Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

Sevilia ( Sevilla )

- - - - -
  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#73
andrulina

andrulina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 26.08.2008
Pt cei care au vizitat orasele din Andalusia, ce orase merita vazute dintre Cordoba, Granada si Cadiz?
Noi vom sta 8 zile in Seville, iar in cele 8 zile, am vrea sa vizitam inca doua orase.
As vrea sa stiu si parerea celor care au fost in zona si ce imi recomandati. Rezervare pe internet cu cardul la palate sau alte obiective nu voi putea face pt ca din cate am observat in Spania se admit doar cardurile visa...am intampinat aceasta problema cu rezervarea biletelor de tren din Madrid spre Seville.
Banuiesc ca exista si agentii de turism locale in Seville care organizeaza excursii in alte zone, ma voi interesa la fata locului si de asta, insa as vrea sa stiu si dinainte cam ce merita vazut.
Va multumesc

#74
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 15.05.2009

 andrulina, on 12 ianuarie 2013 - 22:24, said:

Pt cei care au vizitat orasele din Andalusia, ce orase merita vazute dintre Cordoba, Granada si Cadiz?
Noi vom sta 8 zile in Seville, iar in cele 8 zile, am vrea sa vizitam inca doua orase.
As vrea sa stiu si parerea celor care au fost in zona si ce imi recomandati. Rezervare pe internet cu cardul la palate sau alte obiective nu voi putea face pt ca din cate am observat in Spania se admit doar cardurile visa...am intampinat aceasta problema cu rezervarea biletelor de tren din Madrid spre Seville.
Banuiesc ca exista si agentii de turism locale in Seville care organizeaza excursii in alte zone, ma voi interesa la fata locului si de asta, insa as vrea sa stiu si dinainte cam ce merita vazut.
Va multumesc
Nu as rata Cordoba si Granada(in special pt Alhambra). Nu cred ca informatia cu acceptarea doar a cardurilor Visa e corecta. Spre exemplu biletele la Alhambra se pot achizitiona de pe site-ul ticketmaster.es, parca 14.30 euro/pers pentru vizita generala. Daca parcurgi pasii rezervarii pana la momentul cand trebuie introduse datele personale, inclusiv cele de card, o sa observi atat sigla Visa cat si cea Mastercard ca fiind acceptate.

#75
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

 andrulina, on 12 ianuarie 2013 - 22:24, said:

Pt cei care au vizitat orasele din Andalucia, ce orase merita vazute dintre Cordoba, Granada si Cadiz?
Noi vom sta 8 zile in Sevilla, iar in cele 8 zile, am vrea sa vizitam inca doua orase.
As vrea sa stiu si parerea celor care au fost in zona si ce imi recomandati. Rezervare pe internet cu cardul la palate sau alte obiective nu voi putea face pt ca din cate am observat in Spania se admit doar cardurile visa...am intampinat aceasta problema cu rezervarea biletelor de tren din Madrid spre Sevilla.
Banuiesc ca exista si agentii de turism locale in Sevilla care organizeaza excursii in alte zone, ma voi interesa la fata locului si de asta, insa as vrea sa stiu si dinainte cam ce merita vazut.

Salutare !

Sunt multe de vizitat în apropierea Seviliei.
Sunt convins că există agenţii locale, aşa cum sunt convins că puteţi închiria şi o maşină, chiar dacă nu aveţi carduri Visa. Excursiile prin agenţie sunt mai comode, ca să zic aşa, în sensul că nu-ţi mai baţi tu capul cu detaliile. Şi mai beneficiezi şi de anumite servicii (de ex. ghid). Dar sunt şi mari dezavantaje, principalul fiind acela că eşti limitată doar la excursiile pe care le oferă agenţia respectivă.
Acuma, mai depinde şi de situaţia voastră, adică dacă sunteţi documentaţi exact asupra tuturor obiectivelor turistice posibil a fi vizitate, sau încă nu cunoaşteţi zona. În acest din urmă caz, nu mai staţi pe gânduri şi apelaţi acolo la o agenţie (sau chiar la mai multe).

Iar în cazul că apelaţi la o agenţie, atunci e bine să ştiţi că nu numai Cordoba, Granada şi Cadiz merită a fi vizitate, ci mai sunt destule obiective turistice superbe ce probabil că sunt incluse în circuitele de o zi ale agenţiilor.
Nu sunt convins că vă interesează, dar eu îmi fac datoria şi le enumăr, poate informaţiile mele vă vor ajuta (sau poate vor ajuta pe alţii). Menţionez că eu încă nu le-am vizitat, dar m-am documentat şi răsdocumentat (în vederea unor viitoare vacanţe în zonă).
Aşadar, recomand (în ordine aleatoare) orăşelele Carmona, Osuna, Marchena, Ecija, Aracena, Antequera, Ronda, Arcos de la Frontera şi Jerez de la Frontera, pueblos blancos, castelele Alcala de Guadaira, Paradas, Almodovar del Rio, peştera minunăţiilor (de la Aracena). Şi mai sunt şi altele, dar astea eu le am în cap de listă.
Notează-ţi-le, caută-le pe google, iar acolo vezi dacă circuitele lor includ şi câteva din astea. Eu aş vrea să le vizitez pe toate în viitor.

Referitor la întrebarea ta iniţială, toate 3 merită vizitate. Granada e cam departe, dar cum Alhambra e cel mai celebru obiectiv din Andalucia, probabil că veţi dori să mergeţi.
Dacă spui că staţi 8 zile, o logică elementară arată că aveţi 9 nopţi de cazare în Sevilla, caz în care nu prea mă dumiresc de ce nu alocaţi măcar 3 zile excursiilor (dacă nu chiar 4).
Iar dacă chiar nu vreţi să ieşiţi din Sevilla decât fix 2 zile, atunci alegerea eu zic s-o faceţi în funcţie de ce obiective adiţionale mai figurează. Adică vă orientaţi la faţa locului, degeaba sugerăm noi, că tot voi sunteţi cei care se vor simţi bine.


Sănătate şi tcb !

Edited by OvidiuNS, 13 January 2013 - 02:21.


#76
andrulina

andrulina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 26.08.2008
Am tot tinut sa povestesc despre vacanta pe care am avut-o in Sevilla, insa nu am avut timpul necesar. O sa incerc sa scriu pe scurt despre acest minunat oras.
Am zburat cu avionul din Bucuresti pana in Madrid, iar din Madrid pana in Sevilla cu trenul. Asa am avut sansa sa vedem si Gara Atocha, mi s-a parut frumoasa acea gradina botanica amenajata cu numeroasele testoase in mini iazul amenajat.
Trenurile de mare viteza AVE fac 1 ora jumate din Madrid in Sevilla, iar peisajul pana in Sevilla este foarte frumos. Am ramas impresionata cate plantatii de maslini erau pe camp, la fel si de portocali. Foarte pitoresc peisajul, cam dupa 30 de min dupa ce iesi din Madrid devine interesant peisajul.
Am ajuns in Sevilla in jur de ora 17 si bineinteles ca ne-am dus direct la hotel, am stat la un hotel din Santa Cruz, hotel in stil maur, foarte frumos, cu patio specific tuturor caselor din zona Andalusiei, foarte liniste in hotel, curatenie zilnic, mic dejun ok, iar personalul foarte amabil si dispus sa iti ofere ajutor daca aveai nevoie.
In drum spre hotel de la gara am luat autobuzul gresit care ne-a dus de fapt la aeroportul din Sevilla :)) am pierdut vreo 40 de min pe drum, dupa ce ca eram obositi asta ne mai trebuia, asa incat in prima seara am hotarat sa luam cina la restaurantul hotelului, am mancat un muschi de vita si sotul meu coada de taur. Apropo carnea de vita este delicioasa, am mancat vreo 4 zile si nu ma saturam.
Mancarea mi s-a parut buna, peste tot unde am mancat am nimerit bine, portiile sunt ok, iar daca iei tapas, mai multe feluri de tapas 2 persoane pot manca lejer. Am ramas totusi surprinsa ca au foarte multa carne in alimentatie, nu ma asteptam ca in aceasta zona, unde vara este foarte cald sa fie atata carne. De la pui, la porc, vita, bou, peste, fructe de mare.
Ne-a placut mult jambonul lor, uleiul de masline este mult mai bun decat cel grecesc si italienesc, maslinele delicioase, coada de bou si vita de exceptie, calamarul f bun, paella delicioasa, am mancat si kebab in sevilla, deci stau bine la gastronomie. Aveti ce manca si preturile mi s-au aprut f bune, fata de Roma sau Florenta de ex, unde in Florenta vita florentina era de la 30 euro in sus, aici am mancat muschi de vita cu tot cu garnitura la 15 euro. Preturile sunt chiar ok la mancare, imbracaminte, mai ales tinand cont de salariile lor.
Ca si aspect, orasul are un farmec aparte datorita arhitecturii predominant maura, predomina foarte mult mosaicul, arhitecutra are influente arabesti, cu fantani in mijlocul curtilor, foarte frumos si relaxant, orasul este plin de portocali ii confera un exotism aparte, stradute inguste, pitoresti si elegante. Recunosc ca cel mai frumos cartier mi s-a parut Santa Cruz, are un farmec aparte datorita arhitecturii si micilor piatete. De altfel aici se afla si catedrala Giralda cu piata f linistita.
Noi am mers in ianuarie si nu prea am dat de turisti, peste tot in jurul nostru se vorbea spaniola, pana la ora 12 era f liber pe stradute, eram singuri uneori pe strazi si ne miram de ce e asa pustiu, insa seara, mai ales in weekend situatia se schimba la 360 de grade, spaniolii sunt f petrecareti, se adunau multi in baruri, restaurante, cantau, dansau, beau....si sunt galagiosi, mai galagiosi decat italienii. Si mult mai petrecareti decat italienii.
Ca si obiecctive turistice am vizitat catedrala, am urcat pana in turn, insa chiar daca se spune ca e a 3-a catedrala ca marime din Europa, pe mine nu m-a impresionat cum m-a impresionat Domul din Florenta. Am avut un alt sentiment cand ma aflat pe langa Dom, dar oricum si Giralda este imrpesionanta si frumoasa in felul propriu.
Am vizitat Arhivele Indiene, Real Alcazar, Hospital de los Venerables am prins si o expozitie ai unor pictori celebri din Spania si alte picturi din alte tari de pictori celebre aduse de la Luvru, din Anglia etc, palatul Lebrija foarte frumos decorat mi-a placut mult acest palat, Casa Pillatos si gradinile f frumoase, Plaza Espana spectaculoasa, mi-a placut enorm, ne-am plimbat si prin parcul Maria Luisa, merita sa va duceti si sa va plimbati este f frumos, aveti sansa sa vedeti si pauni in libertate, rate, lebede....Torre del Oro, Plaza de Toros cu arena, foarte frumos mi-a placut mult si as fi vrut sa vad si o lupta, insa sezonul e din aprilie. Am mai vizitat hospital de la caridad, un vechi spital pentru oameni nevoiasi, care astazi pastreaza traditia si este un azil, Museo Belle Arte, cu picturi ale unor pictori celebri din Spania, cartierul Macarena, cartierul Triana unde am intrat in piata si ne-am cumparat jambon, ulei de masline pt acasa :) si tot aici este un baiat care face bere dupa reteta proprie si o vinde f buna, biserica Salvador foarte frumoasa, Ayuntamiento pe afara deoarece nu se viziteaza inauntru, universitatea- fosta fabrica de tabac, in muzeul arheologic nu am intrat dar l-am vazut la exterior, am vizitat in schimb muzeul de costume populare vis-a-vis de cel de arheologie, muzeul de flamenco am avut gratuitate deoarece am cumparat bilete pt spectacolul de flamenco. Merita sa vezi un spectacol autentic de flamenco si mai ales in Sevilla, avand in vedere ca de aici a luat fiinta. Si muzeul de flamenco merita vazut pt ca afli istoria dansului si diverse stiluri de flamenco, costume si dansatori celebri, palatul san telmo la fel nu se vizita in interior l-am vazut la exterior.
Nu mai stiu daca am omis ceva, cert e ca ne-am plimbat f mult pe jos, avand in vedere ca majoritatea obiectivelor sunt in partea veche a orasului nu prea puteai lua nimic ca si mijloc de transport.
Pt shopping recomand calle sierpes, noi am prins perioada reducerilor, au f multe magazine cu preturi mult mai mici decat la noi iar ca si calitate nu se compara. Incaltamintea in special este de calitate.
Initial aveam de gand sa vizitam 3 orase, insa nu am reusit, pt ca daca vizitam inca 3 orase pe langa Sevilla nu ne mai ramanea timp pt Sevilla. Asa incat, am mers in Cordoba cu trenul, am ajuns in 40 de min, mi-a placut foarte mult centrul vechi al Cordobei, mult mai pitoresc decat in Sevilla si stradutele mai frumoase, au fost mai pe placul meu. Am vizitat la mesquita, m-a impresionat interiorul, alcazarul gradinile f frumoas decorate, podul roman, juderia cartierul evreiesc, calle de los flores, o straduta care asa se numeste datorita ghivecelor de flori care se gasesc pe peretii zidului, torre de la calahora. In rest ne-am plimbat pe stradute, am mancat si am intrat in magazinele cu decoratiuni specifice culturii arabe.
Am fi vrut sa mai mergem in cadiz si granada, insa eu nu mi-am luat haine potrivite la mine, am crezut ca o sa fie in jur de 20 de grade, avand in vedere ca pana sa plecam noi pe internet asa dadea vremea, dar am prins temeperaturi de 7 grade dimineata si seara, iar la pranz se incalzea ajungea la 15 temperatura, o singura zi am prins 23 de grade, iar in granada era mult mai frig fiind mai sus, asa incat am renuntat, plus ca faceam cam 3 ore si ceva cu trenul pana acolo, deci am fi ppierdut numai pe drum vreo 7 ore, ne ramanea putin timp doar pt palat si cam atat, asa incat am considerat ca nu merita efortul.
La cadiz la fel am hotarat sa nu mergem pt ca ne lua drumul tot vreo 4 ore si eram si obositi dupa atata mers prin Sevilla, am preferat sa mai pierdem vremea prin oras si sa facem si cumparaturi in ultimele 2 zile.
In total am stat 8 zile cu tot cu prima zi de drum, am avut timp sa vedem tot prin Sevilla, nu stiu daca am omis eu sa spun ceva, insa ca si destinatia se merita. Noua ne-a placut f mult si ne-am simtit f bine.
Poze nu am timp sa pun, am facut f multe, ocupa si f mult spatiu.
Este un oras cu un farmec aparte, cu oameni calzi, veseli, cu bun simt, mancare buna, atractii turistice inedite si cu o arhitectura deosebita.

#77
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

 andrulina, on 25 februarie 2013 - 00:09, said:

... nu stiu daca am omis eu sa spun ceva ...

Felicitări !
Mă bucur că discuţia noastră s-a concretizat atât de frumos !

Am o mică nedumerire, iar clarificarea ei zic eu că ar fi utilă pentru cei ce citesc pe-aici.
Având în vedere că Parcul de distracţii Isla Magica era închis în ianuarie, aş vrea să te întreb dacă totuşi telefericul funcţiona. Pe google văd că telefericul e legat de Expoziţia din 1992, dar în ghidul Mic--lin pare că el uneşte Parcul de distracţii Isla Magica cu celălalt mal al râului, în apropierea Muzeului de Artă.
Dacă ar fi funcţional, el însuşi ar fi un obiectiv turistic.


Sănătate şi mulţumiri anticipate !

Edited by OvidiuNS, 25 February 2013 - 04:46.


#78
andrulina

andrulina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 26.08.2008
Noi nu am fost la Isla Magica si nici prin ghid nu am citit ceva de vreun teleferic. Nu am vazut asa ceva in Sevilla.

#79
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

 andrulina, on 27 februarie 2013 - 12:49, said:

Noi nu am fost la Isla Magica si nici prin ghid nu am citit ceva de vreun teleferic. Nu am vazut asa ceva in Sevilla.

Eu din ghid (ghidul Mic--lin al Andaluciei) am aflat de Parcul de distracţii Isla Magica, iar pe harta ataşată figurează un teleferic care te duce pe insulă pornind de pe malul estic al râului (pe maps.google figurează atât Isla Magica, cât şi teleferico expo '92).
Dar acum nu mai contează, din moment ce nu aţi fost (oricum în ianuarie parcul de distracţii era închis, aşa cum se vede din link). Poate se mai duce cineva când parcul e deschis (între 6 aprilie şi 3 noiembrie 2013) şi va povesti pe-aici. În ghid spune că sunt câteva atracţii foarte interesante.

Sănătate şi tcb !

#80
andrulina

andrulina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 26.08.2008
Stiam de parc, dar de teleferic nu si nici nu am vazut asa ceva acolo.

#81
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010
Cel mai probabil e că telefericul nu funcţiona, fiind parcul închis. Dar se poate şi să fie dezafectat, deşi mă cam îndoiesc.
Pe maps.google se văd staţiile: Attached File  Sevilla1.jpg   336.17K   20 downloads, dar nu putem trage vreo concluzie, ce se vede pe maps.google fiind poze de mai demult.
Rămâne să clarifice situaţia colegii de forum care vor merge la Sevilla în viitor.


Sănătate şi tcb !

Edited by OvidiuNS, 01 March 2013 - 02:59.


#82
SOUSA

SOUSA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 30.05.2012

 OvidiuNS, on 28 februarie 2013 - 22:30, said:


Eu din ghid (ghidul Mic--lin al Andaluciei) am aflat de Parcul de distracţii Isla Magica, iar pe harta ataşată figurează un teleferic care te duce pe insulă pornind de pe malul estic al râului (pe maps.google figurează atât Isla Magica, cât şi teleferico expo '92).
Dar acum nu mai contează, din moment ce nu aţi fost (oricum în ianuarie parcul de distracţii era închis, aşa cum se vede din link). Poate se mai duce cineva când parcul e deschis (între 6 aprilie şi 3 noiembrie 2013) şi va povesti pe-aici. În ghid spune că sunt câteva atracţii foarte interesante.

Sănătate şi tcb !

mie mi s-a parut f childish, dar la fel de adevarat este ca nu ma pasioneaza atractiile de genul acesta.

#83
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

 SOUSA, on 19 martie 2013 - 17:55, said:

mie mi s-a parut f childish, dar la fel de adevarat este ca nu ma pasioneaza atractiile de genul acesta.

Nici pe mine, dar pe nevastă-mea da, şi cum ea e şefa, e clar ce va include programul.

Aş fi curios să ne spui despre teleferic. Ai văzut ceva, sau e dezafectat ?
Aaaa, şi poate ne spui şi când ai fost şi ce ai făcut pe-acolo, impresii etc. Măcar sub formă de rezumat sumar.


Sănătate şi mulţumiri anticipate !

Edited by OvidiuNS, 20 March 2013 - 13:01.


#84
SOUSA

SOUSA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 30.05.2012

 OvidiuNS, on 20 martie 2013 - 13:00, said:

Nici pe mine, dar pe nevastă-mea da, şi cum ea e şefa, e clar ce va include programul.
Aş fi curios să ne spui despre teleferic. Ai văzut ceva, sau e dezafectat ?
Aaaa, şi poate ne spui şi când ai fost şi ce ai făcut pe-acolo, impresii etc. Măcar sub formă de rezumat sumar.
Sănătate şi mulţumiri anticipate !

eu nu am vazut teleferic, dar nici nu m-am uitat dupa asa ceva, deci nu pot spune 100%.
eu nu m-am dat pe nici o masinarie. mi-ar fi placut sa merg cu un fel de barca prin diferite spirale si cu viteza mare, dar aveam aparatul foto la mine si cum i-am vazut pe toti iesind uzi de acolo am zis pas.dar e fain ca iti fac ei poze la sfarsitul traseului si daca vrei le poti cumpara ( cateodata merita sa vezi ce fetze faci :)  )
se mai face un fel de croaziera pe lac, apoi un fel de teatru cu cowboy, pirati, etc
in rest masinariile sunt la putere, gen rollercoaster & stuff, dar cum am zis, pe mine nu am pasioneaza si nu le-am incercat. daca sunteti amatori atunci cred ca e ok, daca mergeti si cu copii, atunci chiar mai bine. oricum daca mergeti vara ( iunie- septembrie ) sa stii ca e ffffff cald.
eu am fost in 2010.
daca mai ai ceva intrebari, go for it!

#85
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 15.05.2009

 OvidiuNS, on 20 martie 2013 - 13:00, said:

Nici pe mine, dar pe nevastă-mea da, şi cum ea e şefa, e clar ce va include programul.

Aş fi curios să ne spui despre teleferic. Ai văzut ceva, sau e dezafectat ?
Aaaa, şi poate ne spui şi când ai fost şi ce ai făcut pe-acolo, impresii etc. Măcar sub formă de rezumat sumar.


Sănătate şi mulţumiri anticipate !
Ovidiu, mare lucru ca recunosti, ca si mine!Posted Image Insa am grija ca  programul propus intotdeauna de mine sa aiba avantaje de ambele parti. Asa ca m-am specializat in influentarea decizie sefei.

#86
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010
Păi de ce să nu recunosc ? Asta e, o iubesc şi am grijă să se simtă şi ea bine.
De influenţat, normal că încerc şi eu, dar în ultima vreme am adoptat o tactică şi mai bună: fiecare face ce-i place, şi în felul ăsta suntem mulţumiţi amândoi. De exemplu, uite cum am procedat pe insula Iraklia, la plaja Faragas, sau la clubul Tango Mar, anul trecut în Ciclade.
Sau uite cum am procedat la Siracusa şi Noto, sau la Taormina, în Sicilia.

La Sevilla, la Isla Magica o să mergem amândoi, dar în anumite atracţii se va da doar ea, în timp ce eu o să-i fac poze şi o s-o filmez.
Şi evident o să mergem destul de mult şi la "shopping", dar tot aşa cum ai văzut, ea prin magazine, eu pe lângă.


Sănătate şi tcb !

#87
andreearug

andreearug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 09.04.2009
O intrebare pentru cei care au vizitat Sevilia.
Se poate vizita in mare intr-o zi? Exista open bus?
Suntem doua familii cu cite 2 copii mai maricei, cazati pe Costa del Sol. Venim cu masinile inchiriate de la inceputul sejurului.
Multumim

#88
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

 andreearug, on 27 mai 2014 - 10:41, said:

O intrebare pentru cei care au vizitat Sevilia.
Se poate vizita in mare intr-o zi? Exista open bus?
Suntem doua familii cu cite 2 copii mai maricei, cazati pe Costa del Sol. Venim cu masinile inchiriate de la inceputul sejurului.
Multumim

Pentru ca ieri am incercat sa sugerez lui <alipiticot> ca ar trebui sa-si rezerve mai mult timp pentru Granada, va spun si dumneavoastra cam acelasi lucru. Evident ca din punctul nostru de vedere.

Noi am stat 2 nopti in Granada si 4 in Sevilla. Rezultatul? Nu stim cand si cum sa reluam vacanta in Andaluzia. Va rog sa ma credeti ca numai cateva ore sunt putine si la a doua ori a treia vizita in Sevilla. Si noi am fost cu unul din copii si am vazut-o si incantata si obosita, este mult pentru o zi.

La Real Alcazar poate ca am stat mai mult de o jumatate de zi, la Plaza de Espana a durat mai mult decat ne planificasem si atunci cred ca am folosit transportul in comun, exploda orasul de fierbinteala soarelui. Triana, Torre del Oro si Barrio Santa Cruz le-am pastrat pentru asfintit si seara. Verificati orarul de la catedrala, mie mi-a ramas in minte ca la vremea pranzului era inchisa. Cu bunastiinta am “sarit” peste muzee, pentru ca dumneavoastra veti sta numai cateva ore in Sevilla, iar intre Giralda si Las Setas numai dumneavoastra puteti alege.


Da, exista Sevilla bus turistico. Nu le-am folosit, dar le-am vazut pe langa Torre del Oro.

#89
andreearug

andreearug

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 09.04.2009

 o_dor, on 27 mai 2014 - 12:58, said:

Pentru ca ieri am incercat sa sugerez lui <alipiticot> ca ar trebui sa-si rezerve mai mult timp pentru Granada, va spun si dumneavoastra cam acelasi lucru. Evident ca din punctul nostru de vedere.

Noi am stat 2 nopti in Granada si 4 in Sevilla. Rezultatul? Nu stim cand si cum sa reluam vacanta in Andaluzia. Va rog sa ma credeti ca numai cateva ore sunt putine si la a doua ori a treia vizita in Sevilla. Si noi am fost cu unul din copii si am vazut-o si incantata si obosita, este mult pentru o zi.

La Real Alcazar poate ca am stat mai mult de o jumatate de zi, la Plaza de Espana a durat mai mult decat ne planificasem si atunci cred ca am folosit transportul in comun, exploda orasul de fierbinteala soarelui. Triana, Torre del Oro si Barrio Santa Cruz le-am pastrat pentru asfintit si seara. Verificati orarul de la catedrala, mie mi-a ramas in minte ca la vremea pranzului era inchisa. Cu bunastiinta am “sarit” peste muzee, pentru ca dumneavoastra veti sta numai cateva ore in Sevilla, iar intre Giralda si Las Setas numai dumneavoastra puteti alege.


Da, exista Sevilla bus turistico. Nu le-am folosit, dar le-am vazut pe langa Torre del Oro.

Multumim pentru indrumari, muzeele le vom sari si noi, desi copiii sunt trecuti de 10 ani ( le rezervam urmatoarei vizite), si vom evalua la fata locului o cazare de o noapte.

#90
raisa13

raisa13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 22.08.2009
Vrem sa mergem in ianurie 3 zile in Sevilla.
Pentru ca il vom avea cu  noi si pe baietelul de 4 ani, m-ar interesa sa mergem si la Isla Magica.

Am vazut ca programul pe 2015 nu este afisat pe site-ul official.

Ma intereseaza daca stie cineva daca iarna este deschis parcul de obicei.

Multumesc

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate