![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Elena Gheorghe - Eurovision?
Last Updated: Jul 14 2009 11:38, Started by
REDkornel
, Apr 02 2009 13:33
·
0

Posted 17 May 2009 - 20:16

In orice caz, fata de muuulte alte tari care s-au situat inaintea noasta, Elena chiar a cantat bine...Nici nu a falsat asa ca si turcoaica aia (jur, cand am auzit-o live, m-am speriat). Per ansamblu, a fost super ok melodia. Nu Elena e de vina ca suntem pe locul 19, ci politica Eu. E chiar iritant, dar eh... ea a cantat bine,coregrafia a fost bunicica dar melodia nu prea ![]() Edited by tonny77, 17 May 2009 - 20:16. |
Posted 17 May 2009 - 21:14

ps. am dovada ca nu stie engleza
![]() ![]() aici nu vreau sa fiu rau, dar asta e adevarul!. probabil daca canta o melodie in romana, avea mai mult succes. nu conteaza limba (ce, a inteles-o cineva pe Marija Serifovic acum 2 ani? nu...dar a castigat) |
Posted 17 May 2009 - 21:21

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/IwyuOU-OdQw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] N-a falsat pe naiba. Live nu se descurcă mai deloc. N-o ajută vocea și dacă mai trebuie să dea 2 pași înainte, 2 înapoi... Spectacol ioc. 4 fufe de se fâțâiau pe scenă. Versuri de duzină. Cântecelul antrenant, da, dar nu e de ajuns. N-am ascultat toate melodiile, dar nu mă surprinde că n-a făcut nicio dudă. Melodia mi-a plăcut de când am auzit-o, dar nu era de Eurovision. Sau poate nu era ea... NU a falsat! ![]() |
Posted 17 May 2009 - 21:37

NU a falsat! ![]() Ai o pregătire în domeniu, oareșce cursuri de whatever? Presupun că nu. ![]()
Oricum, si daca ne prezentam noi cu piesa de la Norvegia...tot pe locul asta poate ramaneam, pe motivul politic, si ca deh...tara se numeste Romania. ![]() |
Posted 17 May 2009 - 21:40

Iulia, draga colega de forum, imi cer scuze ca-ti zic dar daca tu afirmi ca Elena nu a falsat dovedeste faptul ca ori nu ai auzit melodia originala, inregistrata in studio, ori nu ai ureche muzicala. Nici macar nu trebuie sa auzi originalul ca-ti dai seama ca in refren, pe versurile "the groovy lights will shine all night", a cantat ca un hipopotam ragusit in calduri(la refren e cel mai evident faptul ca a falsat, in rest ici-colo a dat in gropi). Versurile caracterizeaza pe deplin romania: fufe, pitzipoance, "printi", basini, iar dictia Elenei lasa de dorit. Eu cred ca le-a invatat mecanic.
Cat despre coregrafie, sa mor de inteleg de ce nu au lasat faza cu schimbatul rochiilor. Cu toata neexperienta lor sunt convins 100% ca Blaxy Girls nu ne-ar fi facut la fel de "de cacao", melodia lor fiind mai comerciala si cu versuri ok. Meritam locul 26 din 25. LE: @ cici Norvegianul ala era un broscoi care zbiera. Eu nu numesc chestia aia cantec si prestatia aia cantat. Sorry. Edited by Ion_Cristoiu, 17 May 2009 - 21:43. |
Posted 17 May 2009 - 21:45

NU a falsat! ![]()
LE: @ cici Norvegianul ala era un broscoi care zbiera. Eu nu numesc chestia aia cantec si prestatia aia cantat. Sorry. |
Posted 17 May 2009 - 21:48

cat despre melodie, era de mii de ori mai buna decat "operetele" alea plictisitoare. |
Posted 17 May 2009 - 21:51

Eu cred ca si daca il trimiteam pe Chivu (sau Mutu, care o fi acum in voga) sa bata mingea in ritm de Desteapta-te romane tot nu statea cateva zeci de minute pe ultimul loc in clasament.
|
Posted 17 May 2009 - 21:54

|
Posted 17 May 2009 - 22:07

Nu, vroiam sa completez.
Da, yohanna a avut super voce si melodie ok. |
Posted 17 May 2009 - 22:23

eu am niste studii de specialitate (pentru amatorii care intrebau) in domeniul muzical
si pot sa va spun asta : in afara de compozitor si interpret, nimeni altcineva fara partitura in fata (pe care sa fie capabil sa o inteleaga) nu poate da verdictul ca a falsat. piesele suna diferita live fata de cea prelucrata pentru album si poate da impresii. mie cu urechea muzicala si tangenta cu domeniul chiar NU mi s-a parut c-a falsat. singura obiectie sesizata (nu stiuta) e ca pe alocuri a mers mai repede decat piesa. la refren, prima parte. dar nu ca a falsat. restul de comentarii cu versurile, limba...politica etc...le las celorlalti participanti. atat doar re-subliniez. pana nu aveti partitura in fata la auditie nu puteti fi sigur c-a falsat, doar pe diferenta dintre live si prelucrare. |
Posted 17 May 2009 - 22:29

Spare-me, ce a cantat ea acolo trebuia sa fie la fel de bun ca originalul pentru a dovedi ca are voce. Te rog uite-te pe youtube la inregistrarea din semifinala si finala si spune-mi cum ti se pare refrenul pe "the groovy lights", mai precis pe nota inalta si urmatoarele doua note care urmeaza. Pe mine ma zgarie la ureche.
|
Posted 17 May 2009 - 22:34

trebuia, sigur ca da.
asta poate insa insemna si ca varianta de CD a fost foarte mult prelucrata. si ce-a cantat ea acum live e originalul. |
Posted 17 May 2009 - 22:35

eu am niste studii de specialitate (pentru amatorii care intrebau) in domeniul muzical si pot sa va spun asta : in afara de compozitor si interpret, nimeni altcineva fara partitura in fata (pe care sa fie capabil sa o inteleaga) nu poate da verdictul ca a falsat. ![]() Serios, când ai ascultat-o LIVE, nu ți s-a părut că vocea ei zgârie? Edited by CICI&Co, 17 May 2009 - 22:36. |
|
Posted 17 May 2009 - 22:43

eu am crezut ca niste oameni maturi abordeaza discutia pe alt ton
da, in unele cazuri e evident, dar in acest caz, nu falsatul a fost problema elenei ci piesa si interpretarea tipic romaneasca. nu ma intereseaza alte cazuri, parodii, etc. in opinia mea, aseara, ea nu a falsat. o opinie avizata. fiecare e liber sa creada ce vrea, ce i se pare c-a auzit. insa e corect sa o faci, in cazuri dubitative, atunci cand ai argumente. |
Posted 17 May 2009 - 22:56

nu ma intereseaza alte cazuri, parodii, etc. in opinia mea, aseara, ea nu a falsat. o opinie avizata. ![]() Uite care-i schema .. restul de pe aci (me included), imaturi asa cum suntem, putem avea si noi cursuri de specialitate, ca pe net, orice e posibil. Trecand insa peste asta, nicio partitura, nicio miscare de scena, nicun kkt cu alte cuvinte, n-o sa compenseze pentru o voce proasta live dar care se aude bine dupa prelucrarea ulterioara. Da, suna bine asa cum stiam toti melodia dar surpriza, live, a sunat spart, metalic, zgariata si alte adjective din astea de amatori ce suntem cu toti. Uneori nu-ti trebuie niciun curs sa stii, doar un pic de ureche ca sa auzi ca ceva suna prost. |
Posted 17 May 2009 - 23:05

sigur, la fel cum discutia asta nu trateaza falsatul dpdv muzical ci dpdv al impresiilor fiecaruia.
da, a sunat prost. dar atunci cand cineva, in speta iulia89, a spus ca nu a falsat, CICI a intrebat-o de cursuri. bun, pe langa faptul ca termenul "cursuri"...e foarte generic, am spus eu ca nu a falsat ? am spus ca nu consider/cred eu ca a falsat si, nu, am spus doar ca aceasta concluzie o poti trage corect si complet, avand toate datele. si ? ajuta la ceva. nu, pentru ca asa "s-a auzit", cum bine spui si tu. dar socul cel mai mare o sa-l ai atunci cand o sa vezi partitura si-o sa vezi c-asa trebuia sa sune. aia de-abia e marea surpriza. ca n-are voce nu stiu, habar n-am, in afara de melodia asta n-am auzit nimic live de la ea. n-o fi avand. dar lasand toata discutia serioasa la o parte, da ma ! a falsat ca dracu, s-a auzit prost, habar nu are engleza, coregrafie tipic romaneasca cu funduri goale si dat din sani, versuri stupide...happy - now ? ![]() Edited by spare-me, 17 May 2009 - 23:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users