![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Notificare P40
Last Updated: Apr 10 2023 07:33, Started by
Stentor_ro
, Apr 05 2023 22:51
·
2

Posted 05 April 2023 - 22:51

Salut, exista vreun mod de a face să meargă notificările la Messenger. Defapt, va merg notificările de la Mess cum trebuie? Am HarmonyOS 3 pe telefon, am făcut tot ce mi-a trecut prin cap și avea legătură cu notificări și optimizarea bateriei, dar degeaba. Trebuie sa întru în aplicație sa vad dacă am mesaje sau nu.
|
Posted 06 April 2023 - 08:02

Posibil sa fie de la messenger. Am avut aceeasi problema la un tel Samsung si o am uneori si acum cu un tel Motorola. Uneori nu primesc notificari ca am mesaj decat foarte tarziu - chair dupa mai multe ore (o data ti minte ca trecusera mai mult de 24 ore si tot nu primisem notificare, am intrat in app si am vazut ca am mesaj). Am observat o imbunatatire pe actualul tel daca las aplicatia in background, nu o inchid complet. Am observat ca si la Whatsapp uneori intarzie notificarile, o data am primit notificarea la 20 min dupa ce a fost trimis mesajul. La fel ca tine am verificat toate setarile si nu am gasit nimic care sa impiedice notificarile.
|
Posted 08 April 2023 - 15:41

Pe cele cu Harmony cel puțin nu se poate pune altceva. Nu ca as fi auzis ca s-ar putea în general pe Huawei...
|
Posted 10 April 2023 - 07:33

My bad ! Sorry .
Nici nu m-am gandit vreo clipa ca nu ar putea exista macar un alt ROM ... Ai putea incerca daca exista messenger light sa-l instalezi si pe ala ... si sa vezi daca acolo iti vin notificarile |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users