Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

National Geographic Channel HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#55
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii septembrie la National Geographic și National Geographic Wild


National Geographic a anunțat pentru luna septembrie noi serii documentare, printre premiere fiind: „Europa văzută de sus”, „Al Doilea Război Mondial: secrete văzute de sus” și „Fascinație pentru aventură”.

Televiziunea despre natură National Geographic WILD va difuza un nou sezon din „Doctor Pol” și un bloc de programe dedicate "Americii sălbatice".

Prezentăm în continuare descrierea premierelor National Geographic:

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS - În fiecare marți, din 20 septembrie, de la 22:00.

Cu acces exclusiv în locații-cheie, seria documentară oferă telespectatorilor o nouă perspectivă a Europei văzută de la înălțime, de-a lungul unui an. Va fi dezvăluit modul în care tradiția, ingineria și minunile naturale au transformat acest continent într-un tablou vibrant al locurilor și oamenilor care îl însuflețesc.

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: SECRETE VĂZUTE DE SUS - În fiecare luni, din 12 septembrie, de la 21:00.

Această nouă serie dezvăluie secretele celui de-al Doilea Război Mondial într-un mod cu totul nou: planăm deasupra locurilor de luptă legate de Ziua Z și Dunkirk, zburăm peste buncăre naziste ascunse, peste nave de luptă pierdute și epave scufundate. Prin perspectiva aeriană unică, cu acces exclusiv la locații-cheie și la imagini de arhivă, vom „zbura înapoi în timp” pentru a afla povestea raidurilor îndrăznețe și bătăliilor mortale, într-o manieră inedită.

RAZBOIUL DROGURILOR: TRAFICUL DE HEROINĂ - În fiecare vineri, din 9 septembrie, de la 22:00.

Seria documentară dezvăluie modul în care lumea a fost atrasă de opioide, relatând povești șocante din prima linie a comerțului global cu heroină. Vor fi urmăriți traficanții de heroină din războiul din Vietnam și talibanii din Afganistan până la mafia siciliană, așa-numitele „fabricile de pastile” ale Big Pharma aprobate de guvern și explozia de fentanil creată de unul dintre cele mai periculoase carteluri din Mexic.

ISTORIA: MOMENTE INTERESANTE - În fiecare luni, din 26 septembrie, de la 20:00.

Mulți oameni văd istoria ca pe o colecție nesfârșită, de nume, ani, războaie, tratate de pace și acorduri. Noua serie de la National Geographic demonstrează într-un mod spectaculos și distractiv că istoria este mult mai mult decât atât! Te invităm să urmărești culisele faptelor trecute, unde te așteaptă povești dramatice, ori amuzante, tulburătoare sau fermecătoare! Care sunt calitățile esențiale ale unui președinte bun? Cum funcționează un spion? Și, poate, cel mai șocant: ce lucruri minore pot declanșa izbucnirea unui război? Rămâi cu noi și, garantat, vei avea o nouă materie școlară preferată!

OPRIRE LA BOXE - În fiecare marți, din 27 septembrie, de la 21:00.

Toată lumea știe despre opririle la boxe ale mașinilor din cursele de Formula 1: gândite și repetate la perfecțiune, fiecare membru al echipei este o rotiță într-o mașinărie incredibil de complexă. Opririle la boxe din timpul curselor sunt un lucru, dar acest program vă prezintă megaopririle la boxe ale celor mai mari vehicule de pe pământ: avioane, trenuri și nave.

FASCINAȚIE PENTRU AVENTURĂ - În fiecare miercuri, din 28 septembrie, de la 20:00.

Există ingrediente și feluri de mâncare atât de rare și atât de minunate care pot fi găsite doar în zone îndepărtate ale planetei. Big Moe Cason vă invită într-o călătorie culinară fantastică, vizitând locuri renumite pentru produse și mâncăruri unice. Fiecare episod prezintă un loc unic și plin de culoare pe hartă – de la trufe albe italiene rare, la brânză de elan suedeză, la porci iberici sălbatici hrăniți cu ghinde, crescuți în pădurile din vestul Spaniei – iar când masa este servită, Big Moe va dovedi că, oricât de brutală ar fi lupta pentru a ajunge acolo, unele lucruri în viață merită efortul.

National Geographic WILD prezintă în luna septembrie minunata lume a Africii prin blocul de programe AFRICA SĂLBATICĂ, de luni până vineri, de la ora 20:00. Întreaga lună va aduce în centrul atenției cele mai noi documentare de istorie naturală de pe frumosul și diversul continent Africa.

DOCTOR POL - În fiecare luni, de la ora 23:00.

Dr. Pol și echipa abordează o mulțime de cazuri. De la Chihuahua până la Chinchilla, animalele îi țin pe veterinari ocupați de dimineață până seara.

AMERICA SĂLBATICĂ - În fiecare duminică, de la ora 19:00.

Blocul de programe dedicate Americii sălbatice cuprinde serii documentare care ne vor prezenta munții, mările, pădurile tropicale, deșerturile și milioane de mile de râuri, multe fiind ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre. Diversitatea vieții și a peisajelor acestui continent frumos și biodivers va traversa America de Nord, America Centrală și ținuturile și fauna Americii de Sud. Printre premiere se numără documentarele: Parcuri naționale din America: Comori ascunse, Parcuri naționale din America: Animale și Parcuri naționale din America: Urșii.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20227

#56
ExpertulOfficial

ExpertulOfficial

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 16.09.2022
Documentar despre România la National Geographic, în debutul noului sezon al seriei documentare „Europa văzută de sus”
National Geographic se ridică din nou spre înălțimi pentru a aduce în fața publicului noi imagini aeriene spectaculoase ale continentului - începând cu o călătorie uluitoare deasupra României pe parcursul celor patru anotimpuri - în cel de-al patrulea sezon al popularei serii de documentare „Europa văzută de sus”.
Seria are premiera marți, 20 septembrie, de la ora 22.00, noi episoase urmând a fi difuzate în exclusivitate pe National Geographic în fiecare marți la aceeași oră.
Noul sezon ce cuprinde șase episoade oferă, de asemenea, vederi spectaculoase ale celor mai frumoase repere culturale și geografice din Danemarca, Serbia, Belgia, Bulgaria și Scoția, folosind tehnologia de ultimă generație a dronelor pentru a-i conduce pe telespectatori într-o călătorie vizuală uimitoare în fiecare dintre aceste locații.
Aceste imagini aeriene uluitoare oferă o perspectivă unică asupra modului în care tradiția, ingineria și minunile naturale au modelat continentul, ajutând la realizarea unui portret dinamic al regiunii și al oamenilor care o mențin în viață. Cu fiecare episod axat pe o țară europeană distinctă, această călătorie vizuală remarcabilă evidențiază și celebrează atât creațiile naturii, cât și poveștile și tehnologia care contribuie la conturarea acestor mari națiuni moderne.
Noul sezon al seriei documentare „Europa văzută de sus” va debuta cu episodul dedicat României, în cadrul căruia telespectatorii vor fi purtați într-o aventură uimitoare deasupra unora dintre cele mai importante simboluri și zone din Transilvania, precum Castelul Bran sau Castelul Corvinilor, urmate de o incursiune în nordul României, într-o plimbare cu Mocănița, ultimul tren forestier cu aburi din Europa, situat în Vișeu de Sus, Maramureș.

