Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Caut reteta Biftec Tartar ...
Last Updated: Oct 28 2006 12:10, Started by
vladut_v
, Mar 27 2005 17:50
·
0
#1
Posted 27 March 2005 - 17:50
Daca are cineva o reteta de biftec tartar, mi-ar fi de ajutor ... preparatul difera putin de la un restaurant la altul, sa inteleg ca exista mai multe retete bazate cam pe aceleasi ingrediente ... sau e doar maiestria bucatarului la mijloc :)
|
#2
Posted 27 March 2005 - 22:51
300 g muschi de vita tocat, galbenus de ou, ceapa taiata, usturoi pisat, castraveciori murati, patrunjel (se poate si fara), lamiie zeama, sare, piper, boia mustar, tabasco.
Amestecare placuta! |
#3
Posted 01 April 2005 - 02:04
...mufa are dreptate....cam asta e retzeta...numai ca muschiul, dupa ce va fi tocat, ar ca m trebui curatzat de unele atze...eventual tocat din nou, pana vor disparea...de multe ori mi s-a intamplat sa mananc cate un biftec plin de tot felul de atze.... <_< si asa piere mult din magie...
|
#4
Posted 01 April 2005 - 11:54
floryanm: In teorie muschiul de vita nu ar trebui sa aiba respectivele ate.
|
#5
Posted 29 March 2006 - 02:12
mufă, on Mar 27 2005, 23:51, said: 300 g muschi de vita tocat, galbenus de ou, ceapa taiata, usturoi pisat, castraveciori murati, patrunjel (se poate si fara), lamiie zeama, sare, piper, boia mustar, tabasco. Amestecare placuta! Corect cu cateva adaugiri... Nu se pune deloc usturoi , se mai pune si sos Worchester iar casttravetii murati in reteta originala sunt de fapt capere . Totul se serveste pe toast uns cu unt . Pofta buna si mult Jidvei - Dry Riesling !!! |
#6
Posted 20 September 2006 - 12:55
Carnea de vita se curata de pielite...sa fie proaspata, se da de 2-3 ori prin masina de tocat.
Sare, piper (eu prefer amestecul de piper alb, negru, verde si rosu) , boia, sos Wortchester, tabasco, ceapa taiata ff fin, capere (merge si cu castraveti acri), unt, galbenus ou, zeama lamaie. |
#7
Posted 20 September 2006 - 13:23
De fapt poti porni de la carnea nuda, cum se si face la restaurant, si adauga ce iti place. Pe linga ce s-a zis am intilnit, la restaurante, si albus de ou fiert tare, taiat cubulete. Eu as zice ca ii trebuie minim galbenus de ou, sare si piper. De acolo... dupa gust.
Am impresia ca trebuie sa fie carne de vitel sau minzat, nu vita. Am uitat: piine prajita si unt. Dar cred ca stie toata lumea... Edited by abancor, 20 September 2006 - 13:23. |
#9
Posted 27 October 2006 - 03:42
Un alt ingredient ce poate da un gust deosebit carnii este amestecarea cu foarte putin pastis (Ricard, 51 sau Pernod) sau cu un sos pe baza de anason.
|
#10
Posted 28 October 2006 - 11:46
honeybunny, on Oct 27 2006, 04:42, said: Un alt ingredient ce poate da un gust deosebit carnii este amestecarea cu foarte putin pastis (Ricard, 51 sau Pernod) sau cu un sos pe baza de anason. In Franta puneau un strop de coniac ( o lingurita, ma rog). Si da, capere, nu castraveciori. Iar usturoiul este exclus (ma refer la reteta originala) Una peste alta pui citeva din ingrediente si gusti, mai pui inca ceva, iar mai gusti. Pina termini si stii ce ingrediente iti plac, ai terminat si de mincat, asa ca fa de proba o data. |
|
#11
Posted 28 October 2006 - 12:10
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users