Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Update intr-un tabel

[Controlul] vremii si a vremurilor

Blocuri din placi prefabricate

Achiziție mașina de fam...
 [unde] cozonaci traditionali

Jandarmii in fondul forestier

Sa dus seceta pedologica?

Toyota IQ
 Numar magic cu blocaj numerologic

Recomandare firma/persoana pentru...

Motorul se intrerupe la gropi si ...

Plafoniera 132W, 9100lm, consum r...
 Stabilire granita intre proprietati

Impamantare boiler Tesy

Cat costa o omologare la RAR N1-&...

Sunt apele termale daunatoare?
 

HBO HD România.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
507 replies to this topic

#325
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018
Gimnasta Andreea Răducan este „Fata de Aur”, un nou documentar pe Attached File  HBO.jpg   1.82K   0 downloads

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/09/70217955_398090677517336_5013167853176619008_n_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Fata de Aur”, un documentar despre evoluția uneia dintre cele mai mari gimnaste ale României, Andreea Răducan, va fi difuzat luna aceasta pe HBO și HBO GO.

Premiera „Fata de aur”, documentar semnat de Adrian Robe, Denisa Morariu-Tamaș, va fi pe 26 septembrie atât pe postul HBO (de la 21.45), cât și pe platforma HBO GO.

„Documentarul dezvăluie cealaltă parte a medaliei, trauma și eforturile, munca grea și durerea din spatele unei medalii de aur și a prestigiului unui campion”, spune HBO în prezentarea proiectului.

Pe scurt despre documentar:

„Și-a sacrificat copilăria ca să devină campioană olimpică și, când a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, aceasta i-a fost luată după trei zile deoarece a fost depistată pozitiv cu o substanță de dopaj găsită într-o pastilă de răceală pe care doctorul ei i-o dăduse cu câteva minute înainte să participe la competiție.

După 15 ani, Andreea se confruntă cu cea mai dură luptă împotriva oamenilor care au înșelat-o în timp ce încearcă să-și recupereze medalia și, în același timp, demnitatea.”

Sursa: https://www.paginade...cumentar-pe-hbo

#326
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018
Alexandru Papadopol și Cristian Bota, în noul serial Attached File  HBO.jpg   1.82K   0 downloads, Bani negri (pentru zile albe)

Attached File  Bani-negri_Tuff-Money_HBO-3-1024x683.jpg   86.82K   6 downloads

HBO anunță protagoniștii noului serial pe care îl are în pregătire, Bani negri (pentru zile albe).

Este vorba despre actorii Alexandru Papadopol și Cristian Bota

Bani negri (pentru zile albe) este un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota în rolurile principale.
Filmările pentru serial au început deja, iar HBO a lansat și primele imagini din producție:

Attached File  Bani-negri_Tuff-Money_HBO-1-1024x683.jpg   65.82K   7 downloads Attached File  Bani-negri_Tuff-Money_HBO-4-683x1024.jpg   48.95K   5 downloads  Attached File  Bani-negri_Tuff-Money_HBO-5-1024x1024.jpg   109.54K   6 downloads Attached File  Bani-negri_Tuff-Money_HBO-6-1024x576.jpg   58.95K   6 downloads

Despre serial: Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Cei doi prieteni, Doru și Ionel, vor fi interpretați de Alexandru Papadopol (Marfa și banii, Acasă la tata, Occident) și Cristian Bota (Un pas în urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Albă).

DISTRIBUȚIE Bani Negri (pentru zile albe)

Pentru Alexandru Papadopol, Bani negri (pentru zile albe) este prima producție HBO în care va juca, însă nu prima comedie dramă, având în portofoliu filme de succes precum Două lozuri, București Non-stop sau Love Building.

Cristian Bota a regizat scurtmetrajul Karmasutra și a avut un rol important în filmul Un pas în urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu. Bani negri (pentru zile albe) este cea de-a doua colaborare a celor doi.

Cunoscuta actriță Medeea Marinescu interpretează rolul principal feminin, Evelina, în serialul Bani negri (pentru zile albe). Medeea a avut roluri importante în producții românești de teatru și film, dar și în producții  de anvergură internațională, precum Je vous trouve tres beau / Vă găsesc fermecător.

Actorii din distribuție serialului Bani negri (pentru zile albe) sunt:
  • Gavril Pătru (Despre oameni și melci, Charleston, Coborâm la prima),
  • Valeriu Andriuță (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass),
  • Adriana Irimescu (În familie, La urgență, Tinerețe fără tinerețe),
  • Maruca Băiașu,
  • Mălina Manovici,
  • Iulia Dinu,
  • Voica Oltean (Breaking News) și mulți alții.
Filmul de debut al lui Daniel Sandu, Un pas in urma serafimilor (2017) a fost nominalizat la 15 categorii la Premiile Gopo și a câștigat 8 dintre ele, inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor. Daniel Sandu este unul dintre scenariștii serialului HBO Europe, Hackerville.

Directorul de image al serialului este George Dăscălescu, cu care regizorul Daniel Sandu a colaborat la filmul Un pas în urma serafimilor.

Unde se filmează serialul Bani negri

Filmările au început în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București. Producători executivi HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root, iar producători sunt Alina David și Silvia Popescu. Tudor Reu este producător din partea Mobra Films.

Attached File  HBO.jpg   1.82K   0 downloads EUROPE

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări.

În Europa Centrală HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.

În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania.

În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.

În februarie 2019, HBO Portugalia a fost lansat ca un serviciu de SVOD direct către abonați și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Portugalia.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: Umbre III (România), Wataha III (Polonia), Patria (Spania), Foodie Love (Spania), 30 Coins (Spania), Gösta (Suedia), The Sleepers (Republica Cehă), The Pioneer (Spania), Beforeigners (Norvegia), Beartown (Suedia), and Whatever (Spania).

Sursa: https://tinyurl.com/y3j5um9d

#327
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009

UMBRE 3-PREMIERĂ / Serialul „Umbre” produs de HBO Europe în România se întoarce cu un nou sezon pe 20 noiembrie


București (MEDIA EXPRES) / 10 oct 2019 / Al treilea sezon al producției HBO Europe „UMBRE”, scris și regizat de Bogdan Mirică, va avea premiera pe 20 noiembrie la HBO și pe HBO GO. Noul sezon are șapte episoade.

După un sezon doi care prefața confruntarea lui Relu cu Emilian, în al treilea sezon „Umbre”, mult-așteptatul “care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de Emilian. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a “familiei” de interlopi de care aparține. Mizele sunt din ce în ce mai mari, Nicu e pe cale să extindă imperiul, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă.

Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptând din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil.

În serial joacă Șerban Pavlu – în rolul Relu Oncescu, Maria Obretin - Gina Oncescu, Laurențiu Bănescu - Emilian, Andreea Vasile - Nico, Costel Cașcaval - Nicu, Doru Ana - Căpitanu, Mădălina Craiu - Magda, Gabi Huian - Teddy, Dan Hurduc – Chuckie, Mihai Călin – Sebastian, Ștefan Velniciuc - Nea Puiu, Sergiu Costache - Sabin, Augustin Viziru - Romică, Vitalie Bantaș - Paganel și alții.
Producătorii executivi HBO Europe sunt Steve Matthews, Johnathan Young, Antony Root. Alina David este producător HBO Europe.

Pentru producția sezonului al treilea „Umbre” HBO Europe a colaborat cu Multi Media Est, reprezentată de producătorii Dragoş Vîlcu și Valentin Antofi.

Primele două sezoane ale serialului, realizat după “Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat DRG Formats, sunt disponibile pe HBO GO.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: „Umbre III” (România), „Wataha III” (Polonia), „Patria” (Spania), „Foodie Love” (Spania), „30 Coins” (Spania), „Gösta” (Suedia), „The Sleepers” (Republica Cehă), „The Pioneer” (Spania), „Beforeigners” (Norvegia), „Beartown” (Suedia) și „Whatever” (Spania).
(MEDIA EXPRES)

Sursa: https://www.mediaexp...e.aspx?id=17754

#328
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009
S-a dus primul spin-off. Au refuzat să îl facă serial după ce au văzut episodul pilot https://tvline.com/2...lled-hbo-pilot/

#329
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,264
  • Înscris: 15.06.2014
Avengers End Game

22 decembrie

#330
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,383
  • Înscris: 10.12.2018
Cand dispar versiunile SD si raman doar HD-urile la HBO?

#331
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018
La sfârșitul anului 2019 se renunță la versiunile SD (  http://dtvnews.hu/hi...esi-parameterei), dar asta nu înseamnă că unii operatori nu vor face downscalade din HD.

Edited by _-GEORGE-_, 02 December 2019 - 15:47.


#332
gabrielfane

gabrielfane

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.02.2009
Ar fi bine sa fie eliminate versiunile sd locuri libere pentru alte programe cred ca cine plătește pentru maxpack nu sta sa se uite în sd

#333
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,839
  • Înscris: 06.11.2018
La Digi sigur vor  face downscalade din HD deoarece inca se pot achiziționa decodoare SD.

Dar alți operatori care oferă doar decodoare HD ar putea sa scoată versiunea SD

Edited by _-GEORGE-_, 02 December 2019 - 16:50.


#334
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,383
  • Înscris: 10.12.2018

View Post_-GEORGE-_, on 02 decembrie 2019 - 16:50, said:

La Digi sigur vor  face downscalade din HD deoarece inca se pot achiziționa decodoare SD.

Dar alți operatori care oferă doar decodoare HD ar putea sa scoată versiunea SD
Cine se aboneaza acum la Digi crezi ca isi iau decodoare SD? Ori se aboneaza la cel mai ieftin abonament si isi infig direct sarma in tv, ori la digital si isi iau CAM sau decodor HD. Ca sa iei pachetul HBO trebuie sa ai abonament digital, si nebun sa fi sa te uiti in SD.

#335
Tudor75

Tudor75

    peRFect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,151
  • Înscris: 14.12.2007
Destul de reusit sezonul 3 al serialului Umbre. Pentru un serial romanesc e chiar foarte bine. Posted Image

#336
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,444
  • Înscris: 29.04.2010
Este adevarat. Are niste replici... belea!

#337
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
Film surpriza de anul nou - A star is born, 31/12/2019, 21:40
https://www.hbo.ro/m...-o-stea_-104070

urmat de Avengers: Endgame (2019), 01/01/2020, 00:10

#338
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,357
  • Înscris: 11.08.2019
Cum de nu-l mai bagă la miezul nopții?

#339
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,850
  • Înscris: 07.07.2009
Excelent noul serial The Outsider. Destul de bun și Avenue 5. :D

#340
Orangetm

Orangetm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,346
  • Înscris: 07.11.2007
Foarte bun The new Pope.

#341
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,444
  • Înscris: 29.04.2010
Se aude un pîrîit ca de disc vinil in timpul premierei Aquaman. Ciudat.

#342
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,357
  • Înscris: 11.08.2019
Am dat pe DIGI Online să verific și se aude la fel.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate