Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The worst of evil

Proiect de lege: Romanii vor achi...

Dopuri / casti amortizare zgomot ...

2 job-uri de 8 ore simultan.
 VW e-Up second hand sau alternati...

Reparatie scara mozaic vechi

Cablu curte destinat deplasarii l...

Sfat de cumparare pentru un Jagua...
 La mulți ani @mishu_bz!

La mulți ani @kyrre!

PF vinde 3 autoturisme ce se inti...

Suturi la relantii 2.0 tdi + fum ...
 Tencuiala exterioara casa caramid...

Restituire RCA Allianz

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?
 

Cartierul Verde

- - - - -
  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#235
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
un film plictisitor!!! :-))) Nu imi mai spune si mie nimeni ce se mai intampla prin cartier? mai am cateva luni pana ma mut. Pana atunci nu am timp sa ajung pe-acolo si....sunt ne-rabdatoare dupa vesti - de orice fel. Cum mai e viata in cartier, dupa ultimele noutati? :-)

#236
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 22.06.2004
sa inteleg ca ai citit topicul si totusi ai cumparat?

Edited by conu71, 05 May 2015 - 13:59.


#237
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
  • EXACT ! Am citit TOT topicul de mai multe ori si apoi am cumparat! :-))) Astaaaa...pt ca am citit si topicurile altor ansambluri rezidentiale care au apartamente intre 35 - 42.000 EUR la 2 camere. :-))))  Dupa ce am analizat indelung - am cumparat.


#238
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
buna. Sta cineva in blocul acela aflat imediat la stanga, cum intri pe alee? Am vazut ca sunt perdele la multe geamuri. Ne poate spune cineva daca este totul Ok?  - presiune gaze, apa curenta, apa calda, curent electric? Ati intampinat ceva probleme deosebite, pana acum? Cu muzica de la piscina/restaurant cum este, vara aceasta? Am trecut de cateva ori in week-end, insa doar in timpul zilei. Era liniste, calm si pace.... :-)

#239
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
Doresc să îi mulțumesc vecinei mele care a alimentat cu alcool niște polițiști beți din blocul alăturat și i-a încurajat să facă scandal toată noaptea în parcare. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă nu le dădea să bea, o bătea bărbat-su acasă?

Doresc de asemenea să îi mulțumesc și vecinei cu sindrom Stockholm care, atunci când echipajele cu polițiști treji au intervenit pentru identificarea și calmarea colegilor lor beți, a ieșit la geam și i-a certat pe polițiștii buni că de ce îi alergă pe ăia răi. Dovada că facerea de bine e întotdeauna f*tere de mamă, unul dintre motivele pentru care am căutat să mă delimitez de anumite inițiative ale unor vecini (și ei s-au supărat pe mine).

Vă mulțumesc doamnelor, vă meritați soarta.

Vă mulțumesc și dvs, dragi vecini milițieni (că polițiști sunteți poate doar în visele voastre cele mai umede). Vă doresc din tot sufletul ca vecinii care au ținut în noaptea asta cu adevărații polițiști să vă reclame la IGP și la comandanții voștri direcți, să rămâneți cu dosarul pătat și să vă iasă "zmardoiala" din cap. Chiar: ce polițist e ăla care spune că dacă un alt polițist îl legitimează devine "zmardoi" și sare la bătaie? Ne trebuie niște liste ale rușinii cu indivizii ăștia, identificați și marginalizați. Ți-ai băut mințile și apoi ai făcut scandal toată noaptea? Nu mai ai nici un drept în ochii mei și a altora de aceeași părere cu mine.

Mulțumesc și serviciului de pază al cartierului, pe care îl plătim cu conștiinciozitate lună de lună ca să dirijeze mașinile în parcare și să păzească utilajele din șantier. Mă gândesc serios să nu mai plătesc cel puțin jumătate din întreținere; mașină nu am, dar plătesc locul de parcare, cu microbuzul cartierului merg când și când, dar plătesc regulat acest serviciu, de pază nu beneficiez pentru că păzește lucrurile Exerului, nu pe ale mele, apa e mizerabilă (foarte dură și cu impurități), gunoiul pe scară stă nemăturat uneori cu zilele (aici e și vina vecinilor, pentru că sunt niște jegoși care și-ar face și nevoile pe scară dacă ar putea, dar am urmărit și uneori aceleași mizerii stau nemișcate din loc zile întregi), în casă miroase a canalizare, afară miroase aproape zilnic a balegă de la ferma de animale (uneori de îți întoarce stomacul pe dos)... Prost nu e ăla care cere, prost e ăla care dă. Iar în acest caz eu sunt prostovanul.

#240
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 22.06.2004
din acest topic poate iesi cel putin o telenovela daca nu cumva chiar un lung metraj

#241
Frankie

Frankie

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 13.04.2004
Astept cu real interes urmatorul post al lui ionut_I. Posted Image

#242
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
Eu aștept dimineața, ca să aflu cine montează la 1 noaptea un aparat de aer condiționat la etajele superioare. :D

#243
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 22.06.2004
criminal post

#244
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
"- George, când rezolvi cu țiganii și scandalurile de la restaurant de care îți tot spunem de 2 ani de zile?
- Nu e treaba ta pe cine aduc eu în cartier. Nu-ți convine, mută-te!"

Bravo, chief!

E o vorbă care spune că atunci când plătești banane obții maimuțe. În sărăcia asta de cartier în care Exer Group nu a avut nici măcar 38 de dolari ca să cumpere o temă pentru site și au furat una de pe net (dacă alții fură, ei de ce nu?), darămite să mai își plătească și angajații, furnizorii sau să își respecte angajamentele,  cam așa este.

Cum s-a ajuns ca de la o chestie mișto să devenim Micul Zăbrăuți? Smoke and mirrors, baby! Vedeți mașinile alea scumpe din parcare ale dezvoltatorului George Mihai în timp ce angajații lui merg cu niște bombe pe roți? Sunt cumpărate din miile de euro pe care nu le-a mai dat la angajați motivând că nu are bani să-i plătească, iar a doua zi apărea în parcare ultima fiță de Mercedes (cunosc situația, nici un angajat nu se sfiește să recunoască în discuții particulare că la Exer Group nu se plătesc salariile, iar firma e condusă one-man-show).

Gradul de vânzare a unităților din cartier? O parte din locuințe sunt date la furnizori și cămătari în contul materialelor neplătite și a banilor împrumutați. Astfel ai toate șansele ca de fapt să fii vecin cu vreun mare interlop care mai e liber doar pentru că și-a turnat prietenii la poliție sau la SRI ca ultimul laș. E de ajuns să îți arunci un ochi în cartier și îi dibuiești imediat care e implicat în chestii ilegale, ăștia nici măcar nu sunt așa de deștepți încât să se ascundă în mulțime.

Totul este de fațadă. Bunăstarea dezvoltatorului? Ca să îl citez: "Când te dai jos din BMW M5, altfel conduci discuția!". Da, în lumea maimuțelor care aleargă după zdrăngănele lucitoare, altfel conduci discuția. În lumea reală unde știi care e colosul cu picioare de lut, nu, acolo râzi de ei și de eforturile lor disperate de a părea mai mult decât sunt.

Mă uit pe conturile de Facebook ale personajelor și prietenilor lor. Mimăm bunăstarea. Trăim din împrumuturi pentru o poză cu o sticlă de Bacardi și niște buze de rață de plastic. Suntem jmecheri, suntem ciumeci, suntem tatuați... L@bă!, vorba căpitanului Burci.

Acum câteva săptămâni o ospătăriță de la restaurant mi-a spus că ei i se pare normal să urle manelele până la 5 dimineața. Pentru cine nu știe o parte din petreceri sunt ținute de cei de la restaurant. Probabil în loc de salarii le dă voie să se îmbete toată noaptea din când în când. La 20 de ani nu ai prea mari așteptări de la viață.

Dacă mă interesează pe cine aduce George Mihai în cartier? Mi se rupe. Poate să îl aducă și pe Isus, să țină o predică. Pe mine mă interesează să nu taie găina cu ouă de aur. Am calculat că în 2 ani de zile am cheltuit în cartier pe diverse chestii (întreținere, curent, parcarea care nu o am, piscină, restaurant, magazin) cam 12.000 euro. E mult, e puțin? Nu știu.

În clipa în care crede că dacă mi-a vândut un apartament m-a cumpărat cu totul și poate să îmi dea m*ie, pentru că în mintea lui aia crede el că e tot ce avem dreptul ca locatari în Cartierul Verde, să stăm în genunchi cu gura deschisă în fața prohabului lui, atunci se schimbă situația. Pentru că George Mihai e deja în rahat, doar că el nu știe. La fel și Exer Group, la fel și Cartierul Verde Residence SRL care face evaziune de la înființare până acum.

Da, știu că aici citesc și concurenții lui de la alte cartiere, nu doar posibilii cumpărători, ba chiar și angajații lui ăia puși să scrie pe aici ce minunat e Cartierul Verde. Dar când te apuci și îl m*iești pe ăla care ți-a ținut partea doar pentru că ți-a cerut ceva de bun simț, vei afla pe pielea ta cum gura bate curul. Nu pe forumuri, ci în viața reală, la buzunar.

#245
n0sp3rat

n0sp3rat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 31.12.2009
Manele pana la 3 dimineata avem, betivi care se pi*ă pe masina ca nu gasesc un gard electrificat avem, intuneric avem, drum de țară avem, evaziune fiscala la piscina si la restaurant avem.

Cum sa nu iti placa un cartier in care ai atat de multe lucruri?

La restaurant am mancat o singura data si am jurat ca nu mai revin dupa ce am gasit urme de mancare pe lingura.
La piscina in weekend platesc 30 lei fara bon sau 50 lei daca vreau un bon (pare tras la xerox deci in contabilitate clar nu intra). I-am aratat o data pustiului de la intrare poze cu mine in casa, poze de la avizier, dar l-a durut in paispe. Cica vor sa faca selectie si sa nu intre boschetari din afara, ci numai boschetari prosti care locuiesc in cartier.

La bar nu se ofera bon si pitipoancele care se invart pe langa sezlonguri sunt puse numai ca sa arate o țâță barmanului, nicidecum ca sa serveasca pt ca desi le chemi, prefera sa stea la perdele in fata unde au spaga mai mare.

O mizerie de cartier cu un management mizerabil. Astept cu interes primele dosare penale, poate in felul asta Cartierul Verde mai are o speranta sa nu devina complet Humulești.




#246
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
buna,

m-am mutat de 1.5 luni in cartier. E cam devreme, dar va spun si eu parerea mea - dl. Bebe si ceilalti m-au ajutat cu ce am avut nevoie in timp acceptabil. Apartamentul este foarte Ok ( sunt mici nereguli, dar eu sunt cred ca doar ceea ce faci singur este cu adevarat calitate superioara). Muzica de la piscina/restaurant nu m-a deranjat chiar deloc ( si imi era tare teama, caci blocul meu este f aproape de ele). Chiar nu se aude decat daca ies in balcon si imi incordez auzul. Muzica este de club si nu am o problema cu ea si nici cu decibelii. De 2-3 ori timp de 10 minute cate un vecin a dat muzica tare si era deranjant. Din ne-fericire, tot ce am auzit pana acum au fost intr-adevar manele. :-( . Asta este deranjant, dar...nu este vina dezvoltatorului pentru gusturile muzicale ale locuitorilor cartierului. Din fericire nu s-a intamplat decat de 2-3 ori si doar timp de cateva minute ( maxim 10). Probabil ca apoi au dat doar volumul mai incet. Cativa muncitori i-am auzit folosind cuvinte mai..."sensibile" pentru urechile unor copii, de exemplu, dar...asta iar nu vad sa se perpetueze vesnic in cartier. Cea mai importanta ne-multumire este faptul ca pe scara mea inca nu am gaze ( restul cartierului are de la Distrigaz, nu sunt probleme), dar blocurile noi...mi-e teama de venirea iernii. Exer a promis ca vom avea gaze intr-o luna. A cam trecut luna si...nimic. Cred ca nu este vina lor ( din cate am auzit Distrigazul nu se misca foarte repede) - dar../.nici vina noastra nu este. In afara de aceste nereguli, mie chiar imi place in cartier. Este verde, frumos, bine intretinut, este liniste si frumos. Nu am vazut nici caini, nici betivi, nici petreceri deranjante pentru locatari, nici scari de bloc murdare. Nu imi flambeaza termopanele, nu imi ploua in casa, ajung rapid si usor in oras, am in apropiere orice imi doresc ( parcuri, sali de fitness, magazine, locuri de joaca). Si de cate ori vad blocuri sau grupuri de blocuri nou construite, fac comparatie cu cartierul meu verde si iese mereu in castig. Este o mare deosebire sa simti ca poti lasa copilul sa se joace in siguranta in fata blocului, cu alti copii cunoscuti si a locui intr-un bloc nou aruncat undeva la o margine de sosea sau printre vile dubioase, unde daca iese copilul din scara blocului, te temi sa nu dea vreo masina/drogat/hot peste el. Este doar parerea mea, nu am pretentia ca este adevarul absolut. Fiecare traieste unde ii place si isi permite. Eu sunt foarte multumita de alegerea facuta.

#247
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
"Ha, ha, e minunat,
E minunat ce se-ntâmplă la Stere,
Ha, ha, e minunat,
Și viața toată-i plăcere."

Pentru cine cunoaște...

#248
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
Exer a promis și transferul la Enel de aproape 1 an. O să fie fun când Enel va debranșa blocurile în miezul iernii - Exer Group vinde locatarilor curent electric deși îi este interzis prin lege (de aceea nici nu se dă chitanță pentru banii încasați, totul e la negru), și tot legea spune că Enel trebuie să taie curentul în cartier. Eu mă descurc, îmi aduc generatorul acasă și îl las să duduie în balcon. Nu știu ceilalți ce vor face, dar va fi interesant.

Data viitoare făceți-vă mai bine temele când ne aburiți, "vecină". :)

#249
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
Am rugămintea ca persoanele care au cunoștință de fapte de agresiune verbală (injurii, amenințări, hărțuire) sau fizică (loviri și alte violențe) comise de dezvoltatorul cartierului, George Mihai, la adresa locatarilor din cartier, ori a vizitatorilor acestora, să ia legătura cu mine pe mesageria privată.

De asemenea persoanele care au afirmat pe acest forum că au observat fapte de corupție (dare de mită), sau au cunoștință de acestea, precum și de tentative de înșelăciune comise de dezvoltator sau angajați ai acestuia, ori persoane din anturajul său, sunt rugate să revină cu o descriere a acestor fapte și nominalizarea persoanelor implicate. De preferat tot în privat pentru a vă proteja identitatea.

Mulțumesc.

#250
xena123

xena123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2014
Waww...nu pot sa cred ca s-a ajuns la asa ceva!!! Spiritele sunt incordate, ce-i drept. In blocurile noi nu avem caldura. In miezul iernii, noi stam cu radiatoare, pt ca nu s-a facut racordarea la Distrigaz. Cum e posibil? Sunt o multime de copii in blocurile astea!

#251
DarkWolf1891

DarkWolf1891

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 22.12.2009
ma gandesc si eu sa ma mut in CV in blocul nou cu 3 etaje, cum mai sta treaba? mai sunt probleme? Posted Image

#252
ionut_i

ionut_i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 18.01.2013
De ce doriți să vă mutați în Cartierul Verde?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate