Cum gatim varza de Bruxelles?
Last Updated: Mar 22 2016 23:31, Started by
Rao633
, Feb 09 2016 08:00
·
0
#37
Posted 04 March 2016 - 15:00
Varza de Bruxelles e cam scumpicica pentru ce ofera, insa din cand in cand e OK. N-are cine stie ce legatura cu varza obisnuita d.p.d.v. al gustului, e mai degraba undeva pe la andiva + broccoli (varfurile). Se cere destul de multa grasime (fie unt, fie ulei de masline) cand e gatita, deoarece e cam seaca.
Edited by End-L-user, 04 March 2016 - 15:00. |
#38
Posted 22 March 2016 - 23:31
Mancam cu placere aceste verze mici, pana acun le-am gatit:
- la abur, iar apoi le-am pus peste ulei de masline - in tigaie - la cuptor, alaturi de cartofi si morcovi. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users