Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
De unde cumparati carbuni ok de gratar?
Last Updated: Apr 23 2024 11:47, Started by
doome27
, Apr 07 2024 15:03
·
10
#1
Posted 07 April 2024 - 15:03
Am incercat pana acum vreo cateva tipuri de carbuni gasiti pe la magazine si toti sunt extrem de prosti. Au o durata de ardere mica incat e greu sa apuc sa fac mai mult de o tura de gratar. Daca pun prima data legumele, dupa ce se fac si le iau jos sa pun carnea deja trebuie sa ma rog la toti sfintii sa se mai faca si carnea la cat de putini carbuni mai ard.
De unde cumparati carbuni/de la ce producator/ce tip? Va stau incinsi mai mult? Sau ce metode folositi sa faceti mai multe ture de produse la gratar? |
#2
Posted 07 April 2024 - 15:10
#3
Posted 07 April 2024 - 15:21
[ https://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipO37H07cfCWN9gvNknk81U9wCZASDiCqaSHIl_N=w408-h544-k-no - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Daca esti din Bucuresti/Ilfov gasesti carbuni/mangal pentru gratar sau brichete din carbune la depozitul de producator de pe strada Cornisor din sectorul 2. Edited by xmanyacs77, 07 April 2024 - 15:27. |
#4
Posted 07 April 2024 - 15:28
Ce gratar ai? Si ce incerci sa gatesti?
Este un video pe youtube care explica ordinea de prajire pe gratar. Interesant. Carbuni de calitate nu prea mai gasesti, eu fac un gratar lemne si carbuni. Fac cateva gratare pe an dar ma uit sa fie gratare ok, lemn in cantitate decenta. Si sa fie lemnele de dimensiune asemanatoare sa nu astepti sa se arda. Asa si cu carbuni, majoritatea din comert sunt asa si asa, mai bine lemne. |
#5
Posted 07 April 2024 - 15:35
Eu fac focul cu lemne, abia după ce fac jarul pun cărbuni.
De obicei iau de la Kaufland sau de la Petrom. Pe la Petrom n-am mai dat de când cu Schengenul. doome27, on 07 aprilie 2024 - 15:03, said:
Sau ce metode folositi sa faceti mai multe ture de produse la gratar? Edited by Valy_User, 07 April 2024 - 15:32. |
#6
Posted 07 April 2024 - 15:48
doome27, on 07 aprilie 2024 - 15:03, said:
De unde cumparati carbuni/de la ce producator/ce tip? Va stau incinsi mai mult? Sau ce metode folositi sa faceti mai multe ture de produse la gratar? Bioten brichete, gasesti la dede dar nu numai. Dupa ce faceam trei ture, gratarul mai ramanea cateva ore la peste 250 grade. Daca vrei sa tina mult, trebuie musai sa fie brichete. Si cele de la Weber au fost OK. |
#7
Posted 07 April 2024 - 15:50
Nu am mai folosit asa ceva? https://www.dedeman....s-3kg/p/7051826
Ca si pret sunt cam pe acolo ca 3kg de carbune normal. |
#8
Posted 07 April 2024 - 16:04
#9
Posted 07 April 2024 - 16:15
cred ca totusi ai un gratar cu tiraj care nu prea retine caldura. cu carbuni de calitate doar vei imbunatati ceva situratia dar nu vei ajunge la ce poate un gratar de calitate.
Edited by Fane, 07 April 2024 - 16:15. |
#10
Posted 07 April 2024 - 16:53
Ca și grătare cel mai ok mi s-a părut ăsta. Cred că îl folosesc de peste 10 ani și n-a ruginit. https://www.dedeman....35-cm/p/7030824
Și îmi mai plac și genul ăsta de grătare: https://rb.gy/xszt4t Grătarele de genul ăsta https://altex.ro/gra...u/cpd/GRG11339/ în doi ani ruginesc foarte tare și se șubrejesc, numai bune de aruncat. A, și prima tură când îl folosești trebuie să pui lemnele și să îl lași la ”ars”. Vopseaua de pe el se arde și scoate un miros nașpa. Edited by Valy_User, 07 April 2024 - 17:00. |
|
#11
Posted 07 April 2024 - 17:28
Am un gratar weber. Ultima problema ar fi ca gratarul e buba.
Sper doar sa dau de o sursa de carbuni care sa aiba o durata de ardere decenta, nu sa se termine in juma de ora. Ultima data am luat un sac de carbuni Landmann la care scria in descriere ca au durata de ardere "4 ore". O minciuna ordinara, ard ca niste bucati de hartie. O sa incerc brichetele weber. Cred ca am luat carbuni de la ei acum ceva vreme la 5 kg si nu au dat nici aia rabdamentul asteptat. |
#12
Posted 07 April 2024 - 17:32
pai daca weber e mai presus de orice greseala ia da un mail la ei si intreaba-i de problema ta, nu ne chinui pe noi pe forum. weber ti-a luat banii pe minunatul gratar, tot weber e in masura sa-ti furnizeze raspunsul.
|
#13
Posted 07 April 2024 - 17:59
Fane, tu ai chef de cearta si terminand cu apropiatii tai acum te-ai apucat de necunoscuti de pe internet?
Topicul postarii este recomandari pentru carbuni, nu recomandari de gratare. Am mentionat de gratar pt ca a intrebat cineva mai sus. Daca nu ai experiente de recomandat legat de carbuni, adica topicul pe care esti aici...vezi poate gasesti alte topicuri de luat la rost, cearta etc. |
#14
Posted 07 April 2024 - 18:03
#15
Posted 07 April 2024 - 18:25
un weber nu poate da prea mult oxigen.
acu pe bune, problema ta e la tipul de gratar, nu-i facut sa retina caldura. probabil e bun la alte chestii, dar la asta nu. mai mult decat sa cauti carbuni din lemn de esenta tare n-ai ce sa-i faci. n-are vreun producator de carbuni nu stiu ce reteta minune. arunca o privire la gratarele tip kamado. la un gratar din asta il incingi bine, faci carnea si apoi cu caldura remanenta gatesti legumele. bonus, poti afuma la cald cu el, chiar face paine sau pizza. si le face pe toate bine. Edited by Fane, 07 April 2024 - 18:17. |
|
#16
Posted 07 April 2024 - 18:54
#17
Posted 07 April 2024 - 19:20
Eminescian, pe 07 aprilie 2024 - 18:03, a scris:
Daca le dai suficient oxigen pe oricare ii termini in juma' de ora, nu conteaza brandul. [ https://www.bricodepot.ro/media/catalog/product/6/4/6424816000056-brichete-de-foc-tip-carbune-din-cocs-megan-20-kg-9915.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Brichetele din carbune tip cocs, tin jarul minim 6 ore. *Aduceti micii, fripturile si legumele! Edited by xmanyacs77, 07 April 2024 - 19:29. |
#18
Posted 07 April 2024 - 19:23
Mareste cantitatea de cărbuni si diminuează fluxul de aer. Temperatura pe la cat sta si cat timp?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users