![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
problema adaugare user server ldap
Last Updated: Aug 14 2007 20:48, Started by
yetu
, Jun 01 2007 07:45
·
0

Posted 01 June 2007 - 07:45

Salut.
Am 2 servere de ldap.Am facut migrarea de date de pe cel vechi pe cel nou(apx 600 inregistrari).Problema e ca vechiul server de ldap avea schema diferita asa ca am copiat niste fisiere gen qmail.schema de pe cel vechi pe cel nou pt a putea face migrarea datelor fara erori.Zis si facut. Acum totul merge in afara de faptul ca nu pot adauga useri....daca adaug un user din consola nu merge asa ca m-am gandit sa adaug userul direct in ldap.ldif(fisierulcu toti utilizatorii) si sa fac migrarea datelor din nou.Am facut asta.Userul adaugat este ca structura exact ca userii vechi(am facut asta deoarece daca adaugam userul din consola am OBS ca structura era diferita).Prin ldap se autentifica o aplicatie de mail (Zimbra) .Dar userul nou creat nu merge. Ce sa fac?idei pareri astept. AAAaaa pe ambele servere e CentOS cu Fedora Ds Noroc! |
Posted 14 August 2007 - 20:48

Salut. Am 2 servere de ldap.Am facut migrarea de date de pe cel vechi pe cel nou(apx 600 inregistrari).Problema e ca vechiul server de ldap avea schema diferita asa ca am copiat niste fisiere gen qmail.schema de pe cel vechi pe cel nou pt a putea face migrarea datelor fara erori.Zis si facut. Acum totul merge in afara de faptul ca nu pot adauga useri....daca adaug un user din consola nu merge asa ca m-am gandit sa adaug userul direct in ldap.ldif(fisierulcu toti utilizatorii) si sa fac migrarea datelor din nou.Am facut asta.Userul adaugat este ca structura exact ca userii vechi(am facut asta deoarece daca adaugam userul din consola am OBS ca structura era diferita).Prin ldap se autentifica o aplicatie de mail (Zimbra) .Dar userul nou creat nu merge. Ce sa fac?idei pareri astept. AAAaaa pe ambele servere e CentOS cu Fedora Ds Noroc! ce scrie in loguri? te-ai uitat? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users