Mocanita, foto National Geographic
Urmărim și ambițiosul proiect ingineresc al podului de la Brăila, care la finalizare va deveni cel mai lung pod suspendat ce traversează Delta Dunării și al doilea cel mai lung pod din Europa Continentală și asistăm o echipă de voluntari care a refăcut cea mai mare parte a acoperişului lăcașului medieval „Arhanghelul Mihail”, folosind șindrilă din stejar realizată manual, prin cioplire.
Tot în cadrul acestui sezon, vom vizita Danemarca, unde ne vom alătura pasionaților de sporturi de iarnă pe pârtia de schi din Copenhaga, o pârtie de schi uscată construită deasupra unei centrale electrice. Iar în Serbia ne alăturăm inginerilor care renovează zona urbană a capitalei cu noi zgârie-nori și alte proiecte de construcție.
Călătorind prin Belgia, suntem martorii Festivalului Luminii din Ghent, unde artiști din întreaga lume se adună în fiecare an pentru a îmbrăca străzile orașului transformându-l într-unul dintre cele mai mari festivaluri de lumină din Europa. Iar în Bulgaria, ne alăturăm meteorologilor în timp ce se deplasează spre stația meteo Musala, la 3 km deasupra nivelului mării, în cel mai înalt vârf al acestei țari.
EPISOADELE NOULUI SEZON „EUROPA VĂZUTĂ DE SUS”
Episodul 1: România – marți, 20 septembrie
Restaurarea bisericii din lemn – Restauratorii lucrează pentru a salva acoperișul tradițional din lemn al unei biserici situate în Munții Carpați.
Catedrala Mântuirii Neamului – Ne alăturăm unei echipe de ingineri care lucrează pentru a construe cupolele aurii ale catedralei.
Episodul 2: Bulgaria – marți, 27 septembrie
Casa memorială Buzludja – Ne alăturăm unei echipe de restauratori de clădiri, care salvează cea mai faimoasă clădire abandonată din Bulgaria – un simbol al epocii comuniste construit în 1981.
Stația meteorologică Musala – Vom parcurge drumul spre stația meteorologică Musala, la 3 km deasupra nivelului mării, în vârful celui mai înalt vârf din Bulgaria.
Episodul 3: Serbia – marți, 4 octombrie
Parcul de sculpturi – Monumente gigantice sculptate, numite spomeniks, umplu vastul parc memorial Kadinjaca, construit pentru a comemora soldații comuniști partizani care au luptat împotriva ocupației naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Cetatea Golubac – Oraș medieval fortificat.
Transformarea malurilor urbane – În Belgrad ne alăturăm ingineriei care renovează malul urban al capitalei cu noi zgârie-nori și alte proiecte de construcție.
Episodul 4: Danemarca – marți , 11 octomrbie
Pârtia de schi a centralei electrice – Ne alăturăm pasionaților de sporturi de iarnă pe pârtia de schi din Copenhaga, o pârtie de schi uscată construită deasupra unei centrale electrice.
Legoland – Muncitorii de la Legoland din Billund au construit un sat în miniatură plin de repere emblematice ale națiunii.
Artă murală – Artiștii din orașul Aalborg pictează picturi murale uriașe pe laturile clădirilor, transformând orașul într-o galerie de artă vie.
Episodul 5: Scoția – marți, 18 octombrie
Descoperirea orașului de pe coasta de est St Andrews
Reconstituirea cabanei Classman Cottage – O echipă de arheologi din Glen Coe reconstruiește o casă tradițională scoțiană, folosind materiale indigene, inclusiv un acoperiș de paie făcut din pălărie.
Turbina marină – Urmărim un nou și ambițios proiect ingineresc de instalare a unei turbine marine în insulele Orkney pentru a genera energie electrică prin valorificarea puterii oceanului.
Episodul 6: Belgia – marți, 25 octombrie
Atomium – Urmărim curățătorii de geamuri cu acces pe frânghie în timp ce curăță panourile de sticlă ale Atomiumului din Bruxelles, un muzeu construit ca emblemă pentru expoziția mondială din 1958.
Festivalul Luminii din Ghent – Artiști din întreaga lume se adună în fiecare an pentru a îmbrăca străzile din Ghent cu sculpturi de lumină unice pentru Festivalul Luminii din Ghent, unul dintre cele mai mari festivaluri de lumină din Europa.    Sursa: tvmania.ro

#57
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 30.04.2006
Primele doua sezoane din "Europa vazuta de sus" sunt disponibile pe Disney + .

#58
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 30.04.2006

Quote

EPISOADELE NOULUI SEZON „EUROPA VĂZUTĂ DE SUS”
Episodul 1: România – marți, 20 septembrie
Restaurarea bisericii din lemn – Restauratorii lucrează pentru a salva acoperișul tradițional din lemn al unei biserici situate în Munții Carpați.
Catedrala Mântuirii Neamului – Ne alăturăm unei echipe de ingineri care lucrează pentru a construe cupolele aurii ale catedralei.

Pentru cei care n-au urmarit aseara acest episod cu tara noastra, au avut ce pierde...
Unul din putinele documentare sau filme, vazute in ultimul timp, care a fost destul de laudativ la adresa tarii noastre...
Si episodul in sine a fost foarte bine filmat - filmarile aeriene care prezinta trecerea anotimpurilor sunt senzationale - totul a fost ok, exceptand poate partea care , parerea mea, nici nu ar fi trebuit introdusa in episod , cea cu catedrala miluirii neamului...
ezistau multe alte locuri frumoase din tara noastra care ar fi trebuit prezentate, altele decat megalomania aia coclita ..
dar ma rog, per total, a fost ok, un episod (sau poate tot serialul) care ar trebui poate aratat in scoli, altfel ar invata copiii despre unele locuri de poveste, zic eu..

Apropo, saptamana viitoare, pe 27.09 la ora 10.00 seara este episodul care prezinta tara vecinilor nostri de la sud de Dunare > Bulgaria

#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

PREMIERELE LUNII OCTOMBRIE 2022 LA NATIONAL GEOGRAPHIC ȘI NATIONAL GEOGRAPHIC WILD


Luna octombrie aduce în atenția publicului National Geographic noi serii documentare. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără: „Vikingii: Ascensiunea și decăderea” sau „Supraviețuitorul: Mărețul Mekong”.

Pe National Geographic WILD fiecare duminică este dedicată seriilor documentare cu unul dintre cei mai aprigi prădători: crocodilul. Printre premiere se numără: „Totul despre crocodili”, „Crocodil contra rechin: dușmani vechi” sau În sălbăticie cu Jack Randall: Cel mai periculos din Australia.

Premierele lunii octombrie 2022 la National Geographic

VIKINGII: ASCENSIUNEA ȘI DECĂDEREA

O forță de neoprit timp de peste 300 de ani a văzut creșterea implacabilă și de anvergură a Imperiului Viking. De-a lungul istoriei, vikingii au purtat războaie pe mare, devenind cunoscuți ca fiind nemiloși și având propriul set de reguli. Expansiunea vikingă a fost fără precedent prin veridicitatea răspândirii sale. Cunoscuți pentru vărsarea nemiloasă de sânge, nordicii au ajuns cei mai temuți oameni din istorie. Cu toate acestea, povestea lor a fost întotdeauna spusă dintr-un punct de vedere unilateral, creștin, și abia acum, după cercetări riguroase prin intermediul legendelor mitice și descoperirilor arheologice, putem descoperi adevărul despre cine au fost cu adevărat vikingii.

În fiecare luni, din 17 octombrie, de la 22:00

ALASKA: NOUA GENERAȚIE

Următoarea generație de locuitori ai Alaskăi se pregătesc pentru revenirea iernii. În timp ce urșii se trezesc, familiile își învață copiii tehnici de supraviețuire, explorează un nou teritoriu în căutare de hrană și finalizează proiectele de construcție necesare.

În fiecare miercuri, din 5 octombrie, de la 22:00

SUPRAVIEȚUITORUL : MĂREȚUL MEKONG

Supraviețuitorul Hazen Audel parcurge 800 de kilometri de-a lungul bazinului râului Mekong, în călătoria vieții sale. El se confruntă cu jungla îndepărtată și câmpiile inundate, câmpii inundate și piscuri dure de calcar, bazându-se doar pe abilitățile tradiționale de supraviețuire ale populației indigene din Mekong – totul în cea mai dificilă perioadă a anului, când sezonul musonic atinge apogeul, iarprovocările mediului înconjurător fiind în ascensiune.

În fiecare miercuri, din 12 octombrie, de la 23:00

TELESCOP SPAȚIAL: TEHNOLOGIE DE TOP

Datorită telescopului spațial James Webb, cele mai mari mistere ale astronomiei primesc, în sfârșit, un răspuns. Cel mai complex și inovator telescop din lume privește către colțuri ale cosmosului nemaivăzute până acum. Urmărește călătoria de decenii necesară doar pentru decolare și întâlnește echipa care surprinde unele dintre cele mai grozave imagini spațiale din istoria omenirii.

În fiecare marți, din 25 octombrie, de la 21:00

Premierele lunii octombrie 2022 la National Geographic Wild

Luna octombrie este „Luna Crocodililor” la National Geographic WILD, iar fiecare duminică este dedicată acestui aprig prădător. În fiecare an, crocodilii sunt puși la încercare de provocările extreme ale naturii, de luptele pentru dominare cu propria specie și își testează abilitățile și armele perfecte pentru vânarea prăzii. Printre premiere se numără: „Totul despre crocodili”, „Crocodil contra rechin: dușmani vechi” sau În sălbăticie cu Jack Randall: Cel mai periculos din Australia

Premiere în fiecare duminică, din 2 octombrie, de la 19:00

ÎNTÂMPLĂRI HAZLII CU ANIMALE

National Geographic vă prezintă, într-un nou program, cele mai amuzante videoclipuri cu animale de companie din America.

În fiecare miercuri, de la ora 19:00

MARATON DE HALLOWEEN

Halloween-ul este sărbătorit și la National Geographic Wild cu o serie de documentare în premieră precum: „Acțiune versus frică”, „Dr. K: Urgențe exotice” sau „Veterinari de Halloween”.

Pe 31 octombrie, de la ora 19:00

Sursa: https://www.tvmania....hic-wild-376972

#60
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

PREMIERELE LUNII NOIEMBRIE 2022 LA NATIONAL GEOGRAPHIC ȘI NATIONAL GEOGRAPHIC WILD


Luna noiembrie aduce în atenția publicului National Geographic noi serii documentare. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără: „Ultima bătălie a lui Hitler” sau „Călătorii cu trenul văzute de sus”.

Pe National Geographic WILD fiecare sâmbătă și duminică este dedicată seriilor documentare care vor prezenta extraordinara lume a Africii. Printre premiere se numără: „Întâlnire cu gorile”, „Migrația animalelor”, „Salvarea girafelor” și „Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii”.


Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic

OCEANUL PE USCAT

Al patrulea sezon al seriei documentare „Oceanul pe uscat” va reda noi povești prin intermediul mărturiilor exploratorilor și arheologilor, combinând explorările subacvatice cu vizualizări revoluționare, această serie dezvăluie dovezile din spatele misterelor subacvatice. Telespectatorii vor descoperi ce se află cu adevărat în adâncuri, sub ultimele nituri.

În fiecare luni, din 14 noiembrie, la 21:00

ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER

La 6 iunie 1944, Aliații debarcă în sfârșit trupe în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Dar, după surpriza debarcărilor din Ziua Z și a avansurilor Aliaților, loialiștii naziști se sapă, hotărâți să mențină o stăpânire nemiloasă asupra orașelor, cetăților și fortărețe pentru a apăra cel de-al Treilea Reich. Acestea sunt poveștile unor oameni disperați ce poartă lupte disperate la limita înfrângerii, nu doar pentru victorie, ci pentru supraviețuire.

În fiecare luni, din 28 noiembrie, la 22:00

CĂLĂTORII CU TRENUL VĂZUTE DE SUS

Această serie documentară în șase părți va urmări unele dintre cele mai remarcabile călătorii feroviare din lume, atât de la înălțime cât și de la sol, purtând telepectatorii într-o adevărată aventură a vieții. Seria va prezenta imagini deasupra unui peisaj spectaculos și va explora ingineria excepțională, cât și oamenii care întrețin și conduc aceste căi ferate incredibile, precum și pe cei care locuiesc alături de ele.

În fiecare marți, din 15 noiembrie, la 21:00

INGINERIE ABANDONATĂ

Seria documentară prezintă explorarea numeroaselor situri abandonate; fragmente uitate ale unor incredibile realizări inginerești, orașe fantomă întinse, complexe industriale derutante și rămășițe sinistre din conflicte sângeroase. Fiecare epavă își spune propria poveste unică despre cum și de ce a fost construită și care au fost factorii care le-a degradat.

În fiecare marți, din 1 noiembrie, la 21:00

COMORI PIERDUTE ALE EGIPTULUI

În Egipt se află cea mai bogată sursă de comori arheologice de pe planetă. În această serie, camerele de filmat urmăresc echipele din Egipt pe prima linie a arheologiei, prin intermediul unei cercetări complete. Arheologii se vor întrece pentru a desluși secretele acestei civilizații ajungând pe sub piramide, descoperind morminte pierdute de mult timp și dezgropând mumii vechi de 3000 de ani.

În fiecare duminică, din 20 noiembrie, la 21:00

Premierele lunii noiembrie 2022 la National Geographic Wild

În luna noiembrie telespectatorii National Geographic WILD vor descoperi extraordinara lume a Africii prin intermediul celei mai faimoase faune africane din lume. Leii, rinocerii, gheparzii, girafele, antilopele, hipopotamii, leoparzii, zebrele și elefanții africani, printre multe altele, s-au adaptat la cerințele unice ale regiunii lor, ridicându-se pentru a face față provocărilor zilnice într-un mod extraordinar. Printre premiere se numără: Întâlnire cu gorile, Migrația animalelor, Salvarea girafelor și Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii

Premiere în fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:00

SALVATORII ANIMALELOR: VETERINARI LA ȚARĂ

La 160 km sud de Atlanta, doi vechi prieteni, Dr. Hodges și Dr. Ferguson dețin și operează Critter Fixer Veterinary Hospital. Împreună cu personalul lor, Hodges și Ferguson tratează și îngrijesc peste 20.000 de pacienți. Între vizitele de urgență la cabinet și apelurile de la fermă în toată zona rurală a Georgiei, cei de la Critter Fixer sunt în mod constant asaltați cu cazuri unice care se găsesc doar la țară.

Începând de vineri, 7 noiembrie, de la ora 19:00

DR. OLE: VIAȚA ÎN SĂLBĂTICIE

Dr. Ole Alcumbrac este proprietarul White Mountain Animal Hospital, o clinică de animale cu servicii complete din Pinetop, Arizona, care se ocupă de tot felul de animale, de la pisici și câini până la animale exotice. Dar acest „om sălbatic”, care se autodefinește ca atare, nu este un medic veterinar obișnuit, iar munca sa din afara clinicii este cea care îl entuziasmează cel mai mult. Fie că se deplasează cu elicopterul în jurul țării în misiuni de salvare și relocare, fie că lucrează cu specii sălbatice și periculoase în două dintre parcurile de animale sălbatice din Arizona (unde este veterinar rezident), fie că zboară în Mexic pentru a efectua lucrări dentare de urgență pe jaguari, nicio zi nu este la fel pentru Ole.

De la aducerea pe lume a unor pui de tigru la The Bearizona Wildlife Park, la salvarea condorilor sau vaccinarea oilor din specia pronghorn din cabina de pilotaj a unui elicopter… în fiecare zi există un nou caz – și o nouă aventură. La fel ca animalele sălbatice de care are grijă, Dr. Ole Alcumbrac nu poate fi îmblânzit!

Pe 31 octombrie, de la ora 19:00

Sursa: https://www.tvmania....hic-wild-381607

#61
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Documentare despre România, de Ziua Națională, la National Geographic


Documentare la National Geographic, de Ziua Națională a României. Postul National Geographic difuzează o serie de documentare de 1 Decembrie. Producțiile aduc în prim plan România.

Care sunt cele cinci documentare care se vor vedea pe 1 Decembrie?

1. Megastadion: Turul Europei Budapeste - București, care începe de la ora 20.00.

Arena Națională (construită în 1953) a trecut printr-o serie de modernizări care au făcut posibilă transformarea ei într-un stadion olimpic, gata să primească până la 60.000 de spectatori la evenimente diverse, în orice fel de condiții meteo.

Acoperișul retractabil modern, realizat dintr-o membrană impermeabilă, creează un tot inedit cu arena de inspirație antică, romană, care dispune de protecție la cutremure.

Construit în 1952 și demolat în 2017, stadionul Ferenc Puskás din Budapesta a fost refăcut pentru campionatul UEFA. Arena poartă numele unuia dintre jucătorii din anii de glorie ai naționalei maghiare.

2. Europa văzută de sus România, de la 21.00

O călătorie de-a lungul a patru anotimpuri, episodul dedicat României și prezintă cele mai importante simboluri și zone din Transilvania, precum Castelul Bran sau Castelul Corvinilor, urmate de o incursiune în nordul României, într-o plimbare cu Mocănița, ultimul tren forestier cu aburi din Europa, situat în Vișeu de Sus, Maramureș.

3. Dezastre în aer - Accidentul de la Balotești va fi la ora 22.00

La doar câteva minute de la decolarea din București, România, zborul 371 al companiei Tarom se înclină spre stânga, schimbă traiectoria și se prăbușește într-un câmp.

Anchetatorii români implică FBI-ul pentru a stabili dacă a fost un accident sau un act criminal. Dar, în final, chiar vocea căpitanului dezvăluie cauza dezastrului.

4. Procesul "Ceaușescu": O revoluție furată, de la 23.00

La 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu, producția urmărește evenimente legate de prăbușirea dictaturilor socialiste. Ancheta explorează zonele gri ale unei lovituri de stat deghizată în revoluție populară și condusă de fostele elite comuniste, precum și organizarea acesteia pentru mass-media (proces, execuție etc.).

5. Atlasul locurilor blestemate - Blestemul lui Vlad Țepeș va fi difuzat de la ora 24.00

Episodul documentar explorează blestemul aruncat de Vlad Tepeș asupra Bucureștiului acum mai bine de șase secole și, cu ajutorul geneticii moderne, autorul și exploratorul Sam Sheridan încearcă să identifice punctul de întâlnire între știintă și mit.

Documentarul expune momente de mare cruzime ale domnitorului român și trece în revistă încercările grele prin care a trecut Bucureștiul de-a lungul timpului, precum ciuma lui Caragea, care a ucis aproape 50% din populația orașului.

Sursa: https://www.paginade...embrie-20934974

#62
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii decembrie la :
●National Geographic
☆Europa văzută de sus: Crăciun la înălțime - documentar special, pe 06.12 , ora 20:00
☆Gordon Ramsay:Călător cu gust - sezon nou, din 07.12, ora20:00
☆America Latină văzută de sus- serial nou, din 20.12, ora 20:00
☆Traficanți pe aeroport- sezon noi, din 22.12, ora 21:00

●National Geographic Wild *nu cred că are topic separat ca să scriu acolo*
☆Iarna sălbatică-bloc de programe,în fiecare weekend, ora 15:00
☆Jurnalul familiei Hatcher-serial nou, din 21.12, ora 19:00
☆Dr. Joya:dermatolog veterinar-serial nou,din 26.12, ora 19:00

#63
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,848
  • Înscris: 26.10.2021
Salutare. Se da acest post TV pe 2 televizoare diferite.
Pe unul subtitrarea este ok, adică integrata în video, pe altul o face tv-ul.
Care este problema?

#64
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 07.09.2018
La ce operator ești?

#65
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,848
  • Înscris: 26.10.2021
Digi cablu.

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

25 Decembrie cu CHRIS HEMSWORTH: DINCOLO DE LIMITE


National Geographic difuzează pe 25 decembrie primele două episoade ale serialului documentar Chris Hemsworth: Dincolo de limite.

Cine e protagonistul?

Vedeta internațională Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolurile lui în THOR, RĂZBUNĂTORII și OPERAȚIUNEA DE RECUPERARE îi lasă pe telespectatori să treacă împreună cu el printr-o călătorie foarte personală.

Despre ce e vorba în seria originală Disney+?

Chris Hemsworth explorează în episoadele seriei documentar diverse metode prin care poate combate îmbătrânirea și încearcă să atingă întreg potențialul corpului său. Chris Hemsworth: Dincolo de limite aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. Fiecare episod îl urmărește pe Chris în timp ce acesta se confruntă cu diferite probleme fizice și psihice, la care găsește rezolvare cu ajutorul oamenilor de știință și medicilor de talie mondială.
Scopul lor este acela de a descoperi cât mai multe aspecte ale procesului de îmbătrânire, pentru a-l preveni și pentru ca oamenii să se poată bucura de viață până la vârste înaintate.

În ziua de Crăciun, telespectatorii se vor bucura de două episoade din cele șase și se vor afla în prezența unor specialiști. Se vor aborda subiecte precum rezistența la stres: încă din adolescență protagonistul se confruntă cu stresul, astfel că acum vrea să învețe să îl gestioneze. Acest lucru este posibil cu ajutorul psihologului Modupe Akinola.

În acest episod publicul află că pentru a maximiza longevitatea trebuie să iasă din zona de confort. Chris o să facă diferite activități, precum înotatul în apă rece, expunerea la temperaturi extreme, plimbări pe o grindă ce iese din acoperișul unui zgârie-nori. Chris Hemsworth se îndreaptă în primul episod spre Oceanul Arctic alături de frații să, Liam și Luke, pentru a se confruntă cu terapia prin frig.

Pentru că se păstrează în cea mai bună formă, dar și pentru că joacă rolul unui supererou, Chris a avut mereu grijă de sănătatea lui. Cele șase episoade ale serialului Chris Hemsworth: Dincolo de limite de la National Geographic mai abordează teme precum fasting, rezistență, memorie și acceptarea vârstei.
Cele două episoade se pot viziona pe National Geographic pe 25 decembrie, de la ora 18:00 și vor fi redifuzate și în a doua zi de Crăciun, de la ora 13:00. Serialul complet poate fi urmărit pe platforma de streaming Disney+.

Sursa: https://tinyurl.com/ykfz4upf

#67
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii ianuarie la National Geographic:
☆Megacentre operaționale-serial nou, din 3 ianuarie, ora 23:00;
☆Mistere Antice-bloc de programe, din 7 ianuarie, ora 15:00;
☆Nuremberg:Mărturii pierdute-documentar special, pe 16 ianuarie, ora 22:00;
☆Pierdut printre străini-sezon nou, din 20 ianuarie, ora 21:00;
☆Insulele Canare:Născute din foc-documentar special,  pe 21 ianuarie, ora 21:00;
☆Alaska:noua generație-sezon nou, din 25 ianuarie, ora 22:00;
☆Transport greu-serial nou, din 31 ianuarie, ora 22:00.


#68
AOADRIAN

AOADRIAN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 21.09.2012
Acum la DIGI pe NGC atât SD cât și HD este documentarul EPAVE DE RAZBOI realizare FRANTA. Dar este cu comentariul în limba maghiara. Atât pe canalul audio engleza cat și pe cel romana. Interesant.

#69
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii februarie la National Geographic :
☆Călător prin America-documentar special,pe 4 februarie, ora 21:00;
☆Supraviețuitorul:prin Anzi-sezon nou, din 8 februarie,  ora 23:00;
☆Misiune:Reparație-serial nou,din 14 februarie,  ora 21:00;
☆Dezastre în aer-sezon nou,din 16 februarie,  ora 21:00;
☆Ilegal cu Mariana Van Zeller-sezon nou, din 23 februarie,  ora 22:00;
☆Ucraina:un an de război,documentar special,  pe 24 februarie,  ora 22:00.


#70
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii martie, la National Geographic:
☆Perioada preistorică:femeile-documentar special, pe 1 martie, ora 21:00;
☆Națiunile arctice: povești de război-serial nou, din 6 martie, ora 21:00;
☆Salvatori pe drumuri înghețate-sezon nou, din 9 martie, ora 20:00;
☆7 zile foarte grele-serial nou,din 22 martie, ora 21:00.

#71
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii aprilie la National Geographic:
☆Secretele castelului Neuschwanstein-documentar special, pe 4 aprilie, ora 21:00
☆Inginerie abandonată-sezon nou, din 4 aprilie , ora 22:00
☆Megafabrici- serial nou, din 11 aprilie, ora 21:00
☆Ploaia:Povestea nespusă-serial nou, din 17 aprilie, ora 18:00
☆Oceanul pe uscat-sezon nou, din 17 aprilie, ora 21:00
☆OZN:Investigații- serial nou, din 28 aprilie, ora 21:00

#72
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii mai, la National Geographic:
☆Garda de Coastă din Caraibe-sezon nou, din 4 mai, ora 21:00;
☆Exomars:Misiune imposibilă-documentar special, pe 12 mai, ora 22:00;
☆S.O.S.:Mașini clasice-sezon nou,din 18 mai, ora 22:00;
☆Charles:Povestea în cuvintele lui-documentar special, pe 28 mai, ora 21:00.

Edited by _Gaby_, 01 May 2023 - 15:40.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate