Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scari interioare

Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST

Despre titularizare si definitiva...
 date personale angajat

Intelectualii Romaniei

Gaina rasa Brahma bolnavioara

Recomandare SmartWatch pe care po...
 Concediu Vasiliki

Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...

Propranolol zilnic
 Ce "tip" de apartament/ca...

A luat cineva masina Tesla din re...

Robot de spalat geamuri

Lipsa etrieri noduri
 

Cartierul Verde

- - - - -
  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#217
breadband

breadband

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 12.09.2008
O precizare: la tara, unde nu sunt blocuri care iti dau automat atributul de "civilizat", oamenii se saluta cand se intalnesc pe ulita.

#218
mama_bear

mama_bear

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 28.11.2012
Stimate domn Iosub, in loc sa va ascundeti in spatele unui forum si sa aruncati cu jigniri si amenintari, mai bine aratati ca sunteti un om civilizat cum pretindeti ca sunteti si acceptati sa ne intalnim si sa rezolvam diferentele, discutand in mod civilizat.
Cum v-a precizat sotul meu la telefon, si ati fost sau ati parut total de acord initial, acesta a fost singurul motiv pentru care ati fost sunat.

Daca faptul ca avem o problema si am ales sa nu ne ascundem si nici sa nu o ignoram ne face "penibili si fraieri", ne-o asumam! Si daca faptul ca am ales sa va invitam personal sa rezolvam divergentele si neintelegerile ne face "cocalari si tarani", din nou, suntem cu varf si indesat!

Nu am sa mai scriu pe acest topic. Nu ma asteptam sa citesc asa ceva si sa fiu atacata intr-un asemenea mod de un vecin.

Ati castigat, Domnule Iosub!
Sincere felicitari!

#219
sorin-ladri-end

sorin-ladri-end

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.10.2014
Are cineva idee cand au de gand sa faca trecerea finala la enel pe numele nostru? Deja a trecut o groaza de timp de cand suntem dusi cu zaharelul si acum dupa ce am platit cu forta vrei nu vrei 100 lei pe luna acum avem contoare de la dezvoltator!!!?? Noi cand am vizionat apartamentul cu Dl. George Mihai nu ne-a spus nimeni nimic de faptul ca ne obliga sa le platim dansilor curentul. Imi este groaza ca vine iar iarna si daca apar aceleasi probleme ca anul trecut in iarna nici macar nu pot sa sun sa fac sesizare la electrica ca nu am nici o calitate (poate doar aceea de platitor fortat). Si daca stie cineva la ce tarif doresc dansii sa platim curentul ... nu de alta dar ne asteptam la orice dupa treaba cu aceste contoare. Daca tot am scris de problema asta stie cineva de ce pute a ,,treaba mare'' intre blocuri? Sunt zile in care e pur si simpu insuportabil mirosul....acum ca a venit frigul e mai ok...dar in timpul verii erau zile superbe pline de ....miros.

#220
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Buna tuturor. Am facut si eu o vizita in Cartierul Verde(ma rog...3 vizite) si...ma cam bate gandul sa devin proprietar aici. Se mai gandeste cineva sa cumpere in blocul acela, inca ne-terminat, dar cu acoperisul facut? Incerc sa aflu daca am vecini de scara... :-)


#221
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Buna. Hmmmm...nici un vecin??? Intre timp...chiar am cumparat. :-)


#222
mko999

mko999

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.11.2014
euforia CARTIERUL VERDE...
frumos...la prima vedere...frumos si la a 2-a...frumos si interesant cand incepi sa vorbesti cu dezvoltatorul despre imobil,despre proiect,despre CASA TA!mai ca iti vine sa te muti pe loc asa de frumos sunt detaliate toate...dar te saturi...te saturi sa fii luat la misto...te saturi sa nu ti se raspunda la telefon...te saturi sa astepti sa vine D-nu Bebe sa ti rezolve problema!!!te saturi sa mai suni...te saturi de CARTIERUL VERDE si visul ala frumos de a avea CASA TA!!!eu sunt unul din cei care locuiesc aici...am citit pe forumuri parerile dar m am incapatanat sa cumpar...si am cumparat in blocul 4C la mansarda...pana sa semnez contractul de vanzare cumparare toti erau lapte si miere!!!totul se face...totul este impecabil!!!....dar de la momentul semnarii contractului au mai durat doua luni pana m am mutat efectiv...si sa incepem cu inceputul:
1). ne am apucat de curatenie si ca sa vezi...parchetul pus la misto...si nu parchet de 8 euro pe care ti l dau ei!!!de la sapa autonivelanta pe care au turnat-o de 3 ori,de la parchetul pus de mai stiu eu ce betiv care nu a mai nimerit imbinarile am ajuns sa schimb parchetul pentru ca nu mai era bun si sa mi aduc pe cineva specializat sa il puna pentru a nu avea probleme din nou!caz rezolvat!
2).geamurile termoman puse doar sa fie...flambeaza parca nu ar fi prins in caramida ci doar in spuma,probabil au facut economie la suruburile de prindere..pe asta inca nu am rezolvat-o!
3).glafurile nici acum nu sunt puse...
4).tevile de scurgere...nu stiu cum sunt facute ca imi miroase in casa...dar ce mai conteaza ca si acum este santier in bloc...daca este praf si depozit la intrare putin miros nu strica!!!
5).cad m am mutat era cald si nu batea vantul...dar a venit toamna si totodata vant,ploaie...si ploua prin sageac...si bate vantul in pod ca si cum nu ar fi pus acoperisul si facuta izolatia...dar este...doar ca e facuta la misto si asta...tavanul fals din rigips prins cu tije de capriori vibreaza la cel mai mic vant!!!se aud zgomote si nu prea pot dormi noaptea cand bate vantul mai tare pentru ca pocneste,troncane,se misca...mai nou a inceput sa crape...peretii laterali la fel vibreaza si pocnesc...pe la prize si la gura de vizitare la centrala termica intra vantul!!!si mai am si soareci...asa de control...
si am inceput...suna l pe George...da se rezolva...suna l pe Bebe...se rezolva...sun-o pe Doina...se rezolva...a venit un nene,a dat o gaura in tavan si aia a fost ca el nu stie ce sa faca mai departe...intr-un final dupa ce am contactat un avocat si a sunat-o pe Dna dezvoltator imobiliar a venit Bebe cu un tub de spuma,a dat sageacul jos,a bagat putina spuma si sa rezolvat problema...dar nu...nu s a rezolvat nimic si iarasi suna i...si a zis ca mai vine cu niste tuburi de silicon sa mai puna pe ici pe colo si nu a mai venit...si astazi dupa multe telefoane si asteptari,cu invoit de la serviciu ca vine si repara,inca nu s a rezolvat nimic..in continuare voi vedea ce voi face,probabil voi merge in instanta...ca poate asa ma voi putea bucura si eu intr-o zi de casuta pe care mi-am dorit-o si pentru care platesc 30 de ani!asa ca...analizati bine oferta si ganditiva de doua ori...mai ales cei care cumparati prin prima casa sau cu credit ipotecar...iar despre restul problemelor sa vorbit destul pe acest forum sa le mai reiau eu!!!iar daca ai vre-o problema cand o sa suni o sa ti se spuna ca tu esti singurul cu probleme...ca pana acum nu sa mai intamplat la nimeni!!!ca este o casa de 30000 nu de 100000!!!ca poate am eu fantome in pod si nu imi  dau seama...si daca i am spus ca o sa i dau in judecata m a luat la rost ca ii amenint!!!NU...NU VA AMENINT...ESTE DREPTUL MEU DE CETATEAN...UNUL CARE MUNCESTE O VIATA SA PLATEASCA PENTRU BATAIA VOASTRA DE JOC...

#223
tot_de_acolo

tot_de_acolo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 02.07.2013
Ai două variante, una să mergi la instanță și alta să reușești să te muți, să scapi de contract...cu a doua variantă scapi de probleme.
Eu nu stau la mansardă, în afară de problemele tale de mansardă, restul le am și eu, bate vântul în casă, geamurile sunt puse la mișto, finisajele la mișto, mi-a mirosit în casă 1 an, acum ori a dispărut mirosul ori m-am obișnuit, apa este mizerabilă (nici nu vreau să mă gândesc unde evacuează canalizarea, așa zisa fosă și de unde folosim apă), rețeaua de gaz are probleme (am făcut verificarea centralei cu o firmă specializată și nu este presiune, stă de luni de zile groapa lângă bloc), rețeaua electrică are probleme, găsesc totul resetat în casă destul de des, probabil la 3 ani cel mult electrocasnicele și electronicele se vor prăji. Și nu se face nimic și nici nu se va face...

#224
achim78

achim78

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 29.05.2013
R: Mko999 - nu esti singurul cu probleme (asta ca sa iti raspund la intrebare). Si eu am avut discutii aprinse cu fam. mihai legate de promisiunile premergatoare semnarii contractului;
Ca sa fiu la obiect : am sesizat "vecinii" activi pe acest forum despre apa cristalina pe care o cumparam, am ridicat problema parcarii promise si despre situatia curentului electric; se parea ca majoritatea sunt multumiti, au restaurant si piscina si nu le mai trebuie nimic altceva;chiar nu inteleg pasivitatea si acceptul neconditionat al vecinilor .

R: sorin-ladri-end - am facut cerere pt. aviz de bransament la enel- raspuns f. evaziv ca si cand nu stiu nimic; am facut sesizare la anre; dupa nenumarate discutii s-a ajuns la un compromis : enel si exer si-au luat obligatia sa finalizeze bransamentul definitiv pana la finele lui ianuarie 2015 - in caz contrar improspatez sesizarea.

Cat priveste apa si fosa septica, o sa incep demersurile pentru a afla daca exista aviz de gospodarire a apelor pentru acestea; o sa fie interesant.

De cand sunt membru pe acest forum s-a discutat degeaba - uite ca se si poate face ceva si se va mai face.

Pentru cei multumiti si care probabil stiu cine sunt, le transmit sarbatori fericite si o centrala termica "sanatoasa" pana la sfarsitul iernii.

O zi minunata !

#225
mko999

mko999

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.11.2014
zilele urmatoare voi lua apa de la robinet si o voi duce la analize...fiind fostul S.A.Ilfov..unde o mare perioada s-au folosit tot felul de substante pentru fertilizarea solului cu siguranta apa nu este cea potabila de care scrie in contractul de vanzare cumparare...din cate am inteles putul este la o adancime foarte mica si apa ar avea ceva compusi chimici daunatori organismului,care nu ies nici prin fierbere...deci oare ce boli de piele si interne ne asteapta intr-un viitor apropiat???!!!cat despre problemele de la apartament am vorbit deja cu un avocat,un executor judecatoresc si voi chema un expert sa mi evalueze daunele....zilele urmatoare se va realiza un reportaj in cartier si cei care au ceva de spus ii rog sa ma contacteze aici sa le transmit exact data si ora la care se va realiza emisiuneadin cate imi aduc aminte cartierul era legat la utilitatile orasului Bragadiru cand am discutat cu ei pana sa cumpar!!!si taxa de mentenanta pe care ne pun sa o platim...50 euro pe luna...pentru ce dau banii astia?pentru luminile care ard noaptea la piscina?pentru femeia de servici care vine si sterge cu mopul la misto?pentru gunoiul pe care trebuie sa l car cateva sute de metri?pentru apa care este nociva?pentru locul de parcare din camp daca ajung mai tarziu acasa?pentru ce aceasta bataie de joc?eu nu am nici o datorie fata de ei,din contra ei au fata de mine!asa ca daca mai sunt cetateni cu coloana vertebrala la noi in cartier si vor o schimbare,hai sa facem ceva!

#226
achim78

achim78

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 29.05.2013
Mko999 - apa potabila este reglementata de legea 458/2002 (r1) http://www.asrm.ro/p...ec 2011.doc.pdf.

Ca sa te scutesc de intrebari.
Ultimele analize efectuate pe data de 11.noi., le voi enumera pe cele mai importante:
- suspensii: am 1 filtru cu purjare de 100 micrometri porozitate si 1 filtru de 20 micrometri PP (il schimb la 2 saptamani). (non-legis)  => depuneri in instalatia sanitara, masina de spalat, haine, etc.
- duritate : 28 gG (legis. >5) - apa extrem de dura afecteaza centrala termica, calorifere, masina de spalat, etc (remediu: polifosfati tip food/alimentar sau dedurizator).
- numar bacterii coliforme  > 35/100 mL. (legis 0 /100mL pt apa plata), remediu filtru ceramic cu porozitate 0.1 um.
- mangan : 114 ug/L (legis 50 ug/L). remediu (statie demanganizare/deferizare, filtru demanganizare).


Pentru cei interesati de alte detalii "mishto" va rog mesaj privat.

Pentru potabilizare: echipamentele de osmoza inversa sunt ieftine dar consumabilele consta aprox. 500 euro/an.

Edited by achim78, 26 November 2014 - 21:05.


#227
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
Zi mare pentru specia umană: vecinii noștri bipezi din bloc au învățat să scrie! Cu creionul pe peretele liftului. Perseverați, băieți, în curând veți fi capabili să articulați fraze întregi. ;)

Iar după oprit siguranțele unul altuia după câte o ceartă, de a ajuns tabloul electric de la parter să arate ca Podul Artelor din Paris pentru a pecetlui dragostea mare dintre ei, mai nou își dau foc la butoanele de sonerie. Aștept cu interes ziua când cineva va lăsa gazul deschis pentru că are boală pe vreun vecin.

#228
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Buna tuturor. N-am mai avut timp sa trec prin cartier. Oare in ce stadiu sunt lucrarile blocului cu acoperis  facut ( blocul 4, oare ?). Cum a fost Craciunul in Cartier? Mai sunt probleme cu "spiritul petrecaret" exagerat ? Recunosc ca asta ma cam ingrijoreaza putin (desi am citit tot forum-ul inainte sa cumpar - deci - nu pot spune ca nu eram avertizata....

#229
popescu_matei

popescu_matei

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.12.2014
Salut, constat faptul ca nu doar eu am probleme in Cartierul Verde. Domnul George & Co ne amana de aproape 1 an si tot nu avem toate utilitatile, nu mai zic de promisiunile de dinaintea semnarii contractului... vorbe in vant. Un sfat pentru cei ce doresc sa cumpere un apartament in Cartierul Verde: fiti cu mare bagare de seama cand vine vorba de utilitati si calitatea finisajelor , semnati contactul doar atunci cand toate lucrarile pentru care platiti sunt ,,la cheie''.

#230
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Buna Matei, ce utilitati lipsesc? Deja m-am speriat! Sau te referi la faptul ca nu se plateste curentul direct la Enel?

#231
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Apropo...si-a luat cineva mobila de la magazinul lor ? Daca Da, cum vi se pare ca si calitate/pret? M-ar interesa in mod deosebit usi pentru dressing incastrat in perete - si-a facut cineva la ei ?( mi-au spus ca au un atelier alaturi de bloc - nu l-am vizitat)

#232
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
heiii...nici o noutate pe forum? Cine si-a mai luat apartament? Ce se mai intampla in cartier? Am vazut pe facebook ca au si asfaltat! Eu nu am mai avut timp sa trec pe acolo. Au mai inaintat lucrarile la blocurile noi? :-)

#233
Frankie

Frankie

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 13.04.2004

View Postionut_i, on 08 decembrie 2014 - 19:21, said:

Zi mare pentru specia umană: vecinii noștri bipezi din bloc au învăţat să scrie! Cu creionul pe peretele liftului. Perseveraţi, băieți, în curând veţi fi capabili să articulaţi fraze întregi. Posted Image

Iar după oprit siguranţele unul altuia după câte o ceartă, de a ajuns tabloul electric de la parter să arate ca Podul Artelor din Paris pentru a pecetlui dragostea mare dintre ei, mai nou își dau foc la butoanele de sonerie. Aștept cu interes ziua când cineva va lăsa gazul deschis pentru că are boală pe vreun vecin.
Ha ha, am ras cu pofta. Posted Image

#234
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,101
  • Înscris: 22.06.2004
se poate face un film din topicul asta...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate