![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cameră video broadcast
Last Updated: Sep 02 2023 14:08, Started by
Gabi009
, Sep 01 2023 21:01
·
1

Posted 01 September 2023 - 21:01

Salutare tuturor!
Apelez la voi ,deoarece cred , că sunt si oameni cu experiență de la care pot lua sfaturi bune! Mă interesează să achiziționez 3 camere video cu joystick pentru broadcast/livestream intr-o biserică. Aș avea nevoie ca aceste camere să fie fixe,robotice(adică să le pot mișca eu de pe un joystick),decent de calitative la filmare(nu mă interesează audio) și cel mai important,buget aprox 2000-2500 euro. Aștept păreri despre magazine de unde sa achizitionez si modele...bineinteles și sfaturi,critici...😅 Mulțumesc anticipat! |
Posted 02 September 2023 - 14:08

Salut,
Îți recomand această cameră. Poți să o aiimentezi, să o controlezi de pe OBS și (din câte am înțeles) poți să scoți și video din ea prin cablu de internet. Nu știu dacă face exact ce vrei, dar eu cred că este o cameră bună pentru broadcast într-o biserică. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users