Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gratar Kamado: care?
Last Updated: Apr 20 2024 21:43, Started by
flp014
, Oct 13 2020 21:34
·
9
#91
Posted 19 April 2024 - 18:40
Eu am un restaurant indian langa mine si care se lauda in meniu cu "chicken tandoori tyka massala" din care am comandat si e f bun, la fel naan-ul (pita lor indiana) e f bun, toate cică îs home made, dar drept ii ca n-am intrat la ei in bucătărie sa vad la ce o gătesc...oricum e interesant si merita încercat
Brasero-ul mi si pare o prostie/fiță. La mine cu vânturile astea de aici nu cred ca l-aș putea folosi mai deloc, vara cel puțin e exclus |
#92
Posted 19 April 2024 - 19:52
m-as indoi ca-i mai polivalent decat kamado. si la kamado poti face focul cu lemne. de exemplu eu, in ultima vreme folosesc la afumat numai lemn de esenta tare sau aromat, nu mai pun carbuni.
ambele imi par asemanatoare, dar la tandoori poti face mai multe chestii odata. din ce am inteles de la un prieten care are poti pune sa se gateasca carnea odata cu cartofi si gradimea de pe carne sa curga pe cartofi. in schimb kamado imi pare mai precis. pui poti sa faci f. bine si la kamado in acelas stil cu ala tandoori |
#93
Posted 19 April 2024 - 22:08
tandoori imi pare mai potrivit pt evenimente sociale. kamado daca esti orientat spre gourmet.
|
#94
Posted 20 April 2024 - 00:37
eu de obicei fac un foc mic cu lemene apoi bag carbunii peste jar dar intr-o zi am rugat un prieten sa faca focul si a pus cam multe lemne drept consecinta s-a fisurat focarul ceramic si garnitura inferioara a inceput sa se dezlipeasca, am cumparat alt silicon, sunt curios daca voi reusi sa degresez si sa tina lipitura,deci gratar doar din lemne nu ma risc sa fac.
Parca as vrea ceva mai mic, alt kamado nu mai vreau,mai am un gratar clasic pe care nu l-am mai folosit, o plita pe gaz tip plancha, gratarul pe gaz l-am aruncat , alt kamado parca nu mai vreau si mi-a trecut prin minte tandoorul... Edited by bolo, 20 April 2024 - 00:38. |
#95
Posted 20 April 2024 - 01:05
se pare ca nu mai ai scapare. ai sa-ti cumperi tandoor.
ce-i drept eu am folosit lemne la afumat, cu automatizarea montata. iar automatizarea ii da aer cu portia, nu-l lasa sa ajunga la temperaturi mari. daca pui lemne si deschizi bine admisia si evacuarea e posibil sa-ti faca probleme. |
#96
Posted 20 April 2024 - 09:55
din cauza asta eu am urmărit să-mi iau kamado cu cos metalic pt pus cărbunii/lemne etc si cu posibilitatea de a putea comanda piese de schimb daca e nevoie (sper sa nu)...
In sfârșit am "botezat" ieri kamado-ul nou + accesoriile (sistemul etajat si placa de pizza)...ceva legume (2Kg) + piept de pui + steak vita + 1 bucatoaie de piept de porc 2kg gătită lent la temp indirectă (aproximativ 80C la termometru..știu ca unii zic ceva mai puțin dar așa am vrut) + 1 pizza. Avantaje incomparabile fata de cel mic - suprafață mult mai mare de gatit si posibilitatea de-a găti direct/indirect - tiraj mai bun - control MULT mai bun al temperaturii |
#97
Posted 20 April 2024 - 11:39
ala micu’ nu-i deloc rau, poti face niste chestii cu el, dar numai iti deschide pofta de kamado…
Edited by Fane, 20 April 2024 - 11:40. |
#98
Posted 20 April 2024 - 21:43
Daca ai chef de-o carne fără ifose, niște mici, singur sau in doi, ăla micu' e top. De la doi in sus sau daca ești plin de rășini se complica treaba
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users