Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Spații mari in Word

Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!
 La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...
 Gard intre vecini

GR-1 - primii roboti umanoizi pro...

Geaca piele Elon musk

Interpretare radiografie
 Parere apartament Crangasi/Giulesti

Cum se ascut burghiele ?

Experiente cu Rode Wireless Pro

Lycamobile Romania se inchide

Cameră video broadcast

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Gabi009

Gabi009

New Member

• Grup: Candidate Members
Salutare tuturor!
Apelez la voi ,deoarece cred , că sunt si oameni cu experiență de la care pot lua sfaturi bune!
Mă interesează să achiziționez 3 camere video cu joystick pentru broadcast/livestream intr-o biserică.
Aș avea nevoie ca aceste camere să fie fixe,robotice(adică să le pot mișca eu de pe un joystick),decent de calitative la filmare(nu mă interesează audio) și cel mai important,buget aprox 2000-2500 euro.
Aștept păreri despre magazine de unde sa achizitionez si modele...bineinteles și sfaturi,critici...😅
Mulțumesc anticipat!

loler256

loler256

Junior Member

• Grup: Members
poate asa: https://www.yealink....ferencing-vc800 ?

AndreiX1308L

AndreiX1308L

Junior Member

• Grup: Junior Members
Salut,
Îți recomand această cameră. Poți să o aiimentezi, să o controlezi de pe OBS și (din câte am înțeles) poți să scoți și video din ea prin cablu de internet.
Nu știu dacă face exact ce vrei, dar eu cred că este o cameră bună pentru broadcast într-o biserică.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate