Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

Despre Aspiratoare

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2345 replies to this topic

#505
frutia

frutia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.01.2009
buna!pentru cine cunoaste si s-a convins rainbow este cel mai performant,eu am unul de vanzare sigilat,cumparat de la reprezentanta din bucuresti,cu toate accesoriile si garantie.(ultimul model nov2008,spalatorul model nou).eu am vrut sa imi fac firma de curatenie si am cumparat 2.pe unul il folosesc iar pe celalalt vreau sa il vand.daca sunteti interesati va stau la dispozitie cu intrebari.il vand cu 1980E.pretul lui actual:2960 cu toate accesorii si fara accesorii 2450E.si apropo poti cere o demonstratie cu Rainbow la tine acasa,gratis. :)

#506
Aqua9

Aqua9

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 11.10.2008

 alexcs, on Jan 3 2009, 15:36, said:

nu am inteles niciodata de ce nu se dau preturile decat dupa ce iti porneste motorul. este o politica stupida. omul daca nu are bani nu cumpara, degeaba ii faci o superdemonstratie.
ca sa nu o lungim: rainbow costa in jur de 2500 euro fara optionale (ca la auto), dar in america (poti sa il iei de pe ebay) costa in jur de 2000 $. preturile sunt aproximative si difera in functie de ce contine pachetul. Transportul este costisitor la fel ca si garantia care nu stiu daca o ai aici. Deci nu este pentru oricine.
deplhin (proair) made in Germany costa second 800 euro ( am gasit tot pe ebay) nou la fel sare de 2000 euro. nu stiu calitate.
Mai sunt si de la zepter dar nu am gasit pret.
Daca nu sunteti maniaci cu, curatenia, puteti sa va luati unul normal cu sac dar va recomand sa va luati de minim 1800w ca sa traga si el ceva. unul de 1400w mie cel putin mi se pare subnutrit.
Sper ca v-am ajutat.


Salut alexcs ! Super demonstratiile se fac la persoanele care au fost recomandate si selectionate pe anumite criterii , deci nu chiar la toata lumea. Iar aceste prezentari te conving sau nu ,sa investesti in sanatatea ta si a casei , e simplu. ( tu ti-ai cumparat masina fara un minim drive test ?)... Apropo de drive test : de cateva zile am intrat in posesia unui aspirator Delphin si l-am pus la treaba ... WOW:thumbup:

#507
FANARIOT2007

FANARIOT2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 24.01.2007
Zepterul asta e foarte usurel de manevrat...sta frumos intrun colt...e cu acumulatori...se scoate un corp din el si e foarte usor de dat prin spatii inguste.......

Nu stiu cat costa..mi l-a facut cineva cadou.....l-a aruncat la gunoi.....probabil nu stia ca se reincarca :coolspeak:  

E CA NOU..... :thumbup:

Attached Files



#508
onixs

onixs

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 11.05.2004
Da si eu am cumparat un astfel de aspirator dar nu stiu cum sa-l pornesc.
Chiar trebuie sa stau cu mana pe butonul de pornire?
Cum i-au mana cum se opreste e foarte ciudat.Ori el nu mere ori eu sunt un mare pacalici nestiind sa-l pornesc.Ca de ghid in romana pauza iar din engleza nu am inteles prea mare lucru.Daca stii cumva da-mi si mie un raspuns sa ma pot folosi si eu de el.

#509
megutz

megutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 21.07.2008
eu mi-am luat un singer, putere de aspirare 550 (!!!)
trage de rupe, sunt foarte multumita.

#510
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009
Buna,

am citit tot threadul in vreo 3 zile  :coolspeak:  si m-am hotarat sa contribui si eu la acest topic si va scriu cazul meu.
Mi-am luat si eu de la DOMO un Westwood DV-4199 care filtreaza in principal prin apa (aproape 1,5 litri), apoi prin doua filtre de burete intermediare, si  doua filtre HEPA situate la iesirile aerului (la motor si la iesire aer suflat) si  precum si una bucata de filtru asemanatoare de la partea cea dura de la buretele de chiuveta.
Are multe tipuri de perii date ca accesoriu, iar tuburile sunt nichelate si telescopice.
Se poate alege in 4 trepte de turatii ale motorului comandate electronic si trage supertare la turatia maxima, pe carcasa scrie 1400 W.
Dupa niste utilizari in apartamentul meu de 52 mp nu imi vine sa cred cat de curat a facut, dar peste astea ma mira faptul ca praful a disparut aproape total din apartament, nu mai trebuie sa sterg praful de pe mobile a doua zi dupa aspirare. Mai mult, nu se miroase a praf incins dupa aspirare cum era cu vechiul aspirator autohton al meu.
Dupa utilizare evacuez apa innegrita din recipientul aparatului, dau un jet de apa curata in ea, clatesc si e gata curata din nou.
Este foarte usor demontarea aparatului si curatirea acestuia, masinaria fiind imbinata prin niste cleme. Toate filtrele sunt lavabile, usor de curatat sub jetul dusului.
Am folosit ca si pe post de desfundare canale de la chiuvete (poate sa aspire si lichide).
Pentru curatirea din interior al tubului flexibil pur si simplu am aspirat apa curata cu ea.
Avand in vedere ca nu este o marca de renume pot sa spun ca sunt foarte multumit de el, a costat doar 319 lei. Si am 2 ani garantie.
Si nu ma oftic pentru faptul ca nu este cea mai silentioasa masinarie si nici pentru faptul ca tubul flexibil nu este chiar asa de flexibil si nici pentru faptul ca n-are derulator pentru cablul de alimentare si nici pentru faptul ca toata jucaria este din plastic si nu mai am acel sentiment de robustete cum la aspiratoarele vechi.
Si in fine, atasez o poza de pe aceasta minunatie.

Attached Files


Edited by pumiklos, 19 February 2009 - 09:34.


#511
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009
Atasez si o poza cu toate filtrele din Westwood DV-4199.
Primul filtru din stanga este un saculet din burete tras peste un paharel plastic, iar in interiorul lui se afla un dop din plastic care functioneaza ca un obturator-opritor si nu permite patrunderea apei in compartimentul motor in caz de rasturnare a aspiratorului sau de ridicare a nivelului apei din recipient peste un nivel maxim admis.

Attached Files


Edited by pumiklos, 20 February 2009 - 08:41.


#512
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009
Westwood DV-4199 versus Vortex Aqua V 1700  :)

Attached Files


Edited by pumiklos, 24 February 2009 - 09:48.


#513
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009
Deci,
Westwood si Vortex de mai sus,
pro si contra intre ei:
Vazand dinspre Westwood:
Pro:
- putere de suctiune mai mare
- la pornire motorul isi ia turatia treptat si nu brusc cum la Vortex (astfel nu protejeaza motorul)
- aspect mai elegant (element subiectiv  :D )
- variator motor electronic
- curatare vas cu apa mai usoara decat la Vortex
- pozitionarea tubului-gat si element filtrant pe vasul de apa mai usoara decat la Vortex
Contra:
- pretul de achizitionare mai mare cu aprox. 80-100 lei
- tub flexibil mai putin flexibil decat la Vortex
- se misca mult mai greu cu cele 4 roti decat Vortexul la 3 roti
- scoaterea si repunerea vasului de apa din/in masinarie mai greoaie decat la Vortex

Westwood a fost luata cca. de o luna, Vortexul de o saptamana.

De altfel, m-am uitat mai precis si la un DeLonghi WF 1500 EDL si am constatat ca Vortexul este copia fidela dupa acel aspirator numai ca este mai micuta Vortexul si la DeLonghi variatorul de turatie al motorului seamana cu cel aflat pe Westwood. Pe Westwood si Vortex scrie Made in China sau P.R.C. (People's of Republic of China) la DeLonghi Made in Italia.
Iar din banii dati pe acest model DeLonghi ajunge exact pentru 2 bucati de Westwood si o bucata de Vortex.

Si in fine,
atat eu cu Westwoodul cat si mama cu Vortexul suntem foarte multumiti de achizitie.

Edited by pumiklos, 26 February 2009 - 09:21.


#514
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009
Am uitat sa adaug mai sus: principiile de curatare, precum si traseul aerului tras, filtrat si refulat sunt identice atat la Westwood si Vortex, cat si la DeLonghi de mai sus.

#515
mariusgh

mariusgh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 06.02.2008
Buna ziua tuturor,

Pentru ca datorita voua mi-am cumparat si eu un aspirator nou ma simt obligata moral sa va impartasesc experienta mea, in semn de adanca multumire :cheers:.
Am avut initial, ca toata lumea, un aspirator romanesc. Zgomotos nevoie mare insa rezistent, avand in vedere ca era metalic, ca stia sa stranga si apa, ca l-am folosit sa adun molozul cu el si n-a patit nimic, ca a avut de muncit la parul de caine ani in sir si nu s-a stricat. Insa intotdeauna ramanea un urma lui norul de praf, de miros si gramada de scame si par uman pe care nu reusea sa-l adune si de fiecare data trebuia sa le adun cu mana. Apoi, intr-o zi m-am enervat si m-am dus si mi-am luat, ca toata lumea, un aspirator nou: Arctic A1295 pe care am dat atunci 2.200.000 si pe care l-am blestemat din ziua cumpararii si pana ieri non-stop. N-a fost bun de nimic. Asa ca... Arctic sa faca frigidere si sa lase aspiratoarele altora.
Am pus mana pe niste bani neasteptati si am hotarat sa-mi fac nebunia de a-mi lua un aspirator cu adevarat bun si care musai sa si spele covoarele ca ma saturasem de facut matanii in jurul covorului. In plus, am 2 copii mici, iar cine are copii stie ce dezastru inseamna asta...
De Craciun vazusem o reclama la aspiratorul Thomas TT twin Aquafilter, am citit si pliantul de prezentare si ramasesem extaziata. Pretul m-a cam speriat, insa hotarata cum eram sa am ceva intr-adevar bun, eram dispusa sa respir adaaaanc si sa dau cei 20 de mil. ca sa am un aspirator premiat de bun ce e.
La sugestia discreta a sotului meu, m-am apucat totusi sa mai cercetez pe internet sa vad ce mai exista si ce pareri are lumea. Si am dat de voi. Dupa ce am citit in intregime acest topic am stiut ca de fapt nu mai vreau Thomasul (pentru ca nu-si justifica banii), ca nu imi surade un aspirator cu filtru Hepa pentru ca da batai prea mari de cap, ca nu e bun nici DeLonghi Pentavap care imi facuse mai demult cu ochiul si ca nici un aspirator cu filtrare prin apa nu e grozav, deci n-are rost sa ma complic. Sacii nu m-au deranjat niciodata si am ajuns la concluzia ca n-are rost sa schimb ceva ce merge. Mi-a facut extrem de tare cu ochiul LG-ul compresor, insa nu avea spalare. Asa ca au ramas in cursa Aspirator cu Spalare LG V-WA266ND  si Aspirator cu Spalare Philips FC 6844. Cum Philips-ul a fost foarte laudat, avea sanse 95% ca sa-l iau. Si l-am luat. In comparatie cu LG-ul au primat faptul ca LG are capacitatea sacului doar de 6 L spre deosebire de Philips care il are de 9 L, ca LG-ul are filtru Hepa iar philips nu are, ca cablul de la Philips e mai lung si ca LG are putere de 270 fata de Philips care are 300. Si, in primul rand, faptul ca a fost recomandat cu atat de multa caldura aici.
L-am pus la treaba. Sunt mai mult decat incantata. Desi initial m-a speriat multitudinea de piese si manualul gros, dracul n-a fost chiar atat de negru. Se monteaza extrem de usor si de simplu si manualul era de fapt in mai multe limbi :)).
Este destul de silentios intr-adevar, nu a ramas pic de miros in casa, de nici un soi, iar acum pot sa zic ca am covor nou :)
Dupa nastere am inceput sa pierd foarte mult par astfel ca toata casa mea era plina si nu reuseam sa-l adun, insa il gaseam mereu pe manutele baietelului meu care merge de-a busilea. Acum nu mai am nimic. Dar absolut nimic. Am dat cu mana pe covor de mai multe ori cautand calul de dinti, si nu am adunat nimic. Ba mai mult: acest covor a fost, candva, calcat in picioare timp de vreo 2 ani de zile de un caine. A fost batut afara, frecat cu peria, aspirat timp de 6 luni. Ei bine, Philipsul a reusit sa mai adune inca destul de multe fire de par de caine din covor. In hol am o mocheta care ma scotea din minti. Este dura si se prind in firele ei toate firimiturile si atele si nu mai vroiau cu nici un chip sa iasa, nici trase cu mana. Philipsul a trecut testul cu brio.
L-am probat la spalare. Toate urmele de vomitaturi de lapte care imi patasera covorul au disparut, la fel si urmele de plastilina. Nu mai exista acum diferente de culoare pe covor, desi este un covor visiniu cu alb. Albul e acum alb peste tot. Canapeaua, care putea a mort din cauza cainelui care se tot frecase de ea, acum nu mai are in sfarsit miros.
Apa din urma spalarii covorului si a canapelei era de fapt un noroi gros.
Curatarea dupa spalare a asipiratorului nu mi-a dat multe batai de cap. Cam in 10 min s-au terminat toate operatiunile. Si prefer sa stau 10 minute sa curat aspiratorul dupa spalare, decat sa muncesc in genunchi frecand de zor cu Biocarpet ca sa ma amagesc ca am spalat covorul.
Sacii de praf pot fi si de panza si de hartie. In pachet el vine cu un sac de panza, insa am cumparat, ca sa fie acolo, si un set de saci de hartie.
Sunt extrem de multumita. Va multumesc! :worthy: Inclusiv sotul meu, care e fericit ca am economisit 10 milioane  :lol:

#516
pstefan

pstefan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 01.03.2005
Am un aspirator SAMSUNG , caare din greseala a cam aspirat niste apa. Acum cand ii dau drumul se aude ciudat si miroase urat. Mai am ce sa ii fac ? Mai este in garantie cam vreo 5 luni.

#517
pumiklos

pumiklos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 16.02.2009

 pstefan, on Mar 4 2009, 10:27, said:

Am un aspirator SAMSUNG , caare din greseala a cam aspirat niste apa. Acum cand ii dau drumul se aude ciudat si miroase urat. Mai am ce sa ii fac ? Mai este in garantie cam vreo 5 luni.

Salut,

am patit la fel cu Idealul meu romanesc.
Am desfacut pe bucatele, curatat peste tot, inclusiv spalatul sacului de panza,
dar degeaba. Mereu mirosea dupa aceea. Dar motorul nu s-a defectat, merge ca inainte.


Are cineva aparatul Gisowatt Aquafilter?
Rog care cunosc sa vina cu informatii cat mai detaliate de pe acest produs.
Dupa cum vad, principiul de functionare al acestuia este identic cu cel de la Rainbow (apa + separator mecanic)
Am gasit pe net la un pret foarte acceptabil si este un produs italian.

Edited by pumiklos, 05 March 2009 - 10:49.


#518
Sorin_Nistor

Sorin_Nistor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.03.2009

 Mr. Grumpy, on Sep 3 2003, 22:10, said:

Daca pentru o mare parte din produse se gasesc reviewuri din belsug, pentru aspiratoare nu am vazut nici un test/ghid. Asadar nu stiu la ce trebuie sa ma uit in afara de pret, cand voi face alegerea. Ma puteti ajuta?

Marca, putere, facilitati, filtrare cu apa/ in trepte/ pentru microorganisme, saci de schimb/permanenti, silentiozitate, indicator "sac plin", etc.

Multumesc
Daca ai puțin timp citește. Eu, deși sunt bărbat, prefer să fac singur curățenia în casă. Am mai multă răbdare și sunt și mai meticulos în același timp. Pregătirea mea de inginer mă face să analizez un pic obiectele din jur fără să le desfac în bucăți neapărat. După mai mulți ani și câteva aspiratoare am următoarele sfaturi de care trebuie să țineți cont:
    Un aspirator bun are o putere de absorție constantă. Dacă le compari pe cele cu sac, cu recipient uscat sau cu apă, părerea mea este că cel cu apă are o putere constantă, deoarece reține în apă cele mai multe impurități, comparativ cu celelalte. Dar atenție, toate aspiratoarele au filtre în interior care se pot demonta. Indiferent de tipul aspiratorului este bine sa cureți filtrele, prin spălare sau scuturare (conform specificațiilor), după fiecare aspirat. Dacă nu faci asta mereu praful va ajunge în motor și îl va deteriora și puterea scade vizibil. Am văzut mulți oameni care nu știu de curățarea filtrului și dau vina pe aspirator că “nu trage”. Greșit. Dacă nu ai bani și totuși ai impresia că nu mai merge aspiratorul, încearcă să-i descoperi filtrele, unele necesită chiar și o ușoara demontare, și curăță-le. Vei fi șocat de rezultate.(dacă ai unul cu sac încearcă să scuturi sacul după curățenie, chiar dacă e din hârtie... personal m-am săturat de asta dar chiar a funcționat impecabil până azi și este soluția mea de rezervă). Aveți grijă să nu aspirați praful de zidărie, atunci când faceți lucrări în casă. Acest praf ajunge până la rulmenții motorului, indiferent de filtrare, deoarece este foarte fin și mai greu decât praful normal din casă. Mai bine măturați și spălați.
     Un alt aspect important îl reprezintă furtunul. Multe aspiratoare au furtunul din plastic simplu care nu rezista la solicitări laterale când aspiri și chiar când depozitați furtunul. Generațiile noi au furtunul dintr-un fel de plastic cauciucat și cu o inserție metalica de-a lungul său. Sunt cele mai bune. Am cârpit cu scoth o grămada de furtune și chiar le-am tăiat pentru a le reatașa.... Deci, la magazin, pune mâna pe acel furtun, vezi că trebuie să fie un pic mai greu, față de cele din plastic simplu, dar mai ales trebuie să se îndoaie ușor.
     O altă problemă o reprezintă evacuarea aerului filtrat. Foarte multe aspiratoare au evacuarea la nivelul solului dar mai ales în direcția solului. Foarte greșit: acest lucru face ca praful de pe podea să fie agitat și împrăștiat în toata camera sau împins în locuri greu accesibile. Soluția este să ții aspiratorul pe un scaun sau pe un pat, dar mai poate cădea și se poate strica, sau să începi aspiratul pe o suprafața deja curățată și să te miști spre zona murdară. Prin design, unele aspiratoare noi evacuează aerul în sus sau în sus și lateral. Acest lucru nu mai face ca praful să fie agitat ca la celelalte modele. Verificați la magazin acest lucru.
    Pe piață exista toate modelele. Doar prețul este deosebit. Nu va aruncați pe cele ieftine de tot că nu vă țin. După fix o săptămână de la expirarea garanției, la aspiratorul meu s-a stricat partea electronică, apoi s-a tăiat furtunul iar filtrele au început să se rupă.  
    Să nu folosiți puterea la maxim deoarece nu este neapărat necesar și consumă mai mult curent pentru același efect. De obicei eu merg pe o treaptă mai jos de maxim și chiar și așa se lipește covorul de perie.
   După lungi căutări eu am ales un model care respectă toate cele menționate mai sus, inclusiv prețul. Este vorba de un aspirator ZELMER 819 cu filtrare în apă. Este un model cam la 400 lei, culoare verde închis, pe care l-am cumpărat de la Mediagalaxi, dar l-am văzut și la Altex. Mai poate fi găsit și în magazinele din rețeaua Rombiz, această rețea fiind prezentă mai mult în orașele mici, dar este mai ieftin decât la firmele mari. Se vorbește de cele de la Rainbow: fraților 2000 EURO pe un aspirator în apartament e cam mult..... Ăsta micu’, verde, face același lucru la un preț super OK. Am două filtre lavabile în interior de curățat, unul din burete și unul negru sub el și vă spun ca trage ca în prima zi ...
   Cam atât, mult succes

#519
adi_master

adi_master

    sef de tura!-in retragere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 19.07.2007
Hm,azi am fost pacalit de nevasta sa-i cumpar un super aspirator :cursing: M-a costat o groaza de euroi :death: .
Dar,numai o nevata am si ii fac pe plac din cand in cand.
Produsul se numeste VOWERK TIGER,nu am auzit in media nimic de ei,dar,sunt super scumpi.Pt un drac de sac pt aspiratorul minune am platit 8E :death: .
Succese la toti.

#520
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,555
  • Înscris: 21.12.2006
Ca niste adevarati muncitori am sarbatorit 1 Mai prin munca, si ne-am apucat sa renovam prin casa profitand de Weeek-end-ul prelungit. Bineinteles ca la final vechiul aspirator a dat semne de boala, asa ca duminica spre miezul noptii am fugit la Real sa cumparam aspirator, pentru a ne putea termina treaba! Ne-am intors cu un LG V-CR403STU care ne-a costat 330 lei. Puterea de aspirare este de 400W si poate fi variata electronic. Are incluse mai multe perii (pt parchet, pt covoare, pt spatii inguste, pt mobila, pt canapele) e mic si destul de puternic! Momentan singurele nemultumiri le am fata de furtun, care este prea rigid si e incomod la folosire, si fata de faptul ca se incalzeste destul de tare. Din manual am inteles ca are o siguranta care il opreste in caz de supraincalzire, dar e deranjanta caldura degajata! Per ansamblu sunt multumit de achizitie.

PS. Imi cer scuze vecinilor care au suportat zgomotul aspiratorului la miez de noapte!

#521
riamsu

riamsu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 13.01.2008
Azi mi-a sunat la usa un reprezentant de la VOWERK si dupa ce mi-a aratat de ce in stare aspiratorul mi-a fost imposibil sa refuz sa-l cumpar si chiar isi merita banii(2300 euro)

#522
LED

LED

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 10.04.2006

 riamsu, on May 5 2009, 22:41, said:

Azi mi-a sunat la usa un reprezentant de la VOWERK si dupa ce mi-a aratat de ce in stare aspiratorul mi-a fost imposibil sa refuz sa-l cumpar si chiar isi merita banii(2300 euro)
LOL?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate