Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Food photography
Last Updated: Jan 17 2017 21:07, Started by
Tudor_DX
, Sep 02 2010 12:43
·
0
#73
Posted 03 June 2011 - 02:20
Ca bine zici!
Paharul de ulei si pensulica au fost pregatite de la bun inceput dar nu le-am folosit.(Acum imi dau seama de ce angajeaza categoria PRO un stilist) Data viitoare incerc sa fiu mai atent la detalii. Multam pt interventie. |
#74
Posted 03 June 2011 - 13:05
Eu as fi preferat un contrast marit si saturatia mai mare sau culori mai aprinse pentru ca par cam plate si nu prea apetisante. La compozitie a doua e cea mai buna, in opinia mea, chiar imi place mult. Nu stiu cat ai gandit compozitia la a treia dar pare o declansare accidentala atunci cand ai luat aparatul de la ochi, nu am reusit sa inteleg ce ai vrut sa faci. In rest... pensulica aia cu ulei ar fi facut minuni.
Edited by misu_d, 03 June 2011 - 13:10. |
#75
Posted 05 June 2011 - 02:58
Multam pt comentarii.
Inca 2 cadre proaspete: Attached Files |
#76
Posted 05 June 2011 - 20:14
Voi nu mancati nimic?
Inca 3 cadre in lumina ambientala. Din cate vad lumina ambientala a.k.a fereastra face minuni atunci cand stii sa o folosesti(eu inca invat).Cam tot fotografii de gen trag in lumina ambientala. Attached FilesEdited by adi_master, 05 June 2011 - 20:17. |
#77
Posted 06 June 2011 - 10:25
foarte faine. a doua imi place cel mai mult. mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi in focus si prima 'chestie' de pe farfurie.
|
#78
Posted 06 June 2011 - 10:32
Cam asa zic si eu cred ca ar fi fost mai bine -incadrarea din a doua cu focusul din a treia . Ca la urma urmei nu prezinti doar orezul .
|
#83
Posted 09 June 2011 - 00:45
#84
Posted 09 June 2011 - 10:08
Adi: mancarea arata de toti banii, e din bucataria proprie?
Ca si compozitie, de ce tai din marginile farfuriilor? Si daca tot tai, de ce n-o faci mai zdravan? gen - imi perimit o prelucrare: Studio_Session_210.jpg 52.31K 76 downloads |
#85
Posted 09 June 2011 - 10:40
Este din bucataria personala.
De ce tai din farfurii,pt ca important este practic mancarea si nu farfuria.Vreau sa vand mancarea si nu farfuria. Daca un anume client cere o incadrare gen (vezi crop-ul tau),se face,fara probleme.Nu intotdeauna tine de fotograf cand fotografieaza mancare. Orice mancare este creatia unui bucatar care si el este la randul lui un artist prin simplu fapt ca a creat obiectul muncii tale.Si ca orice artist,el are o viziune clara asupra creatiiei si a modului de prezentare. Supa,e creatia mea si asa am vazut-o inainte de a fi fotografiata si tot asa am vrut sa fie prezentata. |
#86
Posted 09 June 2011 - 11:22
"Vreau sa vand mancarea si nu farfuria."
Logic, doar e Food-photogarphy, nu tableware Mie mi-ai vinde lejer supele, as face 200 km pentru ele. Si nici de costite n-as zice ba. |
#87
Posted 09 June 2011 - 11:31
adi, ti-au iesit ff bine. ca un mica obiectie, mie mie se par oleaca subexpuse (supele). incearca sa dai din levels doar pe lichid un pic de lumina
|
|
#88
Posted 09 June 2011 - 11:46
Done!
Am printat cateva dintre ele si erau putin subexpuse. Monitorul era necalibrat de 3 saptamani si incepea sa-mi insele ochiul. Multam pt comentarii NescioVos, on 9th June 2011, 11:22, said: "Vreau sa vand mancarea si nu farfuria." Logic, doar e Food-photogarphy, nu tableware Mie mi-ai vinde lejer supele, as face 200 km pentru ele. Si nici de costite n-as zice ba. PS: Trebuie sa bati mai bine de 1000Km sa-mi gusti supa Edited by adi_master, 09 June 2011 - 11:39. |
#89
Posted 09 June 2011 - 11:48
@adi:
Imaginile tale au o singura mare problema (IMO): nu par proaspete. E ceva ce are de-a face cu iluminare... |
#90
Posted 09 June 2011 - 23:39
Daca nu par proaspete din pct. tau de vedere,este numai vina mea.
Iluminarea,este una clasica in food photography,adica din spatele produsului fotografiat.In cadrele cu costite,ai dreptate,nu par deloc apetisante insa la supe,habar nu am cum as putea sa le fac si mai proaspete.Poate ai ceva ponturi pe care inca nu le stiu. Multam pt comentarii |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users