Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Orangina
Last Updated: Sep 18 2006 03:18, Started by
Memo
, Aug 15 2006 12:53
·
0
#1
Posted 15 August 2006 - 12:53
In ciuda a ceea ce scrie pe eticheta, va recomand calduros "NU AGITATI!"
E bautura carbogazoasa, unii au patit-o :rolleyes: In rest, buna. Continut ridicat de pulpa, etc. etc. Singurul lucru care nu isi are loc pe eticheta e "Se agita inainte" |
#3
Posted 15 August 2006 - 12:58
daca aia e pulpa eu sunt corneliu vadim tudor. are gust de coaja, mai degraba.
|
#4
Posted 15 August 2006 - 13:03
Bebeluska, dacă aș fi malițios aș zice că ești blondă.
Dar îți voi explica, crezând că nu ai citit tot. Omul a zis că e băutură carbogazoasă (cu acid adică). Și acum te întreb pe tine: ce se întâmplă cu o băutură acidulată a cărei sticlă o deschizi după ce ai agitat-o? @Memo: ”In rest, buna. Continut ridicat de pulpa, etc. etc.” Tu vorbești serios? Orangina asta e la fel de chimică precum fanta, mirinda, aria adria cum le zice, frutti fresh și restul produse de coc-cola, pepsi, european drinks, ăștia cu prigatul etc. Edited by Piorel, 15 August 2006 - 13:03. |
#5
Posted 15 August 2006 - 13:14
Chiar mai mult, in sensul ca imi provoaca o greata mai persistenta decat fanta, mirinda etc....sau poate nu am mai baut eu de mult..
|
#6
Posted 15 August 2006 - 13:24
sebulbus, on Aug 15 2006, 13:58, said: daca aia e pulpa eu sunt corneliu vadim tudor. are gust de coaja, mai degraba. Pulpa la pretul ala ... in our dreamz. Cat despre agitat, mi se pare normal, daca vrei ca gelatina aia sa se distribuie uniform. Cine nu stie ca dopul trebuie deschis cat mai incet dupaia, sa mai creasca. |
#8
Posted 15 August 2006 - 15:12
Piorel, on Aug 15 2006, 14:03, said: Bebeluska, dacă aș fi malițios aș zice că ești blondă. Dar îți voi explica, crezând că nu ai citit tot. Omul a zis că e băutură carbogazoasă (cu acid adică). Și acum te întreb pe tine: ce se întâmplă cu o băutură acidulată a cărei sticlă o deschizi după ce ai agitat-o? @Memo: ”In rest, buna. Continut ridicat de pulpa, etc. etc.” Tu vorbești serios? Orangina asta e la fel de chimică precum fanta, mirinda, aria adria cum le zice, frutti fresh și restul produse de coc-cola, pepsi, european drinks, ăștia cu prigatul etc. Nu-s blonda. Am crezut doar ca ati descoperit voi vreo chestie noua, de care n-am auzit pana acum.Oricum nu e cazul sa te dai interesant, se puteau intelege 2 chestii in topic: una la mana ca te face varza cand deschizi sticla si a doua ca sedimentul de chimicale are ceva (asa numita "pulpa") Nu cumva e valabil pentru orice bautura acidulata, nu doar cu orangina? ;) :peacefingers: Edited by Bebeluska, 15 August 2006 - 15:15. |
#9
Posted 15 August 2006 - 15:19
ba da bebeluska, dar cred că tu până acum nu ai ţinut nici o sticla de orangina în mână (ceea ce este de lăudat, sper ca nici de acum în colo să nu ţii) pentru că pe ea scrie să se agite înainte de a fi băută :w00t:, you know „shake it your way”, mă întreb de ce au facut-o cu acid, atâta timp cât se laudă că are bucăţi naturale de portocală în ea...
Acum, dacă vrei sifon cu coajă de portocală rasă în el, orangina este the best deal. |
#10
Posted 15 August 2006 - 17:31
shumilica, on Aug 15 2006, 16:19, said: ba da bebeluska, dar cred că tu până acum nu ai ținut nici o sticla de orangina în mână (ceea ce este de lăudat, sper ca nici de acum în colo să nu ții) pentru că pe ea scrie să se agite înainte de a fi băută :w00t: , you know „shake it your way”, mă întreb de ce au facut-o cu acid, atâta timp cât se laudă că are bucăți naturale de portocală în ea... Acum, dacă vrei sifon cu coajă de portocală rasă în el, orangina este the best deal. E adevarat, eu nu beau niciodata suc. Prin exceptie, doar nectarul de portocale cu campari. Intr-o vreme imi placea acel ceai verde, insa si la el am renuntat. |
|
#11
Posted 15 August 2006 - 17:41
#12
Posted 15 August 2006 - 19:10
#13
Posted 17 August 2006 - 00:24
A fost acum câteva luni o promoție cu Orangina prin facultate. Colegele mele, însetate de-a dreptul, au agitat, pentru maxim de aromă. Și-au pătat hainele cu stropi portocalii, precum și zidul. Toate astea în timpul unui curs. Da, agitați!! :lol:
Băutura mi se pare extrem de nasoală. :death: |
#14
Posted 17 August 2006 - 20:38
maxy, on Aug 17 2006, 01:24, said: Băutura mi se pare extrem de nasoală. :death: In mod normal bauturile ce se zice ca ar contine <"pulpa" de orice> se agita inainte de utilizare pentru distribuirea uniforma a componentei <"pulpa" de orice> in intreaga masa a lichidului, si tot in mod normal, aceste bauturi nu sunt carbogazoase. Va imaginati surprinderea mea cand am deschis sticla. A fost prima si garantat ultima sticla de Orangina cumparata. |
#15
Posted 17 August 2006 - 21:03
Bun, deci mai toata lumea e de acord ca Orangina e o porcarie? Super, pentru ca eu ma credeam o cauza pierduta, din moment ce toata lumea din jurul meu vrea orangina, si eu NU :nonobad:
Edited by Sarah Key, 17 August 2006 - 21:04. |
|
#16
Posted 17 August 2006 - 21:16
Exista si Orangina necarbonatata :P si-mi place Orangina (si cu si fara... acid ;) )
Edited by FireEyes, 17 August 2006 - 21:16. |
#17
Posted 17 August 2006 - 23:03
Mie imi place orangina de portocale. Am baut si de grefe dar ii nasoala. Oricum nu-i bautura preferata! Mie-mi place ce gasesti mai rar!
ex. Cappy de kiwi parca (rece ca gheata), Sprite si Fanta de lamaie. Edited by AlexIP, 18 August 2006 - 12:17. |
#18
Posted 05 September 2006 - 11:12
sebulbus, on Aug 15 2006, 13:58, said: daca aia e pulpa eu sunt corneliu vadim tudor. are gust de coaja, mai degraba. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users