![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare multifunctionala A3 pentru birou
Last Updated: Aug 03 2018 11:38, Started by
andbozo
, Aug 03 2018 09:32
·
0

Posted 03 August 2018 - 09:32

Salutare,
Satul de mers pentru listari la centrele din oras si de scanri foaie cu foaie, am decis ca trebuie sa cumpar o imprimanta pentru birou. Momentan detin Brother DCP-1610WE, care e doar A4, alb negru si nu are ADF. Cerinte: - A3 - color - ADF - costuri reduse de operare - usor de folosit, mentenanta redusa - de preferat conectata la retea(Wi-fi sau cablu, nu conteaza) - listez mai mult documente sau fisiere CAD - nu cred ca depasesc 2-3000 pagini/luna Mi s-a recomandat urmatoarea: https://www.cissrevo...m.html?___SID=U Din ce citesc pe site, ar face cam tot ce vreau eu, doar ca instinctul imi spune ca as avea nevoie de laser, dar asta ar insemna peste 5000 lei. Merita sa cumpar acum Epsonul asta sau altceva pana in 2500 lei sau sa mai astept pana am buget de laser? Nu as vrea sa dau acum banii pe asta si peste 2-3 luni sa ma gandesc ca mai bine asteptam. |
Posted 03 August 2018 - 11:38

Clar laser, Xerox, Konica, HP din seria business. Altele la 3k pagini pe luna dupa un an o sa scartzaie din toate incheieturile.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users