Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 Audi Q3 F3 PHEV - impresii si con...

AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra
 

National Geographic Channel HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#73
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii iulie, la National Geographic :
☆O călătorie prin lume-bloc de programe, din 1 iulie, ora 14:00;
☆Big data:Secrete-serie nouă, din 3 iulie, ora 22:00;
☆Istoria interzisă-serie nouă, de luni până vineri, din 17 iulie, ora 19:00;
☆Traficanți pe aeroport-sezon nou, din 20 iulie, ora 21:00;
☆Inginerie abandonată-sezon nou, din 25 iulie, ora 22:00.

Edited by _Gaby_, 01 July 2023 - 13:25.


#74
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii august, la National Geographic:
☆Acasă în sălbăticie-serie nouă, din 2 august, ora 20:00;
☆Greșeli teribile în inginerie-serie nouă, din 8 august, ora 21:00;
☆Civilizația Maya:Ascensiunea și decăderea- serie nouă, din 13 august, ora 21:00;
☆Niciodată să nu spui niciodată, cu Jeff Jenkins-serie nouă, din 19 august, ora 17:00;
☆Vedete în sălbăticie,cu Bear Grylls:Provocarea-sezon nou, din 20 august, ora 22:00;
☆Eșecuri în construcții-serie nouă, din 22 august, ora 23:00;
☆Baronii drogurilor:Anihilarea-serie nouă, din 24 august, ora 22:00.

#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 06.11.2018

"Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea" are premiera la National Geographic în august


Luna august începe cu numeroase premiere la National Geographic, printre cele mai spectaculoase fiind "Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea", în care celebrul supraviețuitor ridică ștacheta învățându-și oaspeții celebri abilități esențiale care pot fi folosite în situații de mare stres.

Iată lista premierelor:

ACASĂ ÎN SĂLBĂTICIE

Din 2 august, în fiecare miercuri, de la 20:00

Atunci când fiul lor Wesley a fost diagnosticat cu o tulburare neurologică rară, Jim și Tori Baird au crezut că zilele lor de aventură profesională s-au încheiat. Dar, după ce au aflat de la medici că petrecerea timpului în natură ar putea avea un impact pozitiv asupra dezvoltării sale, aceștia îl iau pe Wes și pe frățiorul său în expediții ca să vadă dacă viața în sălbăticie ar fi posibilă pentru familia lor.

GREȘELI TERIBILE ÎN INGINERIE

Din 8 august, în fiecare marți de la 21:00

Oamenii construiesc de peste 10.000 de ani, suntem experți în inginerie, dar în fiecare an apar din toată lumea povești despre erori uriașe în construcții. Această serie dezvăluie eșecuri ridicole în construcții pe care inginerii ar prefera să nu le discute. Un zgârie-nori cu un secret mortal, o catedrală care se prăbușește și un pod cu o problemă de echilibru se află pe lista erorilor de construcție ce sunt aproape de neînțeles... și să nu uităm de eșecul inițial de inginerie, Turnul înclinat din Pisa. Cine știa că inginerii entuziaști care au încercat să redreseze turnul l-au distrus aproape în întregime acum doar 30 de ani? Având acces la echipele de proiectare, martori oculari și o serie de experți, analizăm ce nu a funcționat la fiecare eroare de construcție, investigăm de ce nu au fost descoperite și dezvăluim cum ingenioșii încearcă să le repare.

CIVILIZAȚIA MAYA: ASCENSIUNEA ȘI DECĂDEREA

Din 13 august, în fiecare duminică, de la 21:00

Civilizația mayașă a fost una dintre cele mai mari civilizații din istoria umană. Cu toate acestea, decenii de cercetări nu au reușit să dezvăluie secretele lor cele mai adânci. Această serie urmărește arheologii în timp ce descoperă dovezi noi care transformă ideile preconcepute despre societatea mayașă: originile lor, modul în care au învățat să construiască piramide înalte, dezvoltarea calendarelor sofisticate, motivul abandonării orașelor lor vaste și ce s-a întâmplat atunci când au invadat spaniolii. Ne alăturăm arheologilor care folosesc cele mai recente tehnologii pentru a identifica structuri ascunse în pădurile dense și pentru a dezgropa monumente și piramide imense care ar fi putut fi realizate de primii mayași.

NICIODATĂ SĂ NU SPUI NICIODATĂ, CU JEFF JENKINS

Din 19 august, în fiecare sâmbătă, de la 17:00

Ghidat de propria filosofie că "viața începe cu adevărat acolo unde se termină zona ta de confort", jurnalistul de călătorie Jeff Jenkins caută în jurul lumii destinații și aventuri ce ar speria majoritatea turiștilor. Pe parcurs, Jeff va întâmpina provocări fizice și va trăi experiențe culturale inedite în întreaga lume... intersectându-se cu localnici fascinanți... totul pentru a vă împărtăși fiecare aventură captivantă de-a lungul călătoriei sale.

VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS: PROVOCAREA

Din 20 august, în fiecare duminică, de la 22:00

În programul "Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea" acesta ridică ștacheta învățându-și oaspeții celebri abilități esențiale de supraviețuire, pe care invitații vor trebui să le stăpânească și să dovedească că le pot folosi în situații de mare stres. Oaspeții celebri ai acestui sezon îi includ pe actorul și regizorul premiat Bradley Cooper, supereroul Marvel Benedict Cumberbatch, actrița și cântăreața premiată Cynthia Erivo, comedianul și actorul Russell Brand, actorul premiat Troy Kostur, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, Daveed Diggs din "Mica Sirenă" și Tatiana Maslany din "She Hulk".

BARONII DROGURILOR: ANIHILAREA

Din 24 august, în fiecare joi, de la 22:00

Urmăriți povești înfricoșătoare spuse de agenți speciali, investigatori și informatori din carteluri despre cum au fost urmăriți și eliminați cei mai mari și periculoși șefi ai cartelurilor de droguri din lume. De la înșelătorul șef columbian al cocainei, "Chupeta", la ucigașul canadian din Hell's Angels, "Mom Boucher", această serie documentară ne oferă o perspectivă din interior asupra celor mai mari investigații narco din toate timpurile.

EȘECURI ÎN CONSTRUCȚII

Din 22 august, în fiecare marți, de la 23:00

Eșecuri în construcții apar destul de des, dar uneori daunele sunt catastrofale. Acest program investighează cele mai spectaculoase accidente, ce s-a greșit și cum s-ar fi putut evita dezastrul. Combinând imagini reale cu cele generate pe computer, această emisiune examinează dezastre celebre, cum ar fi incendiul de la Notre Dame și prăbușirea Domului Georgia, dar și incidente minore. Prezentată într-un mod ușor și accesibil, seria ”Eșecuri în construcții” ne arată ce se întâmplă atunci când lucrurile merg într-o direcție greșită.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20827

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii septembrie la televiziunea National Geographic


National Geographic a anunțat premierele lunii septembrie cu documentare despre natură, istorie, societate și tehnologia verde în domeniul automobilelor de lux.

MARILE LACURI: SECRETE DIN ADÂNCURI va fi difuzat pe 6 septembrie la ora 22:00. Documentarul prezintă descoperirile din ultima decadă a navelor din Marile Lacuri, explorarea și recuperarea epavelor acestora.

HITLER: ARHIVELE PIERDUTE ALE CELUI DE-AL TREILEA REICH va fi difuzat în fiecare luni, începând cu data de 11 septembrie, la ora 22:00. Documentarul britanic analizează ascensiunea, crimele și decăderea lui Adolf Hitler și a Germaniei naziste prin analiza unor fotografii digitizate, rareori văzute.

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: SECRETE VĂZUTE DE SUS SEZONUL 2 va fi difuzat în fiecare luni, începând cu data de 18 septembrie, la ora 21:00, serie ce dezvăluie povești extraordinare din cel de-al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă.

VIAȚA SUB ZERO GRADE: INSULA FĂRĂ LEGI sezonul 6 va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu data de 23 septembrie, de la ora 16:00. Documentarul urmărește poveștile originale despre supraviețuirea unui popor și a comunității sale într-o comunitate izolată din Alaska.

SUPERMAȘINI: TEHNOLOGIE DE LUX SEZONUL 2 va fi difuzat în fiecare marți, începând cu data de 26 septembrie, la ora 22:00. Seria prezintă regulile pentru producția de mașini de înaltă performanță și cum cei mai emblematici producători de mașini trebuie să combine designul unic și cea mai nouă tehnologie pentru a crea prima generație de supermașini verzi.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20860

#77
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 06.11.2018

Construcții Imposibile, un serial pentru iubitorii de inginerie, pe National Geographic


În această toamnă, National Geographic aduce în fața telespectatorilor o serie de clădiri spectaculoase ce sfidează imaginația umană, în cadrul noului serial Construcții imposibile cu Daniel Ashville.

Prezentată de însuși expertul britanic în construcții Daniel Ashville, această producție va avea premiera pe 10 octombrie, la ora 21:00, urmărind proiecte revoluționare, construite la limita imposibilului.

Construcții imposibile cu Daniel Ashville îi poartă pe telespectatori într-o explorare a celor mai dificile și extraordinare proiecte din lume.

Această serie formată din cinci episoade depășește limitele a tot ceea ce este considerat fezabil, prezentând minuni arhitecturale care sfidează imaginația.

Daniel Ashville se alătură echipelor care construiesc proiecte uimitoare, de la poduri sau tuneluri, până la stadioane sportive și mijloace de transport, fiecare episod punând în valoare abilitățile, tehnologia și geniul ingineresc care fac posibile aceste construcții impresionante.

Împreună cu Daniel, spectatorii vor vedea maiestuoasa MSG Sphere din Las Vegas.

Este o sferă uriașă compusă din ecrane LED, care are scopul de a oferi vizitatorilor experiențe vizuale nemaivăzute.

Într-un episod telespectatorii vor călători în Silicon Valley, unde o echipă vizionară încearcă să readucă la viață visul de a construi un mega-dirijabil umplut cu heliu.
Cu o lungime de 122 de metri, acesta va fi unul dintre cele mai mari vehicule aeriene din istoria omenirii.

De asemenea, vor explora arena sportivă ultramodernă din California, unde echipa de baschet LA Clippers își va susține meciurile.

Construcția acestei facilități reprezintă o provocare uriașă, deoarece mașinile gigantice sunt nevoite să opereze într-un spațiu restrâns.

Cel de-al cincilea episod îi duce pe telespectatori în Africa de Sud, unde sunt martori la construcția podului Msikaba cu o punte de oțel suspendată pe cabluri.

Din această serie nu va lipsi un exemplu și din Europa.

Un tunel feroviar de 64 de kilometri este în curs de excavare în Alpi, între Italia și Austria. Urmăritorii vor putea înțelege puterea imensă a dinamitei și vor fi martori la modul în care două tronsoane se vor uni într-un singur coridor uriaș, de-a lungul căruia vor trece în curând trenuri de mare viteză.

Gazda emisiunii Construcții imposibile, Daniel Ashville, este un expert în construcții care și-a clădit de la zero propriul imperiu de afaceri.

Având un entuziasm molipsitor pentru tot ceea ce înseamnă construcții, prezența magnetică a lui Daniel pe ecran atrage telespectatorii în lumea sa plină de ambiție și perseverență.

Abordarea sa carismatică îl face să colaboreze activ cu echipele care se confruntă cu aceste provocări inginerești, demonstrând că imposibilul poate deveni într-adevăr, posibil.

„Întotdeauna am crezut că în lumea construcțiilor, nu există limite pentru ceea ce putem realiza. Acest serial este o mărturie a puterii ingeniozității umane și a căutării neobosite de a ne depăși limitele.

Sunt încântat să îi iau pe telespectatori în această călătorie și să demonstrez că doar cu multă muncă, determinare și un gram de îndrăzneală, putem face imposibilul posibil.

Construcții imposibile nu este doar despre minuni inginerești; este despre oamenii incredibili din spatele acestor proiecte revoluționare. Dedicarea, pasiunea și angajamentul lor de neclintit față de excelență mă inspiră în fiecare zi” a declarat Daniel Ashville.

Serialul oferă o doză consistentă de cunoștințe în domeniul construcțiilor, oferită într-un format relaxat și ușor de urmărit.

Serialul care va evidenția posibilitățile infinite ale omului va debuta pe 10 octombrie, de la ora 21:00, pe National Geographic, urmând ca noi episoade să fie prezentate în fiecare marți la aceeași oră.

Sursa: https://tinyurl.com/yts63744

#78
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii octombrie, la National Geographic:
☆Salvatori pe drumuri înghețate-sezon nou, din 5 octombrie, ora 20:00;
☆Construcții imposibile cu Daniel Ashville-serie nouă, din 10 octombrie, ora 21:00;
☆Ultima bătălie a lui Hitler-sezon nou, din 23 octombrie, ora 22:00;
☆Explorer:lacul de foc-documentar, pe 29 octombrie, ora 18:00.

#79
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Construcții Imposibile, un serial pentru iubitorii de inginerie, începe astăzi pe National Geographic

Sursa: https://www.paginade...ubtHSgvnvoO4Skg

#80
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii noiembrie, la National Geographic:
☆Traficanți pe aeroport-sezon nou, din 2 noiembrie,  ora 21:00;
☆JFK:O zi în America-documentar special în 3 părți, pe 5 și 6 noiembrie, ora 21:00;
☆Inginerie abandonată-sezon nou, din 14 noiembrie, ora 22:00;
☆Supraviețuitorul:Safari african-sezon nou, din 18 noiembrie, ora 16:00;
☆Destruction Decoded-serie nouă, din 22 noiembrie,  ora 21:00;
☆Inferno:Căldură mortală în Franța-documentar, pe 26 noiembrie, ora 18:00.

#81
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii ianuarie, la National Geographic:
☆Misterele Egiptului Antic-bloc de programe, din 1 ianuarie, ora 20:00;
☆Târg de știință-serie nouă, din 13 ianuarie, ora 18:00;
☆Orașe pierdute și redescoperite,cu Albert Lin-serie nouă, din 21 ianuarie, 21:00;
☆Aeroportul din Sydney-serie nouă, din 25 ianuarie, ora 22:00.

#82
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii februarie, la National Geographic:
☆Spania:Garda de coastă-serie nouă, din 2 februarie, ora 21:00;
☆Geniul:Martin Luther King Jr. și Malcolm X-serie nouă, din 7 februarie, ora 22:00;
☆Momente definitorii:Anii '90-serie nouă, din 11 februarie, ora 21:00;
☆Alex Honnold:Ascensiune Arctică-din 11 februarie, ora 22:00;
☆Cursa pentru spațiu-documentar, pe 14 februarie, ora 20:00;
☆Dezastre în aer-sezon nou,din 15 februarie, ora 21:00;
☆Cum se pierde un război-serie nouă, din 26 februarie, ora 22:00.

#83
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,076
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii martie, la National Geographic:
☆Evoluția ingineriei-serie nouă, din 5 martie, ora 21:00;
☆Climă virală-episoade noi, din 6 martie, ora 20:00;
☆Alaska:Noua generație-episoade noi, din 9 martie, ora 18:00;
☆Crime străvechi:mistere deslușite-serie nouă, din 17 martie, ora 22:00;
☆Fotograf-serie nouă, 24 martie, ora 18:00.

Edited by _Gaby_, 02 March 2024 - 00:43.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate