Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ingrediente dezgustatoare pentru noi
Last Updated: Sep 22 2009 05:10, Started by
Sany
, Jun 23 2006 22:19
·
0
#1
Posted 23 June 2006 - 22:19
Ati avut astfel de experiente culinare? Sunt printre noi persoane a caror meniu contine in mod constant sau considera o normalitate a manca carne de broasca, sarpe, sobolan, caine etc. Daca da, povestiti..... ! Poate ne molipsim si noi. :naughty:
Pentru cei care n-au incercat asa ceva, v-ati risca? :naughty: Edited by Sany, 23 June 2006 - 22:24. |
#4
Posted 18 September 2006 - 04:03
O idee de cina romantica a la Peru :D pentru cei ce detin asa ceva :
inainte: [attachment=151525:attachment] dupa: [attachment=151526:attachment] sau balut, cui nu-i e frica de aviara Edited by amma, 18 September 2006 - 04:11. |
#5
Posted 18 September 2006 - 15:51
Am mincat picioruse de broasca.
Cind le-am cumparta piciorusele erau curatate de piele si taiate de la nivelul soldului (daca broasca o avea asa ceva). Se consuma doar picioarele din spate. Am facut asa o compozitie ca pentru snitele le-am bagat acolo si le-am prajit. Pentru picioruse am facut si niste mujdei de usturoi. Are gust de pește si consistenta carnii de pui. De mincat, le-am mincat cu un prieten care venise in vizita ca nevestele nici macar nu au stat cu noi in bucatarie :roflmaofast: |
#6
Posted 18 September 2006 - 17:57
nu am mancat pana acum dar cred ca daca nu as stii ce este as manca
sobolan in nici un caz nu as manca si nici viermi,gandaci sau alte chestii de genul acesta |
#7
Posted 18 September 2006 - 20:31
Ceva mai scarbos decat asta n-am pomenit....tata a mancat o data o punga de pui de caracatita...
Edited by AlexIP, 19 September 2006 - 13:10. |
#8
Posted 19 September 2006 - 09:01
#9
Posted 19 September 2006 - 09:20
#10
Posted 19 September 2006 - 11:16
mufă, on Sep 19 2006, 10:20, said: Pui de baltă. Mare chestie :) Atunci sa vedem cine a mincat NUTRIE! :lol: Eu am mincat! Si nu pacalit de altii cum am auzit ca se intimpla. Pe vremea lu' Ceasca cresteau oamenii la curte nutrii dintr-astea sa faca la neveste haina de blana sau ma rog, sa le vinda. Tatal unui prieten de-al meu cred ca avea vreo 20 de exemplare din care sacrifica regulat cite 2 - 3 bucati odata. E, carnea de nutrie pot sa zic ca se aseamana cu cea de porc, am mincat carne prajita in tigaie, ce gust a avut nu-mi mai aduc aminte stiu doar ca nu mi-a displacut. Altcineva, please! :naughty: |
|
#11
Posted 19 September 2006 - 11:18
Am mancat broasca (picioruse de broasca defapt).
Sunt f.f.f.f.f.f bune !!! |
#12
Posted 19 September 2006 - 11:42
Nu as fi introdus caracatita sau broastele la dezgustatoare, dar vad ca unora asa li se par... In cazul asta am mincat si eu fructe de mare si copane de broscani. Cel mai mult imi plac crevetii (facuti oricum) si caracatita pe gratar.
Ca si raritati, am mincat carne de strut. Nimic deosebit, ceva destul de atos si fad, cam ca pulpa de rata, cam ca toate pasarile ce-i drept. As dori sa maninc, dintre raritati, sarpe si crocodil. Banuiesc eu ca au o carne buna. Sunt unii care considera si iedul sau mielul o mincare neobisnuita. Depinde fiecare cum a fost crescut, sau ce-i place sa manince. |
#13
Posted 02 October 2006 - 18:56
Bine bine .. dar unde gasim noi asa ceva in Bucuresti. Eu sunt proaspat studentica venit din provincie si nu am idee la ce restaurant pot manca asa ceva. Deci .. ca sa stie tot omu' .. unde se pot manca in Bucuresti serpi, gandaci, sobolani sau alte mancaruri si bauturi exotice. Nu stiu de voi .. dar deja imi lasa gura apa gandul la niste picioruse de broasca sau niste gandacei.
hai .. pofta buna! |
#14
Posted 09 October 2006 - 10:36
Pui de balta, caracatita am mancat la noi.
In China am mancat ceva oua puturoase de nu-i adevarat, le zice "thousand year eggs".Clocite si apoi fierte si mama dracu,o scarbosenie de nu-i adevarat. Apoi am mai mancat ceva carne de broasca testoasa !!! Era cred ca din picior ( laba ).Nu era rea la gust dar era genul de carne moale moale,cam ca file-ul de cod pregatit prost.In plus era caramelizata, si cu ceva sos super tare,picant. Tot in China am mancat porumbel fript.Nimic nou,ca puii. Am cautat sa manc caine,dar fiind o specialitate coreeana, nu mi-a recomandat prietenul meu chinez nici un restaurant bun in Beijing cu asa ceva.Zicea ca nu are rost sa incerc ca o sa fiu dezamagit.Chinezul asta e dintr-un oras de la granita cu Coreea, unde este o comunitate mare de coreeni care cresc caini si ii prepara.A zis ca este ca vita la gust. |
#15
Posted 09 October 2006 - 10:59
:puke:
Gata, pentru ziua de azi s-a taiat pofta de haleala. |
|
#17
Posted 09 October 2006 - 21:17
Am mancat si eu ceva salam de nutrie, sau carnat, nu mai stiu exact, mai demult.Nu tin minte sa fi fost o experienta neplacuta.
|
#18
Posted 11 October 2006 - 17:06
Danitzi, on Sep 19 2006, 12:16, said: OK! :D Atunci sa vedem cine a mincat NUTRIE! :lol: Eu am mincat! Si nu pacalit de altii cum am auzit ca se intimpla. Pe vremea lu' Ceasca cresteau oamenii la curte nutrii dintr-astea sa faca la neveste haina de blana sau ma rog, sa le vinda. Tatal unui prieten de-al meu cred ca avea vreo 20 de exemplare din care sacrifica regulat cite 2 - 3 bucati odata. E, carnea de nutrie pot sa zic ca se aseamana cu cea de porc, am mincat carne prajita in tigaie, ce gust a avut nu-mi mai aduc aminte stiu doar ca nu mi-a displacut. Altcineva, please! :naughty: Si io, cirnati uscati de nutrie. da zau daca m-am prins din ce sint facuti, asa uscati si afumati cum erau. Desi stiam din ce sint nu mi s-au parut scirbosi. Drept e ca, prin 89 era foamete. Edited by Aprilia, 11 October 2006 - 17:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users