Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Ce ziceti de acest medicament?

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013
A aparut un compus din plante Suga Norm produs de inst Parhon, da rezultate exceptionale. Este bine de inlocuit pastilele chimice care deregleaza ficatul.

#20
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,776
  • Înscris: 25.11.2009
Ma faci sa râd !

#21
der25

der25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 01.12.2017
Eu zic sa râzi!
Auzi, e produs de institutul Parhon .
Dar aia de la Parhon nici nu stiu ce minunație au descoperit. Sau cel putin marți când am fost eu acolo, habar n-aveau.

#22
nino852

nino852

    CENZURAT,autosuspendat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,713
  • Înscris: 10.05.2012
Rezultate exceptionale,fara efecte adverse are Curalin,din mai multe plante cu efect terapeutic testat,cativa prieteni iau ,unul chiar era pe insulina,scade glicemia garantat.

#23
costidraghia

costidraghia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 619
  • Înscris: 12.01.2009
Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para.
In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie,
Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude.
Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant!
Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp.
Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit.
Multa sanatate !

Edited by costidraghia, 10 November 2020 - 12:05.


#24
kata-lin

kata-lin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 07.07.2007

 costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:

Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para.
In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie,
Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude.
Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant!
Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp.
Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit.
Multa sanatate !

Citiți recomandările Dr Robert Morse pt Diabet - s-ar putea să mai aveți cîteva surprize plăcute ;-)

#25
Viorelsolar

Viorelsolar

    ”Dă sfaturi numai celor ce știu sa le primească”

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,237
  • Înscris: 03.03.2010

 costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:

Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para.
In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie,
Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude.
Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant!
Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp.
Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit.
Multa sanatate !

Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate !

Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!!

#26
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,025
  • Înscris: 04.09.2018

 costidraghia, on 10 noiembrie 2020 - 11:59, said:

Fratilor, eliminati definitiv din viata voastra piinea, pastele fainoase (chiar si pe cele integrale), orezul de toate felurile si cartofii. Uitati ca ele exista ! Mamaliga doar de 2, hai 3 ori pe an si atunci doar rece. Mazare (numai verde) cu masura (maximum 80g / portie). Fasole uscata maximum 100g / portie. Si, ca sa nu uit, pastirnac, morcov si radacina de patrunjel fierte = adio ! In stare cruda sunt ok insa prin fierbere le creste indicele glicemic in draci.
Deci, in loc de o salata de boeuf, mai bine o salata de cruditati (cu tot cu adaosul de rasol de vita). Poate va intrebati cu ce sa mincati salata de icre sau cea de vinete. Raspuns : cu varza alba, ardei gras, sau chiar conopida (evident, nefiarta). Nici nu va inchipuiti ce usor o sa vi se para.
In rest, carne slaba, preferabil doar peste si curcan. Lactate la fel, degresate. Ulei, chiar si de masline, cu tiriita, doar o lingurita per portie,
Cum scria cineva mai sus, eliminati fructele dulci definitv, mincati multe salate si smoothie-uri de legume crude.
Va scrie o persoana de 61 de ani, depistata cu diabet tip 2 in urma cu 20 de ani. De la o glicemie de 180, de vreo 7 - 8 ani am ajuns la valori sub 100. Constant!
Aveti de ales intre o viata placuta stomacului sau una sanatoasa pentru o lunga perioada de timp.
Si nu mai cautati leacuri minune, ele nu exista. Normalizarea SANATOASA a glicemiei se obtine strict doar din ALIMENTATIA de zi cu zi, pe termen nedefinit.
Multa sanatate !
Mai ramane sa murim, bine ca nu zici sa nu mai mancam nimic, merge sa manance din toate cate ceva, doar moderat, elimini aia, aia ailalta, sunt si eu oameni, mai au si ei pofte culinare din cand in cand. Si eu am glicemia cam peste normal, dar cand imi vine sa mananc o ciocolata, o mananc, ca o viata am !
Un medic de la Paulescu a zis ca cine vrea sa mai manance ce vrea, se baga insulina cu doze reglabile in functie de doza de carbo ingerata, deci nu e asa neagra treaba.

Nu uita ca paine si altele tin de foame, cartofi, etc, mamei care are diabet i-a dat doctorul si paine si cartofi in anumita masura ! Deci nu zici deloc bine.

 Viorelsolar, on 07 februarie 2021 - 19:31, said:

Ceea ce ai scris tu aici, este imposibil de urmat de 99% dintre diabetici, tu probabil faci parte din cei 1% ! Eu am diabet de gradul 2 și consum tot ceea ce tu le interzici diabeticilor și reușesc să-l controlez în limite admisibile doar cu metformină ( siofor ) și câteodată mai apelez la diaprel câte una pe zi dimineața pe nemâncate !

Nu concep să renunț la pâine, paste făinoase, orez, cartofi, mămăligă aproape zilnic etc., pe astea le consum fără restricții pentru că aceste alimente m-au făcut să ajung până la 55 de ani, 1.88m și 100kg, fără să am alte boli grave ! Precizez că nu am fumat niciodată, consum ocazional alcool în cantități mici și am fost un împătimit al dulciurilor ceea ce cred că mi-a declanșat acest diabet de grad 2 !!!
Vorbeste si ea in necunostinta de cauza, e aberant ce zice ! Pana si medici dau paine si restul in anumita masura.
Pai ce zici tu e baza, alea tin de foame de fapt, normal ca nu renunti la ele.
Plus ca mai exista o metoda zisa de un  medic mie, insulina reglabila in functie de doza la cei ce au glicemii f mari pe baza ca o unitate de insulina matura 10 g de carbo.
Eu mananc si dulciuri cand vreau, nu stau sa ma uit. Am bazala ceva mai sus decat normal deci cam 106, si urca dupa mese cam mult la 1 s 2 ore, dar aia e.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate