![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tastatură și mouse pentru tabletă
Last Updated: Nov 10 2016 11:48, Started by
Deutschland19
, Nov 10 2016 09:00
·
0

Posted 10 November 2016 - 09:00

Cum pot să folosesc un mouse și o tastatură la tableta mea cu sistem de operare Android ?
Mă refer atât la cele wireless cât și la cele cu fir. |
Posted 10 November 2016 - 09:37

Foarte simplu, nu ai spus ce tableta ai, dar iei frumos cablul de la micro USB la OTG pe care l-ai primit cu tableta, daca nu, iti cumperi; conectezi receiverul pentru tastatura si mouse, si de acolo te descurci. Adica ar trebui sa mearga
![]() Daca vrei tastatura cu fir si mouse cu fir, e mai problematic. ca iti trebuie un hub usb si tableta trebuie sa recunoasca hubul usb. Acum vreo 2 ani m-am chinuit eu cu o tableta Eboda A300, am incercat hub normal, hub cu alimentare, hub cu suport OTG, pana la urma m-am dumirit ca tableta pur si simplu nu recunoaste un hub usb si am abandonat ideea. Presupun ca e prima tableta, ca ai mai intrebat si de incarcare, s-o stapanesti sanatos. |
Posted 10 November 2016 - 10:11

Eu am penultima tabletă Samsung Galaxy Tab S pe care am găsit-o de cumpărat în Bucureşti, în 2015. Ulterior am cumpărat şi tastatura ei dedicată. Tastatura se conectează prin bluetooth la tabletă.
Am cumpărat un adaptor OTG cu hub USB (un Hama de câţiva lei), cu care am conectat la tabletă atât o tastatură standard de PC, cât şi stick-uri USB standard. Presupun că un mouse cu fir, conectat tot prin USB, va funcţiona cu tableta. Încă n-am încercat. După ce vei avea tastatura - wireless sau prin fir - trebuie să instalezi External Keyboard Helper Pro (disponibil în Play), sau EKH. Cu ajutorul aplicaţiei vei configura tastatura pentru a putea scrie cu diacriticele româneşti, dar şi cu ale altei limbi, dacă ai nevoie. |
Posted 10 November 2016 - 10:13

PSC, tu ai o tableta care suporta hub USB din kernel. La mine nu suporta si dupa ce m-am chinuit si am intrebat in stanga si in dreapta, mi s-a confirmat ca e greu spre impposibil. Tin minte si modulul care lipsea - hubenable.ko si nu am gasit unul compatibil.
Eu aveam o tableta ieftina, slabuta, enervanta, dar imi placea, era prima (presupun ca initiatorul e la fel). Niciodata nu mi-a placut sa tastez de pe touch + ca gasisem emulatoare de ZX Spectrum/HC 2000 ![]() Edited by ambr0zie, 10 November 2016 - 10:21. |
Posted 10 November 2016 - 11:48

Uite iti cumperi asa ceva https://www.amazon.c...d with touchpad
Gasesti la eMag mai multe oferte, important este sa aiba bluetooth si touchpad |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users