ok, sa o dam in concret, decorporalizarea cum o incadram ?

La care din ele te referi? La aia cand mori de tot ori la aia cand nu mori?

#1202
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Ma refeream la cea in care ajungi sa te privesti pe tine insuti de undeva de la sa zicem 1m in aer. 1m, 1 si ceva, nu mai stiu exact si pina la urma ar fi culmea sa stiu exact.
Si dupa secunda aia sau fractiunea de secunda (timpul fiind irelevant) am revenit la loc si experienta nu s-a mai repetat niciodata.
Da, eu sint ala cu decorporalizarea si nu eram beat, fumat, nu dormeam ci din contra, faceam ceva si era ziua in amiaza mare.

Edited by _-_, 21 November 2017 - 15:30.
Nu era nevoie sa citezi ultimul post. Mai era in citat si videoclipul.


#1203
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015
Sincer nu stiu cum se integreaza Kundalini in situatia asta. Intuitia imi spune ca tocmai fiindca exista inca in corpul tau ai putut tu sa te intorci din astral, altfel erai dus acum pe lumea cealalta. Dar ceva s-a intamplat totusi cand te-ai decorporalizat, ca nu cred ca s-a intamplat, asa, fara un motiv. Sunt tare curios ce. Poti te rog sa imi spui?

Edited by _-_, 21 November 2017 - 15:31.
Regulament, pct. 3, lit. d


#1204
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Multumesc in primul rind pt raspunsul civilizat, nici chiar pe un topic despre Kundalini nu prea ma incumet sa scriu anumite chestii 😅😅😅.
Ok, aici incepe povestea mea, eram prin 93 sau 94, atras de paranormal, energii, chestii de genul si ca si practicant (atunci) de arte martiale mai auzisem si eu de una, de alta si uite cum se face ca intr-o zi cumpar o carte care trate problema energiei interne  din perspectiva Kung Fu. Pun mina pe carte, o citesc, o rascitesc si exersez, exersez cu spor a-si zice si chiar simteam cum misuna niste energii prin mine desi nu pot sa zic ca eram deja vre-un mare initiat, da' ele (energiile) lucrau.
Sa fiu scurt, practicam si tehnici de circulare a energiei sexuale si in timpul unei partide de sex cu actuala mea sotie s-a intimplat experienta de care pomeneam, in fractiunea aia de secunda am stat deasupra mea si ma uitam in jos cum stau in pozitia misionarului si fac stiti voi ce, cu doamna Lil 😅.
Eu aici am scris mult dar totul a durat putin, adica nu putin, fulgerator de putin ca sincer sa fiu m-am speriat , cartea nu pomenea nimic de nebunii de genul asta. M-am speriat si in momentul in care am constientizat toata treaba parca m-am cutremurat si am revenit in corp, in propriul meu corp.

La un interval de sa zic citeva luni, gen 6,7 poate am avut o experienta cu o febra pe care nu am masurat-o dar cred ca spargeam termometrul si cu senzatia ca un riu de lava a inceput s-o ia la deal prin coloana mea vertebrala si de atunci gata cu experimentele. Gata pina acum, intre timp am mai citit, m-am mai informat si ce sa vezi, cred ca am devenit mai intelept asa ca o sa reincep CU MARE GRIJA.
Ca un amanunt poate cam picant dar real 100%, cind am avut senzatia ca ori fac autocombustie, ori mi se topeste maduva am stiut, doamne ajuta cum sa procedez si am trecut rapid la ejaculare, moment in care toata lava aia a iesit pe unde se iese 😅, adica exact pe acolo. Ce zenzatie sa iasa foc din cocosel dar aia mi-a fost si salvarea.
Inchei, in viata mea nu am scris atit pe Softpedia, probabil ca o sa revin cu alte amanunte despre evolutia mea viitoare daca va urma vre-o evolutie.

#1205
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View Postchristinne69, on 20 noiembrie 2017 - 23:47, said:

Ca sa continuam discutia de pe celalalt topic, fac o observatie: in realitate nu exista separare, ci doar in mintea noastra. In realitate nu exista gust, miros, culoare, atingeri, bine, rau, urat, frumos, adevar, fals, minciuna, ci doar in mintea noastra. Mintea noastra creeaza separarea, iluzia separarii mai exact. In realitate exista obiectul, dar noi nu avem si nu vom avea niciodata acces nemijlocit la obiect ci doar la modelul/proiectia sa.

Modelul cuantic descrie realitatea ca fiind compusa din observatori si observati, fiecare fiind si observator si observat in acelasi timp. Cand A si B interactioneaza, A si B nu mai exista separat, ci exista doar sistemul AB, ca o singura entitate, deci observatorul si observatul sunt o singura entitate. Procesul se numeste corelare cuantica sau inseparabilitate cuantica. In momentul in care apare C si interactioneaza cu A sa spunem, sistemul AB se decoreleaza, si vom avea sistemul AC. Asta este descrierea cuantica a realitatii.

Ce se intampla insa daca avem o singura entitate A, care se observa pe sine? Cuantica nu mai raspunde la asta, incercam sa o facem noi. Logic, cand A se observa pe sine, apare proiectia lui A despre A, deci separarea. A si proiectia lui A devin corelate. Asa ia nastere separarea in viziunea mea. Asa apare proiectia, iluzia, separarea.

Postulam o entitate A infinita, indivizibila, atemporala, acauzala care se observa pe sine. In acel moment, ia nastere proiectia lui A. Pentru exemplificare, imagineaza-ti ca te-ai nascut acum, nu ai nicio notiune de nimic, esti tabula rasa. Nu ai nicio amintire, nicio memorie, deci nu ai un eu. Nu ai niciun simt, niciun gand. Deschizi ochii si prima imagine pe care o vezi este imaginea ta. Atunci, in acel moment, apare miracolul: "wow, ce chestie, asta sunt eu". De acum incolo, vei trai la nivel de separare tot restul zilelor tale. Tocmai a luat nastere eu-l, proiectia ta despre tine. Tu si proiectia ta veti trai in acelasi sistem.

In cazul lui A insa, nu putem vorbi de un inceput, A fiind atemporala. Dar putem spune ca proiectia lui A a existat intotdeauna, odata cu A. Constiinta/natura/noi ne aflam la nivel de proiectie a lui A si nu avem nicio legatura cu A desi o putem infera. Exact cum proiectia noastra mentala despre electron nu are legatura cu electronul real. Stim sigur ca exista un electron real, ii vedem efectele, dar nu il vom atinge niciodata, tot ce vom avea este modelul electronului.

Cam asta este relatia dintre sursa si constiinta, in viziunea mea. Constiinta este o proiectie a Sursei, si legatura dintre Sursa si constiinta este aceeasi ca si legatura dintre electronul real si modelul lui in viziunea noastra. Nu exista nicio legatura si totusi exista in acelasi timp.

N-am inteles daca modelul tau explica aparitia in iluzie a lumii materiale. Cum s-a putut genera o galaxie, spre exemplu, pornind de la Sursa, dar evident neimplicand Sursa?

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 14:24, said:

Multumesc in primul rind pt raspunsul civilizat, nici chiar pe un topic despre Kundalini nu prea ma incumet sa scriu anumite chestii ������.
Ok, aici incepe povestea mea, eram prin 93 sau 94, atras de paranormal, energii, chestii de genul si ca si practicant (atunci) de arte martiale mai auzisem si eu de una, de alta si uite cum se face ca intr-o zi cumpar o carte care trate problema energiei interne  din perspectiva Kung Fu. Pun mina pe carte, o citesc, o rascitesc si exersez, exersez cu spor a-si zice si chiar simteam cum misuna niste energii prin mine desi nu pot sa zic ca eram deja vre-un mare initiat, da' ele (energiile) lucrau.
Sa fiu scurt, practicam si tehnici de circulare a energiei sexuale si in timpul unei partide de sex cu actuala mea sotie s-a intimplat experienta de care pomeneam, in fractiunea aia de secunda am stat deasupra mea si ma uitam in jos cum stau in pozitia misionarului si fac stiti voi ce, cu doamna Lil ��.
Eu aici am scris mult dar totul a durat putin, adica nu putin, fulgerator de putin ca sincer sa fiu m-am speriat , cartea nu pomenea nimic de nebunii de genul asta. M-am speriat si in momentul in care am constientizat toata treaba parca m-am cutremurat si am revenit in corp, in propriul meu corp.

Vezi ai grija ca creierul joaca tot felul de feste in special celor care citesc carti de genul celor pe care le-ai citit tu, despre miscarea energiilor prin corp etc.

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 14:24, said:


Inchei, in viata mea nu am scris atit pe Softpedia, probabil ca o sa revin cu alte amanunte despre evolutia mea viitoare daca va urma vre-o evolutie.
Pentru binele tau, eu sper sa nu mai urmeze nici o evolutie.

#1206
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015

View Postlil debul, on 21 noiembrie 2017 - 14:24, said:

Multumesc in primul rind pt raspunsul civilizat, nici chiar pe un topic despre Kundalini nu prea ma incumet sa scriu anumite chestii ������.
Ok, aici incepe povestea mea, eram prin 93 sau 94, atras de paranormal, energii, chestii de genul si ca si practicant (atunci) de arte martiale mai auzisem si eu de una, de alta si uite cum se face ca intr-o zi cumpar o carte care trate problema energiei interne  din perspectiva Kung Fu. Pun mina pe carte, o citesc, o rascitesc si exersez, exersez cu spor a-si zice si chiar simteam cum misuna niste energii prin mine desi nu pot sa zic ca eram deja vre-un mare initiat, da' ele (energiile) lucrau.
Sa fiu scurt, practicam si tehnici de circulare a energiei sexuale si in timpul unei partide de sex cu actuala mea sotie s-a intimplat experienta de care pomeneam, in fractiunea aia de secunda am stat deasupra mea si ma uitam in jos cum stau in pozitia misionarului si fac stiti voi ce, cu doamna Lil ��.
Eu aici am scris mult dar totul a durat putin, adica nu putin, fulgerator de putin ca sincer sa fiu m-am speriat , cartea nu pomenea nimic de nebunii de genul asta. M-am speriat si in momentul in care am constientizat toata treaba parca m-am cutremurat si am revenit in corp, in propriul meu corp.

La un interval de sa zic citeva luni, gen 6,7 poate am avut o experienta cu o febra pe care nu am masurat-o dar cred ca spargeam termometrul si cu senzatia ca un riu de lava a inceput s-o ia la deal prin coloana mea vertebrala si de atunci gata cu experimentele. Gata pina acum, intre timp am mai citit, m-am mai informat si ce sa vezi, cred ca am devenit mai intelept asa ca o sa reincep CU MARE GRIJA.
Ca un amanunt poate cam picant dar real 100%, cind am avut senzatia ca ori fac autocombustie, ori mi se topeste maduva am stiut, doamne ajuta cum sa procedez si am trecut rapid la ejaculare, moment in care toata lava aia a iesit pe unde se iese ��, adica exact pe acolo. Ce zenzatie sa iasa foc din cocosel dar aia mi-a fost si salvarea.
Inchei, in viata mea nu am scris atit pe Softpedia, probabil ca o sa revin cu alte amanunte despre evolutia mea viitoare daca va urma vre-o evolutie.

Foarte interesant ce spui. Ai descris practic o experienta de dedublare daca ai fost prezent in doua locuri concomitent(nu esti primul caz de care aud inclusiv faza cu "foc din cocosel"). Eu n-am experimentat personal asa ceva decat partea cu autocombustia(la mine se concentrase "focul" in plexul solar)... Nu mai stiu exact ce am facut decat ca m-am "jucat" si eu cu energiile. Si nu mai stiu cum am scapat de situatie ca s-a intamplat demult, dar cateva zile la rand tin minte ca mi-a fost teama ca ma voi carboniza.

LE Stai ca mi-am amintit cum am "rezolvat" : m-am lasat efectiv in voia lui sortii fara sa mai apreciez in vreun fel situatia.

Edited by Endgegner, 21 November 2017 - 14:48.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate