Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Food photography
Last Updated: Jan 17 2017 21:07, Started by
Tudor_DX
, Sep 02 2010 12:43
·
0
#91
Posted 12 June 2011 - 01:35
Tot eu
Attached FilesEdited by adi_master, 12 June 2011 - 01:55. |
#93
Posted 14 August 2011 - 13:53
@adi_master: imi place ultima, cea cu paharu si a doua din prima serie.
Postez si eu dupa ceva timp Sper sa va placa Attached FilesEdited by Kakashi-Hatake, 14 August 2011 - 13:54. |
#94
Posted 10 January 2012 - 10:33
adi_master, foarte frumoase fotografiile. Poate era bine sa fie facute dintr-un punct mai coborat, dar asta tine de gusturi.
Kakashi-Hatake: si a ta imi place foarte mult dar pare a fi mai mult un obiect decorativ decat ceva bun de mancat. Prajitura: prajitura.jpg 267.16K 118 downloads |
#95
Posted 09 June 2013 - 20:44
#96
Posted 15 October 2013 - 12:22
pt cei care sunt pe la birou si se gandesc la covrigi
Attached Files |
#100
Posted 15 October 2013 - 17:25
e de la prietnii nostrii electronisti orezari .. Adica nu e grea . Mad daca intrebarea e pe bune.. nici nu mi-ar trece prin cap sa tai reflexiile de la grasimica
Edited by nenis, 15 October 2013 - 17:25. |
|
#101
Posted 15 October 2013 - 17:33
Eu cred ca daca elimini reflexiile iese nasol.
Parerea mea e ca mergea fara sos, si nu din punct de vedere culinaresc. Edited by crokodilu, 15 October 2013 - 17:34. |
#103
Posted 16 October 2013 - 16:37
croco tot de la prietenii nostri electronisti, ceva mai ,,uscat" asa dar cu fluture picant
Attached FilesEdited by nenis, 16 October 2013 - 16:51. |
#106
Posted 07 December 2013 - 17:39
Fotografia culinara este considerate fotografie tip studio, pretentiile la acest gen sunt mult peste a instantia o farfurie cu diverse bunatati pe masa la restautant. Produsul trebuie regizat foarte bine pentru a trezi apetitul - sunt tot felul de trucuri care se pot aplica - fundalul trebuie bine gandit si asortat, este preferabil ca toate ingredientele sa fie in focus (focus stacking?) sau ceea ce este oof sa poate fi bine precizat in mintea privitorui si sa interactioneze pozitiv cu subiectul si cu fundalul. Lumina este la fel de importanta ca la orice gen de fotografie (de fapt vorbim despre portretul uniu fel de mancare), iar problemele tehnice nu sunt admise. Din pacate multe din cadrele de pe aceasta pagina au probleme de lumina, compozitie (regie), chiar unele probleme tehnice.
adi_master lumina proasta (1, 4), dura (2,3), incadrare neispirata, fundal nepregatit. Numarul 5 este complet ratata: subiect, incadrare, culori, contrast, ... nici macar nu unteleg ce reprezinta. Kakashi-Hatake lipsa fundal, neclara, fara stralucire, incadrare banala, mult zgomot (celular ?). LiviuArhip: culori mai bune, dar subiectul este deficitar cu farfuria neasortata care taie din prajitura, fundalul nepotrivit, mult oof. twins1: fundalul este groaznic si ocupa foarte mult din cadru, iar continutul este lipsit de contrast, stralucire, partial ars, fara detalii - pe mine nu ma convinge sa il consum nenis: la prima (comentariu special) pozitia spatiala a camerei este lipsita de euristica, subiectul plonjeaza intr-o proximitate neconforma cromatic si relativ maculata, a doua (comentariu normal) are potential, dar se termina prea brusc in partea de jos, iar farfuria complet arsa deranjeaza Tinkerbelle: sustin ce a zis dani.user, in plus nu inteleg ce reprezinta. Fotografia culinara este un gen extrem de pretentios - nu am curajul inca sa ma aventurez pe acolo - dar cred ca este nevoie de mai multa autocenzura la postarile de pe aceasta arie. Pofta Buna! Edited by DSops, 07 December 2013 - 17:42. |
#107
Posted 07 December 2013 - 17:58
Bati toba prea mult
toba-2.jpg 623.36K
34 downloads
Glumesc desigur. Foarte bun comentariul . Acolo cu plonjonul si cu euristica ma cam depaseste dar per ansamblu foarte interesant si pertinent. E complicata fotografia de haleala dar totusi nici chiar sa o dam in euristica castronului cu jumari la plita incinsa. Ce vreau sa spun este ca in general cei ce fac asemenea lucrari, le fac la comanda si viziunea estetico - artistica a carciumarului beneficiar , are o pondere substantiala in euristica operei finale. Edited by nenis, 07 December 2013 - 18:19. |
#108
Posted 07 December 2013 - 19:13
DSops, on 07 decembrie 2013 - 17:39, said:
adi_master lumina proasta DSops, on 07 decembrie 2013 - 17:39, said:
Tinkerbelle: sustin ce a zis dani.user, in plus nu inteleg ce reprezinta. DSops, on 07 decembrie 2013 - 17:39, said:
twins1: fundalul este groaznic si ocupa foarte mult din cadru, iar continutul este lipsit de contrast, stralucire, partial ars, fara detalii - pe mine nu ma convinge sa il consum Parcă spuneai că foloseşti un monitor profi. L-ai setat aiurea? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users