Elena Gheorghe - Eurovision?
Last Updated: Jul 14 2009 11:38, Started by
REDkornel
, Apr 02 2009 13:33
·
0

Posted 02 April 2009 - 13:33

....ce parere aveti despre piesa care o sa ne reprezinte Romania,anul acesta in Rusia la Eurovision....ce parere aveti despre piesa si prestatia elenei
![]() |
Posted 02 April 2009 - 13:34

Posted 02 April 2009 - 13:35

....ce parere aveti despre piesa care o sa ne reprezinte Romania,anul acesta in Rusia la Eurovision....ce parere aveti despre piesa si prestatia elenei ![]() eu sincer am o parere buna...si va fi luata in vizor foarte bine ....dar sunt foarte curios cu va fi imbracata si daca show-ul va fi cu adevarat exploziv.... ![]() dar speram sa fie asa |
Posted 02 April 2009 - 14:09

Posted 02 April 2009 - 14:14

Pfff, inainte de rochie, ar fi cazul sa invete niscaiva limba engleza.
Are un accent in melodia aia de-ti vine sa mori. (Ail faind a boi for a chis, Hu nouz, meibi hil bi mai prins) PRAF RAU !! Edited by PlayerONE, 02 April 2009 - 14:15. |
Posted 02 April 2009 - 14:15

Asa zic si eu ... nici o sansa !
![]() ![]() ![]() ![]() Edited by aWp_viTal, 02 April 2009 - 14:21. |
Posted 15 April 2009 - 12:49

Radem ...glumim...piesa e de tot kktul, (dar ce te astepti de la Laurentiu Duta?), dar punem pariu ca va iesi binisor la Eurovision? Este exact ce trebuie ca sa ai sanse acolo. Voi (cei care o criticati) ati urmarit eurovisionul ca sa vedeti cam ce piese castiga an de an? Piese fara mesaj, anternante cu o muzicutza frumusica si sexoasa..... cam asta trebuie. Adica, un fel de manea pop
![]() Edited by richelieu, 15 April 2009 - 12:50. |
Posted 28 April 2009 - 21:14

Penibilitate rar intalnita. Nu _vad_ ce le place unora sa asculte asa ceva incat sa ajunga la Eurovision.
|
Posted 28 April 2009 - 22:50

la Eurovision trebuie o melodie care sa "prinda" din prima,ceva "comercial",pt ca va fi ascultata o singura data inainte sa fie votata asa ca eu zic ca are sanse foarte bune si va iesi in top 10 100%.doar nu va ganditi sa trimiteti Parazitii sau pe Puya la Eurovision nuu
![]() |
Posted 17 May 2009 - 09:54

In orice caz, fata de muuulte alte tari care s-au situat inaintea noasta, Elena chiar a cantat bine...Nici nu a falsat asa ca si turcoaica aia (jur, cand am auzit-o live, m-am speriat). Per ansamblu, a fost super ok melodia. Nu Elena e de vina ca suntem pe locul 19, ci politica Eu. E chiar iritant, dar eh...
|
Posted 17 May 2009 - 11:46

In orice caz, fata de muuulte alte tari care s-au situat inaintea noasta, Elena chiar a cantat bine...Nici nu a falsat asa ca si turcoaica aia (jur, cand am auzit-o live, m-am speriat). Per ansamblu, a fost super ok melodia. Nu Elena e de vina ca suntem pe locul 19, ci politica Eu. E chiar iritant, dar eh... Edited by xdaniel, 17 May 2009 - 11:47. |
|
Posted 17 May 2009 - 18:58

In orice caz, fata de muuulte alte tari care s-au situat inaintea noasta, Elena chiar a cantat bine...Nici nu a falsat asa ca si turcoaica aia (jur, cand am auzit-o live, m-am speriat). Per ansamblu, a fost super ok melodia. Nu Elena e de vina ca suntem pe locul 19, ci politica Eu. E chiar iritant, dar eh... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fOsmEO_osXQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 17 May 2009 - 19:30

da. Elena are voce dar nu prea stie Engleza
![]() si mie mi-a placut melodia estoniei. dar si a turciei si a Azerbaijan-ului . si a Moldovei, desigur. si daca stau sa ma gandesc, si a rusiei ![]() |
Posted 17 May 2009 - 20:14

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/IwyuOU-OdQw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
N-a falsat pe naiba. Live nu se descurcă mai deloc. N-o ajută vocea și dacă mai trebuie să dea 2 pași înainte, 2 înapoi... Spectacol ioc. 4 fufe de se fâțâiau pe scenă. Versuri de duzină. Cântecelul antrenant, da, dar nu e de ajuns. N-am ascultat toate melodiile, dar nu mă surprinde că n-a făcut nicio dudă. Melodia mi-a plăcut de când am auzit-o, dar nu era de Eurovision. Sau poate nu era ea... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users