Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!
 La multi ani @Nenea Zap!

La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...
 Depanero nu vrea sa imi dea Negat...

Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...
 Cat de riscant e sa rezerv un hot...

Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...
 

"Divertis", din toamnă la Pro TV.

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Libertate în "Divertis".

   Gyuri Pascu reia, din această toamnă, colaborarea cu trupa "Divertis". Formula este una destul de flexibilă pentru artistul atât de dependent de libertate: un rol într-un scurtmetraj difuzat la începutul fiecărui show.

Este o plăcere să vorbești cu Ioan Gyuri Pascu. Fără falsă prețiozitate, atent în a-și face interlocutorul să se simtă cât mai con fortabil, reușește să transforme un simplu interviu într-o antrenantă discuție despre ce înseamnă să faci artă fără compromisuri. Artist polivalent, și-a dovedit valoarea în muzică, teatru, film, divertisment și chiar ca scriitor.

Cel mai mult însă îi place să joace în filme și să plece în turnee alături de trupa sa, The Blue Workers. La o cafea și printre giumbuș lucurile lui Daisy, retrieverul răsfățat al familiei, Gyuri Pascu ne-a vorbit despre inspirație, proiecte și viață la timpul prezent.

„Nemuritorul”, în variantă comică

Atât de sperata și prognozata colabo rare dintre Ioan Gyuri Pascu și grupul Divertis prinde contur. Din septembrie, actorii vor începe fimările la un scurtmetraj de 8 minute, care va fi difuzat, cel mai probabil, din octombrie, înaintea fiecărei emisiuni a trupei aflate acum în grila Pro TV. „Va fi un fel de «Nemuritorul» în variantă comică”, descrie pro ducția Ioan Gyuri Pascu.

Astfel, timp de 13 episoade, actorii vor călători în timp, prin diferite etape ale istoriei, în nota de umor spumos care i-a consacrat.

„Acum facem împreună acest film, iar dacă se găsește o cale mai puțin restrictivă ca timp, voi apărea și în show”, adaugă artistul.

„Convins” de un fan că s-a certat cu Toni Grecu

În urmă cu doi ani, vestea că Gyuri Pascu s-a hotărât să părăsească Divertisul, după 20 de ani de colaborare intensă, a produs o mare agitație printre fani. Mulți dintre fidelii trupei nu înțelegeau ce l-a determinat să ia această hotărâre. Publicul era convins că exista o ceartă urâtă sau măcar divergențe ireconciliabile care să-i fi determinat gestul. Artistul își amintește amuzat cum, la o discuție pe chat, un fan se chinuia să-l convingă că sigur s-a certat cu Toni Grecu.

Motivul renunțării la trupă a fost dorința de a nu se limita la un singur format artistic. Mai ales că, ironic, actorul nu este un consumator de divertisment, iar televiziunea nu este preferata lui.

Mai multă libertate, mai puțin confort material


„Plecarea din trupă a însemnat renunțarea la confortul material. M-am zbătut mai mult fiind pe cont propriu. Am renunțat la Divertis pentru că nu mai aveam timp pentru altceva. Zile întregi erau ocupate cu scrierea scenariului sau cu filmări, iar eu doream să am concerte; două zile pe săptămână aveam spectacole cu <> și filmări. Pe de altă parte, realizatorii emisiunii nu doreau să mai investească în schimbarea formatului, a decorurilor, mai ales că aceasta făcea rating bun oricum. Când s-a terminat și serialul <>, care presupunea un alt tip de actorie pentru mine, m-am hotărât să plec. Nu a fost o ruptură definitivă și, cu siguranță, n-a fost vorba de o ceartă.”

„Vine poliția!”, scăpări de marketing


Mutarea celor de la Divertis în grila de programe a Pro TV-ului și participarea la scurtmetraj îi aduc lui Ioan Gyuri Pascu ocazia de a colabora din nou cu realizatorii serialui „Vine poliția!”, în care i-a revenit rolul lui Fane Popovici.

Faptul că serialul nu s-a bucurat de succesul așteptat e pus de artist pe seama „scăpărilor” de marketing. „Suprapunerea pe același interval orar cu show-ul trupei Divertis și asocierea titlului cu bine-cunoscuta manea nu au fost inspirate. Multă lume a fost derutată și a crezut că e vorba despre altceva”, crede Gyuri Pascu.

„În ultima vreme, n-am mai scris decât două cântece”

Fanii muzicii lui Ioan Gyuri Pascu mai au de așteptat până când un nou album al artistului va intra pe piață. „Nu știu când am să scot un nou album, în ultima vreme n-am scris decât două cântece. La mine, totul ține de inspirație, nu fac muzică la fabrică”. Îi asigură însă pe fanii săi că se va observa o maturizare în textele melodiilor, versurile au căpătat mai multă înțelepciune și liniște. Cântecele lui nu se încadrează într-un gen muzical. Uneori, într-o singură melodie, pot fi și trei genuri muzicale.

„Nu fac parte dintre cei care pun etichete pe produsele artistice, fac topuri și concursuri. Asta e treaba televiziunilor comerciale. Pentru mine, viața nu este o competiție, ci un dar pe care e bine să îl împarți cu ceilalți”, adaugă artistul.

[ http://85.9.7.40/imagemanager/images/2009/aaugust/21/ghiuri%201.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]INTERVIU

Gyuri Pascu i-a cerut fiicei lui de 12 ani doar două lucruri: să nu mintă și să-și țină promisiunile

EVZ TV: În afara serialului cu Divertis, ce alte proiecte mai sunt pe lista de așteptare?
Gyuri Pascu:
Sunt în negocierii pentru un rol într-un film românesc independent, „Ome ga Rose”, și joc la Teatrul "Metropolis", a avut loc avanpremiera și aștept premiera „Azilului de noapte”. Dar, în general, nu-mi fac planuri, sunt un om al timpului prezent.

Vă uitați la televizor, la emisiunile de divertisment sau la știri?

Ironic, dar nu sunt un consumator de divertisment. Mă uit puțin la știri, evit cât pot politica. Goana după rating îi face pe producători să scadă din calitate. Nu mai există știri normale, s-a creat un adevărat show al știrilor. Ți se explică știrile cu moderatori, comentatori, păreri. Nici de citit ziare nu mai citesc. Mi se pare că toată România s-a tabloidizat. În concluzie, mă uit un pic la televizor, mai mult pe Discovery, Animal Planet sau posturile de desene animate, unde se uită și fiica mea. Și prind câte o informație la radioul din mașină.

Cum este resimțită criza prin care trecem în lumea spectacolului?

Criza se simte și în cazul meu. Dacă anul trecut eram invitat alături de trupa The Blue Workers la diverse party-uri, concerte, uneori atât de multe încât trebuia să mai și refuzăm, acum sunt mult mai puține astfel de invitații. Și spectacolele de teatru s-au rărit. Anul trecut aveam și câte trei evenimente pe zi, acum sunt și zile fără vreun angajament.

Dacă ar fi să alegi un gen de film sau un rol, către ce te-ai îndrepta?
Mi-ar plăcea să joc într-o comedie romantică. În România nu s-a făcut acest gen de producție, dar mi-ar plăcea să joc un rol într-n film în care se împletesc râsul cu plânsul. În tinerețe, aș fi zis că vreau să-l joc pe Richard al III-lea, acum aleg ce personalitate mi se potrivește.

Publicul te-a perceput drept un om vesel. Tu cum te-ai descrie?

Sunt un om natural, nu spun normal pentru că resping ideea de normă. Am și angoase, am și nevoi. Dar am avut și un mare avantaj: am știut de mic ce vreau să devin, n-am bâjbâit până să aflu. Și sunt și înzestrat pentru asta. În rest… nu știu să înot, mi-e frică de întuneric…

Cum este Ioan Gyuri Pascu acasă, departe de lumina reflectoarelor?

Am o fetiță de 12 ani și jumătate care este la Liceul „Dinu Lipatti”, studiază pianul. Ea a dorit să facă asta, așa a simțit, nu am îndrumat-o eu. Nu cred că sunt un tată grozav și nu cred că m-am străduit suficient. Sigur, nu sunt superrestrictiv. Nu i-am trasat decât două reguli: să nu mintă și să se țină de promisiune. În rest, eu o sprijin cât pot în ceea ce alege.

În bucătărie te descurci?
Îmi place să gătesc și chiar o fac. Sunt câteva feluri care-mi reușesc bine, tocăniță de ciuperci sau ciorbă cu tarhon. Am și câteva salate inventate de mine foarte bune. În schimb, nu-mi place să fac curat în urma mea și sunt dezordonat.

  [ http://85.9.7.40/imagemanager/images/2009/aaugust/21/ghiuri%200.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  

  

"Nu mai există știri normale, s-a creat un adevărat show al știrilor. Ți se explică știrile cu moderatori, comentatori, păreri. Nici de citit ziare nu mai citesc. Mi se pare că toată România s-a tabloidizat.",
Ioan Gyuri Pascu

Sursa: http://www.evz.ro/ar...te-in-Divertis/

Edited by megafanro, 20 August 2009 - 23:47.


#20
ruthless

ruthless

    Consulting Voyager

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 17.05.2006

View Postmegafanro, on 21st August 2009, 00:45, said:

Libertate în "Divertis".

   Gyuri Pascu reia, din această toamnă, colaborarea cu trupa "Divertis". Formula este una destul de flexibilă pentru artistul atât de dependent de libertate: un rol într-un scurtmetraj difuzat la începutul fiecărui show.

Este o plăcere să vorbești cu Ioan Gyuri Pascu. Fără falsă prețiozitate, atent în a-și face interlocutorul să se simtă cât mai con fortabil, reușește să transforme un simplu interviu într-o antrenantă discuție despre ce înseamnă să faci artă fără compromisuri. Artist polivalent, și-a dovedit valoarea în muzică, teatru, film, divertisment și chiar ca scriitor.

Cel mai mult însă îi place să joace în filme și să plece în turnee alături de trupa sa, The Blue Workers. La o cafea și printre giumbuș lucurile lui Daisy, retrieverul răsfățat al familiei, Gyuri Pascu ne-a vorbit despre inspirație, proiecte și viață la timpul prezent.

„Nemuritorul”, în variantă comică

Atât de sperata și prognozata colabo rare dintre Ioan Gyuri Pascu și grupul Divertis prinde contur. Din septembrie, actorii vor începe fimările la un scurtmetraj de 8 minute, care va fi difuzat, cel mai probabil, din octombrie, înaintea fiecărei emisiuni a trupei aflate acum în grila Pro TV. „Va fi un fel de «Nemuritorul» în variantă comică”, descrie pro ducția Ioan Gyuri Pascu.

Astfel, timp de 13 episoade, actorii vor călători în timp, prin diferite etape ale istoriei, în nota de umor spumos care i-a consacrat.

„Acum facem împreună acest film, iar dacă se găsește o cale mai puțin restrictivă ca timp, voi apărea și în show”, adaugă artistul.

„Convins” de un fan că s-a certat cu Toni Grecu

În urmă cu doi ani, vestea că Gyuri Pascu s-a hotărât să părăsească Divertisul, după 20 de ani de colaborare intensă, a produs o mare agitație printre fani. Mulți dintre fidelii trupei nu înțelegeau ce l-a determinat să ia această hotărâre. Publicul era convins că exista o ceartă urâtă sau măcar divergențe ireconciliabile care să-i fi determinat gestul. Artistul își amintește amuzat cum, la o discuție pe chat, un fan se chinuia să-l convingă că sigur s-a certat cu Toni Grecu.

Motivul renunțării la trupă a fost dorința de a nu se limita la un singur format artistic. Mai ales că, ironic, actorul nu este un consumator de divertisment, iar televiziunea nu este preferata lui.

Mai multă libertate, mai puțin confort material


„Plecarea din trupă a însemnat renunțarea la confortul material. M-am zbătut mai mult fiind pe cont propriu. Am renunțat la Divertis pentru că nu mai aveam timp pentru altceva. Zile întregi erau ocupate cu scrierea scenariului sau cu filmări, iar eu doream să am concerte; două zile pe săptămână aveam spectacole cu <> și filmări. Pe de altă parte, realizatorii emisiunii nu doreau să mai investească în schimbarea formatului, a decorurilor, mai ales că aceasta făcea rating bun oricum. Când s-a terminat și serialul <>, care presupunea un alt tip de actorie pentru mine, m-am hotărât să plec. Nu a fost o ruptură definitivă și, cu siguranță, n-a fost vorba de o ceartă.”

„Vine poliția!”, scăpări de marketing


Mutarea celor de la Divertis în grila de programe a Pro TV-ului și participarea la scurtmetraj îi aduc lui Ioan Gyuri Pascu ocazia de a colabora din nou cu realizatorii serialui „Vine poliția!”, în care i-a revenit rolul lui Fane Popovici.

Faptul că serialul nu s-a bucurat de succesul așteptat e pus de artist pe seama „scăpărilor” de marketing. „Suprapunerea pe același interval orar cu show-ul trupei Divertis și asocierea titlului cu bine-cunoscuta manea nu au fost inspirate. Multă lume a fost derutată și a crezut că e vorba despre altceva”, crede Gyuri Pascu.

„În ultima vreme, n-am mai scris decât două cântece”

Fanii muzicii lui Ioan Gyuri Pascu mai au de așteptat până când un nou album al artistului va intra pe piață. „Nu știu când am să scot un nou album, în ultima vreme n-am scris decât două cântece. La mine, totul ține de inspirație, nu fac muzică la fabrică”. Îi asigură însă pe fanii săi că se va observa o maturizare în textele melodiilor, versurile au căpătat mai multă înțelepciune și liniște. Cântecele lui nu se încadrează într-un gen muzical. Uneori, într-o singură melodie, pot fi și trei genuri muzicale.

„Nu fac parte dintre cei care pun etichete pe produsele artistice, fac topuri și concursuri. Asta e treaba televiziunilor comerciale. Pentru mine, viața nu este o competiție, ci un dar pe care e bine să îl împarți cu ceilalți”, adaugă artistul.

[ http://85.9.7.40/imagemanager/images/2009/aaugust/21/ghiuri%201.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]INTERVIU

Gyuri Pascu i-a cerut fiicei lui de 12 ani doar două lucruri: să nu mintă și să-și țină promisiunile

EVZ TV: În afara serialului cu Divertis, ce alte proiecte mai sunt pe lista de așteptare?
Gyuri Pascu:
Sunt în negocierii pentru un rol într-un film românesc independent, „Ome ga Rose”, și joc la Teatrul "Metropolis", a avut loc avanpremiera și aștept premiera „Azilului de noapte”. Dar, în general, nu-mi fac planuri, sunt un om al timpului prezent.

Vă uitați la televizor, la emisiunile de divertisment sau la știri?

Ironic, dar nu sunt un consumator de divertisment. Mă uit puțin la știri, evit cât pot politica. Goana după rating îi face pe producători să scadă din calitate. Nu mai există știri normale, s-a creat un adevărat show al știrilor. Ți se explică știrile cu moderatori, comentatori, păreri. Nici de citit ziare nu mai citesc. Mi se pare că toată România s-a tabloidizat. În concluzie, mă uit un pic la televizor, mai mult pe Discovery, Animal Planet sau posturile de desene animate, unde se uită și fiica mea. Și prind câte o informație la radioul din mașină.

Cum este resimțită criza prin care trecem în lumea spectacolului?

Criza se simte și în cazul meu. Dacă anul trecut eram invitat alături de trupa The Blue Workers la diverse party-uri, concerte, uneori atât de multe încât trebuia să mai și refuzăm, acum sunt mult mai puține astfel de invitații. Și spectacolele de teatru s-au rărit. Anul trecut aveam și câte trei evenimente pe zi, acum sunt și zile fără vreun angajament.

Dacă ar fi să alegi un gen de film sau un rol, către ce te-ai îndrepta?
Mi-ar plăcea să joc într-o comedie romantică. În România nu s-a făcut acest gen de producție, dar mi-ar plăcea să joc un rol într-n film în care se împletesc râsul cu plânsul. În tinerețe, aș fi zis că vreau să-l joc pe Richard al III-lea, acum aleg ce personalitate mi se potrivește.

Publicul te-a perceput drept un om vesel. Tu cum te-ai descrie?

Sunt un om natural, nu spun normal pentru că resping ideea de normă. Am și angoase, am și nevoi. Dar am avut și un mare avantaj: am știut de mic ce vreau să devin, n-am bâjbâit până să aflu. Și sunt și înzestrat pentru asta. În rest… nu știu să înot, mi-e frică de întuneric…

Cum este Ioan Gyuri Pascu acasă, departe de lumina reflectoarelor?

Am o fetiță de 12 ani și jumătate care este la Liceul „Dinu Lipatti”, studiază pianul. Ea a dorit să facă asta, așa a simțit, nu am îndrumat-o eu. Nu cred că sunt un tată grozav și nu cred că m-am străduit suficient. Sigur, nu sunt superrestrictiv. Nu i-am trasat decât două reguli: să nu mintă și să se țină de promisiune. În rest, eu o sprijin cât pot în ceea ce alege.

În bucătărie te descurci?
Îmi place să gătesc și chiar o fac. Sunt câteva feluri care-mi reușesc bine, tocăniță de ciuperci sau ciorbă cu tarhon. Am și câteva salate inventate de mine foarte bune. În schimb, nu-mi place să fac curat în urma mea și sunt dezordonat.

  [ http://85.9.7.40/imagemanager/images/2009/aaugust/21/ghiuri%200.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  

  

"Nu mai există știri normale, s-a creat un adevărat show al știrilor. Ți se explică știrile cu moderatori, comentatori, păreri. Nici de citit ziare nu mai citesc. Mi se pare că toată România s-a tabloidizat.",
Ioan Gyuri Pascu

Sursa: http://www.evz.ro/ar...te-in-Divertis/

Edited by megafanro, 26 August 2009 - 12:19.


#21
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
EMISIUNE:  Din octombrie, la Pro TV, în fiecare duminică seara.

  

Cine sunt noile femei ale "Divertișilor".

Show-urile vor stârni hohote de râs și vor face haz de necaz de tot ce se întâmplă în România. Jojo, Paula Chirilă și Aniela Petreanu nu vor fi singurele prezențe feminine din "Divertis".

  • Din această toamnă, "Divertișii" vin la Pro TV cu două ore de umor irezistibil: "Divertis Land of Jokes" și "Serviciul Român de Comedie". În prima oră de program, în emisiunea "Divertis Land of Jokes", Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Grețcu, Cătălin Mireuță, Doru Pârcălabu, Paula Chirilă și Ioan Gyuri Pascu își vor face de cap cu umorul: "Formatul este unul nou și va fi axat pe scheciuri, microinterviuri, scenete cu atât de cunoscutele personaje românești: politicieni de primă linie, corupți din toate liniile, polițiști, preoți, hoți de dincolo de linie, în general oameni care fac deliciul, dar și viitorul acestei țări.
  • Show-ul se va numi, după atât de îndrăgitul slogan care ne definește țara, "Divertis Land of Jokes" și va fi un adevărat parc de distracții românesc, un "Divertisland", spune Silviu Petcu. În cea de-a doua oră de program "Divertis", Toni Grecu va dirija cu abilitate buna-dispoziție și va diseca cu umor, împreună cu "agenții săi speciali" - Dragoș Stoica-agentul 001, Jojo-agentul 002, Aniela Petreanu-agentul 003, Claudiu Maier- agentul 004, Valentin Darie-agentul 005, Toni Grecu - agentul 006 și, evident, James Bond-agentul 007 - cele mai amuzante știri ale săptămânii, pe care le va discuta cu personalități reale ale scenei românești, fie ea politică, socială sau artistică.
  • Va fi un show complex axat pe realitatea imediată, cu satiră, parodii, interviuri, scheciuri și talk-show, toate sub deviza: SRC te vede, râzi pentru țara ta", spune Toni Grecu. Momentele de la "Serviciul Român de Comedie" vor primi și amprenta lui Alexandru Hâncu și Dragoș Mușat - cunoscuți ca fiind creativii de bază de la Happy Fish TV, celebru în spațiul internetului românesc. Cei doi sunt autorii (scenariști, actori, regizori) multor scheciuri și momente de comedie inspirate, fiind premiați și la recent încheiatul "Grand Spoof", organizat în cadrul festivalului de publicitate neconvențională Adfel.
  • Fetele Divertișilor

    Paula Chirilă și Aniela Petreanu sunt două din fetele care vor evolua în cele două ore de program. Ambele actrițe, ambele din Moldova și ambele viitoare mămici. Paula Chirilă s-a alăturat grupului în ianuarie, pe când trupa avea contract cu o altă televiziune. Faptul că i s-a propus "un program de calitate, cu situații comice în care nu trebuie să se apeleze la un umor facil cu glume "de autobază și vulgarități", a convins-o să continue colaborarea cu trupa lui Silviu Petcu. Mai mult, afirmă Paula Chirilă, a atras-o și posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile de actriță. În ceea ce privește concurența cu fetele din cea de-a doua oră de program, Paula spune că nu există: "Nici nu se pune problema de așa ceva. Nu există și nici nu a existat vreo concurență între noi, nici atunci când am lucrat împreună, nici acum". Întrebată de Gândul ce roluri a interpretat odată cu începerea filmărilor pentru show-ul ce va debuta la Pro Tv în această toamnă, actrița păstrează secretul: "Nu vă dezvălui mai multe, însă pot să vă spun că până acum am avut ocazia să intru în pielea unei femei din perioada romană, dar și a unui personaj din poveștile lui Creangă. Însă vor urma multe altele".

    În trupa lui Toni Grecu, Anielei Petreanu îi revine rolul "de a binedispune telespectatorii". "Pe lângă asta însă, deocamdată, nu știu care vor fi personajele pe care le voi întruchipa. Filmările vor începe în curând, nu am înregistrat deocamdată nimic pentru ca glumele să fie proaspete, actuale. Pot însă să vă spun că mi-ar plăcea să o imit pe Mona Pivniceru, președintele Asociației Magistraților din România, îmi place mult de dumneaei. Ar fi un rol de forță. Știu că dumneaei e blondă, dar îmi plac mult rolurile de compoziție".

    Aniela a venit în Divertis la propunerea lui Claudiu Maier: "Se întâmpla prin februarie 2008. Îi voi mulțumi mult timp de-acum încolo pentru asta", spune viitoarea mămică. După patru sezoane de colaborare cu Divertis, actrița își caracterizează colegii drept "Toni(ci), tineri, veseli, talentați, luminoși, oameni de ispravă". În ceea ce privește concurența, Aniela Petreanu spune că e în compețite doar "cu Paula Chirilă din prima oră de program Divertis. Hai să ne întrecem care are burtica mai mare! Cine naște prima? Conduc detașat cu 3 luni. Lăsând gluma la o parte, vreau să vă spun că noi toți vrem să ne facem treaba bine, să ajungem la inimile telespectatorilor și să îi distrăm pe cinste! Așadar, să râdem mult și bine!".
Sursa: http://www.gandul.in...tisilor-4891512
[ http://img114.imageshack.us/img114/798/anielapietreanu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://img223.imageshack.us/img223/7310/paulachirila.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Aniela Petreanu și Paula Chirilă: ambele actrițe, ambele din Moldova, ambele viitoare mămici.

Edited by megafanro, 13 September 2009 - 23:24.


#22
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

  

   JOJO - Blonda din Serviciul Român de Comedie.  

   Din  această toamnă, Cătălina Ionescu, alias Jojo, își schimbă look-ul în  cea de-a doua oră de program "Divertis" la PRO TV - ”Serviciul Român de  Comedie”. Și le promite telespectatorilor că vor avea parte de umor de  cea mai bună calitate, de invitați speciali și de hohote de rîs  garantate!

[ http://www.protvmagazin.ro/images/pix.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   - De cîți ani joci alături de grupul "Divertis"?
De  șapte ani. Șapte ani minunați în care am devenit prieteni printre  hohote de rîs. "Divertis" mi-a schimbat viața. Pentru totdeauna! Au  fost mereu și cu siguranță vor fi și de acum înainte binecuvîntarea  mea profesională.
  
  - Practic, ai fost "copilul lor de trupă". Care e cea mai  importantă lecție pe care ai învățat-o de la ei?
Știu că  pare simplu, la prima vedere, dar am învățat să fac haz de necaz.  Am învățat să-mi păstrez simțul umorului în clipele mai puțin roz,  am învățat să sper mereu, să rîd.
  
  - Un nou sezon, un nou post de televiziune, un nou look. Care  dintre aceste "noutăți" te-a solicitat mai tare?
Sezonul  nu a început deocamdată, dar noi sîntem foarte nerăbdători. Iar  atunci cînd vom da startul, sînt sigură că o să iubesc fiecare  minut de muncă. Venirea la PRO TV reprezintă pentru mine o  schimbare incredibilă! Sînt fericită că avem ocazia să lucrăm  alături de oamenii pe care îi cunosc de cînd eram copilă, oameni  care au reprezentat foarte mult în alegerea drumului meu  profesional. Cît despre schimbarea de imagine... Aici totul i se  datorează lui George Soare, stilistul meu. El a venit cu ideea noii  tunsori pentru începutul de sezon Divertis la PRO TV, iar eu am  fost foarte încîntată și am acceptat imediat.
  
   - Ce vom vedea în cea de-a doua oră de program Divertis la PRO  TV?
Cea de-a doua oră de program se va numi "Serviciul  Român de Comedie". Telespectatorii vor avea parte de umor de cea  mai bună calitate, de invitați pe care, alături de Toni Grecu și  ceilalți colegi, îi voi aștepta cu tot dragul, de o atmosferă  caldă, de personaje surprinzătoare și multă strălucire! A, și să nu  uit: hohote de rîs garantate!
  
  Și în Serviciul Român de Comedie,
  dar și la teatru

  - Apropo de look, de-a lungul timpului, ai încercat o mulțime  de peruci. Ce culoare te-a șocat cel mai tare?
  Întotdeauna negrul. Am un chip foarte diferit atunci cînd port o  perucă brunetă. Nu cred că aș putea încerca o culoare închisă în  afara platourilor de filmare.
  
  - Dintre politicieni, pe cine ți-ai dori ca invitat la  Divertis? Și de ce?
Mi-aș dori să îl avem ca invitat pe  domnul președinte Traian Băsescu, sînt ferm convinsă că dumnealui  chiar are simțul umorului.
  
  - În afara show-ului de la PRO TV, unde te mai pot vedea  oamenii?
Mă pot vedea la teatru, la Nottara, începînd cu  luna octombrie, în "Opera de trei parale" a lui Brecht, în regia  doamnei Diana Lupescu.
  Agentul 002 în acțiune!
Cele mai tari faze comice vor fi depistate de  agenții speciali ai Serviciului Român de Comedie: Dragoș Stoica -  agentul 001, Jojo - agentul 002, Aniela Petreanu - agentul 003,  Claudiu Maier - agentul 004, Valentin Darie - agentul 005, Toni  Grecu - agentul 006 și, evident, James Bond - agentul 007! Iar  deviza noului serviciu secret este: "SRC te vede, rîzi pentru țara  ta!"

Sursa: http://www.protvmaga...de-Comedie.html
[ http://img32.imageshack.us/img32/7489/ajojomaihn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]JOJO - Blonda din Serviciul Român de Comedie (Foto: Paul Diaconu).
[ http://img147.imageshack.us/img147/820/ajojo1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Agentul 002 în acțiune!
Stiliști: Ina Isbășescu și Teo Alexandru

Edited by megafanro, 21 September 2009 - 14:26.


#23
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
EMISIUNE:  Din data de 4 octombrie, în fiecare duminică seară, la Pro TV.

Ela Prodan schimbă chipuri în „Divertis - Land of Jokes”.


Revenirea pe micile ecrane înseamnă, pentru "Divertis", o cascadă de surprize de oferit telespectatorilor.
În afară de umorul care le-a devenit carte de vizită, responsabilii cu râsul de cursă lungă aduc pe micile ecrane noutăți în distribuție: cea mai proaspătă achiziție poartă numele Ela Prodan.

Din această toamnă, Ela a primit viza pentru cea mai veselă țară din regatul Pro TV: din data de 4 octombrie, în fiecare duminică seara, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuță, Cristian Grețcu, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri Pascu și alți actori, Ela va aduce pe micul ecran personaje feminine pline de umor în show-ul "Divertis - Land of Jokes".

"Pentru mine este extraordinar tot ce se întâmplă, mărturisește Ela. M-am bucurat foarte mult când am primit vestea că, după mai multe probe, am fost acceptată să joc alături de cei din Divertis. Este o mare onoare pentru mine. Simt că am intrat într-o altă etapă, în care voi avea ocazia să arăt că pot aduce la lumină personaje cât mai variate", pvestește ea.

Despre ce personaje este vorba? "Multe și foarte diferite între ele", păstreză misterul Ela. Cunoscută telespectatorilor Pro Tv din serialele de comedie "Arestat la domiciliu" și "Anticamera", tânăra actriță se pregătește acum pentru multe personaje care vor stârni hohote de râs: "Vor fi personaje de pe scena politică și nu numai, de la românce până la unguroaice, de la personaje istorice până la figuri actuale. Este un proiect foarte diferit de tot ce am mai făcut eu. Dacă până acum am interpretat în diverse producții Pro Tv câte un singur personaj, care se schimba în funcție de situație, acum pot intra în pielea a două sau chiar trei personaje într-o singură zi. Ceea ce este extraordinar".

Primele cadre, primele lecții de umor

Și pentru că filmările pentru "Divertis - Land of Jokes" au început, Ela Prodan a avut deja ocazia să îi vadă pe Divertiși "în acțiune".

Proaspăt sosită în trupa de șoc, Ela povestește că a așteptat cu mare nerăbdare primele minute de filmare alături de actorii pe care i-a urmărit și admirat atâția ani: "Toți ai mei sunt fani Divertis, așa că vă dați seama ce «isterie» generală a fost în familia mea când le-am dat vestea cea mare. Iar eu sunt foarte mândră că mi s-a dat șansa de a lucra cu oameni extraordinari, cu actori desăvârșiți. Încă de la primele cadre pe care le-am filmat împreună mi-am dat seama cât de multe am de învățat de la ei, dar și că renumele de care se bucură este unul meritat pe deplin și câștigat în mulți ani de muncă serioasă", încheie "mezina" găștii nebune de la Pro TV.

[ http://img28.imageshack.us/img28/2969/ela1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Ela Prodan schimbă chipuri în „Divertis - Land of Jokes”. Foto: "Gândul".

Sursa: http://www.gandul.in...f-jokes-4916210

Edited by megafanro, 21 September 2009 - 14:33.


#24
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
PREMIERĂ. La ProTV, din data de  4 octombrie 2009:

„Divertis – Land of Jokes“.

Numit după sloganul care, mai nou, ne definește țara,  "Divertis - Land of Jokes" este un parc de distracții care își  deschide porțile la Pro TV.
  •     Un "Divertisland" în care locuitorii se vor întrece în scenete actuale, microinterviuri cu personaje cunoscute din lumea mondenă sau politică, prezente nu în carne și oase, ci în costume și machiaj, și, mai mult, vor face o incursiune cu haz în trecutul patriei. "Divertis - Land of Jokes" își deschide porțile la Pro TV la data de 4 octombrie, de la ora 20.45, cu muzică, dans și scenete. Telespectatorii vor asista la o întâlnire de pomină între Elena Udrea, Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Ecaterina Andronescu, vor afla ce schimb de glume fac Patriciu și Țiriac, dar și care sunt cele mai tari știri din "Divertisland". Apoi, "Marea Bahmuțăreală" își va întâmpina primii invitați - frații "Dolărescu", iar "Nemuriciul" va da startul unei incursiuni neobișnuite în istoria noastră.
Responsabilii cu hazul>

  Doru Antonesi - Este unul dintre fondatorii grupului, alături de Toni Grecu și Florin Constantin. Îl imită perfect pe Emil Constantinescu.

  Florin Constantin - Este poreclit "Stamina" din clasa a V-a, când era îndrăgostit de botanică și de profesoara respectivă. Va intra în pielea lui Adrian Năstase și C. V. Tudor, dar va interpreta și polițiști, doctori, directori și preoți.

  Silviu Petcu - Este renumit pentru gama largă de personaje pe care le interpretează: bețivi, arabi, găini, cai, persoane cu sex incert, muți și iezi.

  Cătălin Mireuță - A intrat în "Divertis" în anul1987 și este unul din cântăreții grupului. Din această toamnă se pregătește să fie reporter de teren și să-i "dea viață" lui Radu Berceanu.

  Doru Pârcalabu - A pornit de la rolul de inginer stagiar, și a ajuns la Împăratul Iulian și Marian Vanghelie. Aplecat și spre graiuri străine, poate fi lesne Marko Bela, oltean, ardelean, lipovean sau chinez.

  Cristian Grețcu - Este renumit pentru asemănarea cu Ion Iliescu, dar îi încarnează și pe Prigoană, Elvis, Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș.

  Ioan Gyuri Pascu - Are un nou personaj: "Nemuriciul". Rubrica "Nemuriciul - Laptop-isețul Țării Românești, o sută unu de legende românești" reprezintă un exercițiu de imaginație: de la formarea poporului până în ziua de azi, istoria se schimbă datorită unui "Nemuritor" cu mult haz.

  Valentin Gora - este unul dintre scenariștii de bază ai grupului.

  Paula Chirilă - Va cocheta cu personaje variate, printre care Elena Udrea și Ecaterina Andronescu.

  Ciprian Fanaca - Zis Fachiru', a avut editură, a făcut politică și fotografie. Și-a adjudecat rolul lui Sorin Oprescu.

  Simona Stoicescu - Și-a trecut în C.V. sitcomuri și lungmetraje, iar acum își așteaptă invitații la "Marea Bahmuțăreală".

  Ela Prodan - Le va întruchipa cele două Elene autohtone ultramediatizate: Băsescu și Udrea.

  Dalma Kovacs - în gașca Divertis va cânta și juca roluri de unguroaică.

  Cosmin Seleși - Este cunoscut pentru rolurile din teatru, televiziune și film, iar acum se pregătește pentru rolul prim-ministrului Boc.

  Bogdan Cotleț - După teatru și cinema, a trecut la televiziune: va fi adversarul de temut al lui Băsescu, Mircea Geoană.
  •   Din culisele emisiunii, "divertisul" Silviu Petcu dezvăluie: "Show-ul se construiește ca o casă: se "sapă" mai întâi fundația, adică se aleg știrile cu potențial distractiv - ce prostii au mai făcut politicienii în săptămâna care a trecut, ce polițist a mai fost prins trecând pe "roșu", ce hoț și-a mai uitat buletinul la locul faptei etc. Apoi se ridică pereții, deci ne apucăm de scris sceneta respectivă. Dacă e bună trece, dacă mai trebuie lucrată, se mai "ajustează". Și ajungem la finisaje: gresie și faianță la glumele cu politică, să iasă mai strălucitoare, parchet pe jos, ca să nu alunecăm în vulgar, perdele la ferestre, să nu se uite paparazii înăuntru".
Sursa: http://www.gandul.in...f-jokes-4945217
[ http://img42.imageshack.us/img42/7468/divertistotiresize.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] „Divertis – Land of Jokes“. Foto: "Gândul".

Edited by megafanro, 01 October 2009 - 00:29.


#25
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Spioana Jojo.    

Blonda din "Divertis" devine agent special în Serviciul Român de Comedie.
  • După ce au stârnit hohote de râs în fiecare duminică la Antena 1, Divertișii au migrat în bloc la Pro TV, unde încep de astăzi, de la ora 21.45, un nou show umoristic, format din două părți - „Divertis Land of Jokes” și „Serviciul Român de Comedie”. Jojo va fi protagonista celei de-a doua părți a emisiunii, unde va intra în pielea.
Agentului 002, responsabil cu supravegherea comediei.
  • „Mă veți vedea în acțiune, alături de ceilalți colegi, spionând comedia de pe meleagurile autohtone și, pe lângă scenete care vor smulge hohote de râs, voi aparea și în rubrica specială „Blondy News”, în care se amestecă cu mult umor evenimentele mondene cu politica”, povestește actrița.
  • În afară de Jojo, în Serviciu au mai fost „racolați” Dragoș Stoica, Valentin Darie, Aniela Petreanu, Claudiu Maier alții. Vedeta spune că nu fost greu să migreze de la Antena 1 la Pro TV, în condițiile care trecerea s-a făcut alături de colegii cu care lucrează șapte ani.
„Nu mi-a fost greu, pentru că este importantă echipa care lucrez. Colegii mei nu sau schimbat. Decorul arată magnific! Iar noi  suntem pregătiți. Nu pot face altceva decât să spun și admiratorilor noștri «Bun venit la Pro TV!».

Sursa: http://www.evz.ro/ar...4/Spioana-Jojo/
[ http://www.evz.ro/pictures/articles/big/426a8cee3f09c5ff6d5f60022a1a7dfc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by megafanro, 05 October 2009 - 00:31.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate