Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?

Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare
 Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior

Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT
 Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...
 [unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ
 

Televiziunea Romance TV va fi închisă la data de 1 august 2018.

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#1
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009

Postul german Romance TV va fi lansat în România în luna mai


Attached File  televizor_tb730.jpg   85.07K   28 downloads

Compania germană Mainstream Media va extinde distribuția canalului pay-TV Romance TV în Europa de Est. Canalul dedicat publicului feminin, care în prezent este disponibil în Germania, Austria, Elveția și Polonia, va fi lansat  la data de 3 mai în România și Ungaria, potrivit Broadbantvnews.ro.

Programul Romance TV va cuprinde filme bazate pe romane scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom sau Utta Danella, comedii romantice și seriale de la distribuitori precum ZDF Enterprises, Arrow Red și Screen Global.

Romance TV va fi un canal adaptat fiecărei piețe. În Ungaria programele vor fi dublate, în timp ce în România acestea vor fi difuzate în limba originală cu subtitrare.

Cele două noi piețe adaugă un potențial de șapte milioane de abonați de pay-TV unei baze de abonați care se ridică în prezent la opt milioane de gospodării.
"În prezent ne aflăm în negocieri cu principalii distribuitori de cablu atât din România, cât și din Ungaria", a declatat Tim Werner, director de operațiuni (C.O.O.) la Romance TV și membru în bordul Mainstream Media.

Canalele internaționale Romance TV sunt operate de Mainstream Networks Holding, o subsidiară a Mainstream Media. ZDF Enterprises, subsidiara comercială a postului public german ZDF, deține 26% din acțiuni într-un joint venture.

Tematic Media Group se va ocupa de vânzări și de activitățile de marketing ale Romance TV în România și Ungaria. Compania este specializată pe piețe din Europa Centrală și de Est și are printre clienți posturi precum A+E Networks, AMC Networks, Scripps Networks and Viacom.

Logo: Attached File  Logo-75fda842.png   10.11K   24 downloads Attached File  Romance-tv-sd.jpg   35.71K   16 downloads Attached File  Romance-TV_Logo-HD_Png_630X355.png   15.22K   15 downloads

Sursa: http://www.paginadem...nia-in-luna-mai

--------------------------------------------------------------------------------------

Televiziunea Romance TV va fi lansată în România și Ungaria la data de 3 mai 2016.


Mainstream Networks a anunțat oficial că televiziunea Romance TV va fi lansată în România la data de 3 mai 2016, preconizând o extindere a distribuției internaționale a canalului la peste 10 milioane de locuințe.

Conform comunicatului, televiziunea Romance TV a avut succesul scontat in Germania și Polonia si este operata de Mainstream Networks Holding ( ZDF detine 26% din acest joint-venture ), o filială a Mainstream Media AG ( implicata si in televiziunile Heimatkanal si GoldStar TV). Au fost deja create doua filiale:  Romance TV Magyar Betriebs GmbH și Romance TV România Betriebs GmbH, avand C.E.O. pe Ralf Gabor si Tim Werner.
Dupa lansarea in Romania si Ungaria, compania estimează ca va ajunge anul acesta de la 7 la 8 milioane de telespectatori, iar anul viitor va depasi 10 milioane de telespectatori ai acest canal. Vânzările de publicitate si marketingul Romance TV vor fi administrate de Tematic Media Group, care are un nivel ridicat de experiența pe piața regională, oferind propriile lor canale, precum și televiziuni ale partenerilor săi din Europa Centrală și de Est.
Romance TV (H.D.) Polonia.
Adresata publicului feminin, televiziunea va difuza productii ale unor distribuitori precum ZDF Enterprises, Red Arrow sau Global Screen, răpind publicul din viata cotidiana prin invitatia de a intra intr-o lume plina de emotii si de romantism. Publicul din România și din Ungaria va putea urmari din luna mai premiere exclusive in aceste țări. Portofoliul de lansarea este definit prin adaptări de bestseller-uri populare ale autorilor Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom sau Utta Danella, precum si comedii romantice, filme cu actori celebri si seriale premiate cum ar fi „Sturm der Liebe“, „House Husbands“ und „Danni Lowinski“. Conceptul grilei se bazează în principal pe producțiile din Germania, dar si pe unele adaptate pentru pietele din distributie.
În Ungaria, programele vor fi dublate audio, iar în România vor fi difuzate în limba originală, cu subtitrare in limba română.
Vorbitorii de limba germana au avut posibilitatea sa vizioneze Romance TV inca de la lansarea sa din februarie 2008.
Romance TV (S.D.) Germania
Dupa intrarea pe piață din Polonia, in anul 2010, Romance TV Polska a fost primul proiect de succes în străinătate a canalului. Romance TV este transmis prin satelit, dar si prin rețelele de televiziune cu plata prin cablu sau prin I.P.TV. În plus, audienta televiziunii Roamance TV a crescut dupa intrarea in grilele Vectra și U.P.C., în septembrie 2015.
Romance TV (H.D.) Polonia
Tim Werner, C.O.O. al Romance TV și membru al consiliului Mainstream Media A.G., a precizat: "Dragostea și pasiunea sunt sentimente care pun lumea in miscare. Suntem convinși că povestea de succes a acestui concept va continua prin extinderea internațională. Tematic Media Group este un partener puternic, iar piețele locale din România si Ungaria vor completa grila de canale cu emotia oferita de Romance TV. Similar ca in țările vorbitoare de limbă germană și polonează, Romance Tv va fi integrat în platforme de top care ofera televiziune cu plată. Suntem în negocieri concrete cu principalii parteneri de distribuție."
Radu Morar, C.E.O. al Tematic Media Group, a completat: "Suntem încântați că alături de A+E Networks, A.M.C., Scripps Networks si Viacom, extindem portofoliul nostru de clienți internaționali cu compania care opereaza Romance TV."
Despre Romance TV
Difuzand programe romantice care încântă inima, pline de sentimentele despre familie, prieteni, relatii si conflicte, dar, de asemenea, despre vremuri interesante cu final fericit garantat, televiziunea se bazează pe continut premium atractiv, cu impact mare asupra audiențelor. Seriale premiate, filme germane și internaționale din genurile romantic, comedie, biografie, drama sau filme istorice sunt prezente in grila Romance TV, televiziune difuzată in rețele cu plată din Germania, Austria și Elveția, prin satelit, cablu TV si I.P.TV, printre altele prin intermediul unor operatori ca Sky, Vodafone Kabel Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom sau M7. Versiunea internatională a Romance TV este operată din Polonia ca o stație independentă și de acolo este distribuit prin cablu și prin satelit, de exemplu catre operatori ca nc+, Polsat, U.P.C., Vectra sau Toya.
Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/2016/04/televiziunea-romance-tv-va-fi-lansata.html

Edited by megafanro, 04 April 2016 - 18:55.


#2
DraculescuDraculescu

DraculescuDraculescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,504
  • Înscris: 31.07.2015
Chiar le plac nemtilor romancele asa de mult? :lol:





Just joking..

#3
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Exact la "romance" ma gindeam si eu!

#4
KurtKnispel

KurtKnispel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 27.06.2014
Încă un canal perfect pentru publicul iubitor de manele ecranizate. Nu ne trebuie posturi cu filme de referință, dă-le dracu', n-avem public pentru așa ceva.

Edited by KurtKnispel, 04 April 2016 - 13:40.


#5
TheCompiler

TheCompiler

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 31.10.2015
Pai da' nu?Cum sa avem noi filme dublate in romana.Nu avem,cum sa avem.Lasa ca au ungurii.

#6
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,051
  • Înscris: 07.11.2006

 DraculescuDraculescu, on 04 aprilie 2016 - 12:55, said:

Chiar le plac nemtilor romancele asa de mult? Posted Image


Pe dracu,le plac banii pe care-i pot face pe "spatele" romancelor.

#7
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,472
  • Înscris: 17.06.2007
Ei cred ca e cineva dispus in Romania sa dea bani pentru un post de filme romantice !!!!!! Deabia reuseste HBO cu cele 5 canale (plus variantele HD) sa convinga abonatii si nemtii vor sa fie postul lor pay tv. Aici e Romania, nu Germania.

#8
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009

 KurtKnispel, on 04 aprilie 2016 - 13:34, said:

Încă un canal perfect pentru publicul iubitor de manele ecranizate. Nu ne trebuie posturi cu filme de referință, dă-le dracu', n-avem public pentru așa ceva.
Ai văzut vreun serial 100% nemțesc? Zic evident cele de pe ARD sau ZDF și de pe restul posturilor publice. Nu prea se pot compara cu cele spaniole sau cu cele din Turcia.

#9
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016

 donmarinica, on 04 aprilie 2016 - 14:19, said:

Ei cred ca e cineva dispus in Romania sa dea bani pentru un post de filme romantice !!!!!! Deabia reuseste HBO cu cele 5 canale (plus variantele HD) sa convinga abonatii si nemtii vor sa fie postul lor pay tv. Aici e Romania, nu Germania.

Vezi ca la UPC se poate. Sunt o gramada de pachetele, avem pentru indiene, pentru sport (motoare,yoga,liga1, staruri sportive), pentru filmbox-uri. pentru documentare si desene.

Ar intra bine in pachetul Bollywood la UPC.

#10
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009
Doamne ferește să intre în pachetul Bollywood, nu are absolut nici o legătură, sunt cu totul seriale diferite. Am văzut ce difuzează nemții pe canalele publice și sunt chiar ok. În acest fel o să avem și noi câteva subtitrate măcar în română. :D

#11
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,472
  • Înscris: 17.06.2007
Trebuie sa il bage intr-un pachet cumva, altfel nu isi scoate banul. Sper sa nu le vina ideea sa mareasca putin abonamentul la pachetul respectiv. Stau si ma intreb ce plan managerial are rcs-ul pentru acest canal, ca acolo nu exista pachete, doar sa il cupleze cu super one sau cu pachetul hbo. La telekom cred ca nu intra imediat.

#12
KurtKnispel

KurtKnispel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 27.06.2014

 Kalman2007, on 04 aprilie 2016 - 14:21, said:

Ai văzut vreun serial 100% nemțesc? Zic evident cele de pe ARD sau ZDF și de pe restul posturilor publice. Nu prea se pot compara cu cele spaniole sau cu cele din Turcia.

Las-o moartă, nu te pricepi. „Los hombres de Paco” a fost un serial atât de bun, încât a fost făcut un remade în România acum câțiva ani. Compară ce e de comparat, nu ce-ți convine.

#13
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016

 Kalman2007, on 04 aprilie 2016 - 14:36, said:

Doamne ferește să intre în pachetul Bollywood, nu are absolut nici o legătură, sunt cu totul seriale diferite. Am văzut ce difuzează nemții pe canalele publice și sunt chiar ok. În acest fel o să avem și noi câteva subtitrate măcar în română. Posted Image

De parca Yoga are legatura cu Liga 1.

#14
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009

 KurtKnispel, on 04 aprilie 2016 - 15:07, said:

Las-o moartă, nu te pricepi. „Los hombres de Paco” a fost un serial atât de bun, încât a fost făcut un remade în România acum câțiva ani. Compară ce e de comparat, nu ce-ți convine.
Pentru mine sunt mult mai importante cele nemțești pentru că îmi place limba germană. Nu mă interesează nimic din Spania sau Turcia indiferent despre ce e vorba (că cunosc anumite seriale nu înseamnă că mă și uit la ele). Că prinde la publicul nostru e altceva. La noi prinde cam orice prostie. Și câte nemțești cunoști ca să le compari? Eu nu vorbesc de telenovele desigur. Posted Image Acum 15 ani am văzut și eu câteva seriale din Spania și din câte văd mare lucru nu s-a schimbat. Unele chiar au succes pentru că și americanii au prelucrat din ele. Noi avem porcării ca Las Fierbinți și alte tâmpenii Posted Image Mare lucru că au refăcut și la noi unul spaniol.

@donmarinica: Nu o să intre în pachet separat. Filmcafe este cumva în extra undeva? Romance TV nu e totuși ceva premium.
@queron: pachetul e denumit aiurea. Nici un canal nu are legătură cu Liga I. Dar să bage unul nemțesc lângă Bollywood ar fi chiar absurd Posted Image

Edited by Kalman2007, 04 April 2016 - 15:58.


#15
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Dacă un canal este pay-T.V., nu înseamnă că este și taxat separat... D'uh! Vi se pare că A.X.N. sau Viasat History sunt în extraopțiuni?

#16
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009
Dupa lansarea in Romania si Ungaria, compania estimează ca va ajunge anul acesta de la 7 la 8 milioane de telespectatori, iar anul viitor va depasi 10 milioane de telespectatori ai acest canal.

E destul de clar că nu intră în pachet separat.

http://hdsatelit.blo...fi-lansata.html

Attached File  Romance tv germania.jpg   61.82K   58 downloads Attached File  Romance tv HD polonia.jpg   198.5K   53 downloads Attached File  Romance tv polonia.jpg   23.92K   51 downloads Attached File  Romance tv romania.jpg   44.67K   48 downloads

#17
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016

 alfa_alfa, on 04 aprilie 2016 - 16:48, said:

Dacă un canal este pay-T.V., nu înseamnă că este și taxat separat... D'uh! Vi se pare că A.X.N. sau Viasat History sunt în extraopțiuni?

Viasat History e criptat oriunde. UPC in Maxim HD, RCS in pachetul digital de 4 lei, Telekom in pachet separat de 1 leu sau pachetul TV L, la Akta in Akta Evolution.

#18
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Du bist Vezuvius ich komme

Edited by don_dannielo, 04 April 2016 - 18:30.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate