Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mama Miresii (2024)

Estimare reparatie

Sterilizare UV apa

Folii heliomate faruri - merita?
 Cabina Dus mai mare cu 10cm decat...

Rezultate firma

Facultatea de Medicina - a doua f...

Fortat sa imi dau demisia
 Nivelare placa + Fisuri

Premierul Slovaciei a fost impuscat

RIP imgflip meme generator

V-ati facut sau va veti face Colo...
 Imagini generate de Inteligenta A...

Typo3 - tabel cu HTML

Amorsa inainte de adeziv

Tableta pareri
 

pareri xphones4all.com

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#19
donjoe

donjoe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 23.08.2006

View PostAndreiCojocea, on 22 aprilie 2013 - 13:25, said:

Numele meu este Andrei Cojocea si sunt angajat al firmei www.xphones4all.com
Că zici tu. Unde-s copia după buletin şi după contractul de muncă? Posted Image

Quote

1. Datele firmei nostre sunt vizibile pe site -| XPHONES CONCEPT SRL - CUI: 31173141, J40/1217/01.02.2013 , asa cum prevede legislatia in vigoare.
Irelevant. Şi o firmă cu acte în regulă poate oferi servicii foarte proaste sau minţi despre servicii pe care nu le are de oferit deloc.

Quote

2. Procesam plati online cu cea mai mare Banca din ROMANIA : BCR ( si va asigur ca suntem printre putinii care fac asta)
Că zici tu. Tot ce se vede deocamdată e că lucraţi cu EuPlatesc.ro.

Quote

3. Sunt acceptati ca Utilizator Bussiness Si Verificat De Paypal.com
Că zici tu. Şi eu pot să-mi pun poză cu sigla PayPal pe sait să mă creadă fraierii că am vreo legătură specială cu PayPal.

Quote

4. Parerea dvs despre ultimele comenzi ramane DOAR parerea dvs pe care nu o putem comenta in nici un fel.
Nu, mai e şi un fapt foarte uşor de constatat pentru orice bou care vă vizitează saitul de câteva ori, eventual în zile diferite: la "ultimele comenzi" sunt postate mesaje despre tranzacţii fictive generate automat cu un script sau aşa ceva. Plus că nici nu cred că ar fi legal să publicaţi după bunul plac orice date despre cine ce-a cumpărat.

Quote

5. Adresa noastra de sediu social : Str apusului , nr 27 , bl N21, sc2 et 1 ,ap 17
Irelevant, vezi #1.

Quote

Toate produsele noastre vin cu factura si garantie. Produsele sunt 100% originale si vin in ambalaj
Dadada. Ca şi ale mele, că nici eu nu vând nimic (doar că eu măcar nu promit).

Quote

Program rel Clienti 9-18 , L-V
Minciuni sfruntate în continuare. V-am căutat într-o zi în intervalul ăsta la toate numerele de telefon şi n-aţi răspuns.

Edited by donjoe, 22 April 2013 - 18:39.


#20
andreyb98

andreyb98

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 21.04.2012
Am comandat si eu vinerea trecuta (?) de pe site-ul xphones4all.. Sceptic am fost din toate punctele de vedere, de la pret pana la livrare. Chiar daca site-ul si-a schimbat aspectul, inca nu au renuntat la prostia aia cu comentarii generate automat, toate fiind pozitive (chiar daca mai pe toate forumurile sunt vorbiti de rau), iar banner-ul din stanga paginii, cu toate firmele alea insirate nu poti da click pe el, este doar o imagine oarecare, alt lucru cam stpuid din punctul meu de vedere+ ca isi fac reclama prin useri falsi mai peste tot. În fine, am comandat un Samsung Galaxy ace II, deoarece îl aveau la cel mai mic preţ pe culoarea negru. Am primit confirmarea comenzii pe mail, în ziua aceea şi mai apoi am fost contactat telefonic, mi'au confirmat comanda şi mi'au pus că îl livrează miercuri- 1 mai - . Ca să nu mai lungesc povestea, am mers la sediul Fan Courier- nu am fost acasă în momentul livrării, şi am ridicat coletul. Telefonul vine cu o facută de la ei- nu este semnată!? Bateria telefonului ţine mult, când l'am pornit era încărcat 50% şi încă mai funcţionează, am instalat multe aplicaţii- şi un emulator de 64', Miecraft PE, din punctul meu de vedere se merită banii.  Nu ştiu dacă am fost al 10'lea client şi s'au hotărât să fie serioşi, însă mă bucur că nu mi'am luat ţeapă.

Edited by andreyb98, 03 May 2013 - 08:09.


#21
-ina-

-ina-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 02.02.2006
Sunt neseriosi...Am comnadat intai un telefon , dupa care m-au sunat in aceeasi zi sa-mi spuna ca nu e pe stoc...Am comandat apoi altul, m-au sunat spunandu-mi ca in 3 zile il primesc...Dupa vreo 10 zile ma suna din nou si imi spun ca in aceeasi zi il trimit...Asta a fost joia trecuta...Evident ca nu a ajuns nici azi...Am sunat alaltaieri sa intreb daca l-au trimis, evident nu il trimisesra...Au zis ca il primesc ier, dar nu m-au sunat...
Asa ca degeaba au preturi mici, daca sunt neseriosi...

#22
scdvv2

scdvv2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.12.2011
Eu am comandat un Lumia 520 acum mai bine de o saptamana. Nu a venit nici azi. Le-am tot trimis mail si mi-au spus ca dureaza intre 3 si 7 zile LUCRATOARE. Zilele alea s-au dus oricum de mult.
Parerea mea, din experienta personala, este sa mai puneti cativa banuti si sa va comandati de pe un site de incredere ca astia sunt de 2 lei. Cred ca e o firma in ceva garsoniera.

NU MERITA!!
NU CUMPARATI DE LA EI CA E TEAPA!

#23
JustNatural

JustNatural

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.02.2007
Salut,

Toate parerile astea ma fac confuz... In fine... dupa indelungi ezitari si framantari, azi mi-am luat inima-n dinti si am comandat un Nokia Lumia 820 red . Pretul nu era cel mai mic de pe "piata" asa cum se mandresc ei, dar tinand cont de faptul ca dintre toate site-urile dubioase gasite pe shopmania, ei mi s-au parut cei mai seriosi, am facut comanda.
Gandirea mea este in felul urmator : daca cumva voi avea vreodata probleme la garantie, voi avea factura si garantie in baza carora sa-mi fac dreptate pe cale legala... (sper)
Am fost asigurat telefonic ca mi se da factura si garantie originala + ambalaj original... Acum ramane de vazut la fata locului deoarece am cerut sa vin la un punct de lucru al lor (nu cred ca au asa ceva, deci din discutie am inteles ca probabil ma voi intalni cu tipul personal la o adresa, dar nu am inteles exact ce e acolo...) ca sa fac plata cash si sa inspectez produsul si documentatiile aferente.
Sper ca totul sa decurga bine... revin cu un review.
Doamne-ajuta ! :)

#24
JustNatural

JustNatural

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 04.02.2007
Ok, dupa cum am promis, revin sa ca povestesc cum a fost experienta mea.
Pentru mine totul fost bine! am sunat de 2 ori intr-o zi sa intreb ceva si mi-au raspuns la telefon de fiecare data, tipul a fost politicos, n-am ce reprosa. Am facut comanda de telefon, atat telefonic, cat si pe site, si am cerut sa-mi vina a 2-a zi telefonul pt ca aveam nevoie de el in vacanta. Pe site am facut comanda noaptea, iar a 2-a zi de dimineata am sunat sa confirm comanda si fiindca mi se spusese ca au telefonul in stoc la furnizor (sunasem odata informativ) , am cerut sa-mi vina a 2-a zi si sa-l ridic personal. Am fost si m-am intalnit cu tipul care probabil are firma, mi-a prezentat telefonul cu ambalajul sigilat, factura si garantia, stampilate si semnate. Mi-a desfacut ambalajul pe loc, totul arata impecabil - instructiunile si tot scrisul erau in ungureste dar le-am gasit pe net in engleza. Nu stiu inca cum se va reactiona daca doamne-fereste am o problema cu teleonul... sper sa nu se ajunga acolo, dar daca se ajunge, promit sa scriu si despre acest aspect.
Pro :
- comanda si livrare rapida (daca esti din Bucuresti)
- produs nou sigilat
- factura si garantie in original cu semnatura si stampila

Contra :
- lipsa unui punct fix corespunzator de unde clientii sa-si poata ridica produsele
- factura si garantia au unele greseli ... (pe factura la rubrica nume furnizor scrie xphones4all concept SRL dar firma si stampila sunt de fapt numite doar xphones concept SRL / garantia are unele greseli de scriere ) - nu stiu cat de grav este asta , dar mi-am asumat riscul...

Am testat telefonul mai bine de 1 saptamana si este ok pana acum.
Toate cele bune !

#25
johnnybegoode

johnnybegoode

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 941
  • Înscris: 30.03.2005
Exact cand gasisem si eu un LG Optimus G la un pret super (https://xphones4all.com/lg/lg-e975-optimus-g-black) am gasit si aceasta pagina si m-am dezumflat aproape total! Am sa ma mai gandesc. Daca mai sunt useri care au cumparat de la ei sunteti rugati sa ne postati impresiile.

#26
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,873
  • Înscris: 06.01.2008
Dintre toate magazinele i-ai gasit fix pe teparii astia. Am intrat pe linkul dat de tine si cica pretul pentru Optimus G in magazine e de aproape 2000RON si faci o economie de 500RON daca-l cumperi de la ei, cand de fapt pretul porneste de la 1400, respectiv 1500RON la magazine serioase, in functie de culoarea dorita.
Iti las mai jos link catre site-ul price.ro pentru cele 3 variante de culori de Optimus G, ca sa vezi ce alte alternative ai in afara de xphones4tzepe.com :
Optimus G Black -> aici cel mai mic pret la magazine cat de cat serioase ar fi la telefonultau.eu si koyos.ro
Optimus G Blue -> aici telefonultau.eu si quickmobile.ro
Optimus G White -> aici tot telefonultau.eu, sau cel.ro si dc-shop.ro daca vrei sa fii sigur ca primesti garantie originala.
Daca ar fi sa-mi iau acum Optimus G eu personal as alege modelul albastru, de la dc-shop.ro. Insa orice varianta de culoare ai alege parerea mea e ca merita sa mai pui 100-150RON si sa-l iei de la un magazin serios, cu istoric si nu de la un magazin ce si-a inceput istoria cu un sir lung de tepe.

#27
natzy85

natzy85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 17.10.2013
Foarte proasta experienta cu acest "magazin". Am comandat un Nexus 4 pe data de 04.10.2013 si, desi scria ca este pe stoc cand am sunat sa-mi confirme ( nu te suna nimeni de la ei ) mi s-a zis ca acesta nu este pe stoc si ca va dura pana la 7 zile lucratoare ca acesta sa soseasca. Am fost de acord din cauza pretului ( desi cu 1 milion mai mult puteam sa iau de pe Emag ). Au trecut 2 saptamani si nimic. Am sunat in fiecare zi la ei si intotdeauna mi s-a zis sa astept de pe o zi pe alta iar ultima "bomba" a fost ieri cand mi s-a zis ca trebuia sa ajunga astazi la ei in Bucuresti si cand am sunat surpriza! Produsul nu este in stoc furnizor si sa mai astept pana pe luni - marti. Astazi am inregistrat plangere la OPC si nu ma voi opri pana cand nu voi fii tratat asa cum se cuvine ca intr-o tara europeana ce se supune legilor. Acum la emag s-a marit pretul si telefonul numai este in promotie Posted Image Sunt nevoit sa platesc cu 150 RON mai mult pt un produs resigilat sau 300 pt unul nou.
Va voi tine la curent cu evolutia lucrurilor.

Edited by natzy85, 17 October 2013 - 20:22.


#28
nedefinit

nedefinit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.10.2013
E primul site pe care nu vad decat review-uri pozitive: "nota 10, recomand, prompti, seriozitate". Tocmai ce am postat un comment. Nu a aparut. Evident. Nu va aparea vreodata acolo distonand cu restul de comentarii. Nu am scris nimic rau, doar ca nu i-am laudat Posted Image)
I-am sfatuit sa mai lase si review-uri negative ca sa para reale. Oricat ar fi vanzatorul de serios si produsul de bun tot vor exista si oameni nemultumiti. Dar se pare ca acolo sunt toti ca o turma care se bucura si lauda si recomanda tuturor, isi fac cont pt asta, ca sa impartaseasca fericirea lor, apoi impart acadele la marginea curcubeului pe care scrie xphones4all. Si mai scriu si asemanator de parca ar scrie aceeasi persoana. Simetria, exprimarea, rata de greseli gramaticale sunt constante, in contrast cu rata analfabetismului real. Se inscriu intr-un tipar. Se vede clar ca e acelasi creier care le debiteaza.

Ce telefon grozav am dar are meniul in alta limba, nicidecum o problema pt mine care sunt fericit!
Wow, ce tare e! Doar ca avea un pixel mort da' nu e vina vanzatorului.
Copy-paste la un review din prima lor pagina:
"Adrian - Timisoara, 06.10.2013
Oameni seriosi, promti si profesionisti!. NU. nu sunt angajat la ei Posted Image) Am comandat xperia m, m-au sunat, mi-au dat awb-ul, am primit produsul, totul e ok. Doar ca are 1 pixel mort in stanga jos, ceea ce nu e vina lor. O zi buna va doresc si vanzari mari!"
(Daca nu ar fi scris ca nu e angajat la ei poate ca nu m-as fi prins ca e ... )

Mai si recunosc ca trimit si produse defecte dar nu e vina lor, ei tot sunt grozavi, si toti clientii sunt fericiti si continua sa jubileze sub curcubeul roz. Si nimeni nu are nevoie de service.

Cat despre seriozitatea lor... Nu exista formular de confirmare. Nimic pe e-mail. Totul este verbal, iar verbal e abureala. Suni azi, spun ca maine va fi pe stoc. Suni a doua zi sa vezi daca e produsul, iarasi esti amanat.
Prea dubiosi.

Ce mai e dubios e ca e singurul site unde se cer despagubiri pt comenzile anulate.  Posted Image  Citez: "Atentie cheltuieli de aproximativ 100 ron / produs!
Va rugam nu confirmati daca nu doriti sa ridicati produsul! Daca ati confirmat produsul si acesta nu este ridicat de catre dvs ne obligam sa ne indreptam asupra dvs din punct de vedere juridic pentru recuperarea cheltuielilor de aproximativ 100 ron."
Te ameninta ca se judeca cu tine pt 100 lei. Milogi...
Si protectia consumatorului nu exista? Cum e cu faza "sunt cetatean european si am drepturi?"


Continuam lista cu lucruri dubioase:
Pe site apare in stanga jos Trusted. Intru pe https://www.trusted....ogo-ul-trusted/ si gasesc deja nereguli:
"De asemenea, site-ul pe care te afli declară că respectă drepturile de autor, că nu face spam, că protejează datele personale ale clienților și, nu în ultimul rând, afișează un link către ANPC, conform legii." - Unde e link-ul? Am cautat pana m-am plictisit. O fi undeva cu zoom out de e abia perceptibil... tot printre review-uri presupun  Posted Image))
"oferă coordonatele de contact ale unei persoane care se ocupă de rezolvarea problemelor clienților nemulțumiți (este bine să știi de la bun început, că dacă se întâmplă să ai dificultăți în relația cu magazinul, ai la dispoziție coordonatele unui reprezentant al magazinului cu care să încerci soluționarea amiabilă a problemelor)." - Numar inexistent... Doar numar de orange fix pt comenzi. Unde iti raspunde ala care nu are nimic in stoc si tot amana.

Cat despre locatie, cand cauti pe maps dai intr-o parcare. A fost cineva la sediul lor? Exista?

In concluzie ceea ce ii scade cel mai mult credibilitatea e multitudinea de review-uri care apar constant, toate pozitive, de parca isi si face toata lumea cont sa laude, cand site-ul are 10 luni vechime si nici alea veterane n-au atatea review-uri per produs. Daca ar disparea total acele review-uri ar parea cat de cat real.
Si ce review-uri sunt alea? Sunt grozavi, prompti, preturi bune, calitate? Asta la orice produs cautat.
Nimeni nu scrie nimic despre produs. Vrei detalii tehnice, pareri ca pe orice alt site normal... NU EXISTA. De parca ar fi lumea plina de inculti care iau telefoanele doar sa testeze daca vin repede si daca sunt astia seriosi. Note acordate, pareri pro si contra despre un telefon nu s-au gasit sa posteze in astea 10 luni de cand exista site-ul?
Notele sunt date numai sub forma - copy-paste iarasi din pagina lor: " Vlad - Timisoara, 10.10.2013
Foarte bune. Va multumesc. Aveti nota 10. Va multumesc ,caci va dati interesu catre clienti o sa va recomand si la alti prieteni."
"Victor - Craiova, 27.09.2013
De nota 10 recomand cu incredere !"

Alt lucru care te determina sa faci cale-ntoarsa e faptul ca niciodata nu au nimic pe stoc. Bun, se comanda pt tine produsul, dar nu se poate intampla sa si existe ceva acolo? Comanda anulata? Sau produs primit si returnat in cele 10 zile fara invocarea unui motiv? Nu? Pai nu anuleaza/returneaza nimeni? Ce inseamna asta? Ca toata lumea e fericita sau ca intampina probleme in procesul de returnare?
Altul: Lipsa garantiei de la producator. Iar poza aia cu service-ul ala de 2 bani doar intareste temerile.
Altul: In ciuda parerilor celor 600 comentatori imaginari - lipsa seriozitatii pe care o veti constata si singuri la contact daca pretul atractiv e mai presus de siguranta banilor vostri si de o logica elementara.

BEWARE!

Edited by nedefinit, 19 October 2013 - 05:37.


#29
Alexa86

Alexa86

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.12.2013
Tocmai am comandat un S4 mini de la xphones4all si l-am primit branduit si blocat orange, cand i-am intrebat de ce, au zis ca asa a fost ultimul lot si cand am intrebat de ce nu m-au anuntat inainte, au dat din umeri. Nesimtiti

#30
cristinayna

cristinayna

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.12.2013
cel mai prost site ever va rog nu va irositi timpul si nervi sa va luati ceva de la ei sunt neseriosi!am comandat un ipad mini de black fridday si au trecut 3 saptamani de la confirmarea lor si nimic I am sunat azi si au zis ca I au incurcat furnizori ca le au trimis  ipad cellular si I am intrebat daca nu li se pare normal sa ma sune si pe mine sa mi zica ceva numai sa mi zica!si au zis ca nu au nici o scuza concluzie NU CUMPARATI DE LA XPHONES4ALL!!!!!!

#31
uzzydan

uzzydan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 11.01.2009
Ma bucur ca am gasit topicul acesta, pana sa lansez o comanda la ei. Aveam de gand sa iau un LG Optimus II L7 P715, ca apare la un pret mai mult decat convenabil. Dar, pas!

In alta ordine de idei, eu am dat peste magazinul lor on-line navigand pe sa saitul trusted.ro : http://www.trusted.ro/xphones4all.com/ Ceea ce mi s-a parut interesant si motivul pentru care scriu aici, este faptul ca acolo, pe linkul postat de mine, spune ca "Daca aveti probleme cu acest magazin raportati la [email protected]. Chiar sunt curios daca marca aceasta, "trusted" semnifica ceva!

#32
Serv_Electronics

Serv_Electronics

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,398
  • Înscris: 09.03.2006
era sa comand...
Ce bine ca exista forumuri si google maps.

#33
comandore2008

comandore2008

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.05.2010
Numele meu este Andrei,
Am comandat astazi la ora 11 un telefon samsung de la http://xphones4all.com/ care aparea in stoc si la cel mai mic pret din lista magazinelor ce vad modelul.
In momentul in care am sunat sa fac comanda am fost anuntat ca telefonul nu este pe stoc si ca ajunge in 3-7 zile (am urmarit pretul si cu o zi inainte era mai mare si in ziua respectiva era la promotie si stoc limitat -> fals).
Am spus in regula si am fost de acord sa astept. Dupa 30 minute am fost sunat de respectivii sa imi comunice ca pot ridica telefonul in 2 ore (ciudat am zis eu).
Am incercat sa investighez putin si la sfatul unui prieten am sunat din nou si am intrebat de garantie. Afland ca nu este garantie la service samsung am comunicat ca ma voi gandi daca mai doresc sa cumpar de la ei.
Dupa inca o ora am decis ca nu are sens sa risc (sa ma cert cu niste oameni de la nu stiu ce service) si am sunat sa anulez comanda.
A raspuns o doamna careia i-am spus ca m-am decis sa nu cumpar si am explicat frumos motivul.
Dupa 2 secunde surpriza " Domnule sunteti neserios! Stiti noi am adus telefonul si doreau si altii acest telefon..." pe un ton complet nepotrivit.
Cand am vazut ca se incing apele am spus scurt " Cred ca a-ti spus suficient. La revedere."
Fiecare sa isi faca o parere proprie pe baza acestei relatari.

#34
Peter Blood

Peter Blood

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,835
  • Înscris: 13.02.2007
Ceva noutati legate de experientele cu xphones4all?
Nu de alta dar ieri, 30.03.2014, intru-un comentariu, numitul alexne relata ca cei de la XPhones4all sunt spaima tuturor forumurilor.
O fi de bine? O fi de rău?

#35
don_King

don_King

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,063
  • Înscris: 26.11.2001
ok, opinie proaspata si personala cu privire la respectivul online.

Am comandat un produs oarecare, am fost sunat pentru confirmare, am fost sa il ridic la ora la care am fost anuntat ca va ajunge. Am fost, am ridicat produsul insotit de factura/garantie. Fiind vorba de un produs Apple, am verificat inainte de a achita seria hardware a produsului pe siteul apple.com. Am platit, am luat marfa si asta a fost. (am chitat cu cateva sute bune de lei mai putin fata de un online "respectabil")

Cu alte cuvinte din punctul meu de vedere nota 10.

PS fata de alti useri care au imprastiat cu noroi desi au numai cateva mesaje pe acest forum, eu prezint o oarecare credibilitate, am ceva vechime pe aici.

In afara de pret, decizia de achizitie a fost luata de numarul MARE de indivizi care au dat like pe facebook paginii respective. Asta nu poate fi falsificat cu una cu doua.

PS nu am actiuni la firma respectiva ...

#36
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,873
  • Înscris: 06.01.2008

View Postdon_King, on 01 aprilie 2014 - 18:54, said:

Am comandat un produs oarecare, am fost sunat pentru confirmare, am fost sa il ridic la ora la care am fost anuntat ca va ajunge. Am fost, am ridicat produsul insotit de factura/garantie. Fiind vorba de un produs Apple, am verificat inainte de a achita seria hardware a produsului pe siteul apple.com. Am platit, am luat marfa si asta a fost. (am chitat cu cateva sute bune de lei mai putin fata de un online "respectabil")
In afara de pret, decizia de achizitie a fost luata de numarul MARE de indivizi care au dat like pe facebook paginii respective. Asta nu poate fi falsificat cu una cu doua.
La produsele Apple e mai greu sa dovedesti "seriozitate" unui magazin, avand in vedere ca au garantie internationala.
Cat despre like-uri, sunt destule servicii si chiar pagini de facebook ce ofera pachete cu cate 100/500/1000 de like-uri pentru orice pagina doresti, conteaza doar sa-i platesti si vezi cum iti creste numarul de like-uri acordat paginii.
Pe langa asta, vreau sa vad si eu momentul cand toti cei tepuiti de magazinul asta vor intra a doua oara pe facebook si vor cauta pagina lor pentru a le da "unlike".

P.S.: o singura experienta fericita la un produs cu care oricum nu prea risti sa iei teapa atat timp cat il cumperi sigilat chiar nu califica un magazin drept de incredere.
Iar facebook-ul+grupurile de vanzari/reclama de pe facebook si zecile de site-uri de vanzari sunt pline de produse Apple sigilate si vandute mult sub pretul pietei, asa ca nu le-ar fi greu sa le cumpere din astfel de surse.

Edited by Hider141, 01 April 2014 - 19:52.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate