Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ziceti de acest medicament?
Last Updated: Feb 07 2021 19:41, Started by
mindhunter007
, Apr 21 2010 16:26
·
0
#19
Posted 11 January 2020 - 14:27
A aparut un compus din plante Suga Norm produs de inst Parhon, da rezultate exceptionale. Este bine de inlocuit pastilele chimice care deregleaza ficatul.
|
#21
Posted 29 January 2020 - 18:52
Eu zic sa râzi!
Auzi, e produs de institutul Parhon . Dar aia de la Parhon nici nu stiu ce minunație au descoperit. Sau cel putin marți când am fost eu acolo, habar n-aveau. |
#22
Posted 29 February 2020 - 08:08
Rezultate exceptionale,fara efecte adverse are Curalin,din mai multe plante cu efect terapeutic testat,cativa prieteni iau ,unul chiar era pe insulina,scade glicemia garantat.
|
#23
Posted 10 November 2020 - 11:59
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Edited by costidraghia, 10 November 2020 - 12:05. |
#24
Posted 10 November 2020 - 13:14
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Citiți recomandările Dr Robert Morse pt Diabet - s-ar putea să mai aveți cîteva surprize plăcute ;-) |
#25
Posted 07 February 2021 - 19:31
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate ! Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!! |
#26
Posted 07 February 2021 - 19:41
costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci. Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para. In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie, Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude. Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant! Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp. Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit. Multa sanatate ! Un medic de la Paulescu a zis ca cine vrea sa mai manance ce vrea, se baga insulina cu doze reglabile in functie de doza de carbo ingerata, deci nu e asa neagra treaba. Nu uita ca paine si altele tin de foame, cartofi, etc, mamei care are diabet i-a dat doctorul si paine si cartofi in anumita masura ! Deci nu zici deloc bine. Viorelsolar, on 07 februarie 2021 - 19:31, said:
Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate ! Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!! Pai ce zici tu e baza, alea tin de foame de fapt, normal ca nu renunti la ele. Plus ca mai exista o metoda zisa de un medic mie, insulina reglabila in functie de doza la cei ce au glicemii f mari pe baza ca o unitate de insulina matura 10 g de carbo. Eu mananc si dulciuri cand vreau, nu stau sa ma uit. Am bazala ceva mai sus decat normal deci cam 106, si urca dupa mese cam mult la 1 s 2 ore, dar aia e. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users