Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

iGlo Unique A1-01

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#37
senator

senator

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006

View Postbladhaund, on 26th January 2012, 20:03, said:

e o prostie din partea lor ca, in loc sa raspunda direct, au ales sa-si trimita clone cu 1 post. Problema lor este ca nu au pe nimeni care sa cunoasca suficient de bine platforma Android si spun diverse ciudatenii. Din ce putin s-a postat, opinia mea este ca acest telefon nu raspunde la niciun deziderat de-al meu pe care ar trebui sa-l aiba un smartphone dualsim si deocamdata este sters de pe lista mea de achizitii.
Te-am întrebat pentru că era posibil să-ți fi trimis răspunsul prin PM, dar individul face ce face și demonstrează cât de neserios este. Se lăuda că răspunde în 24 ore (îl tot aștept pe lăudărosul ăsta să demonstreze așa cum a promis, că mi-a răspuns în 24 ore), dar ție nu ți-a răspuns nici în 9 zile.  Cred că postul #21 este foarte elocvent privind sinceritatea, seriozitatea si mai ales, competența acestui individ în domeniu.

#38
cristian c.

cristian c.

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 16.10.2006

View Postgesefe, on 26th January 2012, 01:54, said:

virgilivs, sa inteleg sa nu se poate seta ca si hotspot doar daca este root-at, sau poate nu ai reusit sa-i faci setarile corecte?
Pai in cazul in care nu este posibil acest lucru doar dupa rootare cum zice virgilivs, ar trebui sa stergeti de site aceata specificatie deoarece ar fi cam falsa, nu-i asa d-le cristian? Ori cel putin sa solicitati producatorului d-voastra sa le trimita in regula, rootate ori sa le faceti voi. Va rog sa lamuriti clar aceasta problema, deoarece intentionez si eu sa achizitionez un tel dual sim si am luat in calcul acest model.
virgilivs, te rog sa ne comunici ce alte functii ai mai descoperit ca nu functioneaza, eventual ce altceva te mai nemultumeste.

virgilivs, contacteaza suportul tehnic prin email, pentru a fi instruit mai pe larg, cum sa setezi conexiunea wi-fi hotspot. telefonul permite acest lucru din start. deasemenea solicita suportul prin email despre cum se poate seta sa poti primi apel si pe cartela 2, cand faci trafic de date pe cartela 1.

gesefe, functioneaza Tethering & Wi-Fi Hotspot din start, trebuie doar urmarite instructiunile cu atentie. poti instala orice aplicatie din Market direct pe ecranul telefonului, contul de google functioneaza, aplicatiile pot rula si de pe RAM si de pe cardul microSD, nu exista limitari, primesti suport in detaliu, se vor discuta prin websiteul nostru toate actualizarile viitoare.

pe acest topic nu se va mai reveni, pentru ca acest topic a degenerat in off-topic, datorita cititorului "senator cucu bau" care nu s-a scuzat nici pana acum pentru dezinformarile scrise in acest forum, si calomniile scrise de el precum "chipset mediatek clonat" cand articolul in engleza vorbea de "carcase clonate ce contin chipset MediaTek", traduceri de repetent care nu si le-a retras nici acum, ci vrea sa dezinformeze in continuare, doar ca sa-si satisfaca vendeta, egoul personal. Limbajul sau din posturile anterioare precum "iti umplu casuta de mail" si alte epitete si amenintari la persoana intai, dovedesc lipsa de caracter oricarei persoane deschisa la minte.

aluziile altui cititor "bladhaund" despre utilizatori "clona" duc in derizoriu si intentiile sale, credeam ca el este normal, acum a dovedit ca si el urmareste tot provocarile tendentioase la umbra netului.

asadar, nu urmarim vendete, nu urmarim razboaie "in camp deschis pe softpedia", nu suntem obraznici dar nu acceptam tutuiala si lipsa de caracter, nu acceptam mitocania, amenintarile si vorba rastita la telefon, nu avem clone, nu am mai citit acest topic de 10 zile pentru ca nu raspundem la provocari, topicul a fost "unsubscribe".

comanda online poate fi returnata din orice motiv, indiferent ca optati pentru livrare prin curier sau ridicare de la sediu. acesti termeni sunt afisati pe site de 8 ani de zile.

nu ne intereseaza sa-i raspundem lui "bladhaund" ca sa facem reclama pe softpedia, s-a intervenit aici doar pentru a opri dezinformarea la adresa MediaTek lansate de 2 persoane ce n-au fost niciodata clientii nostri.

cartea noastra de vizita consta in 30.000 de clienti multumiti (1 fantoma cucu bau este nemultumita), lansarea in Romania in anul 2005 a primului adaptor dualsim, lansarea in Romania in 2007 a fabricantului TiNNO inventatorul primului telefon dual sim din lume, lansarea in Romania in 2009 a fabricantului TechFaith inventatorul primului telefon dualsim 3G (WG1, WG2) bazat pe cel mai performant dar scump chipset 3G Qualcomm USA, lansarea in Romania in 2011 a fabricantului iGlo Mobile ce a integrat primul chipset dualsim 3G ieftin din lume MediaTek MT6268, iar din 2012 am lansat primul smartphone dualsim 3G cu Android 2.3 si Hotspot WiFi gata pregatit. De 5 ani, oferim primele solutii dual sim, suport hardware si software in mod direct ca producator spre consumator. In 2012 vom continua sa lansam solutii dualsim unice, dedicate si utilizatorilor de iPhone 4 si Galaxy S II.

utilizatorii seriosi, clientii adevarati sau cititorii sunt rugati sa urmareasca actualizarile de pe website, si sa solicite suport in scris prin email.

#39
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003
@cristian c., degeaba te superi pe mine, pentru ca tu prea raspunzi numai atunci cand e absolut nevoie, iar altii (poate prietenii tai, poate fara legatura cu tine - pentru mine este irelevant) au raspuns exact cand trebuia in locul tau, dar, din pacate, nu ce ce trebuie.

Pana la urma, ai reusit sa postezi ceea ce doream sa aflu - poate era mai simplu sa spui de la bun inceput toate cele ce le-ai scris. Pe de alta parte, desi esti dezamagit de mesajele mele, observ cu placere ca ceea ce am scris ti-a folosit, din moment ce ai preluat in descrierea de pe site faptul ca SPB Shell 3D este instalat pe telefon. Fara pic de condescendenta, sunt convins ca nu stiai despre ce e vorba pana nu ti-am scris. Dar ma bucur, pentru ca de aceea am scris, ca sa descrii aparatul cat mai fidel si corect.

Acum ar mai trebui sa adaugi pe site si cele ce le-ai scris aici; chinezii de la etotalk pot sa scrie mare si clar, scrie si tu daca este asa cum spui:

Quote

ATENTIE!! DESCRIEREA DE MAI JOS ESTE A UNUI ALT TELEFON, CARE FOLOSESTE ACELASI CHIPSET! CAND SCRIU ACEST MESAJ, DATELE DE MAI JOS NU AU FOST CONFIRMATE OFICIAL PENTRU APARATELE iGLO!!

etotalk.com Test:
If sim1 is calling, sim2 will be busy. When you finish sim1 call, sim1 and sim2 will be back on line.
When one sim use internet connection, both of two sim are standby, they can receive phone calls.
When you pick the call, the internet connection will be offline.
It supports two 3G cards in both slots. Sim1 can use 3G internet connection, but sim2 can not.

Pe de alta parte, ma bucur sa aud de adaptor dualsim pentr Galaxy S2. Deoarece telefoanele dualsim care sunt acum pe piata nu satisfac in totalitate ceea ce doresc eu sa fac, as fi incantat sa postezi pe site la tine detalii despre adaptor pentru un acest telefon. Sfat: sa nu fie ca cel de iPhone, care sta in afara carcasei, pentru ca nu folosesc huse si mi-ar fi finutil.

#40
senator

senator

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006
OK. Acum lucrurile sunt clare. Se cofirmă că este un escroc (vezi mesaj #12) care dă date false (așa cum le-a văzut și burrebista în mesajul #2 din 24.12.2011) pe care le-a corectat numai după intervențiile mele repetate (mai concret pe 15.01.2011). De asemenea, încearcă să prostească potențialii clienți (atât pe nikeccc, vezi postul #5, cât și pe mine, vezi postul #16) prezentând drept caracteristici ale telefonului (emularea software prin operator), ceea ce ține de particularitățile oferite de operatorul de telefonie mobilă. Ceea ce tot în categoria escrocheriei intră.
Este un mincinos (toate aberațiile alea alea lui cu terorizarea operatorului telefonic, cu răspunsul în 24 ore șamd) care se adaugă la minciuna că informația despre RAM s-a corectat demult (mesajul #15 din 17.01.2012), cu ștergerea informațiilor calomnioase (???) de către administratorul Softpedia.
Este incompetent (a se vedea prostiile pe care le debitează în legătură cu așa-zisul producător de procesor grafic AMR pentru partea video; sublinierea mea pentru exprimarea asta pleonastică, dar nu poți să-i ceri ceea ce nu are).
Este un impertinent și un nesimțit (vezi mesajul #16). Să spui că anumite informații legate de telefon nu-l interesează pe potențialul client și, mai ales, să-i închizi telefonul în nas clientului pe motiv că nu dăm detalii decât prin email ține nu doar de educație (capitol la care este deficitar rău de tot), dar ține de filozofia de afaceri. Eu cunosc cîțiva oameni fără studii avansate care au avut și au succes în afaceri plecând de la regulile de bază care țin de bun simț și respectul față de client. Chiar dacă, să zicem, ar fi fost adevărat că i-aș fi terorizat la telefon, este inadmisibil ca, în calitate de director de vânzări al firmei să dovedești lipsă de respect și indiferență (ca să mă refer doar la astea) față de un client.
Individul nu știe (dar viața îl va obliga să învețe) că un client mulțumit mai aduce 2-3 clienți, dar un client nemulțumit face să pierzi 10 clienți.
Eu am cochetat cu ideea de a cumpăra două telefoane de la această firmă având simuri în toate rețelele. Dar, atitudinea acestui individ care nu doar că dădea informații cu țârâita, dar mai ales, faptul că încerca să mă prostească în față m-au făcut să fiu circumspect până când am constatat ce fel de om este. Eu mi-am făcut datoria să vă informez. Mai departe, e decizia fiecăruia.

#41
Taxon

Taxon

    Cârcotaș nesuferit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,092
  • Înscris: 19.01.2004
http://www.dealextre...k-silver-111505

cit e vama, daca nu ""te descurci""?

#42
virgilivs

virgilivs

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.01.2012
@gesefe: daca il butonezi cu wi-fi, 3g, jocuri, net...cam 1 zi - 2, in functie de cat umbli la el.
daca vorbesti cam 2 ore pe zi + sms si cu wi-fi max. 30 minute pe zi, cam 3-4 zile.
la cum il utilizez eu, am o medie de 2-3 zile, ceea ce e ok pentru mine, avand in vedere ca se poate incarca si de la calculator prin usb, adica cu minim de efort.
am cunostinte care au ericsson, htc cu android si cam tot asa ii tine si pe ei, deci cred ca e ok.
in rest, alte minusuri...deocamdata nimic

#43
mdgtall

mdgtall

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 06.05.2008
ce parere aveti de Allview P2 AllDro ?
http://www.allview.r...o/specificatii/

#44
cheosti

cheosti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 19.02.2007
Am inteles un lucru
Daca ai sute-mii de mesaje aici,esti ok,daca ai 1-2-3 esti un nimeni pus de x sa explici problema y
Fratilor,,este un telefon ,nu va basicati asa.
Eu am colaborat cu cristian
Am avut doua telefoane luate de la el,iar maine astept sa imi vina iglo dar 103
Pentru ce imi trebuie.....am 2 cartele,imi verific mailu la nevoie,iar daca vreau trafic exista pc,laptop,etc
Este ideal pret, calitate
Acum sa ma iau si de cristian
Eu avand 2 comenzi luate de la voi,cu cel trimis azi(sper ca a plecat de la voi) 3
In baza voastra de date sunt,ca primesc noutatile pe mail
dar am uitat codul si am scris inainte si cuvantul STIU.........si pentru atat chiar nu puteai sa faci acea reducere de 5%?
NU stau in partie de acel 5% sincer,dar era frumos din partea voastra,nu?
Cu cel de al doi-lea telefon am avut probleme,Dupa un an ,nu a mai vrut sa incarce bateria,era foarte fierbinte,l-am scos din priza,si gata,mort,nu a mai vrut
L-am trimis la ei in garantie fiind,foarte prompti si rezolvand foarte repede
Pe garantie a scris inlocuirea placii de baza...........Dar nu a fost asa,ei mi-au trimis un telefon nou,si pentru asta respect
Pentru asta am comandat tot la ei
Aceste telefoane dual sim chinezesti cum or fi ele,isi fac treaba,sunt mai rezistente decat te astepti
             Nu am nimic cu ei,dar eu ii recomand......nu imi sariti in cap


        DUMNEZEU A CREAT PAMANTUL SI CERUL..........RESTUL A FOST FABRICAT IN CHINA

#45
senator

senator

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006

View Postcheosti, on 30th January 2012, 18:01, said:

Am inteles un lucru
Daca ai sute-mii de mesaje aici,esti ok,daca ai 1-2-3 esti un nimeni pus de x sa explici problema
Pentru mine n-are importanță câte mesaje ai aici. Plec de la premisa că toți sunt oameni corecți și de bun simț. În schimb, în situația în care cineva să mă ia de fraier, lucrurile se schimbă radical.
Pe de altă parte, eu nu stau în calea fericirii nimănui. Vreți să luați telefoane de la firma asta? Treaba voastră. Am vrut să cumpăr nu unul, ci două telefoane, am cerut niște detalii care m-au interesat pe mine și am primit fie niște răspunsuri în doi peri, fie mi s-a închis telefonul în nas.
V-am spus ce-am pățit eu și mi s-a părut de bun simț să previn și pe alții ca să știe la ce să se aștepte. Dacă considerați că am mințit cu ceva și nu aveți încredere în ce am spus, treceți mai departe.

#46
cheosti

cheosti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 19.02.2007

View Postcheosti, on 30th January 2012, 18:01, said:

Am inteles un lucru
Daca ai sute-mii de mesaje aici,esti ok,daca ai 1-2-3 esti un nimeni pus de x sa explici problema y
Fratilor,,este un telefon ,nu va basicati asa.
Eu am colaborat cu cristian
Am avut doua telefoane luate de la el,iar maine astept sa imi vina iglo dar 103
Pentru ce imi trebuie.....am 2 cartele,imi verific mailu la nevoie,iar daca vreau trafic exista pc,laptop,etc
Este ideal pret, calitate
Acum sa ma iau si de cristian
Eu avand 2 comenzi luate de la voi,cu cel trimis azi(sper ca a plecat de la voi) 3
In baza voastra de date sunt,ca primesc noutatile pe mail
dar am uitat codul si am scris inainte si cuvantul STIU.........si pentru atat chiar nu puteai sa faci acea reducere de 5%?
NU stau in partie de acel 5% sincer,dar era frumos din partea voastra,nu?
Cu cel de al doi-lea telefon am avut probleme,Dupa un an ,nu a mai vrut sa incarce bateria,era foarte fierbinte,l-am scos din priza,si gata,mort,nu a mai vrut
L-am trimis la ei in garantie fiind,foarte prompti si rezolvand foarte repede
Pe garantie a scris inlocuirea placii de baza...........Dar nu a fost asa,ei mi-au trimis un telefon nou,si pentru asta respect
Pentru asta am comandat tot la ei
Aceste telefoane dual sim chinezesti cum or fi ele,isi fac treaba,sunt mai rezistente decat te astepti
             Nu am nimic cu ei,dar eu ii recomand......nu imi sariti in cap


        DUMNEZEU A CREAT PAMANTUL SI CERUL..........RESTUL A FOST FABRICAT IN CHINA


Rectific
Chiar daca factura pe mail a fost fara reducere,acum am primit telefonul,cu reducere de 5%
  Asa cum spuneam,,uite de ce ii recomand
Frumos din partea voastra

#47
costi012

costi012

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.01.2012
Nu a mai cumparat nimeni? Ma gandesc si eu sa cumpar unul, dar ma intereseaza ce parare au cei care l-au folosit. Merita banii?

#48
mariusee

mariusee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 17.01.2007
Buna tuturor, sunt posesor al telefonului IGLO A101 de cateva zile si vreau sa spun ca in mare parte sunt multumit de ceea ce imi ofera acest telefon pentru 650 ron cat am dat pe el, sper sa fie si fiabil in timp . Are dotarile pe care le cautam :android, dual sim, 3 g, wifi, gps si toate sunt functionale 100% . Ecranul capacitiv raspunde bine la comenzi (in timpul incarcarii bateriei am observat ca touchscreenul nu functiona bine dar sa dovedit ca era de vina incarcatorul de camera care era defect din fabrica, am inlocuit incarcatorul si acum totul merge perfect), sunetul in convorbire si in casti se aude clar iar pe speaker se aude mediocru, calitatea camerei foto si video e slaba iar blitzul este o gluma, se misca bine in aplicatii, sistemul de operare este stabil si vine preinstalat cu interfata SPB Shell 3d si android market. Aspectul telefonului e placut, calitatea materialelor folosite pt carcasa puteau fi mai bune mai ales capacul de la baterie care scartaie la atingere (problema aceasta este aproape rezolvata cu un carton sau burete pus intre capac si bateria telefonului). Telefonul vine cu 2 baterii acest lucru ma speriat, ma gandeam ca nu o sa ma tina mai mult de o jumatate de zi o baterie dar surprinzator bateria ma tine linistit 2 zile (vorbit 30-40 min + wifi 60-90 min + 3g 10-15 min + gps 20 min - pe testate ). In concluzie acest telefon e o afacere buna, sper sa si tina in timp il am doar de 5 zile :) . Succes.

#49
polom

polom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.02.2012
Salut tuturor!
Am achizitionat si eu un Iglo A101.Toate bune si frumoase!Merge perfect, se misca bine...
Am primit 2 baterii.Prima nu a tinut prea mult...am zis ca am umblat prea mult si ca asta e s-a consumat bateria.L-am alsat o seara intreaga la incarcat....dimineata am vrut sa il aprind...nu a mers.
Am pus cea de-a 2-a baterie...pana seara la fel si asta...s-a consumat...acum il am de cate-va ore la incarcat si nu se intampla nimic....nu se aprinde....nu inteleg dc....imi poate spune cineva cum il pot aprinde?

Edited by polom, 23 February 2012 - 23:05.


#50
XrainX

XrainX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,469
  • Înscris: 28.09.2011
Ai incercat sa il incarci de la PC prin mufa USB?

Daca vreti informatii reale despre acest telefon cautati undeva unde lumea chiar ofera informatii corecte. Oamenii aia chiar se ajuta intre ei. Noi romanii devenim din ce in ce mai egoisti.

Dupa parerea mea acest model este cel mai slab/ieftin telefon posibil cu chipsetul MT6573. Ii cred si pe importatori ca vor sa faca un profit, cred si pe romanii care vor sa cumpere ceva cat mai ieftin, doar ca in acest mod telefoanele chinezesti vor fi vazute intotdeauna ca unele de calitate proasta.
Ei aduc ceea ce e mai ieftin (nu neaparat si cel mai prost) si foarte multi romani chiar cauta aceste ieftineli. Pana la urma fiecare isi merita soarta. Nu te documentezi si doar vrei sa iei ceva ieftin, aia si primesti.

Doar doua remarci am de facut: se pare ca acest telefon este cam singurul cu ecran de plastic (nu sticla precum celelalte cu MT6573 cum ar fi Lenovo A60), iar camera foto este pur si simplu jenanta. De aici iti dai seama ce econmie la sange s-a facut daca au ales cea mai slaba camera posibila. Bateria daca ar avea macar 1200mAh ar fi bine, nu conteaza ce scrie pe eticheta sau pe site.
Mare atentie sa nu cumparati modelul 103 deoarece este cu un chipset inferior. De obicei un asemenea telefon costa cam 250 lei.

De apreciat ca are meniu in limba romana dupa spusele importatorului si baterie relativ standard de tip BP-4L.
Updade de firmware? Destul de putin probabil.

O alta denumire a telefonului este Star A101 in caz ca doriti sa aflati mai multe despre el de pe net.

#51
senator

senator

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006

View PostXrainX, on 29th February 2012, 12:49, said:

Bateria daca ar avea macar 1200mAh ar fi bine, nu conteaza ce scrie pe eticheta sau pe site.
Este încă o probă privind seriozitatea distribuitorului și a producătorului. Producătorul pretinde că este de 1800mAh, distribuitorul că este de 1500mAh și în realitate doar Dumnezeu știe. Asta mi-aduce aminte de vorba aia:
- Tăticule, dă-mi și mie 5 lei.
- Cât, măi, 4 lei? Ce faci tu cu 3 lei? Nu ți-ajung 2 lei? Ia de colea 1 leu.
Pe de altă parte, nu uit ce-mi spunea o cunoștință care importă componente IT din China. Un chinez, producător printre altele și de surse, l-a întrebat ce putere dorește să scrie pe sursă? Trageți singuri concluzia.
Așa că nu mă mai miră nimic.
Este regretabil că suntem nevoiți să obținem informații cu cleștele, iar atunci când o fac, le dau cu țârâita. În momentul în care ai ceva de ascuns devii suspect. Iar încrederea se duce pe apa Sâmbetei.

#52
XrainX

XrainX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,469
  • Înscris: 28.09.2011
Teoretic o asemenea baterie poate avea 1800mAh in cazul in care ar fi facuta de Nokia sau o firma specializata in asa ceva. Poti cauta pe Amazon de exemplu si vei putea gasi. Dar de obicei in China sunt imprimate cu 1650mAh, unii producatori chiar pot face de 1650, altii recunosc 1500, altii scriu orice valoare peste 1500 iar realul fiind sub 1500. Pentru acest telefon 1200 poate fi satisfacator in sensul ca te tine o zi, poate doua.
In ceea ce priveste bateriile sa nu uitati ca cu cat este mai mare dpdv fizic bateria, cu atat poate avea o capacitate mai mare. Pentru BP-4L capacitatea normala este de 1500 daca este fabricata cu materiale conform standardelor.
Trebuie apreciat totusi ca romanii nu au scris minciuna aia de 1800mAh.

#53
mariusee

mariusee

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 17.01.2007

View PostXrainX, on 29th February 2012, 13:24, said:

Teoretic o asemenea baterie poate avea 1800mAh in cazul in care ar fi facuta de Nokia sau o firma specializata in asa ceva. Poti cauta pe Amazon de exemplu si vei putea gasi. Dar de obicei in China sunt imprimate cu 1650mAh, unii producatori chiar pot face de 1650, altii recunosc 1500, altii scriu orice valoare peste 1500 iar realul fiind sub 1500. Pentru acest telefon 1200 poate fi satisfacator in sensul ca te tine o zi, poate doua.
In ceea ce priveste bateriile sa nu uitati ca cu cat este mai mare dpdv fizic bateria, cu atat poate avea o capacitate mai mare. Pentru BP-4L capacitatea normala este de 1500 daca este fabricata cu materiale conform standardelor.
Trebuie apreciat totusi ca romanii nu au scris minciuna aia de 1800mAh.


pe baterie scrie 1800mAh, practic cine stie cat are ? oricum tine linistit 2 zile. Acum folosesc o baterie de Nokia de la un E72 pe care scrie 1500mAh si ma tine bateria 3 zile.

#54
Ciprianzet

Ciprianzet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 30.01.2005
am luat telefonul asta iGlo Unique A101 si sunt foarte multumit de el
dar am o aplicatie pe care doresc sa o cumpar, imi apare mail-ul, cardul, la permission scrie ‘this app requires no special permission to run’ iar butonul Accept & buy apare inactiv … daca apas acolo nu se intampla absolut nimic … ce e de facut?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate