Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
AC Vortex nu mai incalzește

Scule electrice și impactul ...

Huawei Pura 70/Pro/Ultra

Chiar se platesc pensiile la term...
 cu autorulota prin BZ

Cuptor Electrolux EOE7C31Z, cum i...

Cablu Corsair 600W GPU

Solicitare documente emag
 Uzucapiune teren intravilan

Recomandare aparat foto

Ariston "Genus One+" 24kw...

Saci moloz - unde ii pot arunca?
 Problema respingere memorie supli...

Posibila virusare

Material opac developat filme

Caramida de sticla la exterior
 

Cutremur la PRO TV: Mona Segall și-a dat demisia

- - - - -
  • Please log in to reply
260 replies to this topic

#19
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,389
  • Înscris: 05.09.2005
Daca RCS-rds vrea sa isi faca televiziune generalista, cred ca acum e momentul sa actioneze. Cu un om ca Seggal Si echipa, fac o televiziune de in maxim 2ani va fi in top.

#20
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010
Acum o punem si pe Mona Segall in telenovela RCS-Sarbu-Canal Generalist RCS? Posted Image

#21
sammydo

sammydo

    PATRIOT ROMAN

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,234
  • Înscris: 04.03.2013
Ce cutremur frate? Ce face aceasta Mona ? Totul la prostv se bazeaza pe scenarii aduse de afara, toate sunt francize ale unor emisiuni de afara, ce cutremur, ce cacat, ne dam ochii pe spate de parca Mona este unica si ne neinlocuit, stati calmi, nu moare prostv fara ea.

#22
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,419
  • Înscris: 16.03.2011
Pai romanul isi pune cablu dar nu trece de canalul nr5,nu conteaza ca pe alt canal e un serial mai nou ei se uita tot la pro.

#23
kato1

kato1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,916
  • Înscris: 05.07.2007

View Postsammydo, on 24 aprilie 2014 - 07:05, said:

Ce cutremur frate? Ce face aceasta Mona ? Totul la prostv se bazeaza pe scenarii aduse de afara, toate sunt francize ale unor emisiuni de afara, ce cutremur, ce cacat, ne dam ochii pe spate de parca Mona este unica si ne neinlocuit, stati calmi, nu moare prostv fara ea.
nimeni nu este de neinlocuit. foarte corect.  numai ca plecarea oamenilor vechi si valorosi e un semn mare de decadenta..... pro va mai merge din inertie un timp, dar daca nu gaseste oameni valorosi in loc, daca nu le asigura conditii de lucru *bani multi sa produci ceva bun*  se va duce pe copca.....

#24
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Pe richter sau pe mercalli?

#25
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,915
  • Înscris: 06.04.2005
Mona Segal e omul din spatele PRO TV si cum toti spune ca totul se bazeaza pe formate aduse de afara DA asa e dar vedeti voi formatele alea nu se pun singure pe post cineva trebuie sa le produca sa le adapteze pietei de la noi daca ar fi asa Romani au talent ar fi la fel de bun ca Britain's got talent nu s-ar mai plange lumea ca e o emisiune penibilala care se uita 5 milioane de oameni.

Tin sa va readuc aminte ca Antena 1 a luat muuulti oameni profesionisti de la PRO si aici ma refer la regizori cameramani reporteri etc, dupa primul sezon din X Factor care a fost un esec total recunoscut oarecum si de intact au adus oameni de la PRO care sa faca montaj sunet filmari etc si au mai dres busuiocu dar nu le-a reusit pana la capat.

De asta e nevoie de un om care sa le stie pe toate si sa stie ce sa ceara de la o echipa oricat de buna sau rea este.

Asta facea Mona Segal la PRO TV punea in scena tot ce vedeti voi pe PRO TV, Acasa.

Sa va mai aduc aminte de telenovelele penibile cu tigani si toata satra lor de pe Acasa care faceau audiente mari? Sub indrumarea ei la una din telenovele s-a reusit filmarea unei ore comerciale intr-o singura zi si asta in televiziune inseamna enorm.

Si se mai pot spune multe.

#26
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,796
  • Înscris: 04.04.2008

Coprezentatorii emisiunii “Dupa 20 de ani” de la Pro TV au fost dati afara


[ http://www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2013/06/LIVIU-DRAGNEA-dupa-20-de-ani-pro-tv-3000x2002.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Dupa ce mai multe vedete si jurnalisi au fost dati afara sau au plecat de buna voie  de la Pro TV, acum a venit si randul ziaristilor Claudiu Pandaru (redactor sef Gandul) si Cristian Hostiuc (director editorial – Ziarul Financiar), colaboratori in cadrul talk show-ul “Dupa 20 de ani” de la Pro TV.
Se pare ca acesti au fost dat afara pentru ca sunt apropiati de Adrian Sarbu, amandoi lucrand la publicatii care fac parte din trustul condus de fostul sef de la Pro TV Mediafax Group. Decizia apartine actualului sef de la Pro TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius care a pus mai multe vedete sa aleaga intre Pro Tv si Adrian Sarbu, printe acestea s-a numarat si Andreea Esca.
Emisiunea va fi prezentata in continuare de jurnalistul Cristian Leonte, insa vor fi invitati alti ziaristi in platoul emisiunii.
Lucia Antal, PR & Marketing Manager Pro TV, a declarat pentru Paginademedia.ro că emisiunea După 20 de ani va continua și că în platou, alături de Cristian Leonte, vor fi prezenți diferiți jurnaliști în funcție de invitat.
După 20 de ani este unul dintre cele mai urmărite programe talk-show politic din România, difuzat la un post generalist. În luna martie, fiecare difuzare a emisiunii a avut o medie de audiență de aproape 300.000 de telespectatori pe minut în mediul urban (ceea ce înseamnă 2,9 puncte de rating

Sursa



#27
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,796
  • Înscris: 04.04.2008

Cine este Mona Segall, creatoarea show-urilor de succes de la Pro TV?

[ http://www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2014/04/mona-segall-pro-tv1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Mona Segall, in varsta de 53 de ani, lucra de 19 ani in Pro TV si a produs unele dintre cele mai importante emisiuni care au inregistrat audiente record de-a lungul timpului. “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei” sau “Dansez pentru tine” sunt doar cate dintre show-urile produse in ultimii ani de Mona Segall la Pro TV.
In trecut Mona Segall a mai produs alte emisiuni care au facut istorie in Romania, cum ar fi “Alege Asia” “Stii si cas­tigi”, “Roata norocului”, “Pretul corect”, “Risti si castigi”, “Te uiti si castigi”, “Ecuatia Pro”, “Ministerul comediei” “sau “Vara Ispitelor”, show care l-a facut vedeta pe Victor Slav.

[ http://www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2014/04/alege-asia-pro-tv.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Intre anii 1973-1992 a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund; printre filmele pe ale caror generice se afla numele sau este si “Liceenii”. Prima intalnire cu televiziunea a avut-o in 1980, cand a lucrat la realizarea serialului “Lumini si umbre”. Din 1992 lucreaza pentru Media Pro si pentru Pro TV, in Media­vision, al carui director este, din 1995.


https://www.youtube....m20DyHs#t=0  



#28
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Soc, bomba, dinamita, cutremur... un om isi schimba jobul. Se intampla peste tot in lume. Credeati ca o sa iasa la pensie de la ProTv? Asta e dinamica pietei si e bine sa fie asa. Mai invata si aia de la A1 cate ceva din cei pe care-i racoleaza de la Pro, la Pro vin altii cu viziuni noi poate etc

#29
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,347
  • Înscris: 01.09.2012
ProTV va ramane Lider. Ne pregatim intens pentru grila de toamna perfecta
Telespectatorii romani, care isi vizioneaza emisiunile preferate la ProTV, pot deja sa-si programeze serile din aceasta toamna din fata televizorului.
Recordul absolut de audienta din luna martie, cand ProTV a inregistrat cea mai mare cota de piata lunara a unei televiziuni din ultimii 13 ani, e doar inceputul. ProTV, liderul televiziunilor, “coace” de pe acum programele care vor atrage cea mai mare audienta si in toamna lui 2014.
“Vocea Romaniei”, “Masterchef” si “Las Fierbinti” sunt programe premium care nu vor lipsi din oferta postului ProTV. Acestor nume recunoscute de telespectatori li se vor alatura si productii noi surpriza, concepute dupa formate internationale de mare succes. Putem dezvalui faptul ca si dansul va face parte din oferta toamnei. Cu siguranta ProTV pregateste si productii noi care vor intari imaginea de inovator si trend-setter pe piata media din Romania.

Din echipa de productie pentru toamna va lipsi Mona Segall, un producator recunoscut datorita experientei si profesionalismului. Ea se va dedica visului sau de multa vreme, de a-si intemeia o companie de productie proprie. In viitor ProTV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania ei.
In ceea ce priveste principalele productii din grila de toamna, acestea vor beneficia pe langa o echipa de productie locala solida si de expertiza unor echipe de productie internationale care apartin grupului CME.
Expendables 1 si 2; Red 1 si 2; Taken 2;Colombiana; Last Stand; Dredd (2012); Devil  Wears PRADA; Date Night; Did You Hear About The Morgans; Three Musketeers si Eragon sunt doar cateva exemple de titluri de filme care vor fi difuzate de ProTV in aceasta toamna.

Productiile Premium, blockbusterele si cele mai bune programe de stiri fac parte din constructia unei grila perfecte de programe cu care ProTV ii va rasfata pe romani.


http://www.protv.ro/...a-perfecta.html

Edited by alexandrubold, 24 April 2014 - 17:36.


#30
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,885
  • Înscris: 28.11.2006

View Postcut3ryan, on 24 aprilie 2014 - 12:55, said:

Cine este Mona Segall, creatoarea show-urilor de succes de la Pro TV?

Nu stiu care e sursa articolului, dar e plin de greseli. In afara ca a citat de 2 ori "Dansez pentru tine", ceva nu se pupa la capitolul varsta. Daca are 53 de ani, e nascuta in 1961. Cum putea sa lucreze la Buftea din 1973 (adica la 12 ani), nu ma prind :P

#31
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010

SURSE. Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa


Unde se va duce Mona Segall, fosta șefă a producțiilor din Pro TV? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producție pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producție coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform acelorași surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

La ora redactării știrii Mona Segall nu a putut fi contactată.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

sursa: http://www.paginadem...u-toata-echipa/

Edited by Shock-G, 24 April 2014 - 19:22.


#32
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004

View Postpufonel, on 24 aprilie 2014 - 19:04, said:

Nu stiu care e sursa articolului, dar e plin de greseli. In afara ca a citat de 2 ori "Dansez pentru tine", ceva nu se pupa la capitolul varsta. Daca are 53 de ani, e nascuta in 1961. Cum putea sa lucreze la Buftea din 1973 (adica la 12 ani), nu ma prind Posted Image
Unii sunt geniali de mici.
Oricum, e născută in 1960, și lucrează la Buftea din 1979.
"Ziariștii" ăștia nu sunt în stare nici măcar să se documenteze 2 minute pe internet înainte de a copia erorile emise de alții (adică romanialibera.ro-2009).

#33
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Ce dracu o face toti astia la antene?

Am privit si eu nitel pe la emisiunea lor pentru copii: Tampenie.
Am dat la Next start pentru copii - prostie.

Neatza se duce la peste.

#34
DoubleV

DoubleV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.09.2009
Antena 1 se aseamănă perfect varanului, un necrofag. Trăiește doar din hoituri.

Mă enervează la culme emisiunile astea de matinal în care copii sunt actorul principal, și le mai trântește și în prime-time ca și cum ar mari capodopere.

Edited by DoubleV, 25 April 2014 - 10:20.


#35
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Cu Mona Segall,Antena 1 va fi peste Pro TV.

#36
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,963
  • Înscris: 15.04.2007

View Postnecolae, on 25 aprilie 2014 - 11:10, said:

Cu Mona Segall,Antena 1 va fi peste Pro TV.


Da sigur. In vise. La cati au adus din Pro pana acum ce au facut ? Nimic. Toni Grecu face audiente dezastraoase. Regizorul Luncasu a plecat de la Antena 1. Deci....Antenele aduna toate gunoaiele date afara de la Pro.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate