Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

Termostat inteligent PNI CT36 fara fir, cu WiFi, control prin Internet, pentru centrale termice, APP TuyaSmart - Suport, Testare, Pareri

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
219 replies to this topic

#55
mety76

mety76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 23.12.2005
Buna ziua,
Am comandat si eu cu reducerea de 50%.
Voi reveni cu un review dupa ce-l montez.
Multumesc suport_PNI pentru reducere si pentru raspunsul prompt.

#56
lalu1993

lalu1993

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.12.2008
Buna ziua,

In ce parte a termostatului este pozitionat senzorul de temperatura?

Nu reusesc sa gasesc aceasta informatie.

#57
ALEXIS1969

ALEXIS1969

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2021
Salut. Ma intereseaza si pe mine achizitia unui termostat PNI CT36 cu reducere 50%. Cum trebuie sa procedez? Apreciez un raspuns. Multumesc

#58
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
ALEXIS1969 - recititi conditiile campaniei din prima pagina a acestui topic. Daca va incadrati in coditiile campaniei asteptam mesaj privat.

PS: nu  va incadrati deoarece v-ati inscris astazi pe Softpedia si mesajul de mai sus este prima dumneavoastra activitate aici.

#59
ALEXIS1969

ALEXIS1969

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2021
Din acest punct de vedere aveti dreptate. Ma refeream la faptul ca lucrez in domeniu de foarte multi ani si eram curios sa il testez. Din comentarii se pare ca acest produs are un raport pret/calitate exceptional.

#60
lalu1993

lalu1993

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.12.2008
Salut.  Ma intereseaza si pe mine reducerea de 50% pentru a achizitiona acest model de termostat. Cum o pot obtine?

Multumesc

#61
arthur_k

arthur_k

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 12.01.2015
Salut,
Sunt si eu un "proaspăt" utilizator, de aprox. o săptămâna, a acestui termostat. E primul controlabil prin internet pe care il dețin si pana acum am avut doar experiente pozitive.
Instalare a fost facila, împerecherea cu aplicatia Tuya s-a facut in aprox 1 minut, apoi dupa o scurta configurare am reușit sa dau prima comanda de pornire a centralei din telefon, cu o intarziere de aproximativ 20 de secunde. Aplicația Tuya, care nu le apartine celor de la PNI, ar putea avea niște îmbunătățiri dar pt ce trebuie sa faca in aceasta gama de pret e ok.

Personal mai am cazuri când merg in alta localitate unde stau părinții, la aprox 150 km si in cazuri neprogramate rămânem acolo mai mult decât un weekend. Estimativ iarna in astfel de situații un termostat precum acesta isi poate amortiza costurile de achizitie in 2 săptămâni in cazul in care care nu lasi gazul sa arda aiurea. In lunile friguroase plătesc in jur de 650 RON / luna, la un apartament situat la parter (la cat s-a scumpit gazul vedem anul acesta cat ajunge valoarea facturii). Benzina pt 300 km dus-întors e tot pe acolo asa ca nu avea rost sa vin sa setez termostatul vechi si sa ma intorc.
Am avut si situația inversa, a trebuit sa ne întoarcem la apartament, care avea termostatul programat pt 12 zile in modul eco in intervalul Crăciun-Revelion si cu o zi înainte de întoarcere trebuia sa pornească la temperatura obisnuita. Ar fi fost foarte bine daca puteam creste temperatura imediat ce am aflat, pana ajungeam tot nu era ca in "peștera".Posted Image

Personal consider ca un astfel de termostat nu este un moft si chiar recomand un astfel de dispozitiv tuturor celor care au scenarii similare sau celor carora controlul prin internet le poate aduce un beneficiu cat de mic.

#62
guitz

guitz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 10.06.2007
Buna ziua,

M-ar interesa oferta dumneavoastra cu 50% reducere pentru a testa acest termostat. Multumesc

#63
ALEXIS1969

ALEXIS1969

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2021
Azi am facut achizitia (fara reducere). Revin saptamana viitoare cu pareri

In cartea tehnica arata schema de conectare pentru 4 branduri de centrale. Pentru Immergas, ce schema trebuie sa folosesc?

Edited by Dany_Darke, 23 September 2021 - 13:56.


#64
Merced

Merced

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 31.10.2020
Salutare!

Am achizitionat si eu un termostat PNI CT36 cu reducerea oferita cu amabilitate de cei de la PNI, pentru care tin sa le multumesc inca o data.

Sunt multe lucruri prin care s-a trecut deja, deci o sa incerc sa fiu mai concis si sa vorbesc despre lucrurile principale care mi-au placut sau nu mi-au placut.

As incepe cu manualul. Structura lui este putin cam aiurita, in sensul ca te incurajeaza sa il configurezi din aplicatia Tuya smart ca si cum ar fi sigur imperecheate reciever-ul cu termostatul wifi. Ceea ce, in experienta mea cel putin, nu a fost cazul. Initial aveam impresia ca nu am semnal wifi in camera centralei, desi aveam deasupra ei un repeater parte dintr-un mesh, asa ca am mutat reciever-ul in camera urmatoare, mai exact in bucatarie. Oricum nu cred ca asta a fost o miscare proasta, dar eram dupa o zi mai lunga si pana am citit tot pe aici ca trebuie sa le reimperechez, pas care era in carte mult mai in fata, m-am frustrat putin.
Desi eu l-am configurat de la inceput pe 2.4Ghz, si problemele mele nu aveau treaba cu asta, ci cu imperecherea intre cele doua unitati, atentie si aici pentru a nu ajunge in situatii de nervi.

Fizic este foarte usor sa il montezi, doi pini de alimentare, doi pini care inchid/deschid circuitul centralei, foarte banal. In cazul exemplarului meu nu am observat sa se auda zgomote ciudate din reciever, cum am mai citit pe aici.

Odata configurat din Tuya, toate setarile pe care le faceam anevoios din "transmitator", se aranjeaza usor, practic se sincronizeaza ceasul, data, ziua, cu telefonul. Apoi restul setarilor cum ar fi histerezisul, calibrarea, eventuala programare pe zile/weekend, le poti face din aplicatie. In cazul meu am observat un delay destul de mic intre comanda data din telefon si momentul in care primeste si termostatul comanda, sub zece secunde.
Apropo de histerezis, eu am o centrala cu peleti intr-o casa mai batraneasca, care n-are polistiren pe ea si nici termopane, asa ca unul foarte mic ar fi declansat des centrala, lucru pe care nu prea-l doream. Asa ca m-am jucat cu setarile, pana la urma am ajuns la 0.4, care pare a fi un compromis ok pentru acolo. Este foarte bine ca-l poti modifica practic din aplicatie, ca primul termostat "de proba", montat odata cu centrala, o jucarie de Salus pe fir, avea ori o dracie TPI, care in cazul centralei pe peleti sigur nu facea lucruri bune, ori 0.2, si centrala de multe ori nici nu apuca sa se opreasca, sa stinga flacara, ca deja primea comanda de pornire, mai ales daca era casa rece. Am avut o gramada de porniri/opriri nejustificate in perioada in care a functionat acel termostat, practic in vreo doua saptamani facusem in jur de 50 de porniri, iar in urmatoarele doua saptamani in care a mers acest PNI, am mai avut sub 15 porniri. O mare diferenta care in cazul acestor centrale ajuta. La gaze nu ar fi un stres, poti sa pui cat de mic probabil, pornirea e facila, instanta, oprirea la fel.

Unitatea portabila pare ca imi indica cu un grad mai mult decat ar fi in realitate. Eu l-am setat tot din aplicatie cu -0.8 grade la calibrare, in urma mai multor masuratori. Avea intr-adevar doua folii, si butoanele cu touch au o smecherie, important e sa apuce sa simta initial prezenta mainii, cand se aprinde ecranul merg si mult mai ok. Sincer, din el in afara de vreo doua situatii cand am dat mai sus sau mai jos temperatura, n-am vazut ce altceva as mai putea face. Atentie sa nu apasati butonul de stingere, ca ala trimite si comanda de stingere la centrala. Mi-am luat o teapa asa pe la inceput, si cum spuneam la peleti e un proces de minute, pe care daca apuci sa il pornesti, trebuie sa-l lasi sa mearga pana la capat.

Finisajele nu sunt rele pentru un produs din gama asta de pret. Aplicatia e foarte "basic", dar nici nu cred ca ai nevoie de multe alte chestii. Acum deja ma uit ce alte dispozitive mai merg cu ea, sa mai cumpar pentru locatie diverse jucarele controlabile de la distanta(am vazut ca plin internetul de asa ceva). Am avut niste mici probleme cu conexiunea mai la inceput, dar de cel putin o saptamana jumatate nu mi-a prezentat vreodata ca ar fi offline.

Una peste alta eu zic ca merita pretul. Sa vedem cum tine in timp. Sper sa nu fie probleme de fiabilitate. N-are rost sa cumperi Salus la 5-600 lei, doar pentru ca arata putin mai bine. Asta face acelasi lucru la bani mai putini.

#65
ALEXIS1969

ALEXIS1969

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2021
Intrebare: exista posibilitatea de a seta "mod vacanta" , in cazul in care lipsesti de acasa o perioada mai mare, fara a modifica setarile zilnice si saptamanale efectuate? Apreciez un raspuns. Multumesc

PS. Prin "mod vacanta" inteleg setarea unei temperaturi unice de garda (ex. 15 grade) valabila 24/24 ore 7/7 zile.

Edited by Dany_Darke, 24 September 2021 - 08:33.


#66
arthur_k

arthur_k

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 12.01.2015

View PostALEXIS1969, on 24 septembrie 2021 - 05:11, said:

Intrebare: exista posibilitatea de a seta "mod vacanta" , in cazul in care lipsesti de acasa o perioada mai mare, fara a modifica setarile zilnice si saptamanale efectuate? Apreciez un raspuns. Multumesc

PS. Prin "mod vacanta" inteleg setarea unei temperaturi unice de garda (ex. 15 grade) valabila 24/24 ore 7/7 zile.

Pentru a seta o alta temperatura fără a modifica programul setat se poate folosi modul de funcționare "Manual" sau "Eco". Ambele ignora setările de temperatura făcute pe intervale definite in program.
Nu stiu sa fac asta pt intervale de timp definite, de ex cele 2 săptămâni menționate si nici nu vreau sa caut foarte mult daca este posibil, ținând cont ca din telefon pot modifica când vreau eu modul de funcționare si temperatura. Poate se poate face un scenariu in acest sens dar nu sunt sigur.

#67
ALEXIS1969

ALEXIS1969

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.09.2021
Intrebare : Dispozitivul poate fi controlat, cu aplicatia Tuya, de pe mai multe dispozitive? Adica pot instala aplicatia pe mai multe telefoane si sa controlez acelasi dispozitiv?

#68
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
Campania de testare pentru acest produs s-a incheiat. Multumim tuturor celor interesati pentru efortul depus la testarea si prezentarea parerilor pe acest topic.

ALEXIS1969: Din aplicatia Tuya puteti partaja termostatul cu alte conturi Tuya create de alti utilizatori.

#69
nacks

nacks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 06.07.2007
Salutare,

ati intampinat probleme de conexiune cu dispozitivul?
La mine se deconecteaza foarte des si nu am probleme de retea (am mai multe dispozitive inteligente conectate prin wifi, dar, doar acesta se deconecteaza).
Router: TP-Link Archer C80 sau TP-LINK Archer AX3000 AX50 - pe ambele se manifesta problema
Retea: 2.4GHz - intre 58 si 61 dB langa dispozitiv
Aplicatie: Tuya smart 3.32.1

Ceva recomandari?

L.E: am imperecheat unitatea de mai multe ori cu router-ul, dar problema se mentine

Multumesc.

Edited by nacks, 01 October 2021 - 08:13.


#70
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,829
  • Înscris: 21.01.2013
nacks: - puteti incerca sa schimbati canalul de comunicare wireless din router .Sunt aplicatii care identifica cel mai puternic canal din cele 12 ( parca).
           = aca aveti foarte multe dispozitive pe wireless pot aparea astfel de manifestari: deconectari ale dispozitivelor
           - verificati micsorati distanta intre receiverul termostatului si router de curiozitate
           - puteti testa si cu alt model de router?

   In functie de aceste modificari/verificari putem decide mai departe cum procedam.

#71
nacks

nacks

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 06.07.2007

View Postsuport_PNI, on 01 octombrie 2021 - 08:40, said:

nacks: - puteti incerca sa schimbati canalul de comunicare wireless din router .Sunt aplicatii care identifica cel mai puternic canal din cele 12 ( parca).
   = aca aveti foarte multe dispozitive pe wireless pot aparea astfel de manifestari: deconectari ale dispozitivelor
   - verificati micsorati distanta intre receiverul termostatului si router de curiozitate
   - puteti testa si cu alt model de router?

   In functie de aceste modificari/verificari putem decide mai departe cum procedam.

@suport_PNI

- am schimbat canalul, (stau la casa si nu am interferente - nu exista alte retele in zona)
- sunt 6 dispozitive inteligente si nu cred ca de aici este problema (o sa le deconectez si verific daca se schimba ceva)
- distanta intre router si receiver este de aprox. 5m
- am testat doua routere si o sa incerc si un al 3-lea

[ https://ibb.co/nm3nHRg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Multumesc.

Edited by nacks, 01 October 2021 - 08:49.


#72
lalu1993

lalu1993

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.12.2008
Buna ziua,

Am achizitionat acest termostat cu reducerea de 50% de pe forum oferita de PNI.

Termostatul a fost instalat pe o centrala ariston, instalarea acestuia facandu-se foarte usor.

Comenzile din telefon prin aplicatia tuya pentru pornirea centralei sunt preluate rapid, ecranul termostatului mi se pare suficient de luminos, iar butoanele de pe termostat raspund foarte bine la comenzi (am observa in alte comentarii ca sunt preluate mai greu comenzile).

Masurarea temperaturii este precisa. Am comparat temperatura afisata pe termostat cu cea afisata pe un alt termometru din casa, iar diferentele sunt de 0.1-0.2 grade. Diferentele pot fi rezolvate din calibrare.

Mi-ar fi placut ca in manual sa faca si o recomandare privind cablurile necesare pentru a conecta receptorul la centrala termica/alimentare. Eu am folosit cablu 2x0.75.

Am ales acest termostat in primul rand pentru a putea controla din telefon centrala, iar in al 2-lea rand pentru histerezisul de 0.2 si sunt multumit de alegerea facuta. Recomand acest produs.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate