Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
cu autorulota prin BZ

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...

Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag
 Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

unde ii pot arunca?
 Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior
 Geam cuptor crapat

Un canal de AI de comedie pe YT

Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor
 

Conserva de peste facuta acasa

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
Viorelsolar

Viorelsolar

    ”Dă sfaturi numai celor ce știu sa le primească”

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,237
  • Înscris: 03.03.2010
@Rao633,nu sunt preocupat să mă răfuiesc cu nimeni este doar opinia ta,dar toată lumea bucătarilor profesioniști știe că peștele se prepară într-un sfert de oră,de ce trebuie să-l fierb 7 ore,să-i distrug gustul ???.Poți găti peștele și la 90°C timp de mai multe ore nu trebuie musai să fiarbă,rețetă pe care o voi încerca,dar să-ți spun un amănunt important și anume faptul că am un sterilizator/fierbător electric de 2 Kw în care îmi intră 14 borcane mari de 800gr.și vreo 12 litri de apă,programabil timp și temperatură,cu display care pot să-l las toată ziua (am 3Kwp fotovoltaic) și curentul este moka,de aceea consider că peștele poate fi preparat crud direct la borcan timp de 5-6 ore,dar nu la temperaturi de 120°C,cel mult 100°C pentru că distrugi bunătate de vitamine și minerale.Posted Image

Edited by Viorelsolar, 05 November 2016 - 00:04.


#20
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Nu vad de ce te-ai complica mai ales pentru cantitate asa mica. Baby hering gasesti la orice market de cartier, e 10 lei kilu'.
Apropo, asta se poate manca si crud.

#21
keta

keta

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 31.12.2007
Eu imi fac hering marinat cam tot timpul, nu fac mult, un borcan de 800 gr la o luna (cam 3 saptamani dureaza marinarea).
Cumpar doua bucati file hering (este hering mai mare cam la 20 cm), toc julien o ceapa cat pumnul, un morcov, juma frunza dafin, 10 boabe piper, o lingurita sare si 50 gr otet.

Tai pestele bucati, morcovul rondele cat mai fine, si asez in borcan alternativ ceapa cu peste, cu morcov, boabe de piper pina se umple bine. Apoi pun otetul cu sarea dizolvata in acesta.
Completez cu apa la ras. Pun capacul, agit borcanul si la frigider. Mai agit borcanul la saptamana.

Am incercat ultima data cu sardine, nu au consistenta heringului, devin moi.

Am incercat si varianta cu lamaie, dar mie nu-mi place gustul, prefer cu otet.

Edited by keta, 05 November 2016 - 01:52.


#22
Turnatoriu_de_orza

Turnatoriu_de_orza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 14.10.2010

View PostViorelsolar, on 05 noiembrie 2016 - 00:02, said:

și curentul este moka,...Posted Image

hmmmm...cumva s-a amortizat invesitia?! No ofence...dar fac alergie la afirmatii/reclame(?) fara fundament!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate