Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3
 Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...
 Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...
 Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!
 

A murit PC-ul! Si noi habar n-aveam.

- - - - -
  • Please log in to reply
298 replies to this topic

#289
SKhan

SKhan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.09.2007
Comparatiile de pana acum mi s-au parut din ce in ce mai inutile. E ca si cu declaratia conform careia nu poti sa te consideri sofer daca n-ai facut scoala de soferi pe Dacie. E ca si cum eu daca vreau sa-mi cumpar o masina cu cutie de viteze automata nu voi fi niciodata la fel de bun in trafic (care trafic?! daca stam bine sa ne gandim).
Intre a spala la masina automata si a spala de mana eu inteleg ca un gamer pe PC prefera ultima varianta. Rufele se spala la fel de bine si ai si multitasking (iti speli si unghiile, catifelezi mainile, etc.)

Traim intr-o perioada in care confortul a devenit primordial. Toata lumea isi doreste confort in orice domeniu, dar se pare ca cei ce s-au proclamat pana acum PC gameri pe acest thread, isi renega dorinta primordiala.
Pentru ca pe nici unul dintre ei nu-i vad spaland la mana sau pe nici unul dintre ei nu-i vad mergand pe jos din Dr. Taberei pana in Titan. Ei vizeaza confortul si vor face totul pentru a beneficia de el. Totul pana la a cumpara o consola.

Atata timp cat te joci peste 50% din timpul liber o consola este recomandata pentru ca reprezinta modul confortabil de a te juta. Daca te joci destul de putin timp cat sa nu simti nevoia de acest confort, mi se pare normal sa-ti promovezi multitaskingul PC-ului, dar atata timp cat eu petrec foarte mult timp jucandu-ma, il solicit si voi face totul sa-mi obtin confortul. Reactionam invers daca interesul meu pentru programare, grafica sau alte task-uri care sa-mi solicite un PC de buget considerabil simtea nevoia sa se faca mai confortabil.

Nu tin sa vorbim de calitatea jocurilor pentru ca ea e mai subiectiva decat virginitatea Fecioarei Maria. Am trait intre 98 si 2007 jucandu-ma exclusiv pe PC si am ramas cu multe amintiri placute. Consider ca pot da oricarui manga-lover care juca RPG-uri japoneze pe PS/PS2 peste nas cu jocuri precum Septerra Core, Planescape Torment, Fallout 1 & 2 si altele.
Si totusi, m-am orientat pe acest teren minat al consolelor in ultimii doi ani. Asta pentru ca nevoia de astfel de entertainment nu mai putea fi sustinuta de PC.

Un alt aspect pe care l-am observat e aroganta cu care exclusivii din acest thread isi motiveaza argumentele. Cate jocuri au jucat acestia pe blasfemiile Microsoft si Sony? (Wii il consider si eu o jucarie - asa ca nu-l luam in calcul).
Cei care au argumentat pana acum pozitia consolelor nu s-au nascut cu consola in brate ci au trecut printr-o epoca glorioasa de gamer pe PC. Si totusi, cealalta tabara a incercat macar odata sa faca schimb de fronturi?

E usor sa gasesti argumente citand articole si folosind functii de search pe alte forumuri, dar de cati gameri ati auzit pana acum sa-si vanda consola pentru a trece la PC inapoi (exceptand "piratii" pentru ca au fost astfel de cazuri si motive)?

Si daca tot va jucati pe o consola, sa n-o faceti din scarba. Fiti deschisi la minte ca o vedeta porno la un gang bang. Asteptati-va la orice si nu va jucati ca si cum ati fi constransi sa gasiti defecte pentru a va intoarce la ceea ce venerati.
PC-ul va va astepta cu StarCraft 2, Diablo 3 si alte jocuri bune, dar vi se vor deschide si alte orizonturi, astfel incat inloc sa alegeti o tabara, veti prefera statutul de mercenar.
Pana la urma, indiferent de locul din care vii, toata lumea uraste "camper-ul" asa ca explorati un pic.

I'm out.

#290
dutzulica

dutzulica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 20.12.2007
Ce confort? Eu nu simt nici un disconfort cand joc la pc.

#291
tambur

tambur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 05.02.2008
Eu unul detin snes/ps/ps2/ps3/xbox/xbox360/wii/pc. Pc-ul pe mine m-a costat cam de 3 ori pretul tuturor consolelor pe care le am si nu m-am jucat prea mult pe el din cauza lipsei de jocuri cu adevarat bune (exceptie facat Crysis care ruleaza pe un pc cu 3xSLI la 40fps!!!). PC-ul nu e nici pe departe mort, dar a pierdut teren in ultimii 10 ani din cauza pirateriei si a pretului crescut al upgradeurilor.
Adevarul adevarat e ca 99% din romani prefera pc-ul datorita faptului ca-si pot downloada gratis jocurile. Toti pc gamerii romani pe care i-am intrebat de ce nu-si iau console mi-au spus "apai bah, io n-am bani de dat pe jocuri". E adevarat, pretul unu joc pe ps3/xbox360/wii e in jur de 40euro, dar oricine, cu putin efort isi permite banii astia macar odata pe luna. Mentalitatea e de vina, se tine mare gamer dar nu da banii pe un joc ci prefera sa-si ia un telefon cat mai fitzos.... sau sa manance un salam mai mare. Ma vad cunoscutii ca-mi cumpar cate 3-4 jocuri originale pe luna si-mi zic ca-s prost, eu zic ca-s ei dobitoci.
Singurele jocuri de pe pc care ar merita atentie sunt 3d shooterele si jocurile de strategie, datorita mouseului.
Eu sunt un gamer inrait de mai bine de 20 de ani si prefer consolele in detrimentul pc-ului datorita jocurilor exclusive si de mai buna calitate.

#292
S3rban77

S3rban77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,523
  • Înscris: 16.08.2008

View Posttambur, on Feb 8 2009, 19:40, said:

(exceptie facat Crysis care ruleaza pe un pc cu 3xSLI la 40fps!!!).
O rly ?  Deci eu am 3xSLI in loc de 1xATI 4870 ....
PC-ul nu e nici pe departe mort, dar a pierdut teren in ultimii 10 ani din cauza pirateriei si a pretului crescut al upgradeurilor.
Jumatate te cred jumatate nu . Nu stiu pe la ce magazine te-ai dus dar un PC cu care nu ai treaba 3 ani costa in jurul a 18 mil ...
Ma vad cunoscutii ca-mi cumpar cate 3-4 jocuri originale pe luna si-mi zic ca-s prost, eu zic ca-s ei dobitoci.
No comment  :whistling:

Edited by S3rban77, 08 February 2009 - 18:53.


#293
tambur

tambur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 05.02.2008
Un PC pt gaming cu care nu ai treaba 3 ani nu exista, din punctul meu de vedere. 18mil e 3/4 din pretul unei placi grafice de ultima generatie. Crysis incerc sa-l joc la 2560x1600 sau la 1080p la 4xfsaa si-mi ruleaza la 40-35fps.

Ca o complectare la postul meu anterior, eu consider ca epoca de aur a pc-ului a fost epoca 3dfx-ului.

#294
kimi

kimi

    Pândar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,575
  • Înscris: 04.05.2005
Buna ! ma numesc kimi si sunt consoolic.

sunt dependent de butonatul pe console din 1988[NES]. primul PC l-am avut prin '97, dar n-a reusit sa ma vindece de Playstation si N64[la vremea aia]. cum era normal, am incercat toate noutatile si genurile de jocuri pe PC, dar nu m-au facut decat sa regret banii dati pe upgrade-uri, NO feeling.  pentru mine, singurul gen care se pupa cu PC-ul si pe care-l joc cu placere este RTS-ul.
inteleg si e normal ca cineva care se joaca de ani cu mouse-ul si tastatura, cocarjat pe birou, n-o sa poata trece usor pe consola si nici invers. e INUTILA munca de convingere intre tabere !

FACT !
nimeni niciodata n-o sa-si tradeze scula care-l face erou pentru cateva minute sau ore pe zi.[punct] :)

Attached File  HPIM0835.JPG   343.86K   49 downloads

#295
danut21

danut21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 971
  • Înscris: 30.12.2007
cititi cu atentie inainte de a posta!

1. cand e vorba de comoditate consola castiga pt ca stai in pat, fotoliu. valabil pt cei care lucreaza in fata calculatorului si sau plictisit sa stea toata ziua in fata monitorului.
2. pt feeling pc are un avantaj in primul rand datorita distantei fata de monitor. + ca, consola iti da o impresie de arcade
3. costuri? PC are  mai mare avantaj (vezi mai sus) la care se adauga multitasking
4. pt jocurile arcade consola e in avantaj (Pt asta a fost facuta in primul rand) cei drept e ca impreuna cu un LCD unele jocuri pe consola arata mai bine decat PC

costul unu PC care sa te tina vreo 2 ani e cam 14 mil. dat fiind ca jocurile nu mai cer asa de mult procesor singurul upgrade care trebuie este placa video care costa cat vreo 4 (patru) jocuri de consola :D

#296
dutzulica

dutzulica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 20.12.2007
De acord cu o singura exceptie: daca ai un monitor mai mare si gamepad wireless poti sa stai la fel ca si la consola. Dar asta am spus si mai sus, oare cine n-a citit cu atentie :rolleyes: .

#297
Xample

Xample

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 22.06.2004
Si eu detin un PS2. L-a cumparat fratele meu din SUA acum 2 ani impreuna cu vreo 5 jocuri. Intradevar tot pe PC ma joc cel mai mult. Dar cand se aduna prietenii la mine facem cate o noapte de Tekken 5, Fifa 2006 si NFS Most Wanted (Mai am si Call of Duty, dar ne cam impletim degetele in gamepad). Si sincer e chiar distractie la maxim. Inainte ne mai adunam cu unitatile si faceam cate o noapte alba, dar ne durea ochii de la atata concentrare in monitor :)

Un lucru e sigur. Un gamer adevarat cred ca poate trai fara consola, dar fara PC nu.

#298
Pisboy

Pisboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 741
  • Înscris: 06.02.2007
Well,ca vechi posesor de PC ,indragostit de modding/performanta/upgrade-uri, si totodata proaspat posesor de consola (xbox 360) cred ca pot spune ceva din proprie experienta.

Pana acu 5 luni de zile nu stiam aproape nimic de console,decat de PS2 pe care avusesem ocazia sa mai joc pe ici pe colo.Cum am mai spus ,fiind impatimit al tehnologiei si al PC-ului tot timpul am investit bani ani la rand pentru a-mi upgrada sistemul sau chiar schimba cu totul.Chiar in vara anului trecut reusisem sa imi vand vechea placa Gainward 8600 (pe care o achizitionasem cu 5 luni in urma) si sa imi iau un Gainward 8800 GT pe care am dat 650 ron.Am savurat jocurile la adevarata lor valoare,desi nu mergeau toate la detalii cat mai mari.

la 2 luni de cand am luat placa video la PC mi s-a ivit ocazia sa iau un Xbox 360 cu 600 ron aproape nou,varianta cu hard.Nu stiam nimic mai ales de Xbox 360 ,nici macar ca e produs de MS$.Ma gandeam ca o sa fie fun sa joc pe el impreuna cu prietena diferite joculete,dar sigur nu ar putea avea jocurile de pe PC ,grafica si "fluditatea" pe care o aveam impreuna cu noua 8800GT.Am ramas masca sa vad grafica la fel de buna ca in jocurile de pe PC,cu fluiditatea unui joc pe care nici 8800 GT nu mi-o scotea fara sa umblu la AA,shadere si alte nebunii la PC.

Feelingul e exceptional,cand joci pe o consola,un joc adventure gen Prince of persia e cu muult mai jucabil pe Xbox,un joc cu masini e muult mai jucabil pe consola.
De cate ori intr-un joc de racing pe PC cand trebuie sa virezi intr-o curba nu foarte stransa si trebuie practic sa apesi butonul de stanga sau de dreapta de mai multe ori la intervale scurte pentru a-ti mentine traiectoria constanta in curba ?
Well la Xbox 360,(nu stiu la PS3) cotesti cat vrei din stick,accelerezi cat vrei din butonul tip trigger,la fel si cu franarea,lucruri care ajuta mult intr-o cursa.
Binenteles ca poti pune un gamepad pe PC si sa ai acelas rezultat al controllerului,dar totusi consolele sunt gandite sa functioneze doar cu gamepaduri.
GOW mi s-a parut o porcarie cand -am jucat pe PC in privinta controlului,abia cand l-am jucat pe consola mi-am dat seama ca el a fost gandit initial pentru consola iar apoi fiind portat pe PC.Dupa care am aflat ca multe jocuri apar astfel pe PC.

Ideea e ca nu mai am nici un joc in PC si nici nu intentionez sa instalez decat tycoon-uri,strategii.

De PC nu ma pot desparti totusi.ramane baza pentru mine in orice,dar jocurile prefer sa le joc pe consola,un avantaj ar mai fi achievement-urile,istoria de jocuri jucate etc.

Nu mai vreau sa ma gandesc la placi video,procesoare,overclocking.
Nu mai vreau procesoare si placi video pe care sa dau milioane si sa imi aduca un spor de performanta de 10 % in unele aplicatii si in jocuri.

Edited by Pisboy, 11 February 2009 - 15:41.


#299
AlexGP

AlexGP

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,419
  • Înscris: 03.01.2007

View PostPisboy, on Feb 11 2009, 15:34, said:

De cate ori intr-un joc de racing pe PC cand trebuie sa virezi intr-o curba nu foarte stransa si trebuie practic sa apesi butonul de stanga sau de dreapta de mai multe ori la intervale scurte pentru a-ti mentine traiectoria constanta in curba ?
Well la Xbox 360,(nu stiu la PS3) cotesti cat vrei din stick,accelerezi cat vrei din butonul tip trigger,la fel si cu franarea,lucruri care ajuta mult intr-o cursa.
Binenteles ca poti pune un gamepad pe PC si sa ai acelas rezultat al controllerului,dar totusi consolele sunt gandite sa functioneze doar cu gamepaduri.

Eu am jucat GRID pe xboxul unui amic timp de cateva ore si controlul e 100% la fel pe un PC cu controller de Xbox 360 (cu alte game paduri nu ai vibratii si nici triggere) <== parerea mea de pasionat de jocuri de curse!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate