Ce ziceti de acest medicament?
Last Updated: Feb 07 2021 19:41, Started by
mindhunter007
, Apr 21 2010 16:26
·
0
#19
Posted 11 January 2020 - 14:27
A aparut un compus din plante Suga Norm produs de inst Parhon, da rezultate exceptionale. Este bine de inlocuit pastilele chimice care deregleaza ficatul.
|
#21
Posted 29 January 2020 - 18:52
Eu zic sa râzi!
Auzi, e produs de institutul Parhon . Dar aia de la Parhon nici nu stiu ce minunație au descoperit. Sau cel putin marți când am fost eu acolo, habar n-aveau. |
#22
Posted 29 February 2020 - 08:08
Rezultate exceptionale,fara efecte adverse are Curalin,din mai multe plante cu efect terapeutic testat,cativa prieteni iau ,unul chiar era pe insulina,scade glicemia garantat.
|
#23
Posted 10 November 2020 - 11:59
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Edited by costidraghia, 10 November 2020 - 12:05. |
#24
Posted 10 November 2020 - 13:14
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Citiți recomandările Dr Robert Morse pt Diabet - s-ar putea să mai aveți cîteva surprize plăcute ;-) |
#25
Posted 07 February 2021 - 19:31
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate ! Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!! |
#26
Posted 07 February 2021 - 19:41
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Un medic de la Paulescu a zis ca cine vrea sa mai manance ce vrea, se baga insulina cu doze reglabile in functie de doza de carbo ingerata, deci nu e asa neagra treaba. Nu uita ca paine si altele tin de foame, cartofi, etc, mamei care are diabet i-a dat doctorul si paine si cartofi in anumita masura ! Deci nu zici deloc bine. Viorelsolar, on 07 februarie 2021 - 19:31, said:
Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate ! Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!! Pai ce zici tu e baza, alea tin de foame de fapt, normal ca nu renunti la ele. Plus ca mai exista o metoda zisa de un medic mie, insulina reglabila in functie de doza la cei ce au glicemii f mari pe baza ca o unitate de insulina matura 10 g de carbo. Eu mananc si dulciuri cand vreau, nu stau sa ma uit. Am bazala ceva mai sus decat normal deci cam 106, si urca dupa mese cam mult la 1 s 2 ore, dar aia e. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users