Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Oala email sarmale
Last Updated: Dec 04 2017 07:56, Started by
vag0
, Nov 04 2017 18:42
·
0
#1
Posted 04 November 2017 - 18:42
Salut, am o misiune grea: trebuie să cumpăr o oală 8- 10 litri cu capac, emailata și grea; mai groasă.
Am găsit în magazine doar din tablă subțire, gen cana emailata. Unde să caut? |
#2
Posted 04 November 2017 - 18:50
[ https://www.dorianradu.ro/wp-content/uploads/2016/05/oala-de-lut..jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#4
Posted 04 November 2017 - 18:59
vag0, on 04 noiembrie 2017 - 18:42, said:
...Am găsit în magazine doar din tablă subțire, gen cana emailata. Unde să caut? Iese baconul pe fierul de călcat, ăla da. Caută în alt magazin. În Selgros am văzut ceaun emailat. Și mai fain cum zice tiupedix, da' să nu cauţi aşa ceva în benzinării. |
#5
Posted 04 November 2017 - 19:04
[ https://s2emagst.akamaized.net/products/4598/4597070/images/res_3037f0c494af28661be66a57a757375e_450x450_e12b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Din fonta este ok? https://www.emag.ro/...0/pd/DV4NW2BBM/ Edited by xmanyacs77, 04 November 2017 - 19:06. |
#6
Posted 04 November 2017 - 19:32
Cele mai indicate, inclusiv si dpdv al pretului, sunt cele de ceramica ...
Gasesti in Cora, Auchan, etc ... Attached FilesEdited by shymano, 04 November 2017 - 19:36. |
#7
Posted 04 November 2017 - 19:40
#8
Posted 04 November 2017 - 19:53
#9
Posted 04 November 2017 - 20:04
Daca e lut ars, e ceramica!
"https://dexonline.ro...itie/ceramicÄ" Si da, sunt cele mai recomandate. Sau fonta smaltuita, "tuci"-ul. |
#10
Posted 04 November 2017 - 20:06
La mine se fac sarmalele in oala emailata simpla, nu am avut probleme sa nu iasa, conteaza compozitia si ce pui intre ele;)
Restu sint mofturi... |
|
#11
Posted 04 November 2017 - 20:15
Încă sunt dintre cei care fac sarmale pe cuptor și nu în cuptor.
Și mai vor și să fie gata iute. Peretele gros, îi mai temperează |
#12
Posted 04 November 2017 - 20:17
#13
Posted 04 November 2017 - 20:19
Pune cateva fire de marar uscat (tulpini) si ceva cimbru toata planta, mai putin radacina pe fundul oalei si peste un strat de 1cm de varza taiata marunt si merge orice oala. Muriti de foame cu carnea langa voi ca nu aveti oala speciala.
Edited by PoeOvidiu, 04 November 2017 - 20:22. |
#14
Posted 04 November 2017 - 20:21
Vezi ca rromii fac oale misto, aia din corturi, si groase si de calitate. Iti zic sincer si le scoti la pret bun daca stii sa te targuiesti cu domnii cu palarii si mustata.
|
#15
Posted 04 November 2017 - 20:23
argentum, on 04 noiembrie 2017 - 20:17, said: Doar daca le faci f grase si fara bulion, zarzavat. Rosiile si sucul de rosii, aciditatea din ele nu prea fac casabuna cu fonta Bine ca bunicii nu stateau in tinerete sa citeasca pe aici, ca nu se mai inventa bulionul, rosiile erau aruncate toamna, ca nu aveau in ce le prepara... Edited by Darkman48, 04 November 2017 - 20:23. |
|
#16
Posted 04 November 2017 - 20:27
PoeOvidiu, on 04 noiembrie 2017 - 20:19, said:
Pune cateva fire de marar uscat (tulpini) si ceva cimbru toata planta, mai putin radacina pe fundul oalei si peste un strat de 1cm de varza taiata marunt si merge orice oala. Muriti de foame cu carnea langa voi ca nu aveti oala speciala. |
#17
Posted 04 November 2017 - 20:35
#18
Posted 04 November 2017 - 20:36
Vasele alea sunt bune, dar nu intra in cuptor. Sarmalele date la cuptor macar 15-20 de minute au alta savoare, sunt mult mai bune decat cele [doar] fierte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users