Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum gatim varza de Bruxelles?
Last Updated: Mar 22 2016 23:31, Started by
Rao633
, Feb 09 2016 08:00
·
0
#19
Posted 09 February 2016 - 12:41
#20
Posted 09 February 2016 - 15:51
O luam, o curatam bine, o clatim in apa rece si ...o aruncam la ghena.
Varza murata ce are de ne trebuie una de 5 ori mai scumpa? |
#21
Posted 09 February 2016 - 15:59
DANANDREI2001: ce sens are ? Nu o cumperi in primul rand astfel incat sa avem noi ăștialalți
nu este mai bine asa ? Cine este de acord cu mine sa dea un Like |
#22
Posted 09 February 2016 - 16:02
ca si pret, concureaza varza murata!
asta cand o mai baga lidl la reducere! |
#23
Posted 09 February 2016 - 16:35
adisz, on 09 februarie 2016 - 11:42, said: Ce mama saraciei de sarmalute ies dintr-o foaie de varza de 20 mmp?Care pe deasupra mai si trebuie impaturita. Ce pune in sarmaua respectiva,un bob de orez? richelieu, on 09 februarie 2016 - 12:40, said:
Mai bine faci varza de Bruxelles a la Cluj ) |
#24
Posted 09 February 2016 - 16:39
#25
Posted 10 February 2016 - 12:58
Si mai chemi si un chinez si un african la masa, ca sa fie globalizarea totala )
|
#26
Posted 10 February 2016 - 13:04
#27
Posted 10 February 2016 - 13:43
cred ca se vor fleșcăi cam tare. Dar e un experiment interesant...
|
#28
Posted 10 February 2016 - 19:14
Cardinale, ramine sa fac incercarea pe altadata.
Azi doar le-am fiert si apoi le-am pus intr-un sos de smintina, impreuna cu ardei capia tocat si niste felii din muschi de porc prajite, cite 1' pe fiecare parte. In loc de sare, am presarat prosciutto (2 felii subtiri pe care le-am "uscat" timp de 2' la 600W in cuptorul cu microunde). 0 vdbruxelles2.jpg 175.12K 28 downloads 0 vdbruxelles1.jpg 152.2K 30 downloads |
|
#29
Posted 10 February 2016 - 23:39
Am picat tarziu dar cum ai zis ramane pe altadata! Varza se curata si se spala sub jet de apa, apoi se pune in apa fiarta cu putina sare si se fierbe timp de 5 minute dupa care se scoate cu o paleta. Cel mai bine o gatesti cu legume (ceapa, dovlecel, ardei, morcov, ardei iute, rosie) si carne de pui, mai pui si o feliuta de sunca afumata doar de gust ca la varza merge. Prajesti intai carnea in putin ulei, cand e gata o scoti si pui ceapa taiata mic, apoi afumatura taiata fasii si legumele taiate cubulete. Cand sunt calite bine pui varza si dupa 2 minute o cana de apa sau supa de carne, condimentezi dupa gust cu sare si piper si fierbi pana mancarea e gata, pui carnea prajita si dupa 5 minute opresti focul. Sa nu uiti si de verdeata. Spor la treaba!
[ http://1.bp.blogspot.com/-KE3441GD_IY/VhOqdimSqiI/AAAAAAAAARk/0go3sVyMeRg/s320/pui-cu-varza-de-bruxelles-si-legume.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#30
Posted 14 February 2016 - 15:40
"De gustibus non disputandum est"
Dupa parerea mea leguma asta nu se poate pune cu o varza autohtona (mai ales din sudul tarii). O fi la moda dar nu are savoarea si dulceata verzii. Faceti o salata proaspata si verificati. |
#31
Posted 26 February 2016 - 16:41
Pai nici nu are legătura cu varza noastră. Unde merge una, nu merge cealaltă. Sunt gusturi diferite. Un peste cu varza albă nu merge...de exemplu.
|
#32
Posted 26 February 2016 - 21:40
Am gatit de 2 ori varza de Bruxelles si e ok, imi place. Ultima data am improvizat niste farfalle cu sos de rosii si ierburi, in care am scufundat si jumatati de verze de Bruxelles si jumatati de rosii cherry. Si a iesit ok.
Sigur ca pentru mine, care sunt adeptul mancarurilor grele si grase in general, varza de Bruxelles nu poate fi solutia pentru o masa imbelsugata. Dar e o experienta culinara pe care o recomand. By the way, ca tot pomeneati mai sus de varza romaneasca, ma gandesc sa trag o varza calita cu carne de oaie. Ultrafierbinte si foarte iute. Probabil va fi weekendul urmator. Acum sunt racit cobza si ma dreg cu ceai Hapciu, miere, lamaie si o mancare ceva mai usoara. |
#35
Posted 03 March 2016 - 19:15
#36
Posted 04 March 2016 - 13:34
toci marunt ceapa, carne de curcan, putina slaninuta, mirodenii.
Le calesti la foc domol. Intre timp fierbi pe jumatate niste orez cu bob foarte scurt (a nu se confunda cu orezul cu bob lung, ala nu e bun) Amesteci carnita cu orezul si mai pui, daca doresti si niste rosii uscate la soare tocate extraordinar de marunt. Desfaci, cu mare atentie varza si o umpli cu amestecul. Grija mare si nu umple pana la varf ca orezul se umfla. Api se scufunda varza umpluta in apa clocotita cu sare, dar GRANDE ATENZIONE, nu mai mult de 2 minute pe o parte ca se amaresc. Se servesc fierbinti, cu smantana cine nu e la dieta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users